Reviews over Woningcorporaties


  Onbetrouwbaar, op winst belust

  Review over Stadlander

  Zetten nette, hardwerkende mensen zonder blikken of blozen uit hun huis en doen dan net of de buurt mag meedenken over de nieuwbouw. Een farce.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onvriendelijk, onbetrouwbaar, onmenselijk

  Last van muggen

  Review over Accolade

  Wij hebben deze zomer heel erg last van muggen en nu nog komt door de kieren van de woning woningbouw wil er niks aan doen wat slecht... ze willen zelf niet komen kijken hoe het er voor staat

  Hun zijn nooit fout

  Review over Wonen Midden Delfland

  Slecht

  Sterke punten
  Ze zijn aanwezig

  Zwakke punten
  Luisteren niet
  Ze geven geen fouten toe. De ene weet niet wat een ander doet.

  Hun zijn nooit fout

  Review over Wonen Midden Delfland

  Slecht

  Sterke punten
  Ze zijn aanwezig

  Zwakke punten
  Luisteren niet
  Ze geven geen fouten toe. De ene weet niet wat een ander doet.

  Mensen klagen geluidsoverlast

  Review over ZOwonen

  Steeds meer mensen klagen over geluidsoverlast door zorgmijders het proberen spoken uit de muren te kloppen snachts dat de indruk gegeven word dat deze mensen stemmen horen ,woedeuitbarstingen dronkeschap etc etc daar andere bewoners snachts niet meer kunnen slapen , steeds meer klachten mondeling aan de wijkbewoners word verkondigt,vele hebben overwogen oordopjes en gehoorbescherming aan te schaffen voor een bevordelijke nachtrust!

  Sterke punten
  N.v.t

  Zwakke punten
  n.v.t.

  Geen invalide woning

  Review over Woningcorporatie De Woonplaats

  Meerdere malen contact gehad met woonplaats wat afgeschoven wordt
  Mijn zoon heeft jongstleden een bedrijfsongeval gehad en hierbij een dwarslaesie opgelopen en is nu revalidant in het roessingh, hij krijgt binnenkort een ontslag datum maar er is geen woning ze zijn zelfs bereidt om in een 55 +woning te gaan zodat er bijna geen aanpassingen nodig zijn maar nee hoor hier mogen ze niet op reageren. Zelfs de WMO staat erachter maar we krijgen een dikke nee van de woonplaats
  Ik dacht altijd dat jullie er waren voor onze burgers maar valt dat even tegen
  Vind het een schande dat je een invalide persoon die zich voor 300%inzet in het revalidatiecentrum zo behandeld.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Totaal niet meedenken en zich kunnen verplaatsen

  Zeer slechte ervaringen

  Review over Ymere

  Medewerkers houden de hand boven elkaars hoofd en huurders laten ze in de kou staan !

  Sterke punten
  Sterke kanten van Ymere ?
  Hahahaha laat mij niet lachen

  Zwakke punten
  Zwakke punten....teveel om op te noemen

  Onbetrouwbaar

  Review over Wonen Limburg

  Ze doen helemaal niks voor de huurders. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Niemand die verantwoording neemt. Wat een lamballen. Van hun kan je beter niks huren. Zelfs 1 ster voor de beoordeling is nog te veel.

  Sterke punten
  Huur vangen en verder niks.

  Zwakke punten
  Dat is te veel om op te noemen. Houden zich niet aan hun eigen afspraken.

  Afspraken niet nakomen +

  Review over Mooiland

  Mooiland komt ondanks meerdere beloftes constant haar afspraken niet na! Ik heb twee weken geleden gebeld mbt een reparatieverzoek en ondanks toezeggingen dat er vanuit de aannemer contact met mij zou worden opgenomen, is er na twee weken helemaal NIKS gebeurd! Die dames aan de telefoon liegen gewoon!

  Sterke punten
  Die zijn er niet!

  Zwakke punten
  Alles, achterstallig onderhoud, hoge huurprijzen, leugens, valse beloftes, het hele pand vol kansparels plaatsen, etc

  Afschepen

  Review over Accolade

  Heb net gebeld met de vraag of zij mij op een of andere manier konden helpen om te kijken hoe hoog mijn verwarmingsketel stond ivm met de hoge energie kosten .werd eerst door brena afgescheept en werd door Accolade terug gebeld door een zeer onbeschoft persoon die mij ook weer afscheepte en mij op geen enkele manier de intensie bood om er iets mee te doen. Normaal geen probleem met Accolade,maar nu totaal niet netjes behandeld.

  Oplichting

  Review over Havensteder

  Ik heb 12 jaar in een 2 kamer woning gewoont en heb daarna iemand betaald mijn woning leeg op te leveren .Vervolgens renoveren ze de gehele woning verwijderen opeens behang gaan de hardhouten plinten vervangen voor mdf plinten plaatsen roosters in deur die ik nooit heb gehad en zeggen dat ze tapijt en vinyl hebben moeten verwijderen terwijl alles echt veegschoon was en er in het toilet plavuizen liggen die ik zelf heb mogen uitzoeken ze liegen alles aan elkaar en sturen vervolgens een rekening van 7000 euro naar mij toe .Volgens mij betaal je huur om iets te mogen gebruiken en na 12 jaar blijft niets nieuw lijkt mij .Ook was mijn laminaat vloer kapot gegaan door het vocht van buitenaf maar daar kwamen ze niet voor ivm corona maar nu dus wel alles vernieuwen voor volgende huurder en kosten verhalen op mij toen ik erin kwam zat er ook behang op de muur en zaten er nog oude deuren enzo in ook geen nieuwe kranen of toilet het zijn gewoon echt grote boeven

  Sterke punten
  Liegen en beloven

  Zwakke punten
  Menselijkheid

  Corrupt

  Review over Domesta

  Komen nooit hun verplichtingen na, maar o wee als jij hetzelfde doet, dan ben je in hun ogen een ''crimineel''.
  De tyvus voor deze oplichters!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Komen afspraken nooit na
  Ze treden niet op
  Ze doen niks met je klachten

  Money scrammer! Just a rip-off

  Review over Nederwoon

  I bought an account from Nederwoon. There were not many house resources and the account was so expensive (around 45 euros). Every time when I requested a view for an apartment, they would respond after a week and say you are not eligible for viewing or viewings are full.
  I deleted the account and you would never get your money back. I called them so many times. Every time you said to send us an email. I sent them many emails and waited for a month but I still didn't get my refund.
  Never sign up for their website!

  Sterke punten
  None

  Zwakke punten
  late response, no trust with customers, cheaters, not many available house resources

  Prima geholpen!

  Review over Nederwoon

  Gisteren is de huismeester geweest. Zijn naam is Rob, mijn slaapkamerraam ging niet meer open en hij heeft het zeer kundig in orde gemaakt! Ik heb gemaild en foto's gestuurd en binnen 1 dag werd ik al gebeld! Bedankt Nederwoon voor de snelle service!

  Sterke punten
  Er wordt gelijk gereageerd! En de telefoniste was erg vriendelijk!

  Zwakke punten
  Nog niet ontdekt!

  Welbions

  Review over Welbions

  Een heel eigenaardige partij, ze liegen je voor zijn alles behalve behulpzaam. Ze verschuilen zich achter alles wat maar kan om niet voor hun eigen verantwoordelijkheden te staan. Het zijn allemaal kinderachtige medewerkers met trage werksnelheid weinig duidelijkheid en of service. Letterlijk alles wat je van je woningbouw nodig hebt is voor onder de maat. Het is een vreselijke partij om mee samen te werken en schrikbarend op wat voor niveau ze presteren. Schaamteloos. De wijkcoach doet niks voor je. De medewerkers aan de telefoon zijn stuk voor stuk waardeloos. Zelf mail als je vraagt om het betalen van de huur is voor de meesten al een probleem daar. Een zwaar onder de maat presterend kinder bedrijf.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Communicatie, regelgeving, handhaving,verantwoording,duidelijkheid,behulpzaamheid, etc

  Niet huren

  Review over Lefier

  Huur al 20 jaar van Lefier. Ik heb gezien hoe deze flats veroudert raakten en hoe moeizaam het gaat om een simpel daklekkage of lekkage/schimmels op gelost te krijgen met deze woningbouw. Je kan niet alles goed doen of direct. Dat is begrijpelijk maar hoe deze woningbouw met hun huurders omgaat is echt frappant. Jaren moeten strijden voor een badkamer (lekkage bij de ons en onderbuurman). Dikke waterschade in de keuken maar daar gaat niks gebeuren want de keukenkastjes zien er nog goed uit. (Hele vloer en onder de keukenkastjes is er sprake van schade en schimmel). Zij komen met een planning voor de verbouwing die nergens opslaat. Je kan dit ook niet weigeren, zelfs als je voldoet aan alle dingen die zij willen bouwen. Beetje vreemd maar goed. Verder, arrogantie ten top. Me huis ziet er niet meer uit. Ben blij dat ik wegga maar ik wil wel oproepen om wat netter met die oude mensen om te gaan. Zij hebben die geduld niet.

  Sterke punten
  Sommige bedrijven die zij inhuren zijn echt heel fijn en zorgen ook dat het werk gebeurd. Ook als de opdracht niet goed door is gegeven door Lefier.
  - ze staan je wel te woord maar of er wat gebeurt is altijd 40/60.

  Zwakke punten
  Je zal moeten strijden als je wilt dat er iets gemaakt wordt in je huis.
  - klachten worden vaak niet goed doorgegeven aan bepaald bedrijf waardoor je soms 4 x moet afspreken voordat het duidelijk is voor hun wat het probleem is.

  Slechte service

  Review over Woonbron

  Als ze reparatiewerkzaamheden uitvoeren en het niet gelukt om dingen te repareren word jij door opzichter gevraagd om het zelf te gaan repareren.. als je vraagt hoe als jullie het niet gelukt is krijg je een antwoord van ga maar googelen en wordt het gesprek beëindigd. Als je klacht indient wordt de klacht afgehandeld door woonbron of de opzichter zelf (geen onafhankelijke iemand), klikt zoals een slager die eigen vlees keurt. Onaardig, onvermijdelijk, problematisch. Nu ben ik super blij dat ik ben verhuisd en ben klaar met het gedoe van Woonbron. Ik zou me schamen als ik op deze manier met klanten om ga

  Sociale huurwoning

  Review over Woonpunt

  Sociale huurwoningnood? Niet bij woonpunt hoor. Komt een appartement vrij in Heeren, De Heugden. Oh ja ik heb interesse. Dat kan hoor, gewoon reageren als het op thuisinlimburg.nl komt te staan, want daar komt ie zeker op. Nou mooi niet dus. Via, via wordt het dus gewoon achterbaks achterlangs verhuurd aan iemand met een onderverhuurde eigen woning, die niet eens uit Limburg komt, onder de zogenaamde urgentie geval noemer. Weer een sociale woning minder. Weer een smoes meer bedankt woonpunt!

  Zwakke punten
  Lange wachttijden aan de telefoon
  Liegen en bedriegen
  Totaal niet klantvriendelijk

  Sociale huurwoning

  Review over Woonpunt

  Sociale huurwoningnood? Niet bij woonpunt hoor. Komt een appartement vrij in Heeren, De Heugden. Oh ja ik heb interesse. Dat kan hoor, gewoon reageren als het op thuisinlimburg.nl komt te staan, want daar komt ie zeker op. Nou mooi niet dus. Via, via wordt het dus gewoon achterbaks achterlangs verhuurd aan iemand met een onderverhuurde eigen woning, die niet eens uit Limburg komt, onder de zogenaamde urgentie geval noemer. Weer een sociale woning minder. Weer een smoes meer bedankt woonpunt!

  Zwakke punten
  Lange wachttijden aan de telefoon
  Liegen en bedriegen
  Totaal niet klantvriendelijk

  Al 100 dagen lekkage meterkast

  Review over Mozaiek Wonen

  3de lekkage in 5 jaar.

  1ste: huis vol rioolwater. Na 2 weken pas verholpen.
  2de: water uit plafond, halve huis blank. Paar weken geduurd voordat het verholpen werd.
  3de spant de kroon: water uit plafond van meterkast. Nu 100 dagen geleden gestart, nog niet opgelost.

  Bellen, mailen, op bureau langsgaan helpt niet, ze maken een notitie en verwachten dat het daarmee klaar is.

  Sterke punten
  De mevrouw aan de telefoon is vriendelijk.

  Zwakke punten
  Totaal geen aftersales, je moet continue weer contact opnemen.

  Oplichters

  Review over DeltaWonen

  Smerige woningbouw. Eeen of ander Jelmer!! Doet je oneebare voorstellen. Luisteren doen ze niet, vreselijk associaal volk en ik snap niet dat dit allemaal mag, ze lachen je ijskoud uit dat vies schijnheilig volk achter de balie, hoop dat de fik er in gaat daar, dat zal niet lang meer duren. Opzouten oplichters

  Sterke punten
  Mensen uitkleden en vernederen

  Zwakke punten
  Alle mensen die daar werken zijn zwakbegaafd

  prutsers

  Review over Wooncompagnie

  Begon met het vervangen van de rabatdelen van de Berging.
  Alle delen zitten scheef, folies niet aangebracht of scheef zodat het kale hout zichtbaar is. Aangebrachte trespa plafond niet vogens de normen aangebracht rondom 7a 8 mm gehoord dit te zijn. Trespa Boeiboord waren de brokken afgebroken schroefen waren afgebroken en gewoon laten zitten. De buiten lamp hebben ze er afgesloopt en deze stuk terug geplaatst ook met de koper draden in het zicht dus kans op kortsluiting ook hebben ze de gemaakte schade niet even gemeld bij ons en aangeboden om te vergoeden. De nieuwe beplating waarbij de schroeven verdekt moesten zijn zat een groot deel in het zicht deze hebben de met een slijptol weggehaald en er een lik verf over gedaan met daarbij een zooitje druipers.

  Volgens hun is alles aangebracht volgens de normen en moet ik niet zo zeuren. Wat trouwens niet zo is. Er moet ventilatie aangebracht worden maar dat hebben ze niet gedaan met als gevolg, dat al de spullen aan het schimmelen gaan / zijn
  Ik moest mijn mond houden. Terwijl de opzichter mevrouw..... Even vergeet dat wij haar salaris betalen plus dat wij hier moeten wonen, en op de vraag als het bij haar zo opgeleverd word wat zij er van zou vinden is het antwoord ach mij interesseert het niet.

  En zo kan ik nog doorgaan over een schuurtje van 2 bij 3

  Sterke punten
  Afwimpelen
  Niet willen luisteren
  Veel geld vragen weinig service

  Criminelen

  Review over Lefier

  In de zomerperiode heeft lefier mijn tuinset/elec grasmaaier gestolen omdat het troep zou zijn, afspraak was dat het op het terras moest staan en dat stond het ook..
  Toch hebben ze alles meegenomen en weggegooid, ik was witheet en heb met veel hangen en wurgen slechts 300,- ontvangen waar ik mijn spullen niet mee terug kan halen..
  Ze zijn bij lefier brutaal, bijdehand en komen geen afspraak na.
  Waardeloos bedrijf, heel snel opdoeken deze bende en iedereen vervangen !!

  Woning is immers nooit verbeterd na de wensen van de klant, enige wat ze willen is likje verf hier en daar zodat het lijkt alsof ze de zaak goed draaiende houden maar schijn bedriegt…
  Nooit is mijn woning geholpen aan ventilatie, ik krijg de ene klacht na de ander die ze nooit oplossen en mij achterlaten met stress..

  Waardeloos dit en dat in NL…..

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te veel om hier te vermelden

  Dagobert Duck-mentaliteit

  Review over Havensteder

  Beloftes die worden gebroken en ontkend door werknemers (ook van detacheringsamateurs van DuraVermeer), afspraken worden alleen nagekomen wanneer je dit zwart op wit laat vastleggen, reparaties worden jarenlang uitgesteld en vervolgens bij een zogenaamd 'verbeterproject' snel en slordig afgeraffeld, personeel is zakelijk, gevoelloos en alleen snel in beweging te krijgen wanneer het gaat om huurverhoging en het declareren van exorbitante kosten bij huurders.
  Omgekeerd is de vergoeding voor bewoners, voor herinrichting na de verplichte(!!!) 'verbeteringen' schandalig laag. Inflatie noch de door incapabele werklui aangerichte schade worden meegenomen in het kostenplaatje. Wanneer een huurder niet meegaand genoeg is wordt er gedreigd met een rechtszaak.

  Adresgegevens van Havensteder zijn ongetwijfeld terug te vinden in het woordenboek onder 'Huisjesmelker'.

  Onbegrijpelijk dat de zogenaamd 'beste burgemeester ter wereld' zoveel wantoestanden tov huurders door de vingers ziet omwille van puur kapitalisme

  Sterke punten
  Onbeschoft hoge huren vragen, liegen, beloftes breken, niet reageren op mails/telefoontjes, sociopathisch reageren bij hulpvragen van huurders, dreigen met een rechtszaak wanneer huurders weigeren zich als stront te laten behandelen.

  Zwakke punten
  Eerlijk zijn, oprecht zaken doen, klantvriendelijkheid tonen door sympathiek of empathisch te reageren, toegeven dat ze al jarenlang huurders afzetten en uitbuiten.

  Onbeschoft gedrag

  Review over Woningcorporatie De Woonplaats

  Telefonisch contact gehad met de vraag hoe mijn gegevens op papieren komen die ik niet eens heb aangevraagd ....wist de telefoniste geen antwoord op en ging haar stem.heffen na haar gevraagd te hebben te dimmen met haar stemheffing waste deze dame gelijk haar handen in onschuld ben hiervoor naar de woonplaats gegaan maar na 5 min. Stond er politie omdat de telefoniste het niet nodig vond een excuus te maken voor haar gedrag .....helaas kom je dit steeds vaker tegen dat je tegen een dichte deur loopt als.het om onvriendelijk en disrespectvol personeel gaat dan draaid alles zich 180 graden en ben jij de boosdoener

  Sterke punten
  Afschuiven als men een probleem niet kan oplossen

  Zwakke punten
  Excuses aanbieden