Nieuwste Reviews

Nederwoon - Goede service

0

Review:
In contact met Nederwoon ben ik snel en vakkundig geholpen. Goede service door vriendelijke medewerkers.

Sterke punten:
Korte reactietijd en vakkundige medewerkers

T. Rientje beveelt Nederwoon aan bij vrienden/bekenden

Ymere - Verwacht niets van Ymere

0

Review:
De woningbouw verhuurt een woning en incasseerd de huur, daarmee is alles gezegd. Geen onderhoud aan woning (ketel, brandtrappen) of algemene ruimtes (waar service kosten voor), reperatieverzoeken wordt niet op gereageerd. De een mag bij vertrek de woning zo achterlaten (vloerbedekking, in kleur geschilderde muur) de ander alles schoon strippen en wit over schilderen.

Sterke punten:
Geen, een monopolie positie qua woning verhuur in sommige regio’s, kunt er niet omheen.

Zwakke punten:
Zie review.

IC beveelt Ymere NIET aan bij vrienden/bekenden

Woonpartners - ONBEGRIP/VERPESTEN WOONGENOT/WOONPARTNERS MH

0

Review:
TEVEEL VOOROORDELEN, indien je ''samenwoont'' met een vriend, die je wilt helpen en onderdak geven, word je al snel als HOMO''S bestempeld. terwijl men maar 1 kant van het verhaal kent. helaas is er een grote groep mensen, die ons willen zien oprotten uit deze wijk. dit is onmogelijk, qua inkomen. DUS GETREITERD WORDEN TOT JE DOOD GAAT. een zeer triest verhaal, zonder HAPPY END. als iedereen eerst eens naar zichzelf zou kijken, i.p.v. mensen het leven zuur maken, anno 2018. DIEP TRIEST ...............////EIGEN RECHTER SPELEN IS MAKKELIJK,dreigen aan de deur ook.-het gaat dan om familie''s van 2 peter zuidlaanflats,er wordt overenweer gekletst en geroddeld, wat leidt tot ellende. Degene die mij aan de voordeur heeft bedreigd, laat zich niet meer zien aan mij, DUS ?WIE IS ER NU FOUT??????????????????????de politie is op de hoogte, alsmede woonpartners mh.DE ENIGE DIE BEGRIP TOONT IS DE POLITIE. bedankt agenten.

Sterke punten:
GEEN ENKELE, WOONPARTNERS MIDDEN -HOLLAND IS KOEL,AFSTANDELIJK, HOUDT NIET VAN KLAGENDE HUURDERS. HOUDT OOK NIET VAN HUURDERS MET EEN PROBLEEM. zij gunnen je woongenot, MAAR ALS JE NA 5 JAAR NOG STEEDS WORDT WEGGETREITERD, DOEN ZE NIKS. het enige wat belangrijk is, dat is het incasseren van huur. verder moet je je mond houden.

Zwakke punten:
WOONPARTNERS MIDDEN -HOLLAND IS KOEL,AFSTANDELIJK, HOUDT NIET VAN KLAGENDE HUURDERS. HOUDT OOK NIET VAN HUURDERS MET EEN PROBLEEM. zij gunnen je woongenot, MAAR ALS JE NA 5 JAAR NOG STEEDS WORDT WEGGETREITERD, DOEN ZE NIKS. het enige wat belangrijk is, dat is het incasseren van huur. verder moet je je mond houden. IK HEB NOG NOOIT IN MIJN LEVEN ZO''N slechte woningbouwcorporatie meegemaakt.er heeft iemand een woningruil gehad, omdat deze ''ZO BLEEF ZEUREN''......en ik ben al 5 jaar aan het ''zeuren'', maar mij laten ze barsten.

gijtenbeek beveelt Woonpartners NIET aan bij vrienden/bekenden

Nederwoon - Goede service

0

Review:
Helaas lees ik heel veel klachten over Nederwoon .
Ik kan alleen maar zeggen dat wij altijd goed geholpen zijn , drie maal gehuurd via Nederwoon en nooit geen klachten gehad.
Met dank aan Lotte Verron die altijd de tijd voor je neemt.

Sterke punten:
Mijn ervaring is dat er snel en goed gehandeld wordt

Zwakke punten:
Moest iets langer op de borg wachten maar uiteindelijk goed gekomen

Caro beveelt Nederwoon aan bij vrienden/bekenden

Portaal - Eerdere Review verwijdert

0

Review:
Ik had een review geplaatst en dit is verwijdert. Had gezegd dat ze sprookjes vertellen en liegen. En of het personeel stage had gelopen bij de Efteling. De nieuwe directeur sluit ook de ogen en weet blijkbaar zijn personeel geen normen en waarden bin te brengen. Heeft u ook klachten? U kunt hem mailen. sander.heinsman (en dan het bekende teken) portaal.nl (alles aan elkaar geschreven)

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Te veel om op te noemen

Woongoed Zeeuws Vlaanderen - Valse beschuldigingen

0

Review:
Door continue valse klachten van mijn buren wil woongoed na de volgende klacht een uithuis zetting procedure bij de kanton rechter doen. De meeste klachten zijn vals en er staan in de brief van woongoed ook foute feiten. De politie is niet meerdere malen geweest om te sussen. Die waren hier om heel andere reden. De nieuwe medewerkster van sociaal beheer van deze week is naar alle waarschijnlijkheid een vriendin van mijn buren en dat is belangenverstrengeling. Dat mag niet. Blijkbaar mogen we zelfs geen leefgeluiden meer maken. Dat ze huizen wat beter isoleren dan los je al een deel van de problemen op. Zorg voor hoge afscheidingen van minstens 2,5 meter in de achtertuinen. Ik zelf ben geen klager maar heb soms ook veel last van mijn buren. Ga nu zelf ook maar klachten indienen. Mijn buren mogen wel mijn kinderen bedreigen en mijn spullen vernielen. Daar wordt niks aan gedaan.

Sterke punten:
Geen sterke punten

Zwakke punten:
Spelen valse spelletjes en vriendjespolitiek over de rug van een alleenstaande moeder met 2 jonge kinderen.

Karin Verv beveelt Woongoed Zeeuws Vlaanderen NIET aan bij vrienden/bekenden

Eigen Haard - Komt zijn verplichtingen niet na

0

Review:
Ik huur al heel lang bij EH. In het begin was het prima. Als er iets kapot was hoefde je maar te bellen en de volgende dag stond er iemand op de stoep. Tegenwoordig reageert men nergens meer op. Zo is de deurbel van de flat al meer dan een jaar kapot, het duurt maanden en vele dreigingen voordat men reageert. De ellende die zo'n kapotte deurbel oplevert is niet te overzien. Ik had een heup operatie ondergaan waardoor ik enkele weken niet kon lopen en moest veel mensen dagelijks binnen laten, zoals verpleeghulp, de trombosedienst enz. Via een ingewikkeld systeem van telefonisch bellen en sleutel op straat gooien lukte dat. Nu zijn er 2 raamsluitingen kapot en het slot van een buitendeur is kapot, ik moet via het raam naar buiten toe. Volgende maand word ik aan m'n andere heup geopereerd en kan nu dus helemaal niemand binnen laten. De sleutel uit het raam gooien heeft geen zijn omdat het slot kapot is. EH is hiervan op de hoogte en doet niets. Men verdomt het ook om te communiceren. Je hoort helemaal niets. Volgens artikel 6:52 van het burgerlijk wetboek mag je dan de huur inhouden. En dat doe ik dan ook.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Zie mijn verhaal boven

Max beveelt Eigen Haard NIET aan bij vrienden/bekenden

Mozaiek Wonen - Slechtse service

0

Review:
Het is zo moeilijk om terug te bellen voor een afspraak. Ik moet 2 weken achteraan bellen, om een afspraak te laten maken. En dan nog ook hen externe bedrijf Dura Vermeer, die kan er ook wat van. Nog erger dan Mozaiek Wonen.
Zij verwachten wel dat je maandelijks op tijd betaald en elke jaar wordt de huur verhoogd.
Als je 0,0% service wilt zeker via Mozaiek Wonen huren.

Zayaz - Schandalig beleid Zayaz

0

Review:
@Zayas. Zit me dood te ergeren aan de woningcorporatie Zayaz
Waarom ?????
Mijn vriendin is noodgedwongen moeten verhuizen 😢😢.
Financieel , geestelijk en lichamelijk aan de grond heeft ze een flatje van de Zayaz gekregen.
Nou flatje.........het is zo'n krot daar zet je nog geen rioolratten in laat staan en vrouw met 2 kinderen.
Maar ja.........noodgedwongen heb ik al gezegd dus onder enkele voorwaarden geaccepteerd.
Nou komt het dus die voorwaarden............
Er zou een schoonmaak ploeg in komen........terwijl deze er al in was geweest voordat ze de sleutel kreeg maar het was nog harstikke smerig 🤢🤮. Dus zouden ze terug komen.
Toen ik haar smorgens een appje stuurde om te vragen of de ploeg er was, zei ze me....."ploeg??? Er is 1 man!! En die was na anderhalf uur alweer weg 😱😱
Nou alles was nog steeds hartstikke vies.
Omdat zij er geestelijk doorheen zit, zijn wij met foto's naar de zayaz gegaan.
Ook omdat we een stucadoor voor haar hebben laten komen, alle muren zijn nu gedaan maar er blijft nicotine en vocht (schimmel ) erdoor heen komen. Op de muren moet een primer komen anders blijft het er doorheen komen. Maar die primer kost wel een paar centen.
Nou hebben wij ook geen liggende gelden dus dat hebben we daar meteen laten zien.
We zijn vriendelijk geholpen en er werd ons beloofd dat de schoonmaak ploeg wéér terug zou komen én alle muren zouden gedaan worden.
Inmiddels is het idd schoon omdat we zelf die schoonmaker maar mee hebben geholpen
Vorige week woensdag zouden ze alle muren doen. Nou komt er weer een man en zegt dat hij maar opdracht heeft gekregen om maar 1 muur te doen......😡🤬
Nou na veel bellen heeft de aannemer van de Zayaz een opzichter gestuurd vandaag. Om te kijken of het idd nodig is om álle muren te behandelen. Die man vind het idd nodig en belt naar de opzichter van de Zayaz waar we bij staan en zegt het. Vervolgens krijgt hij 5 min later telefoon van die opzichter met de opdracht om maar 1 kamer te doen 😡🤬😡🤬
Wij vervolgens weer terug naar de Zayaz........dáár zeggen ze dat de opzichter van de aannemer het niet nodig vond om álles te doen...... 🤬🤬🤬 WTF .......We hebben er zelf bij gestaan dat hij heeft gezegt dat álles nodig was.
Dus bedankt Zayaz dat jullie je afspraken zo goed na komen
En dat mijn vriendin die al financieel , lichamelijk én geestelijk op de bodem van de put zit nog ff een stamp na geven
Verdomme ik word er zelf overspannen van........ik hoop ÉCHT dat ik nooit afhankelijk van de Zayaz word.
Ff een paar foto's. Want ik overdrijf niet en ik weet echt wel dat je in ieder huis moet verven en schoon maken .........maar dit valt gewoon niet te verven en te stucen omdat alles er door heen komt.
We zijn nu de 4e week ingegaan dat mijn vriendin wel de volle mep huur heeft moeten betalen en we zijn nog niks opgeschoten.
Alles is nog steeds beton 😢😢😢😢
Gelukkig is door behulp van hele lieve mensen het een en ander reeds uitgevoerd.
De opzichter van Zayaz zelf die verschuilt zich boven bij zayaz en heeft geen behoefte om ons te spreken. En laat zijn verhaal via een ander collega verwoorden "De held".
Tactiek van Zayaz is ons inmiddels bekend geworden. Mensen zorg ervoor dat je alles zwart op wit op papier laat vast leggen als je met de woningcorporatie te maken krijgt. Ze willen wel de lusten. maar de verantwoordelijkheid nemen voor de lasten... Dan proberen ze er alles aan te doen om die te ontwijken. Schofterig gedrag.

Sterke punten:
Goed om de zaak heen kletsen.
Verstoppen achter verantwoordelijkheden
afspraken niet nakomen.
Bureaucratie op en top.

Zwakke punten:
zwakkepunten?? nee die heeft Zayaz niet.
Of... half werk afleveren.

Mike beveelt Zayaz NIET aan bij vrienden/bekenden

Ymere - huur hier niet!!!

0

Review:
Ymere kan een goede woning bouw zijn zolang de huur betaald word en er verder geen vragen aan hun komen. Dus geen meldingen overlast of reparatieverzoek. Alleen huur betalen dus, verder niks! Onderhoud is zelden en gas word niet jaarlijks gecontroleerd.

Ik heb 8 jaar overlast. ik heb diverse klachten ingediend die niet in behandeling worden genomen en dus niks mee word gedaan. Ik heb gezondheidsschade door de overlast maar beide voor niet erkent. Volgens Ymere is er geen overlast, terwijl zij nog nooit in mijn woning zijn geweest. Er word geen geluidsonderzoek ingesteld om de overlast vast te stellen.

Dhr van afd. overlast is onbeleefd. Om de overlast door te geven opgebeld heeft hij 3x op 1 dag opgehangen en wou de overlast en melding niet horen, moet maar een advocaat in huren. Er zijn geen gesprekken geweest en heb nog nooit kennis gemaakt terwijl ik het 4 jaar meld. Dhr word boos (licht uitgedrukt) als je een melding maak of vraagt wanneer het word aangepakt.

Volgens dhr moet ik verhuizen omdat ik overgevoelig bent voor het geluid. Dit zijn gewoon huisgeluiden zegt hij. Waar ik dan zware stress van heb, hartklachten en in de nacht niet kan slapen.

De meldingen werden tot op heden op genomen door klantenservice na eigen zeggen voor een dossier op te bouwen, waar geen actie op word ondernomen. Daarnaast word doodsbedreiging, inbraak, stalking en vernieling van de achterruit genegeerd door Ymere. Er word ook geen onderzoek gedaan.

Er word al in tijden niet meer gereageerd op mail of terugbel verzoeken. Sinds vorige maand heb ik per brief medegedeeld gekregen dat melden, bellen en mailen niet meer mag!!!!

Sterke punten:
Melder staat altijd in het ongelijk!!!
Niks doen en niks er aan gaan doen
partijdig opstellen meerderheid heeft gelijk
Negeren meldingen en het bewijs
Negeren het leed ten gevolgen van overlast
schrijven vernederende, kwetsende brieven aan de melder

Zwakke punten:
slechte communicatie bij zowel klantenservice, twitter, afd overlast en afd. klachten
Luisteren niet
veroorzakers overlast hebben vrij spel
1 persoon voor een afdeling overlast is te weinig voor 1 stad
klantenservice is niet onpartijdig houd hand boven hoofd afd overlast
ymere stelt zich niet onafhankelijk op en laat regels niet voor iedereen gelden, overlast = overlast = uit huis!!

Anoniem (ymere weet wie) beveelt Ymere NIET aan bij vrienden/bekenden