Reviews over Woningcorporaties


  Bar slecht - Review over Viverion

  Zeer slechte ervaring met viverion... Melding raam wat niet sluit, tegels die via een bedrijf zouden worden opgehaald er word helaas niks mee gedaan. Wanneer ik tijdig de huur op zeg moet ik in de laatste anderhalve week voor einddatum zelf meerdere malen bellen met viverion of er al een nieuwe huurder is..... Oude bewoonster wilde graag terug met alles ter overname schreef een brief maar nee er kwamen nog 3 anderen die ook niet goed genoeg waren. Een week voor de sleutel overdracht is er dan eindelijk iemand, na een belletje uiteraard met viverion. Meneer de nieuwe huurder wil in de avond de woning bezichtigen wat dus betekend van de nieuwe woning terug naar het huurhuis om ja wat om mijn huis te verhuren? Want overname lijsten meneer weet er niks van... En ja 2 dagen voordat dan de sleutel ingeleverd mag worden moet alles kaal, meneer wil een andere tuin dus we bellen met viverion wat krijgen we te horen? Oh mijn collega heeft vrij tot vrijdag dan belt ze u terug vrijdag de dag van sleutel overdracht te laat dus... Dus maar weer op de knieeen vloerbedekking van de trap trekken nog meer poetsen tot hoe ver kan het gaan? Echt wij huren nooit weer een woning!

  Sterke punten
  Kan me helaas niets bedenken.

  Zwakke punten
  Slechte communicatie, zeer laat met informatie etc.

  Erg slecht, geen professionals, geen kennis en alles ten koste van de huurder - Review over Viverion

  Aansluitend bij de andere recensies deel ik hierbij mede dat Viverion geen service en vakkennis heeft. Het zijn een stel commerciële harteloze non empathisch medewerkers die geen zins meedenken, meewerken of überhaupt een woningbouwcorporatie draaiende houden. \\r\\n\\r\\nDirecte tijd voor doorstroom, wellicht opleiding en personele investering. Niet alles gaat qua geld over lijken.... Uhm huurders bedoel ik.\\r\\n\\r\\nEen schaamte eerste klasse!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te veel om te beschrijven

  Sociale huurwoning? Sociale woningcorporatie? Nee dus!!!!!! - Review over Viverion

  Mijn dochter had zeer tijdig ( anderhalve maand van te voren) de huur opgezegd bij jullie wegens de aankoop van een huis in een andere provincie. Zo kon ze tijdig afstemmen met de volgende huurder over wat ter overname was. Tenminste dat hoopte ze. Er was iemand van de wachtlijst die graag alles over wilde nemen.... Helaas, drie dagen voor het einde van de huurperiode, kreeg ze te horen wie de nieuwe huurder zou worden.......iemand, die helemaal niets ter overname wil. Nu moet ze in 48 uur tijd alle gordijnen en rails verwijderen, vloerbedekking van de trap halen, de kookplaat en de afzuigkap verwijderen, de tuinbeplanting verwijderen etc etc........

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet meedenken met huurder die altijd trouw de huur heeft betaald en ruim op tijd de huur opgezegd heeft. Veel te laat en slecht communiceren wie uiteindelijk de nieuwe huurder wordt.

  Nu gebeurt het weer - Review over Viverion

  Zo'n 2 jaar geleden vertrok mijn jongste dochter uit Lochem, nadat ze een ruim aantal jaren telkens op woningen had gereageerd! Telkens zonder geluk, nu zie ik het zelfde gebeuren met mij oudste dochter en ons enigste kleinkind! Wat mij man en mij zeer verdrietig maakt. Ook de beloften die jullie maken dat je door de des betreffende persoon zou terug gebeld worden, worden niet na geleefd!

  Sterke punten
  Zijn er niet!

  Zwakke punten
  Belofte die ze niet na komen!

  Keihard - Review over Woonpartners

  Wat een vreselijk bedrijf. Mijn ouders zijn een aantal jaar terug financieel in de problemen gekomen waardoor ze onmogelijk de huur konden ophoesten. Geen huurtoeslag, geen zorgtoeslag door fouten bij de belastingdienst. Ook de gemeente Gouda werkte niet mee en maakte stelselmatig te weinig geld over. Ondanks het feit dat ik de laatste maanden de huur voor mijn ouders heb betaald werd het dossier toch overhandigd naar een deurwaarder en van een regeling wilde ze niets meer weten wat uiteindelijk leidde tot bewindvoering. Dit heeft uiteindelijk het huwelijk gekost van mijn ouders. Bah!

  Sterke punten
  Geen

  Onbeschoft - Review over Accolade

  Meerdere malen aan het lijntje gehouden en onbeschoft behandeld. Je bent als huurder geen klant maar voetveeg.

  Zwakke punten
  Onbeschoft

  Nieuwe Keuken na 22 jaar - Review over Portaal

  Omdat ik te netjes met mijn huurwoning omga krijg ik na 22 jaar een nieuwe keuken maar geen tegels😂😂 de keuken wordt een standaard keuken. Dus krijg ik 2 kasten minder. Mijn buren 3 jaar geleden een nieuwe keuken incl tegels. De keuken die daar uitging was 5 jaar oud dus voel ik me gediscrimineerd. de opzichter van portaal zei dat hij dit knarsetandend toe moet geven. Belachelijk toch. Het ergste vind ik nog dat de nieuwe keuken bij de buren nu als schroot in de tuin ligt. Incl tegels.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Laten de bewoners in de kou staan

  Ik word afgewimpeld door goede stede - Review over GoedeStede

  Na anderhalf jaar mailen..bellen en appen is mijn klacht naar goede stede niks gedaan. Veel smoesjes..\\r\\nde firma Breman geeft zaken door die niet kloppen. Gelukkig heb ik alles op papier. Ik heb afgelopen week contact gezocht met Jos van Buuren van goede stede. Er is een terugbel verzoek gemaakt afgelopen vrijdag het is nu dinsdag nog niks gehoord. Dan toch de stap naar een advokaat

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  Dubieus - Review over Mitros

  Mitros laat inderdaad vaak afweten in zaken als hierboven al beschreven is door andere huurklanten. Maar ze hebben ook nogal eens de arrogantie om klagers zelf een hak te zetten.Zeker als ze gewezen worden op hun eigen verantwoordelijkheid inzake overlast,dat zij dit iets te graag verdoezelen als het om van die 'speciale gevallen'( aso types ) gaat.Wegkijk politiek voeren dus. Dat is onacceptabel,dus krijgen ze een tik op de vingers. Ze zouden zulke mensen niet zomaar overal tussen moeten dumpen,maar adequatere woonvormen bieden met hulpverlening. Niet menen dat de omgeving dat maar even gaat opvangen ofzo,die er maar mee opgescheept zitten. Moeten die klagers niet vreemd opkijken,dat zij degenen dan zijn die te pakken worden genomen. Valse meldingen achter hun eigen adres,valsheid in geschrifte naar andere instanties,ineens hebben ze allerlei 'problemen'. Opvallend genoeg zeker rond de tijd dat dat TF signaal uitgezet zou moeten zijn.Dat word op zo'n wijze ook mooi opgepikt als gelegenheid,waar uiteraard ook Stedin van profiteert. Of Stedin uitgerekend bij deze adressen dat signaal laten voorbestaan, om een 'slimme meter doordrammen' campagne te voeren. met zo'n valse meterkast melding achter het adres.(alsof die huurders dubieus zouden zijn) En vervolgens valse meterstanden doorgave naar leverancier oplevert,die de betreffende huurder dus niet zelf heeft gedaan. Leverancier die dit wel erg makkelijk opneemt,en dan doet of de neus bloedt niet op klachten van huurders hierover ingaat. De huurders die hierdoor dus de werkelijke standen niet meer maandelijks als tussenstand door kunnen geven zonder 'verdacht'te lijken,omdat ze uiteraard niet kloppen met die vervalste meterstanden,die blijven staan omdat leverancier weigert dit naar waarheid te verwijderen. Zo gaat die mafia club dus ook nog om met huurders die durven klagen over hun vriendjespolitiek,doofpot affaire voeren. Vooral als ze zelf bepaalde huurders niet mogen om een of andere duistere reden. laat die klagers dan maar hun eigen mitros account in de gaten gaan houden,grote kans dat ze zelf valse meldingen over eigen persoon te zien krijgen.Vooral als ze geen slimme meter hebben.(geweigerd hebben) Namens alle terechte klagers,mogen ze weleens in die mitros club gaan screenen,en diegenen ertussenuit werken,die niet vies zijn van streken leveren,medewerkers die zelf dubieus ingesteld zijn .

  Sterke punten
  absurde huurprijzen innen/verhogingen doorvoeren,zoveel mogelijk woningwerkzaamheden op de sociale huurders afschuiven voor winstbelang.Streken leveren,doofpot affaire voeren.

  Zwakke punten
  hun enorme zelfingenomenheid,arrogantie, lak hebben aan normale huurders.

  Fuck woningbouw - Review over Acantus

  Wat een fuck woningbouw .Willy de boer de woonconsulent behandeld mensen als een stuk vuil.zij liegt bedriegd

  Zwakke punten
  Oplichters liegen bedriegen

  Bejaarden oplichten en in de kou zetten - Review over Eigen Haard

  Verschrikkelijk bedrijf, Zetten bejaarden in de winter in de kou en in de zomer in de hitte en na 8 maanden, nog steeds niemand die een thermostaat kan vervangen en snapt dat de watertemperatuur van 50 te hoog is voor vloerverwarming, zeker zonder thermostaat en zeker in juli. Keer op keer vertellen ze dat het ze spijt en dat de beheerder me binnen 2 werkdagen terug zal bellen. 8 maanden verder nog in dezelfde situatie en niet 1maal teruggebeld.. Kosten lopen voor huurder de spuigaten uit. Slechte verhuurder die afspraken niet nakomt en zelfs aangeeft dat een mondelinge afspraak niet rechtsgeldig is,als ik de vooraf aangekondigde opnames afspeel wordt er gezegd dat ze dat liever niet hebben??? Zelf een reparateur bellen mag niet want zij hebben een contract met Bonarius, deze geeft echter aan geen kennis van het systeem te hebben en ook na 8 maanden niks anders kunnen betekenen dan in de winter het water maar op continu 50 te zetten en dat 8 maanden??? Geen andere keus dan juridische bijstand in te schakelen en een procedure op te starten. En wel netjes al meer 45 jaar de huur betalen en de servicekosten walgelijk

  Sterke punten
  Oplichten bejaarden Niet 1x terugbellen maar wel elke keer zeggen binnen 2 werkdagen belt de beheerder??? 8 maanden niks Ook geen schriftelijke reactie En geen enkele reactie bij plaatsen klacht op het klachtenportaal hun website. Niet binnen 10 dagen zoals vermeld maar ook binnen 8 maanden??

  Zwakke punten
  Niet nakomen rechtsgeldige overeenkomsten. Zich gedragen als slechte verhuurder. In de winter bejaarden in de kou zetten en zomers 50 graden. Geen enkele afspraak nakomen en niet 1 maal in 8 maanden terugbellen

  zo wil je niet wonen - Review over Casade

  Service en onderhoud ronduit slecht Ze willen je uit je huis stampen omdat de woningen niet meer voldoen. Maar ze hebben ook niet voor niets al jaren geen omderhoud uit gevoerd Kortom mijden dit bedrijf

  Sterke punten
  Drijgen en beloften en onderhoud niet nakomen

  Zwakke punten
  Slechte comunicatie en nix xwart op wit op papier zetten

  Geen service meer - Review over Wonion

  Ben altijd positief geweest over de service van Wonion, helaas kennen ze dat begrip niet meer. Ik had een stopcontact stuk en vroeg of er iemand daarvoor wilde komen, dat was geen probleem, een uur later kwam er een monteur. Omdat bij mij nieuwe lampen waren opgehangen is blijkbaar met het verbinden van de contacten iets fout gegaan en had ik geen stroom op de contact ernaast, nu de monteur toch eenmaal bij mij was vroeg ik aan hem of hij dat weer in orde kon maken. Geen probleem zegt de monteur verder helemaal niets, geen waarschuwing niets. Tot mijn verbazing kreeg ik daarvoor een rekening van € 37,50 en dat terwijl ik iedere maand betaal voor de service. Heb natuurlijk gebeld, maar ze hadden hun woordtje wel klaar natuurlijk. Ook de afscheiding van de tuin, sinds ik hier in 2017 ben komen wonen hebben wij rotte struikjes gekregen want aan de straat kant staan er nog 2 overeind en tussen de woninggrens ongeveer nog 6. Denk je werkelijk dat je verder gehoor krijgt voor nieuwe struikjes. Als ik er zo slecht voor die struikjes zou zorgen zouden de overgebleven struikjes het ook niet moeten doen. Dan heb ik het over de afwerking in huis nog niet gehad, het verhaal is nu al te lang. Schamen moet Wonion zich, diep schamen

  Sterke punten
  Niet horen wat de bewoners zeggen en alleen maar willen graaien

  Zwakke punten
  Dat ze denken dat ze de bewoners hebben gehoord en hebben geholpen

  Nieuw naamplaatje - Review over Woonkracht 10

  Sinds oktober bezig om een nieuw naamplaatje te krijgen na een scheiding. De teller staat nu op 9 keer bellen 4 keer mailen 3 keer teruggebeld met de belofte dat er nu echt haast achter gezet wordt. Nu na weer 4 weken ja hoor hij is binnen! Als er een vakman in de buurt is wordt ie geplaatst. Het is nu 1 juli ik ben benieuwd…..

  Glasharde ontoegankelijke ondoorzichtige Viverion - Review over Viverion

  Geven nergens info over. Oneerlijke woningverdeling. Loting n.b. ! Je komt er niet doorheen. Nog nooit zo'n waardeloze woningcorporatie meegemaakt. Je voelt je een woonslaaf die er per gratie van V. mag wonen maar nergens recht op heeft.

  Sterke punten
  Niet

  Zwakke punten
  Alles. Vooral het loten om een huis. Zit totaal geen gerechtigheid in. Snap niet dat dat mag. Dan absoluut geen voortgang in renovatie.

  Lekkage - Review over Ymere

  Heel slecht Yemere houd klanten voor de gek Nu al een 3 maanden dat ik zou gebeld moeten worden door fucking yemere Maar nog niemand heeft gebeld Heb al ruim dan 20 keer gebeld. Ze doen zoals 5de werld landen en zelfs niet 3de Helemaal waardeloos En als je bijv uurje laat de huur betalen Word je enorm gebeld door veel kanker flikkers

  Sterke punten
  Niksssssss

  Lekkage - Review over Ymere

  Zeeeeeer slecht Yemere hou

  Jo de Bruynhof geldrop - Review over Wooninc

  Waardeloze woningbouw meer als 4 jaar rioleringslucht kunnen ze niets mee doen overstroming toilet en douche ligt niet aan hun. hele huis overstroomt zijn hun niet verantwoordelijk voor.

  Sterke punten
  Hypocriet zijn en vertrouwen op het woord van hun maatje die toevallig in het bestuur zit

  Zwakke punten
  Je mag niet met kleinkindjes in de binnen tuin zitten omdat daar geen activiteiten mogen worden gehouden maar daarna wel harde muziek met de gymclub en koningsdag vieren.

  Wat beloftes doen en niet nakomen - Review over Stichting De Huismeesters

  Zeer slechte ervaringen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zeer arrogante medewerkers en nog leugenaars ook ,dingen beloven en niet nakomen en dan door de telefoon alsof je de koninging van Nederland bent ,waardeloze woningbouwvereniging .kijken allen naar de fouten van andere mensen maar nooit naar hun zelf .

  Sukkels - Review over DeltaWonen

  Vreselijke organisatie lekkages worden niet opgelost soms vergeet ik dat ik in de domste stad met nog veel dommere mensen zoals bij DeltaWonen, och ikweetniet hoe dat moet pppffff sukkels

  Sterke punten
  Hebben ze niet

  Zwakke punten
  Kloothommels

  Complimenten aan woonpartner - Review over Woonpartners

  Fantastisch mensen met hun hart op de juiste plaats!

  Sterke punten
  Wij zijn al 35 jaar huurders. Hebben onlangs een senioren woning toe gewezen. Wij hebben met de woning Makelaar en de technisch makelaar Zoveel begrip en medewerking gekregen wat heel bijzonder voelde, Wij willen Woon partners, personeel hiervoor bedanken en hopen nog lang van ons appartement te kunnen Genieten! BEDANKT allemaal.

  Medewerker - Review over Staedion

  Ik heb zo een slechte ervaring met de medewerkers van staedion. Super slecht bedrijf ze helpen met niks zijn altijd kort en bondig ben ze helemaal zat. Vreselijk bedrijf

  Sterke punten
  Geen helemaal niks

  Zwakke punten
  Alles ze moeten echt een keer goed nagekeken worden

  1maand zonder dak door ymere! - Review over Ymere

  Echt slechte ervaring zogenaamd zou ons plafon gemaakt worden na 1 maand achteraan gaan nogsteeds niks kunnen bereiken en kan mn huis niet binnen! Raad idereen af echt een slechte servies!

  Zwakke punten
  Alles is slecht!

  Niet doen - Review over SSH Student Housing

  Niet komen wonen ze pesten je gewoon weg als je een probleem hebt

  Zeer slechte service - Review over SSH

  Het enige wat de SSH doet is het verdraaien van problemen waarmee ze denken wat opgelost te hebben voel me echt zwaar in de steek gelaten. Slechte organisatie