Reviews, ervaringen en klachten over woningcorporaties

Ymere

Flevoland   •   56 Reviews

Ymere: wonen, leven, groeien. Ymere werkt als maatschappelijk ondernemer aan wijken met perspectief waar bewoners willen wonen, leven en groeien. We zijn actief in de metropoolregio Amsterdam, met als kerngemeenten Alkmaar, Almere, Amsterdam, HaarlemLees verder »
Woonin

Utrecht   •   53 Reviews

Woonin.nl is een online platform voor huurders en verhuurders in Nederland. Het platform biedt een gebruiksvriendelijke en moderne interface waarmee gebruikers snel en gemakkelijk hun ideale huurwoning kunnen vinden of een huurder kunnen vinden voor

Lees verder »
Nederwoon

Gelderland   •   49 Reviews

Huurwoningen, appartementen en kamers | NederWoon Verhuurmakelaars Huurwoning, appartement of kamer huren? - Het grootste huuraanbod in Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Nijmegen, Utrecht, Venlo en Zwolle vind je bij NederWoon verhuurmakelLees verder »
Portaal

Gelderland   •   49 Reviews

Woningcorporatie Portaal werkt dagelijks aan goed en betaalbaar wonen. Onze missie is dan ook: \'Wij bouwen aan kansrijke buurten waar je je thuis voelt\' . Als een van de grotere corporaties in ons land zorgen we voor de huisvesting van ruim 56.00Lees verder »
Eigen Haard

Noord-Holland   •   39 Reviews

Eigen Haard Woningcorporatie Amsterdam: wij zorgen voor goede en betaalbare huisvesting in Amsterdam en omstreken voor mensen die dat het meest nodig hebben. Blikvangers, verborgen pareltjes, sociale én vrije sector huurwoningen, koopappartementLees verder »
Havensteder

Zuid-Holland   •   32 Reviews

Havensteder - sterk in wonen Wij zijn Havensteder. Wij verhuren met name betaalbare woningen in Rotterdam en omgeving voor mensen met een laag inkomen of een kwetsbare positie. We verhuren aan 45.000 huishoudens. In verschillende wijken in RotterdLees verder »
Mooiland

Gelderland   •   31 Reviews

Echt thuis. Mooiland is een woningcorporatie met ruim 27.000 woningen in 131 gemeenten in heel Nederland. Daarmee is Mooiland één van de twintig grootste corporaties van Nederland. Elke dag werken we met een hart voor wonen samen met onze partners Lees verder »
Mitros

Utrecht   •   27 Reviews

Mitros vindt dat iedereen recht heeft op goed wonen. Wij zijn er voor om dit mogelijk te maken voor mensen met een laag inkomen. Dit doen wij door het verhuren van goede en betaalbare huizen in Utrecht en Nieuwegein.Lees verder »
Lefier

Groningen   •   26 Reviews

Wij zijn Lefier! Een woningcorporatie met ambities in Noord-Nederland. Met vestigingen in Groningen, Hoogezand, Stadskanaal, en Emmen. We zetten ons elke dag in voor betaalbaar wonen in goede buurten en wijken. Klantgericht en betrokken bij de samenlLees verder »
Woonbron

Noord-Holland   •   26 Reviews

Woonbron Woonbron is een wooncorporatie met 45.000 woningen en 4.000 overige vastgoedeenheden in Rotterdam, Spijkenisse, Delft en Dordrecht. Wonen is een basisbehoefte. Wij zorgen voor goed en betaalbaar wonen voor huishoudens met een smalle beursLees verder »