Groningen

Lefier

28 Reviews

Wij zijn Lefier! Een woningcorporatie met ambities in Noord-Nederland. Met vestigingen in Groningen, Hoogezand, Stadskanaal, en Emmen. We zetten ons elke dag in voor betaalbaar wonen in goede buurten en wijken. Klantgericht en betrokken bij de samenlLees verder »
Nijestee
Acantus

8 Reviews

Home - Acantus Acantus is een woningcorporatie met een woningbezit van ongeveer 13.000 huurwoningen in Noord- en Oost-Groningen.Lees verder »
De Huismeesters

7 Reviews

Home | De Huismeesters Internet De Huismeesters InternetLees verder »
Patrimonium

1 Review

Christelijke Woningstichting Patrimonium zet zich sinds 1914 (dus al 100 jaar) in voor volkshuisvesting in de gemeente Groningen met circa 6700 woningen, verspreid over de hele stad. Al deze wooncomplexen zijn voorzien van ons logo in de voorgevel. Lees verder »
Stichting De Huismeesters

1 Review

Home | De Huismeesters Internet De Huismeesters InternetLees verder »
Woonstichting Groninger Huis

1 Review

Home | Groninger Huis Internet Woonstichting Groninger Huis verhuurt en beheert circa 2660 woningen in het mooie Noordoost-Groningen in de gemeenten: Appingedam, Meeden, Muntendam, Midwolda, Nieuwolda, Scheemda Oostwold en Zuidbroek.Lees verder »
BCM

De Christelijke Stichting BCM is in 2003 ontstaan door een fusie van de verzorgingshuizen Beukenhof en Maarsheerd met daarnaast een samenwerkings-verband met de woningbouwcorporatie CWOG. BCM is een open en transparante organisatie die steeds op zLees verder »
Stichting de Reensche Compagnie

Stichting de Reensche Compagnie - Wooncentrum ouderen in Hoogezand Sappemeer Lees verder »
Vredewold
Woningbouw Slochteren

Woning Bouwen - Hoe bouw je een woning? Jouw Woningbouw Wilt u een woning bouwen? Lees hier hoe je een woning bouwt, dus met welke stappen en bouwmaterialen bouw je een huis? Je leest HIERLees verder »
Woningcorporatie Wold en Waard
Woningstichting Wierden en Borgen
Woongroep Marenland
Zorggroep Meander

Zorggroep Meander - Vertrouwd en dichtbij Zorggroep Meander staat vertrouwd en dichtbij, dichtbij mensen die hulp nodig hebben op het gebied van wonen, zorg en behandeling. Zelf de regie... WoningLees verder »