5 Reviews

Woonpunt: wij werken aan wijken en woningen waar iedereen mag wonen. Bieden sociale huurwoningen, dure huurwoningen en goede, goedkope koopwoningen. Inderdaad: voor ... Lees verder »

2 Reviews

Home | HEEMwonen De basis website is een blauwdruk voor toekomstige ... Lees verder »

2 Reviews

Wonen Limburg: een betrouwbare en behulpzame partner op de woningmarkt. Welkom bij Wonen Limburg, we zijn blij dat u er bent. Omdat we er voor u zijn, maar ook omdat we smen met u goede dingen ng beter kunnen doen. En nieuwe initiatieven kunnen ... Lees verder »

1 Review

Home - voerendaal Welkom op de website van Woningstichting Voerendaal. U kunt het zien aan deze site: we hebben onze uitstraling vernieuwd. Met dit nieuwe, frisse gezicht gaan we met vertrouwen de toekomst in. Ons logo verbeeldt onze positie als ... Lees verder »

0 Reviews

Antares Thuiskomen is een heerlijk gevoel. Antares is blij om het thuisfront te mogen zijn voor duizenden huurders. Dagelijks zijn tientallen medewerkers in de weer om het de huurders naar de zin te maken. Vanzelfsprekend gunnen we u graag een ... Lees verder »

0 Reviews

Home - Destion Destion ... Lees verder »

0 Reviews

Servatius staat dichtbij huurders. We bieden passende en kwalitatief duurzame huisvesting met betaalbare woonlasten voor huishoudens die zijn aangewezen op de sociale huursector in Maastricht en Eijsden-Margraten. Onze huurders kunnen kiezen uit ... Lees verder »

0 Reviews

Weller :: Woningen, winkels en garages in Heerlen, Brunssum en Schinveld Meer dan 20.000 mensen, groot en klein, vinden hun thuis in een woning van Weller. En die 20.000 mensen hebben elk op zijn of haar beurt een eigen smaak, leefstijl en ... Lees verder »

0 Reviews

Woningstichting De Voorzorg, voor meer dan wonen alleen ... Lees verder »

0 Reviews

Voor een fijne huurwoning in Noord-en Midden-Limburg! | Woongoed 2-Duizend Voor een huurwoning in Noord- en Midden-Limburg! Wij verhuren woningen in Reuver, Beesel, Echt, Swalmen, Boukoul, Oh en Laak, Linne, Maria Hoop en ... Lees verder »

0 Reviews

Welkom - Woonstichting St. Joseph Wij zijn een Boxtelse corporatie die ruim 10.000 inwoners huisvest. Wij beantwoorden uw vragen op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 ... Lees verder »

''

VergelijkWoningcorporaties

Op vergelijkwoningcorporaties.nl lees je reviews over alle woningcorporaties van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Woningcorporaties