3 Reviews

Havensteder - sterk in wonen Wij zijn Havensteder. Wij verhuren met name betaalbare woningen in Rotterdam en omgeving voor mensen met een laag inkomen of een kwetsbare positie. We verhuren aan 45.000 huishoudens. In verschillende wijken in ... Lees verder »

1 Review

De Sleutels is een woningcorporatie met meer dan 7.000 huurwoningen in Leiden en Voorschoten. Wij staan voor goede woningen, in aantrekkelijke wijken, voor mensen met weinig kansen op de woningmarkt. Met meer dan 90 collega\'s zetten wij ons ... Lees verder »

1 Review

Vestia Wij staan voor een goede woning in een prettige buurt voor huishoudens met een laag (midden) inkomen en/of een kwetsbare positie. We zijn een grootstedelijke corporatie en verhuren, verkopen en beheren woningen in heel Nederland, maar ... Lees verder »

0 Reviews

Home | 3B Wonen 3B Wonen is ht aanspreekpunt voor iedereen die wil huren of kopen in de sociale sector in Lansingerland. 3B Wonen geeft ruimte aan ... Lees verder »

0 Reviews

Onze Woning | BVOW - Home Onze Woning | BVOW Idealistisch en realistisch samen werken aan plezierig ... Lees verder »

0 Reviews

Cardia Hart voor Zorg Cardia biedt comfortabele, (thuis)zorg en aanvullende diensten voor ouderen. Vanuit onze christelijke identiteit, met aandacht en ... Lees verder »

0 Reviews

Daal en Berg | Coperatieve woningbouwvereniging ... Lees verder »

0 Reviews

Haag Wonen. Welkom thuis. | Haag Wonen Haag Wonen voelt zich zeer betrokken bij haar bewoners. Wij geven meer dan 50.000 bewoners in Den Haag een thuis. We proberen de thuisbasis voor onze bewoners steeds beter en veiliger te ... Lees verder »

0 Reviews

Woningstichting Eendracht - www.woningstichtingeendracht.nl ... Lees verder »

0 Reviews

Home - Woonnet Rijnmond d plek voor 'n nieuwe ... Lees verder »

''

VergelijkWoningcorporaties

Op vergelijkwoningcorporaties.nl lees je reviews over alle woningcorporaties van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Woningcorporaties