Zuid-Holland

Havensteder

32 Reviews

Havensteder - sterk in wonen Wij zijn Havensteder. Wij verhuren met name betaalbare woningen in Rotterdam en omgeving voor mensen met een laag inkomen of een kwetsbare positie. We verhuren aan 45.000 huishoudens. In verschillende wijken in RotterdLees verder »
De Sleutels

3 Reviews

De Sleutels is een woningcorporatie met meer dan 7.000 huurwoningen in Leiden en Voorschoten. Wij staan voor goede woningen, in aantrekkelijke wijken, voor mensen met weinig kansen op de woningmarkt. Met meer dan 90 collega\'s zetten wij ons dageliLees verder »
Haag Wonen

2 Reviews

Haag Wonen. Welkom thuis. | Haag Wonen Haag Wonen voelt zich zeer betrokken bij haar bewoners. Wij geven meer dan 50.000 bewoners in Den Haag een thuis. We proberen de thuisbasis voor onze bewoners steeds beter en veiliger te maken.Lees verder »
3B Wonen

1 Review

Home | 3B Wonen 3B Wonen is hét aanspreekpunt voor iedereen die wil huren of kopen in de sociale sector in Lansingerland. 3B Wonen geeft ruimte aan leven!Lees verder »
Arcade Wonen
Vestia

1 Review

Vestia Wij staan voor een goede woning in een prettige buurt voor huishoudens met een laag (midden) inkomen en/of een kwetsbare positie. We zijn een grootstedelijke corporatie en verhuren, verkopen en beheren woningen in heel Nederland, maar vLees verder »
WoningNet Regio Midden-Holland
Bouwvereniging Onze Woning

Onze Woning | BVOW - Home Onze Woning | BVOW Idealistisch en realistisch samen werken aan plezierig wonenLees verder »
Cardia

Cardia Hart voor Zorg Cardia biedt comfortabele, (thuis)zorg en aanvullende diensten voor ouderen. Vanuit onze christelijke identiteit, met aandacht en deskundigheid.Lees verder »
Daal en Berg

Daal en Berg | Coöperatieve woningbouwvereniging Lees verder »
WoningNet Holland Rijnland
Woningstichting Eendracht

Woningstichting Eendracht - www.woningstichtingeendracht.nl Lees verder »
Woningstichting Gouderak
Woonnet Haaglanden
Woonnet Rijnmond

Home - Woonnet Rijnmond dé plek voor 'n nieuwe stekLees verder »