Noord-Holland

Eigen Haard

36 Reviews

Eigen Haard Woningcorporatie Amsterdam: wij zorgen voor goede en betaalbare huisvesting in Amsterdam en omstreken voor mensen die dat het meest nodig hebben. Blikvangers, verborgen pareltjes, sociale én vrije sector huurwoningen, koopappartementLees verder »
Woonbron

24 Reviews

Woonbron Woonbron is een wooncorporatie met 45.000 woningen en 4.000 overige vastgoedeenheden in Rotterdam, Spijkenisse, Delft en Dordrecht. Wonen is een basisbehoefte. Wij zorgen voor goed en betaalbaar wonen voor huishoudens met een smalle beursLees verder »
Staedion

8 Reviews

Woningcorporatie Den Haag - Staedion Welkom! Staedion is een woningcorporatie in de regio Den Haag. Bij ons kunt u een betaalbare woning huren.Lees verder »
Mozaiek Wonen
Woningstichting Samenwerking Vlaardingen

7 Reviews

Bij Woningstichting Samenwerking Vlaardingen staan uw wensen als huurder centraal Lees verder »
HW wonen

6 Reviews

Voor uw huur en koopwoningen in de Hoeksche Waard | HW Wonen Woningcorporatie HW Wonen biedt in het Nationaal Landschap de Hoeksche Waard huur - en koopwoningen en diensten aan die naadloos aansluiten bij de maatschappelijke ontwikkelingen eLees verder »
Woonkracht 10

5 Reviews

Home - Woonkracht10 Woonkracht10 is een woningcorporatie met huurwoningen en koopwoningen in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en Alblasserdam.Lees verder »
Wonen Midden Delfland

3 Reviews

Wonen in Midden-Delfland, Maasland < Maasland Schipluiden Den Hoorn huurwoningen koopwoningen Wonen Midden-Delfland | wonen-middendelfland.nl Lees verder »
Woonforte

3 Reviews

Woonforte | Huren en wonen in Alphen aan den Rijn - wonenCentraal Huren, kopen, nieuwbouw, renovatie, onderhoud en leefbaarheid bij Woonforte in Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop en Zwammerdam.Lees verder »
Woonwaard
Habion

2 Reviews

Welkom Landelijke corporatie voor ouderenhuisvestingLees verder »
Maas Delta Groep
Rijnhart Wonen
Wonen Wateringen
Woningcorporatie WoonInvest

2 Reviews

Sociale huurwoningen in Leidschendam-Voorburg / Den Haag - Haaglanden - Woningcorporatie WoonInvest Lees verder »
Woonplus

2 Reviews

Woonplus - Home. Woonplus Schiedam is een maatschappelijk betrokken vastgoedonderneming die bijdraagt aan de vitalisering van Schiedam en meewerkt aan een gevarieerd woningaanbod in Schiedam. Voor een kwalitatieve en betaalbare huurwoning of koopwLees verder »
SOR

1 Review

SOR: comfortabel wonen voor 50-plussers Woningcorporatie SOR biedt levensgenieters vanaf 50 jaar betaalbare huurwoningen met service, gemak en ontmoeting in Rotterdam, Spijkenisse, Brielle, Oostvoorne, Krimpen aan den IJssel en Oud-Beijerland.Lees verder »
Stek Wonen
Stichting Huisvesting Werkende Jongeren

1 Review

De Stichting Huisvesting Werkende Jongeren in Leiden - Woningen voor werkende jongeren in Leiden De Stichting Huisvesting Werkende jongeren verhuurt appartementen en zelfstandige (starters) woningen aan jongeren van 17 t/m 35 jaar.Lees verder »
Vidomes
Woningbouwvereniging Heerjansdam

1 Review

Welkom op de website van Woningbouwvereniging Heerjansdam Woningbouwvereniging 'Heerjansdam' bestaat sinds 1919. Schrijf u direct in om een woning te huren. Neem voor meer informatie contact op.Lees verder »
Woningstichting De Leeuw van Putten
ACW Samenwerking B.A.
AFWC
Amaris Zorggroep

Amaris Zorggroep - Home De Amaris Zorggroep bestaat uit 10 zorginstellingen in de regio's Gooi- en Vechtstreek en Eemland en biedt een breed aanbod aan zorg, behandeling, woonvoorzieningen, thuiszorg en welzijnsdiensten. Amaris staat voor Zorg met Lees verder »