Gelderland

Portaal

51 Reviews

Woningcorporatie Portaal werkt dagelijks aan goed en betaalbaar wonen. Onze missie is dan ook: \'Wij bouwen aan kansrijke buurten waar je je thuis voelt\' . Als een van de grotere corporaties in ons land zorgen we voor de huisvesting van ruim 56.00Lees verder »
Nederwoon

50 Reviews

Huurwoningen, appartementen en kamers | NederWoon Verhuurmakelaars Huurwoning, appartement of kamer huren? - Het grootste huuraanbod in Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Nijmegen, Utrecht, Venlo en Zwolle vind je bij NederWoon verhuurmakelLees verder »
Mooiland

31 Reviews

Echt thuis. Mooiland is een woningcorporatie met ruim 27.000 woningen in 131 gemeenten in heel Nederland. Daarmee is Mooiland één van de twintig grootste corporaties van Nederland. Elke dag werken we met een hart voor wonen samen met onze partners Lees verder »
Plavei
Vivare

12 Reviews

Koopwoning of huurwoningen Arnhem | Vivare Lees verder »
Ons Huis Woningstichting
Woningcorporatie De Woonplaats

6 Reviews

Home De Woonplaats is een woningcorporatie die betaalbare woningen aanbiedt in met name Enschede en de (Oost) Achterhoek.Lees verder »
Kleurrijk Wonen

5 Reviews

Kleurrijk Wonen Woning huren of kopen bij woningcorporatie KleurrijkWonen? We helpen u graag aan een betaalbare woning in Rivierenland en Alblasserwaard-VijfheerenlandenLees verder »
ProWonen
Wonion
Veluwonen

3 Reviews

Veluwonen mijn huis | Veluwonen Lees verder »
Talis

2 Reviews

Talis - Home Waalbandijk 18, 6541 AJ Nijmegen 024 352 39 11, [email protected]Lees verder »
Volkshuisvesting Arnhem
De Kernen

1 Review

Home - De Kernen Huren of kopen in één van de 35 dorpen gelegen tussen de rivieren Lek, Maas, Waal en Rijn. De kernen staat voor wonen met plezier in goed onderhouden woningen.Lees verder »
De Woonmensen

1 Review

De Woonmensen is een woningcorporatie in Apeldoorn met ruim 5.200 huurwoningen. U kunt bij ons een woning huren, maar ook kopen. We bieden woonkwaliteit in diverse buurten door samen en op maat goede, betaalbare koop- en huurwoningen te leveren.Lees verder »
Standvast Wonen

1 Review

Standvast Wonen | Woningcorporatie in Nijmegen en omgeving Standvast Wonen verhuurt 9.000 woningen in Nijmegen, Beuningen, Ewijk, Weurt, Winssen, Afferden, Deest, Druten en Puiflijk. Voor vitale dorpen en buurten.Lees verder »
Uwoon
Acantus Groep

Home - Acantus Acantus is een woningcorporatie met een woningbezit van ongeveer 13.000 huurwoningen in Noord- en Oost-Groningen.Lees verder »
BastonWonen
De Woningstichting

Welkom bij de Woningstichting Goed wonen, leven en ondernemen in Wageningen, doe je samen met de Woningstichting.Lees verder »
Idealis
Ieder 1

Woonbedrijf ieder1 zorgt voor betaalbare en goede woningen voor mensen met een lager inkomen in de regio Deventer en Zutphen. Gemak voor de klant staat daarbij voorop. Woonbedrijf ieder1 werkt in de regio Deventer en Zutphen. In Deventer wonen biLees verder »
Ijsseldal Wonen
Kohlmann stichting

Insula Dei Huize Kohlmann - Wonen, zorg en dienstverlening Wonen, zorg en diensten zijn de drie pijlers van woonzorgcentrum Insula Dei Huize Kohlmann, op twee unieke locaties in Arnhem: een verborgen schat in de stad.Lees verder »
Oosterpoort

Welkom bij Oosterpoort - oosterpoortwoon.nl Oosterpoort verhuurt woningen in de gemeenten Berg en Dal en Heumen. Ook verkopen wij een aantal van onze huurwoningen voor een aantrekkelijke prijs.Lees verder »