Nieuwste Reviews

Plavei - Geen begrip

0

Review:
Tocht in woning/schimmel. Word niet hersteld door plavei. Ook last van buren, maar plavei wilt dit niet isoleren terwijl er wel materialen op de markt zijn. Geen begrip van plavei en moeilijk bereikbaar en slechte feedback. Vaak ziek gemeld op werk wegens niet mogen slapen in woning.

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
slechte woning, kartonnen doos, geen sympathie voor huurders, slechte communicaties, je moet alles zelf regelen en erachter aan gaan, terwijl dit de taak van plavei is. Onderhoud is ook slecht, ook schoonmaak is matig en vuil word niet verwijderd al jaren. Verwijzen je niet door naar de juiste afdeling. Afdeling zit dag te dromen of koffie te drinken, pakt niks op.

kimmy beveelt Plavei NIET aan bij vrienden/bekenden

Nederwoon - Nederwoon levert

0

Review:
Ik wilde een appartement huren, en ik zocht o.a via Nederwoon. Ze leverden een uitstekend appartement.

Sterke punten:
Data is goed beschikbaar en als je meer nodig hebt leveren ze deze snel en gericht. Eenmaal een huis gevonden was het papierwerk zo geregeld.

Zwakke punten:
Het is frustrerend vaak gebeurd dat ik reageerde op een woning op de website en dat deze al vergeven was. Het zou fijn zijn als deze iets actueler gehouden werd.

Mischa beveelt Nederwoon aan bij vrienden/bekenden

Mooiland - wordt totaal niet serieus genomen

0

Review:
mooiland is niet zo mooi ( eerder euroland), heb al vanaf 2014 last van tocht in huis oorzaak niet te vinden volgens bouwbedrijf , regiomanager maakt beloftes ,maar waar maken ho maar . dus gevraagd om intern te kunnen verhuizen , daar doet mooiland niet aan zegt de regiomanager , het is hier op het moment acht maanden in een jaar overleven ipv leven met winterjas aan in huis . ze geven je het gevoel dat het tussen je oren zit , ze zeggen het nog net niet.

Sterke punten:
huur innen

Zwakke punten:
comunicatie en afspraken nakomen

mo beveelt Mooiland NIET aan bij vrienden/bekenden

Standvast Wonen - Standvast zooitje

0

Review:
Standvast wonen is echt een zooitje.
Ik huur nu sinds 2012 een woning (in het begin van een andere woningcorporatie die overgenomen is door standvast).
Reparatie verzoeken werden bij de vorige stichting werden altijd direct geregeld, service stond hoog in het vaandel, sinds de overname nemen ze reparaties niet meer serieus en duurt het verschrikkelijk lang voordat er gereageerd wordt.
Als er 5 dingen gerepareerd moeten worden komen ze 1 probleem verhelpen en de rest doen ze niks aan, dat moet je blijkbaar 1 voor 1 melden (mag wat kosten)
Ook een grote verbouwing die gepland is in de wijk krijg je al sinds de aankondiging zo goed als geen duidelijkheid over, en dat is erg frustrerend!
Er is zelf een vergadering in het dorpshuis geweest waar we uitleg zouden krijgen, maar ze konden ons dus NIKS meer vertellen dan wat we al schriftelijk hadden gekregen dmv folders... Ze beantwoorden geen vragen over wat de concrete plannen zijn (vaag eromheen praten kunnen ze wel heel goed, en 1 van de medewerkers die vaker in de wijk liep heeft dus wel een aantal toezeggingen gedaan aan bewoners wat hij tijdens de vergadering dus glashard ontkent)
Na ruim 2 jaar weten we dus helemaal niks, en blijven met vragen zitten.
Deze stichting waagt het zelfs om bij een kortsluiting in de electra een monteur te sturen die alles gaat controleren in de hoop een reden te vinden om de bewoner zelf aansprakelijk te stellen voor de kosten.... Deze lui vullen graag hun zakken en hebben maling aan de bewoners! Absoluut geen aanrader!

Sterke punten:
Nog niet kunnen vaststellen

Zwakke punten:
Zorg voor bewoners. Service is ruk, en duidelijkheid is ver te zoeken

Martin beveelt Standvast Wonen NIET aan bij vrienden/bekenden

Havensteder - te lang wachten op reparatie

0

Review:
een aantal weken geleden melding gemaakt van lekkende verwarming het zou 3 weken duren eer er een medewerker van breeman zou komen na 3 weken kwam er iemand en zei de verwarming moet vervangen worden na een week keeg ik bericht of ik een afspraak wilde maken zodat de verwarming geleverd kon worden gebeld ja mevrouw dat gaat 3 weken duren het is druk ,afgelopen woensdagavond kon ik zwemmen in de wc de ring vanaf de buis naar toilet pot was verrot gebeld nee er kwam niemand want het was geen spoed u moet maar het kraantje dicht draaien en met emmer water doorspoelen nu loop ik zelf al weken met een kruk vanwege een aandoening aan mn knie dus was het voor mij een heel gedoe om met emmer water te lopen en optillen conclusie dat ik ook nog door mn rug gegaan ben bedankt havensteder voor jullie fantastische service wij mogen allemaal betalen maar als het erop aan komt laten jullie ons als huurders barsten ik woon al 23 jaar in dezelfde woning een woning van meer dan 50 jaar oud maar wat aan de woningen doen ho maar nomaals bedankt havensteder

w verkamman beveelt Havensteder NIET aan bij vrienden/bekenden

Wooninc - Waardeloos

0

Review:
26 telefoontjes gepleegt naar Wooninc, je wordt niet terug gebeld , al 4 maanden mee bezig , brief verstuurd , mails verstuurd maar geen reactie op huurbevriezing , dan de klachten , muren die scheuren , lekkage , wastafel loopt niet door al enkele keren zijn ze al geweest en nog steeds loopt het niet door , kozijnen die los in het raam zitten en dan nog de tocht door het gehele appartement enz enz.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
heel slecht in alles

Woonforte - Slechte woningen hogeprijzen!

0

Review:
Ik vind de kwaltijd van de woning Portiek flats zo en zo al ZEER slecht!!! (te gehorig ) Daarbij komt, WoonFort en service en oplossen van problemen, doen ze ook niet!!!
kortom, score is: 0.0 !!!
Ook zijn de bazen van WoonFort goed in hoge prijzen aanzetten en maar huurverhoging laten stijgen wat niet stopt! En salaris blijft vaak laag! Kortom ze hebben te veel: Veel te veel Te veel macht! want je kunt alleen daar huren! En zij zelf: worden er alleen maar rijker en rijker van!

Sterke punten:
woning onderhoud doen ze prima!!!
en dingen vervangen die stuk zijn!

Zwakke punten:
Ik vind de kwaltijd van de woning Portiek flats zo en zo al ZEER slecht!!! (te gehorig ) Daarbij komt, WoonFort en service en oplossen van problemen, doen ze ook niet!!!
kortom, score is: 0.0 !!!
Ook zijn de bazen van WoonFort goed in hoge prijzen aanzetten en maar huurverhoging laten stijgen wat niet stopt! En salaris blijft vaak laag! Kortom ze hebben te veel: Veel te veel Te veel macht! want je kunt alleen daar huren! En zij zelf: worden er alleen maar rijker en rijker van!

Portaal - Wat een gebrek aan respect

0

Review:
Al weken proberen we van de verhuurdame Portaal te horen te krijgen wanneer mijn dochter haar flatje kan betrekken. Dat staat gepland over 'ongeveer' 1 week nu. Nog altijd geen afspraak om te tekenen en zelf geen enkele communicatie. Ondanks vele mailtjes, telefoontjes en terugbelverzoeken. Ik voel me gewoon een stalker omdat een woningbouwcorporatie zo respectloos met zijn klanten (!) omgaat. Alsof wij geen planning hebben. Om diep verdrietig van te worden. Kunnen ze zelf zo slecht plannen of hebben ze gewoon maling aan hun klanten?

van Alphen beveelt Portaal NIET aan bij vrienden/bekenden

Woonkeus Stedendriehoek - Slechte woningaanbod etc.

0

Review:
Zo slecht dat er zo weinig woningen zijn die dagelijks aangeboden worden! En zo slecht dat er zo weinig kans is dat je een huurwoning uberhoud krijgt toegewezen en sta ik 7 jaar ingeschreven ik vindt het echt zonde dat ik mij in heb laten schrijven bij jullie (woonkeus-stedendriehoek) teleurstelling is dit!!!

Sterke punten:
Geen sterkte punten

Zwakke punten:
Slechte woningaanbod!
Zeer weinig kans dat je een huurwoning krijgt toegewezen door zeer weinig woningaanbod!
En slecht dat je nog steeds geld moet betalen voor inschrijving.

Sandra Nik beveelt Woonkeus Stedendriehoek NIET aan bij vrienden/bekenden

Lefier - Klein nadeeltje

0

Review:
Huichelaars. Verbouwen van alles en plaatsen zonnepanelen, maar laten de huur onredelijk hoog en geven me maar 40 min water per dag en de verwarming op max 20 graden. Kan niet afwassen en de kleinkinderen laten douchen. Kan geen badje lauw water vol laten lopen in de zomer. En dat allemaal voor een verdomd hoge huurprijs en kosten.

De laagste kring van de hel is gereserveerd voor jullie hufters!