1 Review

Stichting Studenten Huisvesting: Woningcorporatie SSH, locatie Leeuwarden heeft een aantal eenheden in beheer. Dit aantal is verdeeld over o.a. sociale huurwoningen, vrije sectorwoningen, zorg eenheden, bedrijfsruimten, winkels en ... Lees verder »

1 Review

WoonFriesland is een maatschappelijke organisatie. Wij zijn als woningcorporatie actief in de provincie Frysln. Met bijna 21.000 woningen levert WoonFriesland goed en betaalbaar wonen aan 40.000 huurders. Naast woningen (waaronder ook zorgeenheden ... Lees verder »

0 Reviews

Met de naam Elkien geven wij aan dat iedereen voor ons telt. Elkien is een corporatie met hart voor mensen, waar wonen meer is dan een huis alleen. Wonen is onlosmakelijk verbonden met leven. Elkien kijkt verder dan het verhuren en bouwen van ... Lees verder »

0 Reviews

Gemeente Ameland - Ameland Welkom bij de gemeente ... Lees verder »

0 Reviews

Apache HTTP Server Test Page powered by CentOS ... Lees verder »

0 Reviews

wolkom bij Ths Wonen! Ths Wonen is d woningcorporatie in de gemeenten Dantumadiel, Dongeradeel, Ferwerderadiel en Kollumerland. Ths Wonen verhuurt en verkoopt woningen en realiseert vastgoedprojecten in het prachtige Noordoost-Friesland. Het ... Lees verder »

0 Reviews

Wonen Noordwest Friesland Wonen Noordwest Friesland is aanbieder van huurwoningen en koopwoningen in Noordwest Friesland. Bekijk ons woningaanbod of schrijf je ... Lees verder »

0 Reviews

Wonen Zuidwest Friesland | Wonen Zuidwest Friesland Wonen Zuidwest Friesland levert op een klantgerichte wijze woondiensten aan iedereen in een prettige en gezonde woonomgeving in Zuidwest ... Lees verder »

0 Reviews

Huren of kopen in Friesland bij woningcorporatie Elkien. // Home Huren of kopen in ... Lees verder »

0 Reviews

Woningstichting Weststellingwerf Woningstichting Weststellingwerf biedt u perspectief in wonen. Ook wonen in Weststellingwerf? U kunt zich bij ons inschrijven voor een ... Lees verder »

''

VergelijkWoningcorporaties

Op vergelijkwoningcorporaties.nl lees je reviews over alle woningcorporaties van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Woningcorporaties