Actium

24 Reviews

Actium is een woningcorporatie die werkt aan duurzaam, leefbaar en betaalbaar wonen. Wij verhuren rond de 16.000 woningen in Drenthe en Zuidoost-Friesland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Assen. Betaalbaar en goed wonen voor onze klanten, in de stadLees verder »
Domesta

17 Reviews

Domesta is een ambitieuze wooncorporatie met rond 9100 woningen en zeven verzorgingscomplexen in de gemeente Emmen, Hoogeveen en Coevorden en Borger-Odoorn. We richten ons op betaalbaar én plezierig wonen, waarbij de keuzevrijheid van onze klanten eLees verder »
Omnia Wonen

7 Reviews

Met maatwerk in wonen bieden wij onze klanten in al hun diversiteit betere kansen op zelfstandigheid. Dat is de belangrijkste drijfveer van Omnia Wonen.Lees verder »
Woonconcept

5 Reviews

Woonconcept - Home Een woning huren of kopen? Bij Woonconcept huurt of koopt u een betaalbare huurwoning of koopwoning in Assen, Steenwijk, Meppel, HoogeveenLees verder »
Woningstichting De Volmacht
DeVolmacht
Stichting Eelder Woningbouw

Welkom op de website van de Stichting Eelder Woningbouw. | seweelde.nl Lees verder »
Stichting Woonservice Drenthe

Woonservice creëert, beheert, verhuurt en verkoopt woonruimte in Drenthe. Dat doen we vooral voor mensen die niet zelfstandig voor woonruimte kunnen zorgen, nu én in de toekomst. We zijn een financieel gezonde organisatie, met slagvaardige medewLees verder »
Woonborg

Woonborg :: Startpagina Lees verder »