Friesland

WoonFriesland

9 Reviews

WoonFriesland is een maatschappelijke organisatie. Wij zijn als woningcorporatie actief in de provincie Fryslân. Met bijna 21.000 woningen levert WoonFriesland goed en betaalbaar wonen aan 40.000 huurders. Naast woningen (waaronder ook zorgeenheden Lees verder »
Elkien

7 Reviews

Met de naam Elkien geven wij aan dat iedereen voor ons telt. Elkien is een corporatie met hart voor mensen, waar wonen meer is dan een huis alleen. Wonen is onlosmakelijk verbonden met leven. Elkien kijkt verder dan het verhuren en bouwen van woningeLees verder »
SSH

2 Reviews

Stichting Studenten Huisvesting: Woningcorporatie SSH, locatie Leeuwarden heeft een aantal eenheden in beheer. Dit aantal is verdeeld over o.a. sociale huurwoningen, vrije sectorwoningen, zorg eenheden, bedrijfsruimten, winkels en garages.Lees verder »
Actium Wonen
PSB Wonen

1 Review

Apache HTTP Server Test Page powered by CentOS Lees verder »
Thus Wonen

1 Review

wolkom bij Thús Wonen! Thús Wonen is dé woningcorporatie in de gemeenten Dantumadiel, Dongeradeel, Ferwerderadiel en Kollumerland. Thús Wonen verhuurt en verkoopt woningen en realiseert vastgoedprojecten in het prachtige Noordoost-Friesland. Het Lees verder »
Woningstichting de Veste
De Bouwvereniging
Gemeente Ameland

Gemeente Ameland - Ameland Welkom bij de gemeente Ameland!Lees verder »
Lyaemer Wonen
Stichting Woningbouw Achtkarspelen
Wonen Noordwest Friesland

Wonen Noordwest Friesland Wonen Noordwest Friesland is aanbieder van huurwoningen en koopwoningen in Noordwest Friesland. Bekijk ons woningaanbod of schrijf je in!Lees verder »
Wonen Zuidwest Friesland

Wonen Zuidwest Friesland | Wonen Zuidwest Friesland Wonen Zuidwest Friesland levert op een klantgerichte wijze woondiensten aan iedereen in een prettige en gezonde woonomgeving in Zuidwest Friesland.Lees verder »
Woningcorporatie Elkien

Huren of kopen in Friesland bij woningcorporatie Elkien. // Home Huren of kopen in FrieslandLees verder »
Woningstichting Weststellingwerf

Woningstichting Weststellingwerf Woningstichting Weststellingwerf biedt u perspectief in wonen. Ook wonen in Weststellingwerf? U kunt zich bij ons inschrijven voor een huurwoning!Lees verder »