12 Reviews

Echt thuis. Mooiland is een woningcorporatie met ruim 27.000 woningen in 131 gemeenten in heel Nederland. Daarmee is Mooiland n van de twintig grootste corporaties van Nederland. Elke dag werken we met een hart voor wonen samen met onze partners ... Lees verder »

10 Reviews

Woningcorporatie Portaal werkt dagelijks aan goed en betaalbaar wonen. Onze missie is dan ook: \'Wij bouwen aan kansrijke buurten waar je je thuis voelt\' . Als een van de grotere corporaties in ons land zorgen we voor de huisvesting van ruim ... Lees verder »

7 Reviews

Huurwoningen, appartementen en kamers | NederWoon Verhuurmakelaars Huurwoning, appartement of kamer huren? - Het grootste huuraanbod in Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Nijmegen, Utrecht, Venlo en Zwolle vind je bij NederWoon ... Lees verder »

1 Review

Standvast Wonen | Woningcorporatie in Nijmegen en omgeving Standvast Wonen verhuurt 9.000 woningen in Nijmegen, Beuningen, Ewijk, Weurt, Winssen, Afferden, Deest, Druten en Puiflijk. Voor vitale dorpen en ... Lees verder »

1 Review

Koopwoning of huurwoningen Arnhem | Vivare ... Lees verder »

1 Review

Home De Woonplaats is een woningcorporatie die betaalbare woningen aanbiedt in met name Enschede en de (Oost) ... Lees verder »

1 Review

https://www.wonion.nl ... Lees verder »

1 Review

De Woonmensen in Apeldoorn: huren, kopen, wonen | home | Woonmensen, zorg wonen buurt | Apeldoorn ... Lees verder »

0 Reviews

Home - Acantus Acantus is een woningcorporatie met een woningbezit van ongeveer 13.000 huurwoningen in Noord- en ... Lees verder »

0 Reviews

Home - De Kernen Huren of kopen in n van de 35 dorpen gelegen tussen de rivieren Lek, Maas, Waal en Rijn. De kernen staat voor wonen met plezier in goed onderhouden ... Lees verder »

0 Reviews

Welkom bij de Woningstichting Goed wonen, leven en ondernemen in Wageningen, doe je samen met de ... Lees verder »

0 Reviews

De Woonmensen is een woningcorporatie in Apeldoorn met ruim 5.200 huurwoningen. U kunt bij ons een woning huren, maar ook kopen. We bieden woonkwaliteit in diverse buurten door samen en op maat goede, betaalbare koop- en huurwoningen te ... Lees verder »

0 Reviews

Woonbedrijf ieder1 zorgt voor betaalbare en goede woningen voor mensen met een lager inkomen in de regio Deventer en Zutphen. Gemak voor de klant staat daarbij voorop. Woonbedrijf ieder1 werkt in de regio Deventer en Zutphen. In Deventer wonen ... Lees verder »

0 Reviews

Kleurrijk Wonen Woning huren of kopen bij woningcorporatie KleurrijkWonen? We helpen u graag aan een betaalbare woning in Rivierenland en ... Lees verder »

0 Reviews

Insula Dei Huize Kohlmann - Wonen, zorg en dienstverlening Wonen, zorg en diensten zijn de drie pijlers van woonzorgcentrum Insula Dei Huize Kohlmann, op twee unieke locaties in Arnhem: een verborgen schat in de ... Lees verder »

0 Reviews

Welkom bij Oosterpoort - oosterpoortwoon.nl Oosterpoort verhuurt woningen in de gemeenten Berg en Dal en Heumen. Ook verkopen wij een aantal van onze huurwoningen voor een aantrekkelijke ... Lees verder »

0 Reviews

SCW Tiel - Home SCW zorgt voor kwalitatief goede en duurzame woningen voor mensen die niet in hun eigen woonbehoefte kunnen voorzien. We kijken daarbij verder dan de woning en nemen ook verantwoordelijkheid om te werken aan leefbare en vitale ... Lees verder »

''

VergelijkWoningcorporaties

Op vergelijkwoningcorporaties.nl lees je reviews over alle woningcorporaties van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Woningcorporaties