Kamer huren? Huur een betaalbare woning of studentenkamer in Amsterdam, Delft, Den Haag, Deventer, Leiden, Wageningen | DUWO Zoek je een kamer? DUWO is de grootste studentenhuisvester in Nederland met 32.000 kamers en woningen voor studenten, in Amsterdam, Amstelveen, Delft, Den Haag, Deventer, Haarlem, Hoofddorp, Leiden en Wageningen.

Stichting DUWO Reviews

 • Duwo heeft slechte service, op kantoor in Amsterdam moet je 25 min wachten om een gesprek te krijgen, ze blokkeren je sleutel zonder iets te melden omdat ze een fout maken met het aanmelden van nieuwe sleutels. De registratie voor een nieuwe kamer gaat prima maar verder heb je weinig aam hen.

  Door Twan op 23 juli 2019 Reageer
 • iK VIND JULLIE WEBSITE ZO ACHTERLIJK.

  Sterke punten
  mooie woningen, aardig personeel..

  Zwakke punten
  Jullie nieuwe systeem en de website zijn echt compleet achterlijk. Het werkt niet en jullie snappen het zelf ook niet. wauw wauw wauw wauw

  Door Henk op 18 juni 2019 Reageer

Bezoek Stichting DUWO

Schrijf je eigen reviewVergelijkWoningcorporaties

Op vergelijkwoningcorporaties.nl lees je reviews over alle woningcorporaties van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Woningcorporaties