Nieuwste Reviews

Eigen Haard - Een woningbouw waarvan alleen je word geholpen wan

0

Review:
Als je een probleem heb met je woning zoals in het verleden er een gaslek was, dien je jaren aan ze te trekken voor ze het probleem serieus nemen. Als je klaagt over schimmel kun je de klok erop gelijk zetten dat je dit zelf mag oplossen jou gezondheid te waarborgen. Je hebt jaren lang sanitair in je huis die jezelf mag vervangen want ze vertikken het te doen.
En als je het zelf vervangt krijg je te horen dat je de oude rotzooi dient te bewaren want anders zou je dienen te betalen voor sanitair dat na jaren afgedankt is.

Eigenhaard wijst je graag op je plichten maar nooit op je rechten. Goede personeel die ze hadden worden ontslagen voor goedkoper personeel.

Als je een buurgeschil heb zijn ze heel goed in het bedreigen van jou als huurder en waarborgen ze het woon genot van een handje vol mensen.

En ga niet naar de geschillen commissie want tot twee keer toe is mijn ervaring dat ze de geschillen commssie voor se sier hebben en altijd zullen pleiten voor Eigenhaard.

Sterke punten:
Individueel waren er werknemers die via eigen haard werken die menselijk zijn en begrip tonen.

Zwakke punten:
Dat ze graag je als huurder om een handje vol mensen bedreigen en als er iets is wat je met ze dient op te lossen werken ze alleem voor eigen belang en niet vam de huurder.

WoonFriesland - Zal niet in details, maar.......

0

Review:
Als je hecht aan niet in een situatie te zitten waar je je maar hebt laten te dicteren, blijf weg. Koop een krot wees eigen baas (boven iemands slaaf), dat beter. Als je niet erg vind luxe , energiebesparende maatregelen etc, aan je opgedrongen te krijgen of je wil of niet, en zelfs misschien voor redelijke prijs, dit is je bureau.

Ps Als je niet meedoet, schuwen ze rechtszaken, ontvreemding eigendommen etc niet. Dus je krijgt anders
misschien wat moois, weet dan wel van wat voor soort
je het krijgt tenminste (hoop ik).

Lead or silver.

Woonpartners - Woningruilaanvraag VS met wie ik het doe?

0

Review:
Klacht...sinds wanneer is het voor een goedkeuring van een woningruil, van belang, of ik een relatie heb, en of wij het samen doen?ik vind het schandalig en ongehoord, zelfs associaal. dit is totaal niet van toepassing volgens regels woningruil.ik vraag OOK niet naar relatie/sexavonturen van een v/d medewerkers van woonpartners. Dit is gewoon een manier om te zoeken naar hoe kan ik deze woningruil afwijzen......DIT IS ONDER DE GORDEL.m.a.w. hoe kunnen wij iemands leven nog meer verzieken.DE GRONDREGEL BIJ EEN WONINGRUIL IS, OF BEIDE PARTIJEN DE HUUR KUNNEN BETALEN VAN DE TE RUILEN WONINGEN. het was net een kruisverhoor, hetgeen is afgenomen op 7-12 door Jessica groenewegen. IK ZAL DEZE BEHANDELING BIJ EEN AFWIJZING OP SOCIAL MEDIA DEPONEREN,

gijtenbeek beveelt Woonpartners NIET aan bij vrienden/bekenden

Domesta - Duur en doet niets

0

Review:
Na bijna 10 jaar huren bij deze woningbouw ben ik helaas tot de conclusie gekomen dat Domesta er niet is voor de belangen van huurders en alleen te dure woningen in de markt zetten.

Als je een vergelijk maakt dan zijn hun woningen per saldo een stuk duurder in vergelijk met soortgelijke woningen bij andere coöperaties. Minder vierkante meters woonoppervlak voor een hogere prijs - en dat kan voor een woning met bijv. 74 m2 oplopen tot ruim 80 euro per maand. Ik volg deze "markt" intussen elke dag al een jaar of zeven en zie dat een duidelijk verschil met vergelijkbare aanbiedingen van een andere woningbouw.

Huren is prettig en vooral ontzorgend voor mensen met een kleine beurs, maar Domesta lijkt daar een eigen draai aan te geven. Zo heb ik mogen ervaren dat er in de 10 jaar dat ik bij hen heb gehuurd geen enkel fysiek onderhoud is gepleegd aan de woning. Ja, wel elk jaar de voorgeschreven huurverhoging en meerdere bezoeken van bedrijven die je hele woning door moeten lopen en meer interesse tonen voor je spullen dan waar ze zich aan de deur voor aanmelden. Resultaat; over de jaren heen 4 bezoeken voor het in kaart brengen van achterstallig onderhoud, maar in de praktijk geen enkel resultaat!

Na een zes jaar durende overlast van de buren uiteindelijk een melding bij Domesta gedaan omdat het echt eenzijdig uit de hand escaleerde. Zes jaar van irritatie, intimiderende invloed en zelfs meerdere bedreigingen gaven het volgende resultaat; 9 maanden van het kastje naar de muur gestuurd met een nietszeggende veelvoud aan vage mail en aan het eind een totaal tegengesteld resultaat - de buren gaan vrijuit en voor mij wat nog overbleef was verhuizen. De overlast van de buren had hen geen enkele prioriteit en werd in meermaals stilzwijgen afgedaan.

Na verhuizing nog een stevige nasleep door de afdeling incasso die het nodig vond om een niet afgenomen dag - sleutels waren netjes ruim van te voren ingeleverd - aan huur doodleuk in rekening te brengen. Eenzijdig dokken dus voor wat je nooit hebt afgenomen !!

-

Ik ben intussen helemaal klaar met Domesta en ben blij dat ik van ze af ben. Die organisatie zou de zaken eens goed bij zichzelf op orde moeten brengen ... het is immers een sociale woningbouw vereniging die een pure dienstverlenende taak heeft om hun huurders op de juiste wijze en van normale huurwoningen te voorzien. Dat is hun taak - niets meer en niets minder !!!

Sterke punten:
Geen !!! - achterover zitten om de huur te incasseren en bij een confrontatie in stilzwijgen te verblijven - dat is het enige wat ze doen.

Zwakke punten:
Een ivoren toren van bij elkaar geraapte medewerkers die onderling niet met elkaar in contact staan - ze lijken allemaal op zichzelf te staan en daarnaar te handelen.

Ge1402 beveelt Domesta NIET aan bij vrienden/bekenden

Lefier - Grootste huichelbende van nederland

0

Review:
kan verder niets vertellen dan dat lefier het grootste huichelbedrijf van nederland is.. klachten lachen ze weg. onderhoud doen ze niet aan. mondjesmaat (met veel aandringen) maken ze dingen klaar. Vocht schimmel kou hoge energie rekening enz enz kernwoorden voor lefier. Mensen die klachten afhandelen, zijn corrupt. Liegen vrolijk verder, en niemand die hem wat doet. meerdere mensen in mijn omgeving hebben alleen maar nare ervarings. sommige mensen kunnen alles (vraag me niet hoe )klaarkrijgen. En anderen kunnen nog geen tochtstripje krijgen. keukenkast deurtje duurt al vanaf maart 2018 nog niet binnen Lekkage al vanaf december 2017. vocht en toch problemen al vanaf 2007.

Sterke punten:
Zeer snel in versturen van herrinerings en aanmanings.

Zwakke punten:
alles waar ze op hun manier voor staan. zijn groffe leugens.

e pruim beveelt Lefier NIET aan bij vrienden/bekenden

Parteon - Parteon last je stikken

0

Review:
Parteon laat je in de kou staan bij buren overlast.Na vele mails en geklaag over mijn aso boven buurvrouw over de overlast wat zij beschouwt als " leefgeluiden" is Parteon langsgekomen en beweer dat het ook leefgeluiden zijn! De makkelijkste weg om geen conflicten op te lossen, liet het er niet bij zitten zelfs rijdende rechter wil de buurvrouw niet aan werken
Zoek ik een oplossing, woningruil ! Gevonden ! Keurt de woningbouw het af !!! Mbt beide inkomen !
Zo zie je maar PARTEON DOET GEEN ENE MOER
Je huur betalen en je bek houden
De hele situatie heeft mij in stress gebracht
PARTEON BEDANKT KUT WONINGBOUW

Sterke punten:
Zijn er niet
Falende woningbouw als het problemen zijn met buren en je zoekt ZELF een oplossing

Zwakke punten:
Verschuilen achter de makkelijkste weg

FRK beveelt Parteon NIET aan bij vrienden/bekenden

Wormer Wonen - Poep en scheet

0

Review:
Nou ik heb een tv die waarschijnelijk door de buren als hun afstand gebruiken die aan gaat blijkbaar nou dag later brief in brievenbus overlast wat wel opvalt dat er alleen 2 buren steeds klagen en dat wormer wonen heksejacht maakt om me van alles aanteschrijfen bij een piep en een scheet die er blijkbaar gehoord word mischien moet wormer wonen de buizen beter isoleren op leefgeluiden in de oude flat van prins van oranjestraat dan geld te verspillen om elke keer naar de rechter te gaan zou veel geld besparen

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Genoeg

Randy smith beveelt Wormer Wonen NIET aan bij vrienden/bekenden

Wormer Wonen - Ongezelig en veraders

0

Review:
Klote flat de buurtconcerge die woont in deze flat speelt politie agent de buren spelen veradertjes als de muziek iets te hard staat staat er politie voor de deur deze flat is goed voor bejaarden die op hun laatste dgn zijn kinderen mogen niet spelen elk wisse wasje word aan de bel getrokken bij politie de flat is supergehorig zo gehorig sat je de gespreken kan horen en veel racistische mensen er is ook een man die woont op 94 die speelt politie agent net als de buurtconcerge is geen gezellige flat de prins van oranjestraat deze flat is vies en zo oud dat het eigelijk afgebroken miet worden toch bouwen ze een lift weet uit ervaring en mentaliteit van deze flat dat die steeds kapot zal zijn en deze lift is alleen nuttig voor mensen 3 hoog dus lekker belangerijk

Sterke punten:
Veraders onder elkaar

Zwakke punten:
Stinkflat

Tessa de f beveelt Wormer Wonen NIET aan bij vrienden/bekenden

Mitros - The worst and irresponsible company rude workers

0

Review:
Sends April 2018 I'm renting and studio by one of Mitros projects the administration sucks no one takes the responsibility for what they are responsible for.
I have my contract from 6th of April 2018 but they are asking money from 1st of April 2018 I complained about it 4 times call them but by no reason they sent me an incase after lots of struggle I mad it sure that they have no right on me for that extra 6 days to be paid .
Today I got another call from incaso company that I still have incaso that I need to pay and thats the administrative cost which Mitros asks for which I know its they're right and I'm ready to pay.but they have make it an incaso for me instead of making it regular pay and now I should pay 30Ç extra for incaso .but there are allot more going on in this damn company instead of making it easy for us to live they are making it more a chalange for me and I know for sure it comes all from the conversation which I had with one of there employees who was rude to me and I clearly told her to do what she can I have right to not pay extra.
Unfortunately even if I complain to police they are the winner so I just give up and pay extra.in the country where there are lots of rules to take your right but in my case its completely other side of the coin.

Domesta - Domesta is afzetterij

0

Review:
Domeste is afzetterij. Er was maar 1 aanbod dat daadwerkelijk in Emmen is en hier komt geen verbetering. Na nog niks met mijn account gedaan te hebben, heb ik ze gemaild dat ik gewoon niet tevreden ben met wat ze bieden. Je betaald 20 euro voor een service die je eigenlijk niet krijgt. Terwijl lefier wel veel aanbod geeft. Ik heb gezegd dat ik niet krijg waar ik voor betaal en dat ik mijn geld terug wil, maar dit wilden ze niet doen. Ik vind domesta echt grote afzetterij.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles, plus ik hoor genoeg verhalen over mensen die toch een huis hebben weten te vinden via domesta die niet goed geholpen worden wanneer er iets stuk is.

DWitteveen beveelt Domesta NIET aan bij vrienden/bekenden