• Wij huren een woning bij woonfriesland in alle gelijkwaardige appartementen ligt zeil op de grond. Echter wil woonfriesland dit er niet bij ons inleggen, omdat de vorige bewoners het zeil eruit heeft gehaald. Erg slecht en een niet eenzijdig beleid.

    Sterke punten
    Wij huren een woning bij woonfriesland in alle gelijkwaardige appartementen ligt zeil op de grond. Echter wil woonfriesland dit er niet bij ons inleggen, omdat de vorige bewoners het zeil eruit heeft gehaald. Erg slecht en een niet eenzijdig beleid.

    Door Rianne op 15 januari 2020 Reageer

  • Beloofde het achterstallig onderhoud in de veel te dure huurwoning aan te pakken maar doet het niet ! Tocht overal bij de ramen en deuren, scheuren, gaten en kieren in de houten kozijnen ( huizen van 1983) en vocht tussen het dubbele glas raam, gescheurde en afgebroken tegels in de badkamer en een stroom verslindende ouwe boiler waardoor 'n torenhoge stroomrekening, enz., plaatst zonder overleg aso's en schorem met vetslavings e.a. problemen tussen kwetsbare ouderen waardoor de veiligheid ernstig in gevaar wordt gebracht ! Degenen die de dupe werden van zo'n aso raakten in de problemen maar vinden geen gehoor en draaien op voor de toegebrachte schade ! Diep triest ! Waarom zo veel huur moeten betalen voor zoveel ellende ?!

    Sterke punten
    NEGEREN vd huurders die wel van goede wil zijn ! NIET NAKOMEN van gevraagde en toegezegde onderhoud en reparaties ! Laks en kortzichtig en hautain en harteloos !

    Zwakke punten
    Oneerlijk, kortzichtig, egoïstisch, harteloos, ............!!!!

    Door Anoniem op 15 januari 2020 Reageer

  • Door 3en in de financiële problemen gekomen en dit ook kunnen aantonen ! , huurachterstand opgelopen en huisuitzetting dreigt terwijl post van woonbron NOOIT bij mij is gearriveerd : lag in de sloot ! Woonbron WEET dat de postbezorgers hun post vaak niet bezorgennen het ergens dumpen ! Het wordt al jaren gemeld bij POSTNL ! Betalingsregeling voorgesteld maar ( nog) geen antwoord gehad ! Slapeloze nachten, hart e.a. klachten en angst en verdriet, heb er geen woorden voor, sta nu buiten mijn schuld te boek als wanbetaler !

    Sterke punten
    Goed in iemand veel stress en angst bezorgen en intimideren en onder druk zetten

    Zwakke punten
    Niet willen inzien dat iemand die buiten zijn/haar schuld in de problemen raakte WIL betalen-'n betalingsregeling wil treffen omdat het inkomen te laat is om de huurachterdstand in 1x te betalen !-om uit de huurachterstand te komen ! Degenen die mij zo in de financiële problemen bracht keihard aanpakken !

    Door Anoniem op 15 januari 2020 Reageer

  • Over voorgaande ervaring met Vivare was ik niet te spreken. Een boel ellende met het aanleveren van documenten, communicatieproblemen, etc en uiteindelijk het op de avond van sleuteloverdracht 10 december nog afzeggen van een woning ivm asbest. Ik moest zelf de volgende dag op kantoor komen voor een oplossing.
    Maar het is opgelost. En netjes ook. Er moest even wat voor gebeuren, een niet al te vrolijk gesprek, maar met ruim een halve dag was het dan toch geregeld. De voorbereiding en in orde maken van alle bijkomende zaken was de volgende dag gereed en in dezelfde ochtend 12 december nog ontving ik de sleutel van een nette huurwoning in een hele nette wijk. Dit was dan ook nog eens een woning, eigenlijk ver boven mijn budget maar aangeboden voor de huurprijs van de woning die werd afgezegd. De woning is ruim zat en de locatie komt alleen nog maar beter uit dan waar ik eigenlijk zou komen. Ik woon hier maar voor anderhalve maand en met de kinderen in het weekend, in afwachting van de sleutel van een koopwoning op 3 febr 2020 dus het is misschien niet overdreven veel gevraagd. Maar Vivare heeft mijn klacht uiteindelijk wel serieus genomen en dit dubbeldik goed gemaakt. Pluimpje!

    Sterke punten
    Leren van een fout en het adequaat oppakken

    Zwakke punten
    Als het sterke punt overheerst, hopelijk blijft er dan zo min mogelijk van de voorgaande zwakke punten over.

    Door virginia berendsen op 12 januari 2020 Reageer

  • weinig huurwoningen beschikbaar, wacht al jaren. ze slopen of verkopen woningen, dat begrijp ik niet.

    Zwakke punten
    alles

    Door larisa op 4 januari 2020 Reageer

  • Veel beloven en weinig geven dat doet De Woonbron. Ik wil het voltallige management van De Woonbron feliciteren met het structureel rond pompen van : "kwetsbare mensen" zoals zij het noemen. Het is structureel rondpompen van (kleine) asociale groepen overlastgevers door heel Rotterdam Zuid. Ik zal geen specifieke groepen benoemen maar het management weet heel goed wat ik bedoel. Het zou fijn zijn als het management van De Woonbron stopt met buitenspel zetten van goede betrouwbare huurders zoals nu gebeurt. Goede normale huurders kunnen met hun klachten aan kloppen maar worden met mooie smoesjes zoet gehouden. Gevolg de goede huurders vertrekken uit de wijken. Vraag mij af of dit bewuste opzet is van De Woonbron? Ik vraag mij af of het het voltallige management van De Woonbron ook woont tussen de structurele overlastgevende "kwetsbare" bewoners?
    een ster is nog te veel voor De Woonbron.

    Sterke punten
    Incasso afdeling, veel beloven en niets waar maken, belasting geld verspillen aan nutteloze projecten in het verleden o.a. SS Rotterdam.

    Zwakke punten
    De hele Woonbron organisatie

    Door Een ontvrede huurder op 30 december 2019 Reageer

  • ik heb vernomen dat de persoon projecten vertrokken is bij actium
    heft eieren voor zijn geld gekozen
    en de 2 van de bouwbedrijf die de oorzaak keukenrenovatie op hun geweten hebben er ook nniet meer werken
    kijk de koppen vallen
    nu te maken met idd ook die neerbuigende bemiddelaar
    ik heb te maken vanuit de gemeente wil mij helpen wil hulp bieden andere woning moet door meer oorzaken een gedwongen verhuizing aan
    mooi en prachtig verhaal legde hij neer want er zit een voorwaarde aan gekleefd doe daar geen verdere uitspraken over
    komt bij hem zelf weg zegt hij omdat ik er zo beroerd bij zit
    zeker wie zijn er n de oorzaak in
    en mag hij mij niet opleggen voorwaarden is er niet bevoegd in
    wassen allemaal hun handen in onschuld
    ik da niet in op zijn voorwaarde dus er gebeurd weer niets
    trekt zich volledig terug
    alle toezeggingen die hij deed zitten mooi verpakt in die voorwaarde
    deze man is idd zeer neerbuigend vreselijk dit
    maar er zijn kopstukken vertrokken wat mij meer lucht geeft
    met dit op hun geweten met golf aan klachten naar adres actium kon dit niet uit blijven

    Sterke punten
    kwestie van wachten geduld er in en ze moeten wel vertrekken

    Zwakke punten
    mooie praatjes verkopen
    neerbuigend zijn 1 ster zeer slecht zijn


    Door de geduperde op 30 december 2019 Reageer

  • Jammer dat er zoveel inschrijfgeld betaald moet worden voor de sociale huurwoningen van deze bedrijf. En iedere jaar moet je extra betalen. Waarom niet gratis voor de mensen met een kleine portemonnee. Lange wachtlijsten en niet waar voor je geld. Weinig concurrentie op de sociale huurmarkt. Weinig goede huurwoningen waar je met plezier woont.

    Sterke punten
    niks

    Zwakke punten
    alles

    Door jobe op 24 december 2019 Reageer

  • Geen geld terug. Ben mijn inschrijfgeld kwijt omdat ik 3x slechte onderhouden woningen had afgewezen. Ik ga niet in een ongezonde woning wonen en daar nog huur voor betalen. Ben kwaad dat ik mijn inschrijfgeld kwijt ben, dat is makkelijk geld verdienen voor deze malafide bedrijf. Sociale huurwoningen zijn voor mensen met een kleine portemonnee, waarom pak je dan ons inschrijfgeld zomaar van ons af... Inschrijven moet gratis zijn en niet commercieel. En als toetje zet je ons allen armelingen in de getto's. Walgelijk.

    Sterke punten
    niks

    Zwakke punten
    alles

    Door jobe op 24 december 2019 Reageer

  • pas op als je hier huurt,ze geven per telefoon je naam en 06 nummer ook als dat geheim is aan derden.eigen ervaring

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    teveel.ze hebben geen concurentie.hebben mij 2x belogen.zij hebben zoals alle verhuurders baas in eigen huis.discrimineren bij de vleet

    Door kelly op 24 december 2019 Reageer

  • Nederwoon is een dubieuze organisatie die je ontzettend veel geld aftroggelt voor kosten die ze niet in rekening mogen brengen. Als je belt met vragen word je eigenlijk altijd met een smoes afgescheept of verzocht de klacht/vraag op de mail te zetten (Ik heb er inmiddels ontelbaar veel geschreven en ze zijn allemaal onbeantwoord gebleven). Kortom, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

    Daarnaast ben ik een paar maand terug een huismeester tegen het lijf gelopen (deze kondigen niet keurig bij binnenkomst aan dat ze er zijn door even te roepen, maar sluipen heel vreemd door het huis waardoor ik me telkens weer rot schrik) toen ik hem confronteerde met het achterstallige onderhoud van het huis werd ik uitgelachen en ongevraagd op de foto gezet. Ik heb toen meteen Nederwoon gebeld aangezien dit juridisch gezien niet mag en die beweerden simpelweg dat het niet gebeurd was...(alsof ik gek ben)

    Inmiddels zitten we al bijna twee maanden zonder warm water omdat de CV kapot is. Dit begon in november en er is meteen melding van gemaakt. Nederwoon heeft gefaald kordaat te reageren op de situatie en ons letterlijk twee maanden lang in de kou laten zitten. Schandalig dat dit zo lang geduurd heeft.

    Dit is nog lang niet alles. Ik woon nu al bijna twee jaar in dit huis ( er is nogal een kamernood onder studenten) en het lijkt maar niet op te houden. Kattige en onprofessionele mailtjes over de staat van het huis, uitgescholden worden over de telefoon, lastig gevallen worden in je eigen huis, twee maanden lang in een huis leven wat zo koud is dat het bijna niet te doen is... Het is allemaal mogelijk met Nederwoon als verhuurder.

    Ik ben hier met een paar maanden gelukkig weg maar zal iedereen afraden een huis/kamer te huren bij Nederwoon.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Communicatie, professionalisme, klantgerichtheid, klantvriendelijkheid, afspraken nakomen, plichten van verhuurder nakomen, verantwoordelijkheid nemen, onbetrouwbaar, ze doen zich anders voor dan dat ze zijn, verdraaien de waarheid.

    Door M op 23 december 2019 Reageer

  • Al jaren lekage , is onderzocht , conclusie buiten muren poreuts , bij regen giet het naar binnen al 2 x laminaat vloer kunnen verweideren maar denk maar niet dat ze met een oplossing of vergoeding komen , keuken verrot schimmel en vocht , komen niet met een oplossing vn een nieuw keuken blok nee een plankje er voor maken , betaal 730 euro huur elke maand en alles is verrot vochtig en koud , ik ga de huurcommissie inschakelen

    Sterke punten
    Huur innen

    Zwakke punten
    Alles wat je maar kan bedenken

    Door Huurder op 16 december 2019 Reageer

  • Ronduit verschrikkelijk en verre van service? Hoe bestaat dit? Al vanaf dag 1 problemen. Documenten direct aangeleverd maar geen enkel respons. Tientallen malen om reacties gevraagd. nooit gekregen maar steeds bericht dat ze niets hebben ontvangen. Ik kreeg zelfs een ultimatum anders zou de woning naar nummer 2 gaan. Niets maar dan ook niets hielp. Telefoon, mail, via een vriend. Uiteindelijk kwam het net goed met akkoord. Nooit geen echte excuses gezien. Ik moest vaak noodgedwongen in mijn enige korte pauze op de dag bellen en dan luisteren ze niet eens goed naar je. Het helpt ook niets. En je kunt nooit de juiste contactpersoon te spreken krijgen.
    Vervolgens hoor ik weeeeekenlang niets, alles is voorbereid, opgezegd, overgezet en ingepakt.
    En 3 kwartier (ja je leest het goed!) van te voren wordt er ineens asbest geconstateerd?????!!!! WTF! Dat weet je dan pas? Men probeert mij te bellen tijdens mijn werktijd waarin ik duidelijk 1000 maal heb laten weten dat ze dan mijn vriend moeten bellen omdat ik dan door werkomstandigheden telefonisch niet bereikbaar ben. maar nee hoor, ze spreken een kwartier voor de sleuteloverdracht in de voicemail in dat het niet doorgaat zonder opgaaf van redenen met een telefoonnummer dat ik vervolgens niet kan bereiken! Er was een alternatieve mogelijkheid waardoor men mij daarna snel terugbelde. TOEN kreeg ik pas te horen dat er asbest in de woning zit en dat het niet eerder dan 2020 wordt. Deze woning heb ik dringend voor mij en mijn kinderen nodig want over enkele dagen is het weekend en dan moeten we oververhuizen. In januari heeft het voor ons geen zin meer en is onmogelijk. Ook klopt de tijd van de afspraak niet met wat telefonisch met mij is gecommuniceerd. Men stond er al op de tijd die als eerst was afgesproken. Mijn huur elders is opgezegd per 16 dec en het is nu 10 dec. En mijn werk is hier in de buurt en mijn huidige woning ruim 100 km uit de buurt. Mijn kinderen hebben ook per direct onderdak nodig. Wij moeten per direct een woning hebben. Pislink aangegeven dat er per direct een oplossing moet komen. Kan ik morgenochtend zeer en zeer onwenselijk vrij nemen van mijn werk, wat veel nieuwe problemen oplevert om alsnog te komen op kantoor. Alles is al overgezet, ingehuurd, ingeschakeld.. Hoe gaat Vivare dit ooit nog op tijd oplossen? Morgenavond heb ik een sleutel nodig van een soortgelijke woning, in de buurt, niet duurder en niet in een rotbuurt! Ik ga er wel met kinderen wonen. En morgenavond is mijn enige mogelijkheid nog om iets voor te bereiden. Ik kan nu iedereen en alles weer verzetten en afzeggen. Wat een drama. Nog nooit meegemaakt dit. Ik ben benieuwd hoe dit wordt opgelost... Voor ons is dit ter overbrugging naar een koopwoning. In plaats van een gemak uit noodvoorziening hebben we er nu een bult ellende bij. Dit kunnen we naast alle drukte helemaal niet meer aan. Misgelopen inkomsten uit werk en evt bijkomende onkosten zal ik zeker op Vivare verhalen. Deze review zou ik het liefst 0 sterren geven, maar dat is niet mogelijk. Hopelijk staat deze ene ster dan nog voor een goede oplossing morgenochtend. Wat ben ik blij als ik van Vivare af ben zeg!

    Sterke punten
    Niets

    Zwakke punten
    communicatie
    beloftes
    betrouwbaarheid
    afspraken
    sociale vaardigheden
    Ik hoop dat ik oplossingen hier niet meer bij hoef te schrijven

    Door virginia berendsen op 10 december 2019 Reageer

  • Renovaties worden als onderhoud bestempeld terwijl mensen niet in hun huis kunnen verblijven tijdens werkzaamheden.
    Klachten worden niet gehoord. En word gedreigd met uithuiszetting ect, medewerkers komen wanneer ze willen aan huurders deur.
    Medewerkers plegen smaad en laster leggen valse verklaringen af bij de politie.
    Woningen zijn niet goed onderhouden, reparaties worden onder de maat afgeleverd .
    Al met al dat hele bedrijf moet onderzocht worden en hard aangepakt, schandalig dat ze als parasieten hun huurders uitzuigen en misbruik maken van hun positie en macht.

    Sterke punten
    Niets down with actium!!!

    Tenzij je aandeelhouder ben van actium of medewerker dan is actium een top bedrijf.

    Zwakke punten
    Slechte dienstverlening
    Slechte mensen
    Slechte huizen, onderhoud en renovaties
    Slechte bereikbaarheid
    Slechte klachten afhandeling
    Uitmelkers
    Oplichters
    Profiteurs van mensen die al het minimale inkomen verdienen.

    Door Nick op 1 december 2019 Reageer

  • Dank aan de medewerkers van Samenwerking . Ik kreeg een huis aangeboden. De medewerkers van Samenwerking hebben me zo goed ondersteund en me alle ruimte gegeven met hun meedenken om een beslissing te kunnen nemen. Jackie Lusse en receptie, hartelijk bedankt

    Door Anne Groeneveld op 25 november 2019 Reageer

  • Afspraken komen ze niet na ze laten de huurder in de strond zitten met inderdaad een slecht onderhouden woning waar ze weigeren om alles netjes op te knappen. Lees mijn andere reviews maar!

    Sterke punten
    Geen enkele! 0 sterren

    Zwakke punten
    Letterlijk alles!

    Door Kevin op 20 november 2019 Reageer

  • om dat corneeliea beck in de ggz heeft door gebrachtr in castricum 1990 /2000 en 2004 een eigen huur woning kreeg echter is ze nu weer net als in 1990 rijp voor de ggz en moet nodig weer aan de medie zijnen om haar verstand weer goed te krijgen ze is gevaarlijk gas aan doen doet ze wel 6 x op nieuw voor het brand tv aan doen lukt der niet echt rammen zemmen kan ze niet wasmachine op de juiste manier aan doen lukt niet fietsen raakt de weg kwijt van a//naar b/ is altijd de bril kwijt is papieren altijd kwijt geeft iemand anders de schult er van kan nog mooi praten echter geloof het niet klopt niet wat ze zegt ook geld weet ze niet hoe dat werkt heeft schulder 26000 euro moet ze aan pensioenfonds voor tandtchniek reschtzaak verloren is gevlucht voor der eigen en laat iemand ander zijn leven verwoesten door 112 konstand te bellen

    Sterke punten
    zijn er niet doen niets enkel iemands leven verwoesten

    Zwakke punten
    doe niets aan astbest wat 90 viekante meter in huis zit niet is geiesoleerd je in de kouw zitten ook recht zaak liegen ze overal over

    Door reinder op 11 november 2019 Reageer (1 reactie)

  • Wonen Wateringen maakt fouten tijdens de toewijzigsprocedure. Wonen Wateringen volhard in hun standpunt dat er geen fouten zijn gemaakt. De klachtencommissie oordeeld in mijn voordeel. Er zijn dus inderdaad fouten gemaakt door Wonen wateringen, die mij tevens ernstig hebben benadeeld. Wonen Wateringen dient met een passende oplossing te komen.
    Het initiatief daarvoor werd niet door Wonen Wateringen genomen. Ook geen erkenning of excuses ontvangen. Ook is Wonen Wateringen niet bereid om snel een passende oplossing aan te bieden.
    Ik wacht nu namelijk al ruim 2,5 week op een oplossing sinds de beslissing van de klachtencommissie. Het is nog beschamender dat ik zelf het initiatief heb moeten nemen om een oplossing aan te bieden.
    Mijns inziens is Wonen Wateringen een zeer gesloten organisatie die zijn fouten niet erkent en niet wilt leren.
    Met verbijstering zie ik aan hoe de organisatie totaal geen verantwoordelijkheid neemt en niet in staat is om snel en adequaat te handelen.
    De medewerkers ervaar ik als bot, niet behulpzaam en onvriendelijk.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    - Onvriendelijk/bot
    - Onbehulpzaam
    - Niet adequaat
    - Zeer langzame besluitvorming en processen
    - Niet oplossingsgericht
    - Onbekwaam personeel
    - Geen zelfreflectie
    - Niet open voor feedback

    Door Suomynona op 8 november 2019 Reageer

  • Ik zal jullie even de werkwijze van Haagwonen presenteren.

    1. Opzichters van Haagwonen kunnen je bedreigen.
    2. Reparatieverzoeken 6+- maanden wachten, na wel rond de 14 keer bellen
    3. Lekken je privé verzoeken aan je buren
    4. Bij een reparatieverzoek waar schade is ontstaan word niet opgelost.
    5. Persoonlijk Dossierinzage opvragen door middel mail en bellen, krijg je ook niet
    6. Een klacht indienen hoor je niets meer van terug.
    7. Algemene gangen en de hekken zijn kapot en worden niet onderhouden, maar we betalen 25
    euro service kosten per maand
    8. En zit tot de dag van vandaag nog steeds met gebreken aan deze huis en nog steeds niets is
    opgelost.

    Welkom bij Haagwonen

    Sterke punten
    Niets helemaal niet, ze hebben totaal geen sterke punten.

    Zwakke punten
    Hele service van Haagwonen is zwak en rondom zeer slecht. Geld van je rekening halen voor de huur gaat uitstekend, ze laten geen dag voorbij schieten.

    Door Anoniem op 7 november 2019 Reageer

  • Slechte woningbouwvereniging schuilt zich achter aannemers en onder aannemers.
    Wacht al een half jaar op t laten maken van een framework van een raam.

    Zwakke punten
    Reparatie uitvoeren, slecht klant contact centre,

    Door N. S. op 4 november 2019 Reageer

  • Sinds juli (3 maanden geleden) is al bij Portaal bekend dat de ventilatie in het gebouw waarin ik woon niet werkt. Dit betekent dat er in alle woningen in het gebouw geen enkele vorm van ventilatie is in de badkamers en de keukens. Dit leidt natuurlijk tot schimmel. Als we hierover bellen met Portaal krijgen we alleen maar mensen aan de lijn die niks weten en ons ook niet kunnen doorverbinden met iemand die wel iets weet. Er worden geen stappen genomen om het probleem binnen redelijke tijd op te lossen. Ook zijn de bewoners op geen enkele manier door Portaal geïnformeerd. Ik heb al meerdere keren verzocht om op zijn minst een informatiebrief of -e-mail te sturen naar alle bewoners, omdat gebrek aan ventilatie risico's heeft voor de gezondheid, maar Portaal weigert dit.

    Zwakke punten
    Geen communicatie tussen medewerkers van Portaal.
    Geen communicatie tussen Portaal en bewoners.
    Noodzakelijke reparaties worden maanden niet uitgevoerd.
    Risico's voor de gezondheid van bewoners worden genegeerd.

    Door Nicolette op 31 oktober 2019 Reageer

  • Staedion heeft alleen afvalhuizen. De huizen zijn gebouwd met het afval van sloophuizen.
    Slechte woningcorporatie.
    Huizen zijn erg gehorig. In de kelderboxen brand geen licht. Dat hoort zo volgens Staedion. Er mag alleen licht in de keldergang branden, maar niet in de box. Heel erg armzalig!! En het mooie is, dat de flats in kijkduin staan, dan verwacht je toch een degelijke woning.
    Ze zijn erg gierig om geld uit te geven.

    Zwakke punten
    Ik zou ze niet eens 1 ster geven. Gierige woningcorporatie.

    Door Lilian op 29 oktober 2019 Reageer

  • ik huur nu sinds 1 jaar een woning van portaal in amersfoort , ik hoorde altijd slechte verhalen over de woningbouw maar dacht ja zal wel totdat ik sinds 2018 een woningruil heb gedaan alles leek koek en ei portaal stond me netjes te woord totdat de contract was getekend toen begon alle ellende en was ik echt in hel beland!
    als ik belde voor reparatie verzoek werd ik van kastje naar muurtje gestuurd en kon niemand je normaal te woord staan daarnaast weten de telefonistes zelf ook bijna niks nooit heeft iemand mij terug gebeld op verzoekjes die ik achter liet tot de dag van vandaag en het is vandaag 28 oktober 2019
    als ik iemand aan de telefoon kreeg werd mij aleen maar schuldgevoelens aangepraat zodat je je nog ellendiger kan voelen ik heb spijt dat ik van de portaal ben gaa huren ze zijn een slechte woningbouw en gaan slecht met hun huurders om ze gaan duidelijk over lijken en ik vind het jammer dat ik alle reviews op internet niet eerder had opgezocht van portaal ik ben echt geschrokken nu ik erachter ben hoe slecht deze mensen met hun huurders omgaan!!!
    de oude bewoonster had voor mij woning waarschijnelijk alles goed verdoezelt toen ik de woning ging bezichtigen voor woningruil
    toen ik eenmaal in de woning zat merkte ik op dat ik steeds iets zag vliegen en dat waren riool vliegjes met de dag werd deze plaag erger ik heb met me dochtertje echt meer dan een half jaar sinds ik de woning ben betrokken in een ellendige situatie gezeten en niemand van portaal kwam mij helpen ik werd van kastje naar muurtje gestuurt en moest het maar zelf uitzoeken en als er iemand langs kwam ivm iets maken in de woning schoven zei ook nog de schuld op je af of ze waren chagerijnig totdat ik besloot om 1 maand huur niet te betalen en zelf hulp te gaan zoeken voor de rioolvliegjes toen ben ik ook nog opgelicht en de vliegjes waren er nog steeds en alsof het niet erger kon werd ik zonder pardon naar de deurwaarder gestuurt met vorse extra kosten erboven op ....
    ik krijg een uitkering en moet dan ook wachten op me geld tot na de 20e maar daar hadden ze ook geen boodschap aan ze vonden dat ik hun gewoon kost wat het kost moest betalen met de extra kosten erop?
    het kon ze ook niks schelen dat ik en me dochtertje van 6 jaar in een kamertje helemaal gebaricadeerd met klamboe en horde gaas ect moesten slapen maanden en dat je verder nergens in het huis veilig en rustig kon zitten er vlogen de hele dag rioolvliegjes rond ik werd helemaal gek doordat ze de hele dag rondvliegen in je woning en ook uit je gootstenen komen en uit elke kiertje van je woning zelf uit e toiletpot er bleek al die tijd een heel nest te zitten in de kruipruimte onder het huis en er zat ook al die tijd een lekkage met vieze drap onder die kruipruimte waar die rioolvliegjes hun nest hadden gevestigd er zou een pijpleiding zijn verschiven en die lekde al die tijd ook hing in de woning een vieze rioollucht wat ook echt niet te harden was en portaal deed alsof hun neus bloede hierover...
    meer dan een half jaar zaten ik en me kind in die ellende echt levende hel kon geen eens vrij zijn in de woning al die tijd heb ik gewoon me huur netjes betaalt aleen die ene keer toen ik zelf een verdelger voor de rioolvliegj esplaag moest zoeken en ik opgelicht was had ik niet me huur betaalt en eigelijk terecht want al die tijd betaalde ik hun gewoon de huur terwijl ik niet eens normaal in de woning kon verblijven door de rioolvliegjes plaag en de geur ondanks alles stuurde ze me ook zonder pardon naar deurwaarder alhoewel ik voor de rest altijd me huur heb betaalt ondanks de levende hel waar ik en me kind in moesten leven ben ik voor die ene 1x 1 maandje hiurachterstand meteen naar de deurwaarder gestuurt ik heb vervolgens een regeling getroffen wat ook niet meeviel en zo de achterstand afbetaalt.
    tot nu toe heb ik aleen maar ellende en ongeluk gehad in de woning waar ik ben komen wonen er is zoveel gebeurd in die 1 jaar tijd en nooit heeft portaal mij normaal behandeld of normaal te woord gestaan ik had zelfs een advocaat genomen zo erg was het en zelfs die advocaat kon niks doen kortom portaal is uit mijn ervaring echt een hele slechte woningbouw en ik heb spijt dat ik bij hun ben gaan huren echt waar als ik het kon terug draaien had ik het ongedaan gemaakt deze woningbouw gaat duidelijk over lijken!!!
    karma is er voor iedereen ik behandel iedereen zoals ik behandeld wil worden en mensen zoals portaal laat ik over aan karma!
    vandaag na 1 jaar bij portaal word ik ineens gebeld door portaal terwijl ze mij nooit belden als ik ze nodig had als huurder.
    ik heb een nieuwe partime baan en doordat was mij administratie helemaal in de war en komt mij loon ietsje later iets waar ik totaal machteloos over sta , dus ik neem via mail contact met portaal omdat je telefonisch uit mij ervaring aleen maar van kastje naar muurtje word gestuurt en leg hun uit wat er aan de hand is en waarom ik de huur iets later overmaak dan normaal.
    vervolgens werd ik laatst gebeld door gemaild door portaal dat er iemand met mij telefonisch contact zou nemen aldus vandaag werd ik gebeld door een mevr die mij even schuldgevoel wilde aanpraten ik moest aleen maar luisteren naar wat zei te zeggen had en er werd me fors de schuld in de schoenen geschoven ze belt mij om mij te vertellen dat ze niet akkoord gingen met mij latere huurbetaling en dat ik direct naar de deurwaarder gestuurt zou worden ?
    omdat ik meerdere keren huurschuld had of zo??????
    ik vroeg die mevr duidelijk nogmaals waar ze het over had want ik heb sinds ik bij portaal huurde 1x met een reden me huur niet op tijd betaal en daarvoor hebben ze mij naar deurwaarder gestuurt en heb ik alles netjes afgelost tijdig dus vanwaar komt het verhaal dat ik ineens op een wanbetaler lijst zou zijn beland deze mensen zijn echt evil!!!
    omdat ik 1x niet mij huur had betaalt met een geldige reden nog wel komt deze mevr mij bellen vandaag om mij schuldgevoel aan te praten zodat mij hele dag verpest word , ik mocht niet eens mij verhaal doen en dat maakte me kwaad waar was deze vrouw toen ik zoveel problemen met portaal had ? en nu komt ze mij bellen om mij te vertellen dat ze mij alsnog naar de deurwaarder hadden gestuurt als ik niet op tijd de huur zou hebben betaalt?
    dus ik leg haar uit dat ik ondertussen de huur heb betaalt en toch bleef deze mevr me schuldgevoel aanpraten , wat voor mensen zijn dit????
    vervolgens kreeg ik er niks geen woord meer tussen ik mocht mij verhaal of mening niet eens doen ik ben echt kwaad want ik ben geen wanbetaler en heb ze de achterstand van 1 maand waar ze extra kosten op hadden gegooid om zo even extra geld bij mensen te innen !!!
    gewoon netjes betaalt en toch was dat nog niet genoeg dus besloten ze om mij te komen bellen met oude koeien en ook nog mij schuldgevoel aan te praten dat ik dus door 1 maand achterstand huur voor 1e keer sinds ik bij portaal huur moeten wanbetaler ben en als ik dus in het vervolg weer zo een situatie zou hebben ik direct naar de deurwaarder moet!!!!
    dit zijn echt slechte mensen en ik heb spijt dat ik ooit een woning van ze ben gaan huren ....
    dus nu doordat ik 1x sinds ik bij hun huur en dat is nu 1 jaar 1x 1maand niet me huur had betaalt met een geldige reden meteen op een zwarte lijst ben beland? en dat wilde die mevr mij vandaag nog even telefonisch duidelijk maken
    dus eigelijk doordat ik van portaal ben gaan huren ben ik nu wanbetaler en sta ik op een zwarte lijst ? dus als ik nu van iemand anders wil gaan huren krijg ik die geschiedenis mee dat ik een wanbetaler ben en me huur niet betaalde ? aleen omdat ik 1x 1maandje huur achterstand had met geldige reden?
    dit is toch te absurd voor woorden en oneerlijk ?....
    ik kan me niet herinneren dat ik een slechte geschiedenis had bij een woningbouw vereneging en nu dankzij portaal heb ik dat achter me naam staan?
    omdat ik ze 1x 1maandje niet op tijd had betaalt????
    ookal is iets kapot ze doen niks voor je
    waneer je belt word je van kastje naar muurtje gestuurt of er word op je oren gehangen.
    maar waneer je hun moet betalen gaan ze over je lijk!!
    slechte woningbouw.
    en ik heb spijt dat ik ooit bij hun een woning ben gaan huren.

    Sterke punten
    ze gaan over lijken!!!!

    Zwakke punten
    communicatie , omgang met klanten , service ect.....

    Door symone op 28 oktober 2019 Reageer

  • Zeer tot zeer slecht in alle opzichten, ja op 1 ding na €€€€€€€ innen.
    Communicatie per telefoon en iemand aan de lijn krijgen ppfffff daar verslaan ze de belastingdienst nog mee “ hopeloos waardeloos “
    De mensen een waardige keuken of badkamer installeren hoop maar, maar wel het geld opstrijken.
    En niet te praten over de regels, ok regels zijn regels..... maar hou je dan ook zelf eraan en niet daar zo en hier zo, als het maar in t voordeel is van Woonpunt dan gaat alles.

    Sterke punten
    Cash innen en en en ..... hhmmmm ken ff niks meer bedenken

    Zwakke punten
    Mensen een waardige woning geven en geen oude rotzooi, we leven in 2000 Woonpunt

    Door Richard op 25 oktober 2019 Reageer

  • Doet niks met klachten en reparaties worden zeer laat of niet gerepareerd. Medewerkers aan de lijn zijn zeer onbeleerd en onervaren. Het enige waar ze goed in zijn, is de huur van je rekening afschrijven!!!!!

    Sterke punten
    Geen 1!

    Zwakke punten
    Zoveel!!!!!

    Door Sander op 18 oktober 2019 Reageer


VergelijkWoningcorporaties

Op vergelijkwoningcorporaties.nl lees je reviews over alle woningcorporaties van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Woningcorporaties