Reviews over Woningcorporaties


  Oplichters

  Review over Eigen Haard

  Word niet schoongemaakt terwijl je wel maandelijks een laag bedragje aan schoonmaakkosten moet betalen, reken maar uit x aantal flatbewoners x aantal portieken x aantal blokken wat ze opstrijken aan niet verleende diensten , niemand die er wat aan doet dus kan het gewoon ook gemeente Amsterdam is niet kritisch naar de verhuurder . Nul sterren , ze zouden niet mogen verhuren

  ontevreden

  Review over Centrada

  Onderhouden woningen niet goed.Nemen klachten niet serieus.Gaan op de stoel van de dokter zitten.Jaren bedelen om reperaties.Iedere keer kleine noodoplossingen ,Pur in kieren enzo.Maar na jaar weer verrot. Insecten lopen zo door plinten me huis in .Opzichter beloofd dingen .Naderhand blijkt het anders te liggen .Vind het een niet sociaal bedrijf.Na 6 jaar ellende.Ging het helemaal fout.Constant lekkages gehad.Nadat fout ging werd er eindelijk wat gedaan.Veel schade opgelopen .Verzekering keert niet uit.Centrada compenseert niet.Dus zit nu in huis met heel veel schade.En kan pas opknappen als vakantiegeld er is.Opzichter heet enorm zn best gedaan toen de schade groot werd.Maar was fijn geweest als ze eerder serieus hadden genomen. Omdat ik het al jaren aangaf. Ergste vind ik het ouderwetse macht vertoon. Geen menselijk en klantvriendelijk bedrijf.............Heb er ook psychisch schade door opgelopen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte comunicatie.geen antwoord krijgen op je mails.terwijl je huis lekt aan alle kanten.Tot het te laat was.En me hele wand verrot was.En water onder vloer in me woonkamer liep.10 weken in onmenselijke situatie gezeten .Ggd erbij gehaald.Die schrokken van de situatie.Toen ik een vraag had over iets terug laten plaatsen .Werd ik nog net niet afgebekt aan de telefoon .Maar al me andere mails werden genegeerd........Ben niet te speken over centrada.

  Slechtste ooit

  Review over Havensteder

  Ik ben diep aan het nadenken wat de slechtste review is die kan kan bedenken, maar niks dekt de lading van hoe onkundig de medewerkers zijn, hoe lang de wachttijd is van de SPOEDlijn, hoe asociaal de medewerkers in je oor ophangen en hoeveel gebreken de huizen hebben. Ik zou mij doodschamen als ik bij dit bedrijf zou werken. Ik geloof dat ze serieus punten van kwaliteit van leven afnemen. Dat ik niet minder dan één ster kan geven om dit te posten is zwaar onterecht. Alhoewel, de huur innen, dat kunnen ze wel goed.

  Ben enorm goed geholpen

  Review over Nederwoon

  Mijn ervaring is enorm goed! In Arnhem werkt zeer behulpzaam personeel met inlevingsvermogen. Snel en goed geregeld allemaal. Kreeg voldoende advies over zaken waar ik vragen over had en heb. Top team!!!

  geen woongenot

  Review over Wonen Limburg

  totaal geen woongenot in huurwoning. te duur, slechte onderhoud woning, veel geluidsoverlast, dure blokverwarming, slecht verwarming, oude woning, krijg geen begrip of hulp van wonen limburg. ik vlucht naar buiten om bij te komen. ik overweeg om te stoppen met de huur te betalen en op straat te belanden, misschien is het daar beter in een dakloze opvang. Ik voel me suïcidaal in deze woning.

  Sterke punten
  onmenselijk zijn ze

  Zwakke punten
  geen hart voor mensen

  Slechte roddels verhuurder.

  Review over Woongoed Zeeuws Vlaanderen

  Pas op met huren hier.als huurders verklaring krijgt is gedrag in orde.maar er staat ook in bel ons voor meer inlichtingen (lees roddels) en dan gaan ze roddels vertellen die door ombudsman als onzin worden gezien.als je meer dan 1x per jaar verhuist nemen colega verhuurder alle 7 van zww dat over en je krijgt geen huis meer van koningin verhuur Monique Wattel.zal rustig worden als ze met pensioen gaat.

  Sterke punten
  Geen.oja roddels verkopen

  Zwakke punten
  ,1000

  Tevreden met Heem wonen

  Review over Heem wonen

  Ik heb een hele goede ervaring met Heem wonen en ben dankbaar omdat ik de kans heb gekregen om een mooie woning te krijgen. Bedankt Heem wonen!!

  Sterke punten
  Alles is prima

  Zwakke punten
  Nvt

  Zéér slecht

  Review over Portaal

  LET OP!👈 Mijn ervaringen in een korte periode. Sociale huurwoningen van Portaal aan Het Kleine Oord te Arnhem ondanks de renovatie & andere sociale huurwoningen in bepaalde wijken in Arnhem zijn zéér gehorig en hierdoor minder geschikt zijn voor huishoudens met kinderen en nieuwe huurders die niet op zoek zijn naar onrust (geluid) overlast, vervuiling, criminaliteit & bewoners met psychische problemen. Mijn advies: Ga hier niet wonen als je hier thuis tot rust wilt komen! Niet doen! Ik ben daar onder gegaan Te veel stress en rare bewoners die daar jaren wonen die denken heel wat te zijn Mensen met rugzakjes!

  Sterke punten
  N.v.t.

  Zwakke punten
  Los het zelf maar op mentaliteit Niet altijd tactvol naar oplossingen zoeken!

  Dodelijk

  Review over Havensteder

  5 maanden lang geluidsoverlast, vast in renovatie brief gestuurd in 2020 om dit niet te doen tijdens, pandemie, en mijn gezondheid compensatie van 500 euro, dit gaat nu duren tot december, ik zelf krijg 50 euro ook had ik 10 jaar een gat in de muur, tijdens de renovatie een maand lang geen toilet gehad, moest een nood toilet gebruiken in de gang en ook werkers, dat is in mijn keuken \\\"basically\\\", gezondheid achteruit financieel achteruit, soms vast in de slaapkamer, soms vast in de woonkamer met je huisdier. sommige werkers hadden Covid-19 een heeft maskers een heeft niet, mijn leven is kapot nu geen gehoor op mijn brieven en klachten ook niet mijn advocaat, mijn geduld is op ik heb foto\\\'s video\\\'s ik ga nu met mijn verhaal naar Algemeen Dagblad.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  geen hulp van wonen limburg

  Review over Wonen Limburg

  ook ik heb last van geluidsoverlast van rotte buren maar wonen limburg helpt totaal niet. moet maanden wachten voor 1 belachelijke kleine reactie. hun bemiddelaars zijn ontzettend lui en kiezen de kant van hun zieke interesses. totaal geen empathie hebben ze ! hun advies naar mij toe is verhuizen, ja dag... weet je wel hoeveel geld ik in deze woning heb uitgegeven maar de slachtoffer moet verhuizen? zelfs als ik wil verhuizen duurt 100 jaar, wat woningen zijn er niet. zelfs als je urgentie vraagt, krijg je die van wonen limburg niet! dit is gewoon huurder pesten! slapen gaat totaal niet door geluidsoverlast, hulp krijg je niet! ze maken mensen ziek. ze willen alleen het geld-huur en verder niks. ook houden ze de woningen slecht bij, ik heb meerdere keren lekkages in woning gehad, met schimmelsporen. Ze laten je gewoon zo wonen, tot op heden deze problemen, heb longproblemen. aan de gemeente: wilt u zo vriendelijk willen zijn om zelf weer huizen te bouwen voor sociale verhuur, help ons! bemiddel voor ons voor vervangende woningen! wacht niet totdat de huurder flipt door pesten van wonen limburg!

  Sterke punten
  huurders kapot maken en hun geld afpakken

  Zwakke punten
  ze hebben geen hart

  Slechte service

  Review over Woongoed Zeist

  Jammer dat ik geen 0kan geven. Elke maand betaal ik netjes voor mij huur en extra voor reparatie . Ik vraag me echt af waar betaal ik nou voor? Ik woon niet meer gelukkig in mijn woning . Onze verwarmingen hebben elke jaar 4keer een storing. Ik slaap in de kou met mijn kleine kind ! Oplossing ervoor vinden doen ze wel maar niet langdurig!

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  Zwakke punten ik noem er nu eentje op. Want het is teveel….. SLECHTE SERVICE .

  Schandalig Alweer voor de zoveelste keer komt heemwonen geen enkele AFSPRAAK na!

  Review over Heem wonen

  Schimmel van balkon zou verweiderd worden tesamen met de overige balkon werkzaamheden maar de schimmel is niet verweiderd Nix hebben ze hieraan gedaan om de schimmel te verwijderen ik ben mij nu echt zo EXTREEM! pissed off! aan het maken MIJN GRENZEN WORDEN DOOR HEEMWONEN CONTINU OP DE PROEF GESTELD! Ik geef heemwonen niet meer veel ruimte. ik word constant respectloos BEHANDELD door dat LAAG BIJ DE GRONDSE malafide witte boorden VOLK heemwonen en al haar malafide partners zoals HABENU VAN DE KREEKE! een 0 dat zijn jullie! Denk maar niet dat ik mij ga houden aan de 150 tekens die ik van jullie in m'n mails en REPARATIE VERZOEKEN nu nog maar mag GAAN gebruiken ik als betalende huurder hoef en GA! mij hier ABSOLUUT NOOIT NIET! aan houden! WEN ER MAAR FIJN AAN! IK MOET IMMERS OOK WENNEN AAN JULIE ONBESCHOFTHEID VAN ONDERANDERE GEEN ENKELE AFSPRAAK NAKOMEN! en van jullie advocaatje ben ik echt niet onder de indruk. LAAG RESPECTLOOS volk! dat zijn jullie ! Geen ene flikker doen jullie om mij het als MAANDELIJKS! OP TIJD! BETALENDE !huurder! leefbaar te maken! Heemwonen speelt constant vieze spelletjes zoals mij beperken van voldoende informatica te sturen wand met maar 150 tekens is het ABSOLUUT niet mogelijk om fatsoenlijk m'n punten kenbaar te maken en via die malafide weg zeikt heemwonen zig continu overal langs dan kunnen ze kwa werkzaamheden zeggen er is onvoldoende informatie doorgespeeld en dan hoeven ze geen ene fliker AAN WERKZAAMHEDEN uit te voeren. ik schakel de Telegraaf+ Limburgs dagblad in voor een mooi uitgebreid verhaal dan betaal ik hier maar voor! Julie maken rustige huurders zo wild dat de huurders eerstdaags als ZEER explosief ontplofen maar zodra het heemwonen te heet onder de poten word dan is heemwonen daar ook op uit! Ik haat onrecht en ik kots van macht spelletjes ik ben niet langer gediend van jullie constante laag bij de grondse treiter praktijken! clasieke narcisten dat zijn jullie! Ik maak julie VEEL liever GOED klein met de waarheid! door alles van jullie loze beloftes VIRAL! online te flikkeren! Maak julie borst maar nat wand de foto's van jullie slordige werkweize + foto's van alle schimmel rondom de muren+BALKONS van deze aso flat! gaan ACUUT VIRAL!! Ik laat mij m'n rechten niet LANGER! ontnemen.als aller eersten hadden jullie moeten reageren op m'n vele REPARATIE Verzoeken! En exzackt het zelfde geld voor m'n VELE mails! Hadden jullie volgens afspraak gehandeld dan was er NU niets aan de hand geweest! En jullie noemen Julie nette mensen laag bij de gronds volk dat zijn jullie! En alsmaar blijven KLAGEN OVER M'N VELE E-MAIL ETCETERA VERKEER BEGIN DAN IN GODSNAAM! AFSPRAKEN NA TE KOMEN ! INPLAATS VAN MIJ VIA JULIE ADVOCAATJE HERHAALDELIJK DRIJG BRIEVEN TE STUREN! WAARIN JULIE MIJ CONSTANT PROBEREN OM DE VINGER TE WINDEN DOOR MIJ VIA DIE ACHTERBAKSE WEG TE VERPLICHTEN om ACUUT TE STOPPEN MET JULIE TE BENADEREN VIA E-MAIL ETCETERA! ZOLANG IK als huurder ELKE MAAND NETJES OPTIJD MIJN HUUR! BETAAL + de HUUR EN WOONREGELS r na leef! STOP IK NOOIT NIET OM JULLIE DE POTEN UIT DE MOUWEN TE LATEN STEKEN!!! ALTHANS NIET ZO LANG JULIE GEEN AFSPRAKEN NA KOMEN! HEEMWONEN! OOK VOOR JULIE ALS WONING VERENIGING GELDEN ER WETEN! EN REGELS! JULIE STAAN NIET BOVEN DE WET! MAAR JULIE PROFILEREN JULIE EIGEN CONTINU WEL ALSOF JULIE HOOG BOVEN DE WET STAAN! JULIE VERDIENEN HET OM RADICAAL VERVOLGD TE WORDEN! LAAG BIJ DE GRONDS SCHAAMTELOOS RESPECTLOOS VOLK! DAT JULLIE JULIE EIGEN NOG RECHT IN DE SPIEGEL DURVEN AAN TE KIJKEN ! EN EXZACKT HET ZELVDE GELD VOOR HET FEIT DAR JULIE SNACHTS NORMAAL KUNNEN GAAN SLAPEN TERWIJL IK ALS HUURDER DIEP IN DE STROND ZIT! DOOR JULIE!!

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  ALLES

  Slechtste woning vereniging ooit, ze slopen je spullen

  Review over Havensteder

  Ongevraagd hebben ze de spullen op mijn balkon kapot gemaakt door het rond te slepen en te bespuiten met water tijdens een "schoonmaak". Ik had alles netjes afgedekt, ookal wil ik helemaal niet dat het gebeurd en is het on nodig. En dan toch worden mijn spullen helemaal verschoven en kapot onder gespoten. Ik raad aan hier NIET te huren. Ik verhuis zo snel mogelijk.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Maakt eigendom kapot

  Slechte service

  Review over Intermaris

  De omgeving van de sterrenflats wordt niet bijgehouden, het is af en toe een bende. Ik heb Intermaris een paar keer erover gebeld maar er verandert niets. De beheerder van de openbare ruimtes komt nooit langs. Ook gedoe met mijn asociale buren en daar doet Intermaris niets aan. Mailen heeft geen zin, je krijkt een automatisch antwoord dat je binnen 5 dagen een reactie krijgt en dat gebeurt nooit. Je betaalt voor service alleen deze is waardeloos. Commerciële bedrijf zeker niet sociaal

  Sterke punten
  Geen 1

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen

  Wat een slechte communicatie!!!

  Review over Habion

  We dachten dat onze moeder 31 augustus in alle rust de sleutel van haar nieuwe appartement in Heerde locatie Brinkhoven in ontvangst zou kunnen nemen,maar dit bleek niet zo te zijn!! Een uur voor de sleuteloverdracht kreeg ze te horen dat haar eigen keuken in het appartement waar ze nu nog woont NIET mocht worden meegenomen,terwijl ons toegezegd werd dat het geen probleem zou zijn!! Eenmaal ons hier in berust te hebben kwam het volgende,moeders mocht nieuwe kastjes dan bestellen voor in het appartement tegen meerprijs,aannemer zou komen met stalen voor de evt nieuwe keukenkastjes/aanrechtblad en het inmeten van de kastjes,komt die beste man inmeten en wat dacht je wat ? geen stalen mee en dat vanuit Dokkum naar Heerde!! Weer een week wachten,uiteindelijk geen stalen,moest maar vanaf een plaatje via de mail bestellen!! En er zou na het inmeten een offerte komen,maar nee hoor,weer niet of na zoveel weken er maar weer eens achteraan bellen! Al met al een slechte communicatie tussen Habion,Aannemer en nieuwe bewoonster/familie. Dit geeft super veel onrust voor onze 80-jarige moeder,ze kon dus niet op de geplande datum verhuizen,wat ook nog met zich meebrengt zijn de dubbele lasten van de huidige woning,en de woning die al via Habion gehuurd wordt! Er staat nl geen boom in haar tuin waar geld aan groeit!! Wij zijn als gezin zeer teleurgesteld in de gang van zaken! Zo ga je niet met ouderen om in onze ogen!!

  Zwakke punten
  Slechte communicatie

  Gestoorde criminele bende WL

  Review over Wonen Limburg

  Wonen Limburg Die criminelen en vrouwenmishandelaars en drugsdealertjes voor laat gaan Ze niet eruit zetten na proces verbale n En zo de tirannie laten doorgaan ookal komen er wapens bij te pas Stelletje lapzwansen Overlast van buren laten ze doorgaan Zelfs met de wet aan jouw zijde zal wonen Limburg aka WL je proberen te bezeilen en beledigen Kan er geen enkel goed woord voor omschrijven, integendeel

  Sterke punten
  Dat ze failliet kunnen gaan

  Zwakke punten
  Alles

  Ramp

  Review over Vivare

  Als je veel gezeik wilt, dan begin je met een huis huren van vivare. Overval waar je hulp bij nodig hebt zullen zij je te kort doen. Ongelooflijk dan zon bedrijf kan blijven bestaan.

  troep van een woning

  Review over Wonen Limburg

  klantenservice slecht bereikbaar. bij klachten over de woning krijg je slecht tot geen gehoor. bij vragen voor onderhoud hoor je ook weinig terugkoppeling. triest allemaal. ongezonde woning, oude woningen worden niet hersteld, is niet gezond voor je gezondheid, veel schimmel problemen. Bij oude gebouwen zijn de geluidsoverlast van buren ongelofelijk nog erger hoorbaar, moeilijk zo te wonen. totaal geen woongenot in deze woningen van Wonen Limburg. Aan elkaar wonen zou verboden moeten worden wegens overlast, maar helaas willen ze liever snel geld verdienen dan woongenot bieden voor hun medemens.

  Sterke punten
  geld afpakken van hun huurders

  Zwakke punten
  geen hart voor hun huurders

  Dakgoten

  Review over Mitros

  Mitros vind dat de bewoners van een eengezinswoning zelf de dakgoten moeten schoonmaken hoe gek kan je het maken.mijn moeder is 80 jaar en die moet maar het dak op gaan en anders moest ze maar iemand inhuren te gek voor woorden .. mitros neem je verantwoording en maak zelf jullie dakgoten schoon het zijn tenslotte jullie huizen.

  Zwakke punten
  Geen verantwoording nemen

  Contactcentrum is niet goed geinformeerd

  Review over Ymere

  Reparaties via eigen account werkt niet goed. Beslisboom is te beperkt. Dus weer bellen. Degene die dit behandeld zegt dat ik een onderhoudsabonnement moet hebben anders zelf betalen. Dit klopt beslist niet en ik zou moeten betalen. Ymere ajb werk je mensen goed in. Misschien ook beter om oudere mensen dit werk te laten doen ipv MB) en HBO-ers zonder (woon)-ervaring. Je wordt er zoo moe van om tegen die onervaren kinderen te praten.

  Sterke punten
  Kent alleen zijn slechte huurders. Je wordt ook te woord gestaan alsof je een last bent. Daar zijn ze heel sterk in.

  Slechte dan slecht

  Review over Actium

  Ruim 4 jaar woonachtig in woning van actium. Nooit is er onderhoud gepleegd. Wel netjes de CV onderhouden door derde van actium. Klachten reageren ze niet op. Reparaties kennen ze toe maar laten op zich wachten. Opzichters komen maar repareren doen ze niet. Huurverhoging zijn ze wel snel mee. De woning is vochtig, tocht, heeft schimmel en de leidingen zijn kapot. Ze weten het maar doen niets. Betaal ik dan ruim 600 euro voor. Schande!

  Sterke punten
  Geen

  Wees gewaarschuwd!

  Review over Woonbron

  Onlangs een woning gekocht bij woonbron. Wat heb ik daar spijt van zeg!! Ook dom dat ik pas daarna de reviews ben gaan lezen en met mensen ben gaan praten anders was ik nooit in zee gegaan met hen. Ze leveren halfslachtige woningen op, sturen je van het kastje naar de muur, als ze dan al het fatsoen hebben überhaupt de tel te beantwoorden en nemen totaal geen verantwoordelijkheid voor gebreken in de woning. Meerdere buren gesproken die hetzelfde hebben meegemaakt. Ik kwam er pas laat achter maar als ik een ander kan behoeden met deze schoften in zee te gaan doe ik dat, vooral gezien de gekte op de huizenmarkt nu. Je zal meer moeten dokken aan reperaties omdat zij totaal geen verantwoordelijkheid nemen. Ze verdienen niet eens een halve ster! Gatver ze zijn om ziek van te worden!

  Sterke punten
  Ze zijn goed in oplichterij, goed in het ontlopen van verantwoordelijkheden, goed in je aan het lijntje houden, goed in liegen

  Zwakke punten
  Zwakke punten is hun werk doen zoals het hoort, goed woonbare woningen leveren en onderhouden, huurders tevreden houden, huurders /kopers met respect behandelen

  Als thuis werken is de maat vol voor mij

  Review over Talis

  Ik werk thuis door Corona. Het enige wat ik vraag is Informeer je huurder over renovaties zodat iemand die thuis werkt een alternatief kan zoeken. Zelfs dat is te veel gevraagd en dan word er gewezen richting een aannemer. Simpele zielen zijn het.

  Sterke punten
  Mensen niet informeren

  Zwakke punten
  Mensen voor de gek houden met standaard teksten, als ze überhaupt reageren.

  NOG NOOIT ZO SLECHT GEHAD!

  Review over Portaal

  Meerdere huurwoningen gehad bij woningcorporaties maar nog nooit zo slecht als Portaal! Nemen niet hun verantwoordelijkheid, onaardig personeel. Woning valt nog net niet uit elkaar en Portaal wilt niks doen!! Je kan nog beter in een kartonnen doos wonen. Belachelijk!!!!

  Sterke punten
  Die zijn er niet

  Zwakke punten
  - Nemen niet hun verantwoording. - Dingen die men geleverd moet hebben wordt niet gedaan. - Grote mond aan de telefoon

  Onprofessioneel

  Review over Ymere

  Slechte communicatie, onprofessioneel

  Sterke punten
  N.v.t

  Zwakke punten
  Onprofessioneel