Woongoed Zeeuws Vlaanderen

Welkom: Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

Woongoed Zeeuws Vlaanderen Reviews

  respecteren je prive zaken niet

  pas op als je hier huurt,ze geven per telefoon je naam en 06 nummer ook als dat geheim is aan derden.eigen ervaring

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  teveel.ze hebben geen concurentie.hebben mij 2x belogen.zij hebben zoals alle verhuurders baas in eigen huis.discrimineren bij de vleet

  Valse beschuldigingen

  Door continue valse klachten van mijn buren wil woongoed na de volgende klacht een uithuis zetting procedure bij de kanton rechter doen. De meeste klachten zijn vals en er staan in de brief van woongoed ook foute feiten. De politie is niet meerdere malen geweest om te sussen. Die waren hier om heel andere reden. De nieuwe medewerkster van sociaal beheer van deze week is naar alle waarschijnlijkheid een vriendin van mijn buren en dat is belangenverstrengeling. Dat mag niet. Blijkbaar mogen we zelfs geen leefgeluiden meer maken. Dat ze huizen wat beter isoleren dan los je al een deel van de problemen op. Zorg voor hoge afscheidingen van minstens 2,5 meter in de achtertuinen. Ik zelf ben geen klager maar heb soms ook veel last van mijn buren. Ga nu zelf ook maar klachten indienen. Mijn buren mogen wel mijn kinderen bedreigen en mijn spullen vernielen. Daar wordt niks aan gedaan.

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  Spelen valse spelletjes en vriendjespolitiek over de rug van een alleenstaande moeder met 2 jonge kinderen.

  geen fatsoenlijk aanbod huurhuizen jongeren

  Woongoed Zeeuw Vlaanderen schiet behoorlijk tekort in het aanbod voor jongeren onder de 23 jaar. Op de Zeeuwse dorpen komen wel huizen vrij, maar door de nieuwe wetten kunnen deze niet aan jongeren verhuurd worden. Vaak krijgen mensen uit andere regio's van het land voorrang. Er wordt hier geroepen dat de jeugd wegtrekt. Wachtlijsten van bijna 2 jaar zijn niet zeldzaam. Het enige aanbod zijn de plofkipappartementjes. Als men 23 is, mag je dan wel een (bijna onbetaalbaar dure) woning huren. Wil je dat de dorpen in Zeeuws Vlaanderen leefbaar blijven mag dit probleem wel eens aangepakt worden.

  Sterke punten
  een site die veel beloofd

  Zwakke punten
  communicatie, aanbod

Bezoek Woongoed Zeeuws Vlaanderen

Schrijf je eigen review