• Ongelooflijke zeer slechte woningbouw ( bestaan er Auberhaupt goeie woningbouw verenigingen ?
    Maar goed bij klachten van buren qua overlast doet de wb totaal niets ! Proberen het te sussen met half zacht werk ..
    Omdat de WB er geen zin in heb.
    Maar nu komt het mooie, ik mag voor een 2e x een geluidsmeter gebruiken omdat de 1e x de buren met vakantie waren... echt balen
    Maar nu krijg ik hem weer maar wel als ik er voor teken dat ik geen klachten meer mag indienen?! Hoezo? Omdat ze niet weten hoe de WB dit op moet lossen?
    Lekker makkelijk ! Dus de veroorzaker word beschermd en de klager moet zijn bek houden
    Echt triest de criminelen van parteon

    Sterke punten
    In het niet serieus oplossen van klachten en overlast

    Zwakke punten
    Afdoen met zwakte

    Door Frr op 13 oktober 2019 Reageer

  • Pas op met het servicekosten want daar kan zonder dat ze aan je gevraagd heb huurdersverening kosten in zitten.
    De boog en intermaris hebben samen besloten zonder aan de huurders te vragen die contributie te betalen.
    Kijk ook naar schoonmaakkosten want die zijn vaak te hoog,zij mogen geen winst op maken.

    Sterke punten
    Mensen aan het lijntje houden en afschuiven

    Zwakke punten
    Communicatie

    Door Terrorfreaky op 10 oktober 2019 Reageer

  • Woningruil 3 hoeksruil afgewezen.! Ze handhaven hun eigen regelement. Er word inhoudelijk niet gekeken naar de reden maatschappelijk belang.! Ik vind het ernstig dat deze grote organen het monopolie in handen hebben ! Bewoners niet gehoord worden.

    Zwakke punten
    Eenzijdig beleid

    Door Ingrid op 8 oktober 2019 Reageer

  • deze corporatie heeft al vele jaren een nare bedrijfscultuur; huurders vernachelen wordt heel gewoon gevonden.

    Sterke punten
    klein onderhoud wordt dankzij de afspraakplanning vaak snel en ook wel goed gedaan. De uitvoerende medewerkers zijn doorgaans aardig en behulpzaam.

    Zwakke punten
    overdaad aan weinig deskundige duurbetaalde managers.
    onbetrouwbaar. men liegt wat af.
    geen toezicht op gedrag van medewerkers.
    oplossen van ernstige problemen wordt eindeloos vertraagd.
    minachting van huurders.
    huurdersvertegenwoordiging stelt niets voor.

    Door hidde op 6 oktober 2019 Reageer

  • Rotte medewerkers bij Wonion. Was 1e kandidaat voor een woning, hadden ze me niet benaderd. Nooit post of mail gekregen maar wel liegen dat ze dit wel hadden gedaan. Vreselijke mensen daar en hun service. Bij groepsbezichtigingen schrik je rot van de slechte kwaliteit van hun woningen. ze maken niks en je moet maar erin wonen en aanpassen en hoge huur betalen. Externe bedrijven zoals herstelbedrijven vragen bij sleuteloverdracht verbeteringen maar Wonion wilt dit niet, zeggen laat de nieuwe huurder dit maar herstellen. Heb die woningen niet genomen.

    Sterke punten
    -

    Zwakke punten
    ++++ teveel om op te noemen.

    Door kiesha op 30 september 2019 Reageer

  • Sociale huur, woonbedrijf de woonplaats heeft slechte kwalitatieve aan woningen. Oud, slecht onderhouden, veel geluidsoverlast van buren en buren verderop. Helpen je niet met bemiddelen of stoppen van overlast veroorzaker, maar eisen wel verhuurdersverklaringen van 10 jaar oud en eigenlijk voor niks want ze doen niks aan verbeteren van woongenot. Hoge huren en huurtoeslagen opeisen van belastingbetaler. Woningen zitten nergens in het groen, alleen maar stenen tijdperk om je heen. Lange wachtlijst. Nieuwbouw is niet beter van kwaliteit voor woongenot. Om te janken.

    Sterke punten
    Geen sterke punten.

    Zwakke punten
    Alleen maar zwakke punten.

    Door kiesha op 30 september 2019 Reageer

  • Thomas Cook woningvereniging

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Teveel om op te noemen

    Door Annemarie op 24 september 2019 Reageer

  • De service van Lefier is super. Als er iets kapot is kan je dit gemakkelijk online/telefonisch aangeven en wordt dit zsm opgepakt. De communicatie is goed. En ze proberen hun woningen te verduurzamen. Ik ging mijn rekeningnummer wijzigen en werd een uur daarna al gebeld dat het geregeld was. Ik ben echt heel erg tevreden.

    Sterke punten
    communicatie
    verduurzaming

    Zwakke punten
    -

    Door NoŽmi op 23 september 2019 Reageer

  • Ijmere hgebruikt leugens van verklaringen in de rechtbank. Ijmere verted rechter da de bejaarden en moerder met minderjarig kind makkelijk aan een andere sociale huurwoning kunnen komen. Nadat de rechter in de leugens trapt en als oordeelwoonfraude geeft, komen de bejaarden nergens meer aan een sociale huurwoning. Het huurcontract was sinds 1950 en zo ook was de huur historisch laag. Ijmere nam totale woongeno weg vanhet gezin en pestte hen jarenlang om uit het huis te gaan enzo ook een hogere huur te krijgen. Ijmere vertelde de rechter dat het huis nosig was voor vluchtelingen. Na de zittingis het huis meteen verkocht, het hoger beroep loopt. Ijmere gebruikte ook gemeentelijke instellingen zoals zoals zoeklicht en wzs om bij het gezin thuis te gaan, onaangekondigd, en luidkeels in de buurt heisa te maken. Dat werd stwlselmatig gedaan overminstens 10 jaren. Gemeente Amserdsam doet echt niets, ze doen alsof zeluisteren en dan hoor je niet meer. Laat staan alsje na een oordeel vanwoonfraude uit je huis bent gezet. Dan laten ze je helemaal stikken en vinden dat het je eigen probleem is als je dakloos bent. Ijmere zegt tegen de rechter geen obstakel te zijn voor het vinden van een andere woning oor het gezin. Na het oordeel schrijven zij een negatieve verhuurdersverklaring met de boodschap de woonfraude medewerker van ijmere te moeten contacteren, die tijdens de zittingen doet alsof haar neus bloed als er weer een
    leugen voorbij komt. De bejaarden komen niet meer aan een huis, dat heeft een andere woningbouworganisatie al mondeling aangegeven. Schriftelijk durven ze niet te doen. Daarbovenop, met het oordeel vande rechtbank van woonfraude worden alle jaren van het huurcontract van de bejaarden weggevaagd in woningnet. Dus dat betekent de datum waarop het oordeel zegt dat zij uit het huis moeten zal als datum van inschrijving op woningnet gelden. Als zij zich ingeschreven hebben. Ijmere was waarschijnlijk hieran niet op de hoogte, maar wacht, woningnet hoort bij de woningcorporaties. En wist de rechter die deze 80-jarigen, valselijk beschuldigd van woonfraude door valse verklaringen van ijmere, uit hun huis zette waar zij al 60 en 35 jaar lang woonden dit niet? Om nog niet te spreken van de minderjarige die op straat gezet wordt door de rechtbank. De rechter in de rechtbank gelooft het woord van ijmere heilig. gemeenteamsterdam doet niets, zij laten ijmere hun gang gaan. Zijn er wetten, europees en nationaal die het kind en uithuiszettingen benoemen? Ja. Ijmere, of eigenlijk de trouwe, loyale medewerkers, gaat over lijken voor geld. Wat een manier om geld te verdienen.

    Door Fam. Lew-Coe op 17 september 2019 Reageer

  • Ijmere hgebruikt leugens van verklaringen in de rechtbank. Ijmere verted rechter da de bejaarden en moerder met minderjarig kind makkelijk aan een andere sociale huurwoning kunnen komen. Nadat de rechter in de leugens trapt en als oordeelwoonfraude geeft, komen de bejaarden nergens meer aan een sociale huurwoning. Het huurcontract was sinds 1950 en zo ook was de huur historisch laag. Ijmere nam totale woongeno weg vanhet gezin en pestte hen jarenlang om uit het huis te gaan enzo ook een hogere huur te krijgen. Ijmere vertelde de rechter dat het huis nosig was voor vluchtelingen. Na de zittingis het huis meteen verkocht, het hoger beroep loopt. Ijmere gebruikte ook gemeentelijke instellingen zoals zoals zoeklicht en wzs om bij het gezin thuis te gaan, onaangekondigd, en luidkeels in de buurt heisa te maken. Dat werd stwlselmatig gedaan overminstens 10 jaren. Gemeente Amserdsam doet echt niets, ze doen alsof zeluisteren en dan hoor je niet meer. Laat staan alsje na een oordeel vanwoonfraude uit je huis bent gezet. Dan laten ze je helemaal stikken en vinden dat het je eigen probleem is als je dakloos bent. Ijmere zegt tegen de rechter geen obstakel te zijn voor het vinden van een andere woning oor het gezin. Na het oordeel schrijven zij een negatieve verhuurdersverklaring met de boodschap de woonfraude medewerker van ijmere te moeten contacteren, die tijdens de zittingen doet alsof haar neus bloed als er weer een
    leugen voorbij komt. De bejaarden komen niet meer aan een huis, dat heeft een andere woningbouworganisatie al mondeling aangegeven. Schriftelijk durven ze niet te doen. Daarbovenop, met het oordeel vande rechtbank van woonfraude worden alle jaren van het huurcontract van de bejaarden weggevaagd in woningnet. Dus dat betekent de datum waarop het oordeel zegt dat zij uit het huis moeten zal als datum van inschrijving op woningnet gelden. Als zij zich ingeschreven hebben. Ijmere was waarschijnlijk hieran niet op de hoogte, maar wacht, woningnet hoort bij de woningcorporaties. En wist de rechter die deze 80-jarigen, valselijk beschuldigd van woonfraude door valse verklaringen van ijmere, uit hun huis zette waar zij al 60 en 35 jaar lang woonden dit niet? Om nog niet te spreken van de minderjarige die op straat gezet wordt door de rechtbank. De rechter in de rechtbank gelooft het woord van ijmere heilig. gemeenteamsterdam doet niets, zij laten ijmere hun gang gaan. Zijn er wetten, europees en nationaal die het kind en uithuiszettingen benoemen? Ja. Ijmere, of eigenlijk de trouwe, loyale medewerkers, gaat over lijken voor geld. Wat een manier om geld te verdienen.

    Door Fam. Lew-Coe op 17 september 2019 Reageer

  • Mooiland zijn uitbuiters ik zat 10 jaar in een apartment van een monumentaal pand waarvan het de eerste 2 jaar onder een andere woning co√∂peratie viel.toen ik er net introk waren er al problemen wc zat steeds verstopt,plinten onder het aanrecht vielen eraf.keukenkastjes waarvan de deuren er de hele tijd afvielen.bedrading van electricieit was heel slordig en kwamen op open plekken uit de muur vandaan.douche vloer al vervaagd etc.keuken zat er al 5 jaar in toen ik er in kwam dus de keuken heeft 15 jaar meegedraaid en de kwaliteit was al niet je van het dus was gewoon al aan vervanging toe.ik ging verhuizen wilde ze mij voor een compleet nieuwe keuken laten opdraaien en voor de bedrading die er al zo bij lag toen ik er net ging wonen een nieuwe vloer van de douche inclusief wc en ook voor wat losgelaten verf vlekjes op de deuren.heb er 10 jaar gewoond logisch dat er wat losgelaten verf zit.mooiland is erg van het innen maar niet van het investeren in hun panden.nu willen ze dat ik 3500 euro betaal voor al die dingen terwijl dat hun eigen taak is te onderhouden.maar wegens achterstallig onderhoud het zover is gekomen dat ik het nu moet ophoesten.nou dacht het niet ik onderneem juridische stappen

    Sterke punten
    Nul

    Zwakke punten
    Uitbuiters

    Door Bobby mooi op 16 september 2019 Reageer

  • Een tijdje geleden kregen we een brief over huurachterstand.
    Let wel dat was de 4e van de maand.
    Krijg mijn geld pas rond 20e dus kan dan pas mijn rekeningen betalen, en dat heb ik ze uitgelegd maar daar hadden ze geen boodschap aan.
    We moesten toen de huur en extra 100 euro voor de deurwaarder betalen. Heb het geld moeten lenen en iedere maand een gedeelte terug betalen waardoor ik weer moeilijk rond kon komen van mijn geld. Vind t vreemd omdat ik in mijn flat navraag heb gedaan bij mijn buren en die krijgen geen deurwaarder na 4 dagen te laat met betalen.Ben dus hier de enige bij wie ze dit doen.

    Dus in plaats van sociale woningstichting is dit duidelijk een
    a-sociale woning stichting.

    Sterke punten

    Zwakke punten
    Vreemd dat ze al na 4 dagen een deurwaarder sturen terwijl ze weten dat het extra kosten met zich mee brengt.
    Ook omdat ik al aan gegeven had dat ik mijn geld echt later krijg .Ook omdat ik echt de enige ben in mijn flat die meteen na 4 dagen een deurwaarder krijg

    Door Roy van der op 16 september 2019 Reageer

  • Heden geprobeerd woonpunt te bereiken.
    1e wachttijd na 20 minuten heb ik de haak erop gegooid, 2e keer 30 minuten.
    Bingo heb mijn verhaal verteld aan een vriendelijke en behulpzame mevrouw.
    Z'n wachttijden zijn toch uit den boze!

    Sterke punten
    Vriendelijke mevrouw

    Zwakke punten
    Waardeloze organisatie als het op communiceren aankomt.

    Door Nick op 10 september 2019 Reageer

  • Ik ben woning zoekende, en kreeg een woning toegewezen van wooncompagnie (Schagen e.o.)
    - Het 1e wat fout ging bij wooncompagnie is, dat de woning van de site gehaald was nadat ik hem toegewezen had gekregen. Ik kon dus niet op accepteren of afwijzen klikken.
    Ik belde wooncompagnie hier over op. Zij vonden het heel vreemd, maar wilden mij in 1e instantie niet helpen met de woning te accepteren, terwijl deze persoon die ik uiteindelijk aan de lijn had, daar wel toe bevoegd was.
    Na een tijdje zeuren, accepteerde deze persoon toch maar de woning voor me.
    - Daarna had ik verder mail contact met ze. Ik stelde duidelijke vragen over de woning : " ik weet dat de asbest verwijderd wordt voor ik er in ga, en nog een aantal andere dingetjes. MAAR zou de renovatie van de badkamer en de toilet misschien gedaan kunnen worden V√ď√ďR ik er in ga?"
    Als reactie kreeg ik een mail waarin het mij duidelijk was, dat wooncompagnie mij een zeur vind, en ze zeiden met geel onderdrukt: " zoals ik eerder al aangaf, ALLE werkzaamheden zullen uitgevoerd worden voor u er in gaat. Wij brengen u en uw kinderen niet in gevaar."
    Omdat ik niet geloofde dat zij begrepen wat ik vroeg, heb ik in kleuter taal, zo gedetaileerd mogelijk uitgelegd wat mijn vraag is, en waarom.
    Toen kreeg ik een reactie, dat we elkaar inderdaad niet goed begrepen. Maar dat dat kwam door een collega. (Na mijn mening heeft elke werknemer een eigen email adres, maarja..)
    - Als 3e wilde ik een afspraak met de hoofd van wooncompagnie, zodat ik met hem/haar om tafel kan om uit te leggen waarom ik duidelijkheid moet hebben. (Ik verhuis namelijk wegens een trieste gebeurtenis wat mijn dochtertje is overkomen, en ik wilde het politie rapport mee nemen zodat ik begrepen word.)
    Ook wilde ik graag goede afspraken maken met het hoofd van wooncompagnie wat betreft de woning.
    Van dit mailtje schrokken ze blijkbaar, want wooncompagnie belde mij op en vroeg: " waarom wil je het hoofd spreken?" Echt op een manier van, dat dat wel heel brutaal van mij was.
    Ik zei dat ik niks bereik via de mail, en dat ik duidelijkheid moet hebben in het belang van mijn kinderen.
    Ze vroeg: " wat wilt u weten dan?"
    Ik legde uit dat ik hier weg moet, en of de renovatie kan plaats vinden voor ik in het huis ga.
    En ik legde uit dat ik niet met mijn 4 kinderen ergens kan douchen en plassen als de renovatie gaat plaats vinden als ik er al woon. (Ook kom ik uit een andere stad, en kan dus niet even naar vrienden of familie gaan)
    Wooncompagnie antwoordde: " Dan moet je maar creatief zijn. Je kan douchen bij vreemden, bij sport scholen, gymzalen enz."
    Mijn kinderen gaan nu naar een basisschool waar ze niet kunnen douchen. En ze zitten niet op tennis of voetbal.
    En dan nog ben ik op het nieuwe adres helemaal onbekend met alles.
    Ik stond er van te kijken hoe schofterig ze zijn. Nu al.
    Ik heb gesproken met mijn toekomstige buurman. Ook hij zei dat hij en vele anderen, heel veel problemen ervaren met wooncompagnie. Te erg voor woorden wat hij mij vertelde!

    ....

    Sterke punten
    Sterke negatieve punten:

    - Liegen
    - Afwimpelen
    - Robot spelen
    - Onmenselijk
    - Onbegripvol
    - Onbehulpzaam
    - Super laag IQ en EQ

    Tja, is er eigenlijk wel iets positiefs??

    Zwakke punten
    Nu ben ik even sarcastiach:
    - wooncompagnie is zwak omdat ze mensen/kinderen in nood niet helpen!!!
    - omdat ze mensen/ kinderen in gevaar niet helpen!!!
    - ze hebben zwakke hersenen
    - ze hebben zwakke oren
    - zwakke inzettingsvermogen
    - zwakke inlevingsvermogen

    Kort om, wooncompagnie is SCHANDALIG!!!!

    Door Schandalig op 1 september 2019 Reageer

  • Ik ben Sarina Langeveld-Kroes geboren in Arnhem maar vanaf mijn 22e buiten armhem gaan wonen. Tot vorig jaar zelfs naar de andere kant van Nederland. Door omstandigheden was ik genoodzaakt om heel snel terug te moeten naar het Oosten. Nee niet voor een scheiding, maar door ziekte van mijn ouders. Nou probeer maar eens als 2 verdieners en maar 1 jaar meettijd aan een woning te komen. Dus lid geworden bij Nederwoon. Op 1 dag wel op 30 woningen gereageerd. En ja, ik kreeg bericht voor een bezichtiging. Ik ben wezen kijken en nog even met Lotte Peters nagepraat. Ik had meteen alle documenten verstuurd, maar ik als "computerleek" kreeg het niet voor elkaar. Na vele telefoontjes en mailtjes met Lotte Peters is het toch gelukt. En wat heeft Lotte Peters veel geduld gehad met me. Hahaha Tot ik gisteren HET telefoontje van Lotte Peters kreeg dat wij de woning hadden gekregen. Wauw wat waren wij blij!!!!!!

    Lieve Lotte Peters als iedereen toch eens wist hoe bijzonder persoon jij bent, en hoe je voor je vak staat dan verdien jij echt DE medewerkersprijs. In deze tijd gaat het alleen nog maar om geld en ego√Įsme. Maar omdat jij een goed persoon bent met je hart op de juiste plaats maak je het voor mensen in moeilijke situaties het juist makkelijker en geef je de mensen hoop. Ik/ wij zijn jou zo dankbaar. Dat zelfs mijn oh zo zieke vader vandaag weer glimmende ogen had, omdat zijn kleine meid weer in de buurt komt wonen. Jij verdiend echt opslag. Je baas mag in zijn/haar handen klappen met zo goede werknemer als jij. Echt super bedankt lieve Lotte Peters

    Mvg Sarina Langeveld-Kroes

    Sterke punten
    Lotte Peters menselijk, goed in haar vak en zeer behulpzaam.

    Zwakke punten
    GEEN

    Door Sarina Lange op 30 augustus 2019 Reageer

  • Recent het huis opgeleverd waar mijn moeder in gewoond heeft. Ik was verbaasd over een aantal vreemde regels die Woonpunt hanteert omtrent overname van spullen in het huis.
    Na een renovatie had mijn moeder gekozen voor een door Woonpunt aangeboden optie om het aanrechtblad in de keuken te verlengen en een extra keukenkastje te plaatsen. Woonpunt nam deze aanpassingen echter niet over bij het opzeggen van de huur. Terwijl ze het zelf geplaatst hadden!
    Ook had mijn moeder rolluiken laten installeren die nog in prima staat waren. Ook deze nam Woonpunt niet over. Verder hadden ze de regel dat de elektrische bediening van rolluiken per se op een geaarde aansluiting moest worden aangesloten. De bestaande aansluiting die prima werkte werd bewust onklaar gemaakt, voordat de nieuwe bewoners het huis konden overnemen.
    Ook duurde het bijna 2 maanden voordat de nieuwe huurders bekend waren, zodat we geen overleg konden plegen met de nieuwe huurders over wat ze wilden overnemen.

    Sterke punten
    Alerte reactie bij problemen tijdens huurperiode

    Zwakke punten
    Vreemde oplevereisen
    Trage afhandeling woningoverdracht

    Door RS op 28 augustus 2019 Reageer

  • Slechte service. Zeer hoge huurprijzen voor zeer oude aftandse woningen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slechte service, hoge huurprijzen

    Door Ed op 27 augustus 2019 Reageer

  • De vernieuwde Maasdelta Groep Hellevoetsluis.
    Laat huurders in de kou staan en reageren niet meer op overlast en bedreigings meldingen van zittende huurders.
    Al vanaf Feb 2018 meldt ik en andere huurders bij Maasdelta Hellevoetsluis over de overlast van een huurder die Maasdelta zelf heeft geplaatst in hun huur woning.
    In begin toen ze nog echt in Hellevoetsluis zaten deden ze de huurders ondersteunen en treden toen ook hard op tegen overlast gevers.
    Maar sinds de ze de vernieuwede en veel te groot zijn geworden omdat o.a Maassluis en schiedam en andere plekken erbij kwamen.
    Ik hoor het de laatste tijd heel veel Rotterdam loopt leeg en Hellevoetsluis stroomt vol met probleem gezinnen.
    Dat even daar gelaten.
    Zoals de APV van Hellevoetsluis ook aangeeft heeft Buurt bemiddeling alleen zin in het begin en als het niet al ge√ęscaleerd is.
    Allebei is bij ons gebeurt en toch houdt Maasdelta vol jullie moeten Buurt bemiddeling doen.
    Het is bij Maasdelta al zover dat ze geen enkele melding meer beantwoorden sterker nog je wordt geblokt. Ook op andere meldingen die helemaal niks met deze zaak te maken hebben.
    Zo gaat Maasdelta groep incl. Dhr. F van der Plas die mooi weer speelt in de media maar niet reageerd op brieven en zelfs niet op aangetekende stukken voor hem.
    En dan zeg ik Maasdelta Groep is overgenomen en bang voor de overgevers.
    Maasdelta groep Hellevoetsluis vergeet dat ze een zorgplicht hebben en wij ons woongenot en de rust en veiligheid terug willen hebben die wij dankzij de medewerking van Maasdelta Groep jegens de overlast gevers heeft afgepakt.

    Sterke punten
    Sorry voorheen was Maasdelta Groep Hellevoetsluis. Die luisterde naar hun brave huurders en zelfs de huurders hielpen mee wijken weer leefbaar te maken incl hun woon omgeving.
    Maar sinds de vernieuwing is daar niks meer bij de Maasdelta groep van terug te vinden.
    Ze zitten nu er alleen om zo snel mogelijk gekd binnen te harken en verder kunnen ze helaas niet meer denken.

    Zwakke punten
    Geen gevoel meer voor de brave huurders.
    zeer slechte communicatie als deze er al is tegewoordig.
    Geen bewaking op prive gegevens, zo weet ik welke huurder huurachterstand hebben omdat de medewerkers van de Maasdelta Groep die gewoon doorgeeft aan andere huurders.
    Geen respect heeft voor minder valide mens die om hulp vraag al meer dan 1.5 jaar.

    Door Dhr.j.f.t.de op 24 augustus 2019 Reageer

  • De vernieuwde Maasdelta Groep Hellevoetsluis.
    Laat huurders in de kou staan en reageren niet meer op overlast en bedreigings meldingen van zittende huurders.
    Al vanaf Feb 2018 meldt ik en andere huurders bij Maasdelta Hellevoetsluis over de overlast van een huurder die Maasdelta zelf heeft geplaatst in hun huur woning.
    In begin toen ze nog echt in Hellevoetsluis zaten deden ze de huurders ondersteunen en treden toen ook hard op tegen overlast gevers.
    Maar sinds de ze de vernieuwede en veel te groot zijn geworden omdat o.a Maassluis en schiedam en andere plekken erbij kwamen.
    Ik hoor het de laatste tijd heel veel Rotterdam loopt leeg en Hellevoetsluis stroomt vol met probleem gezinnen.
    Dat even daar gelaten.
    Zoals de APV van Hellevoetsluis ook aangeeft heeft Buurt bemiddeling alleen zin in het begin en als het niet al ge√ęscaleerd is.
    Allebei is bij ons gebeurt en toch houdt Maasdelta vol jullie moeten Buurt bemiddeling doen.
    Het is bij Maasdelta al zover dat ze geen enkele melding meer beantwoorden sterker nog je wordt geblokt. Ook op andere meldingen die helemaal niks met deze zaak te maken hebben.
    Zo gaat Maasdelta groep incl. Dhr. F van der Plas die mooi weer speelt in de media maar niet reageerd op brieven en zelfs niet op aangetekende stukken voor hem.
    En dan zeg ik Maasdelta Groep is overgenomen en bang voor de overgevers.
    Maasdelta groep Hellevoetsluis vergeet dat ze een zorgplicht hebben en wij ons woongenot en de rust en veiligheid terug willen hebben die wij dankzij de medewerking van Maasdelta Groep jegens de overlast gevers heeft afgepakt.

    Sterke punten
    Sorry voorheen was Maasdelta Groep Hellevoetsluis. Die luisterde naar hun brave huurders en zelfs de huurders hielpen mee wijken weer leefbaar te maken incl hun woon omgeving.
    Maar sinds de vernieuwing is daar niks meer bij de Maasdelta groep van terug te vinden.
    Ze zitten nu er alleen om zo snel mogelijk gekd binnen te harken en verder kunnen ze helaas niet meer denken.

    Zwakke punten
    Geen gevoel meer voor de brave huurders.
    zeer slechte communicatie als deze er al is tegewoordig.
    Geen bewaking op prive gegevens, zo weet ik welke huurder huurachterstand hebben omdat de medewerkers van de Maasdelta Groep die gewoon doorgeeft aan andere huurders.
    Geen respect heeft voor minder valide mens die om hulp vraag al meer dan 1.5 jaar.

    Door Dhr.j.f.t.de op 24 augustus 2019 Reageer

  • Helaas negeren ze emails en als je belt wordt je erg onvriendelijk behandeld.

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    Geen eerlijke woning verdeling

    Door Daniella op 20 augustus 2019 Reageer

  • melding overvolle papierbakken met rondom hondenpoepzakjes. Voorstel gedaan om papierbakken of wekelijks te ledigen of verwijderen. Papierbakken verwijderd maakt groot verschil het ziet er nu schoon uit. Bakken binnen 5 dagen verwijderd, compliment waard

    Sterke punten
    luistert naar bewoner

    Door Bonnet op 12 augustus 2019 Reageer

  • de keuken verbouwing maart/april 2019
    niets concreets mee willen doen actium
    mede dit en meer ga ik verhuizen gedwongen verstaan
    vreselijke woningbouw vereniging liegen en bedriegen nu echt alles bij elkaar




    Sterke punten
    kunnen en mogen alles doen
    ik moet mij aan verplichtingen houden en aan wetten en regels en aan gekoppelde voorwaarden

    Zwakke punten
    trekken zich nergens van aan
    doen dingen die mijn privacy schaden

    Door een gedupeer op 8 augustus 2019 Reageer

  • Stichting Goed Wonen heeft mij een woning toegewezen die vies en ongezond is opgeleverd. Niet normaal, zelfs schimmel erin. Veel gebreken in woning. Bij sleutelovername hebben ze niks hersteld, diep teleurgesteld in ze. Kleine maar o zo dure huurwoning. ''Miskoop''. Weinig woningaanbod, weinig keuze om een prettige woning te vinden. Voel me bedrogen.

    Zwakke punten
    alles.

    Door lynlee op 4 augustus 2019 Reageer

  • Bij vertrek woning mag je niks zeggen over overlast door buren aan nieuwe bewoners van Plavei, ook niet bij een groepsbezichtiging. Het is juist goed om mensen te waarschuwen niet daar te wonen waar het woongenot zeer slecht is en men ook niet kan slapen. Plavei kent deze problemen maar het verhuren van een woning is belangrijker dan eerlijk zijn, dus geen gezonde woonbedrijf. Niet mensvriendelijk. Bij doorgeven van overlast door buren aan Plavei klantcoach krijg je ook geen hulp, men wilt niet helpen en je moet dit maar slikken, dat je als huurder meer dan gemiddeld zeurt. Maar wel met lichamelijke problemen als gevolg. Negatieve woongenot bij woning van Plavei. Plavei kan ook beter haar woningen isoleren tegen geluidsoverlast en niet voor goedkope materialen gaan maar wel hoge huren eisen. Een woning moet rustgevend zijn, daar waar je kunt opladen en waar je het grote deel van je leven doorbrengt. Anders kunnen we net zo goed op straat leven.

    Zwakke punten
    negatieve woonbedrijf die geen begrip voor huurder heeft.

    Door maurits op 4 augustus 2019 Reageer

  • Verhelpen niet spoedeisende zaken. Laten hun huurders in de steek.

    Sterke punten
    Hebben ze niet

    Zwakke punten
    Alles

    Door Kabouter op 2 augustus 2019 Reageer


VergelijkWoningcorporaties

Op vergelijkwoningcorporaties.nl lees je reviews over alle woningcorporaties van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Woningcorporaties