Noord-Holland

Eigen Haard

42 Reviews

Eigen Haard Woningcorporatie Amsterdam: wij zorgen voor goede en betaalbare huisvesting in Amsterdam en omstreken voor mensen die dat het meest nodig hebben. Blikvangers, verborgen pareltjes, sociale én vrije sector huurwoningen, koopappartementLees verder »
Woonbron

26 Reviews

Woonbron Woonbron is een wooncorporatie met 45.000 woningen en 4.000 overige vastgoedeenheden in Rotterdam, Spijkenisse, Delft en Dordrecht. Wonen is een basisbehoefte. Wij zorgen voor goed en betaalbaar wonen voor huishoudens met een smalle beursLees verder »
Staedion

10 Reviews

Woningcorporatie Den Haag - Staedion Welkom! Staedion is een woningcorporatie in de regio Den Haag. Bij ons kunt u een betaalbare woning huren.Lees verder »
Woningstichting Samenwerking Vlaardingen

10 Reviews

Bij Woningstichting Samenwerking Vlaardingen staan uw wensen als huurder centraal Lees verder »
Mozaiek Wonen
Woningcorporatie WoonInvest

8 Reviews

Sociale huurwoningen in Leidschendam-Voorburg / Den Haag - Haaglanden - Woningcorporatie WoonInvest Lees verder »
HW wonen

6 Reviews

Voor uw huur en koopwoningen in de Hoeksche Waard | HW Wonen Woningcorporatie HW Wonen biedt in het Nationaal Landschap de Hoeksche Waard huur - en koopwoningen en diensten aan die naadloos aansluiten bij de maatschappelijke ontwikkelingen eLees verder »
Woonkracht 10

6 Reviews

Home - Woonkracht10 Woonkracht10 is een woningcorporatie met huurwoningen en koopwoningen in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en Alblasserdam.Lees verder »
Woonwaard
Habion

5 Reviews

Welkom Landelijke corporatie voor ouderenhuisvestingLees verder »
Rijnhart Wonen
Vidomes
Wonen Midden Delfland

4 Reviews

Wonen in Midden-Delfland, Maasland < Maasland Schipluiden Den Hoorn huurwoningen koopwoningen Wonen Midden-Delfland | wonen-middendelfland.nl Lees verder »
Maas Delta Groep
Woonforte

3 Reviews

Woonforte | Huren en wonen in Alphen aan den Rijn - wonenCentraal Huren, kopen, nieuwbouw, renovatie, onderhoud en leefbaarheid bij Woonforte in Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop en Zwammerdam.Lees verder »
Ressort Wonen

2 Reviews

Startpagina - Ressort Wonen zorgt voor goed wonen in (de groen oase van) Rozenburg ZH - Ressort Wonen Ressort Wonen zorgt voor goed wonen in (de groen oase van) Rozenburg ZHLees verder »
Stek Wonen
Wonen Wateringen
Woningbouwvereniging Heerjansdam

2 Reviews

Welkom op de website van Woningbouwvereniging Heerjansdam Woningbouwvereniging 'Heerjansdam' bestaat sinds 1919. Schrijf u direct in om een woning te huren. Neem voor meer informatie contact op.Lees verder »
Woondiensten Aarwoude
Woonplus

2 Reviews

Woonplus - Home. Woonplus Schiedam is een maatschappelijk betrokken vastgoedonderneming die bijdraagt aan de vitalisering van Schiedam en meewerkt aan een gevarieerd woningaanbod in Schiedam. Voor een kwalitatieve en betaalbare huurwoning of koopwLees verder »
Habeko Wonen
Kennemer Wonen
SOR

1 Review

SOR: comfortabel wonen voor 50-plussers Woningcorporatie SOR biedt levensgenieters vanaf 50 jaar betaalbare huurwoningen met service, gemak en ontmoeting in Rotterdam, Spijkenisse, Brielle, Oostvoorne, Krimpen aan den IJssel en Oud-Beijerland.Lees verder »
Stichting Huisvesting Werkende Jongeren

1 Review

De Stichting Huisvesting Werkende Jongeren in Leiden - Woningen voor werkende jongeren in Leiden De Stichting Huisvesting Werkende jongeren verhuurt appartementen en zelfstandige (starters) woningen aan jongeren van 17 t/m 35 jaar.Lees verder »