Eigen Haard

8 Reviews

Eigen Haard Woningcorporatie Amsterdam: wij zorgen voor goede en betaalbare huisvesting in Amsterdam en omstreken voor mensen die dat het meest nodig hebben. Blikvangers, verborgen pareltjes, sociale n vrije sector huurwoningen, ... Lees verder »

Staedion

4 Reviews

Woningcorporatie Den Haag - Staedion Welkom! Staedion is een woningcorporatie in de regio Den Haag. Bij ons kunt u een betaalbare woning ... Lees verder »

Woonbron

3 Reviews

Woonbron Woonbron is een wooncorporatie met 45.000 woningen en 4.000 overige vastgoedeenheden in Rotterdam, Spijkenisse, Delft en Dordrecht. Wonen is een basisbehoefte. Wij zorgen voor goed en betaalbaar wonen voor huishoudens met een smalle ... Lees verder »

Mozaiek Wonen
Maas Delta Groep
Wonen Midden Delfland

1 Review

Wonen in Midden-Delfland, Maasland < Maasland Schipluiden Den Hoorn huurwoningen koopwoningen Wonen Midden-Delfland | wonen-middendelfland.nl ... Lees verder »

Wonen Wateringen
Woonforte

1 Review

Woonforte | Huren en wonen in Alphen aan den Rijn - wonenCentraal Huren, kopen, nieuwbouw, renovatie, onderhoud en leefbaarheid bij Woonforte in Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop en ... Lees verder »

Woonkracht 10

1 Review

Home - Woonkracht10 Woonkracht10 is een woningcorporatie met huurwoningen en koopwoningen in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en ... Lees verder »

ACW Samenwerking B.A.
AFWC
Amaris Zorggroep

0 Reviews

Amaris Zorggroep - Home De Amaris Zorggroep bestaat uit 10 zorginstellingen in de regio's Gooi- en Vechtstreek en Eemland en biedt een breed aanbod aan zorg, behandeling, woonvoorzieningen, thuiszorg en welzijnsdiensten. Amaris staat voor Zorg ... Lees verder »

Cedrah
Dunavie
Fides Wonen

0 Reviews

Wooncorporatie FidesWonen: FidesWonen ... Lees verder »

Gemeente Westvoorne

0 Reviews

Woonbedrijf - Gemeente Westvoorne Welkom bij ... Lees verder »

Groen wonen Vlist
Habeko Wonen
Habion

0 Reviews

Welkom Landelijke corporatie voor ... Lees verder »

HW wonen

0 Reviews

Voor uw huur en koopwoningen in de Hoeksche Waard | HW Wonen Woningcorporatie HW Wonen biedt in het Nationaal Landschap de Hoeksche Waard huur - en koopwoningen en diensten aan die naadloos aansluiten bij de maatschappelijke ontwikkelingen ... Lees verder »

Kennemer Wonen
Koninklijke Haagse Woningvereniging van 1854

0 Reviews

Koninklijke Haagse Woningvereniging van 1854 - Woningaanbod in Den Haag Woningaanbod in Den ... Lees verder »

Lek en Waard Wonen
Maaskoepel
Noordwijkse Woning Stichting

0 Reviews

Noordwijkse Woning Stichting (NWS). De NWS is de enige in de gemeente Noordwijk gevestigde woningcorporatie en daarmee verantwoordelijk voor de kwaliteit van de volkshuisvesting en sociale ... Lees verder »

''

VergelijkWoningcorporaties

Op vergelijkwoningcorporaties.nl lees je reviews over alle woningcorporaties van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Woningcorporaties