Actium

  •   10 Reviews

Actium is een woningcorporatie die werkt aan duurzaam, leefbaar en betaalbaar wonen. Wij verhuren rond de 16.000 woningen in Drenthe en Zuidoost-Friesland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Assen. Betaalbaar en goed wonen voor onze klanten, in de stad ... Lees verder »

Domesta

  •   3 Reviews

Domesta is een ambitieuze wooncorporatie met rond 9100 woningen en zeven verzorgingscomplexen in de gemeente Emmen, Hoogeveen en Coevorden en Borger-Odoorn. We richten ons op betaalbaar n plezierig wonen, waarbij de keuzevrijheid van onze klanten ee ... Lees verder »

DeVolmacht
Omnia Wonen

Met maatwerk in wonen bieden wij onze klanten in al hun diversiteit betere kansen op zelfstandigheid. Dat is de belangrijkste drijfveer van Omnia ... Lees verder »

Stichting Eelder Woningbouw

Welkom op de website van de Stichting Eelder Woningbouw. | seweelde.nl ... Lees verder »

Stichting Woonservice Drenthe

Woonservice creert, beheert, verhuurt en verkoopt woonruimte in Drenthe. Dat doen we vooral voor mensen die niet zelfstandig voor woonruimte kunnen zorgen, nu n in de toekomst. We zijn een financieel gezonde organisatie, met slagvaardige medewer ... Lees verder »

Woningstichting De Volmacht
Woonborg

Woonborg :: Startpagina ... Lees verder »

Woonconcept

Woonconcept - Home Een woning huren of kopen? Bij Woonconcept huurt of koopt u een betaalbare huurwoning of koopwoning in Assen, Steenwijk, Meppel, ... Lees verder »

''

VergelijkWoningcorporaties

Op vergelijkwoningcorporaties.nl lees je reviews over alle woningcorporaties van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Woningcorporaties