Noord-Brabant

Casade

14 Reviews

Casade Casade is een sterke, regionale wooncorporatie met 11.000 woningen. We zorgen voor betaalbare huur- en koopwoningen in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. En dat doen we samen met onze huurders en belanghouders. We bouwen voortduLees verder »
Intermaris
Parteon

14 Reviews

Parteon.nl - Samen werken aan goed en betaalbaar wonen Maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar op (075) 627 50 00.Lees verder »
Woonpartners

14 Reviews

Homepage | Woonpartners Hier kunt u informatie vinden van woningcorporatie Woonpartners Midden-Holland met huurwoningen en koopwoningen in Waddinxveen, Gouda, Boskoop en Zuidplas.Lees verder »
Woningstichting Stadgenoot

13 Reviews

Stadgenoot - Stadgenoot Stadgenoot is een Amsterdamse woningcorporatie. Onze kerntaak is het huisvesten van mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om in Amsterdam een huis…Lees verder »
Stadlander

7 Reviews

Welkom bij Stadlander | Stadlander Wij zijn Stadlander, een woningcorporatie met zo'n 15.000 woningen in West-Brabant en Tholen. Een gebied dat de Rijksoverheid heeft aangeduid als een bevolkingskrimp-anticipeerregio. Wij w...Lees verder »
Woonstichting De Key
Area Wonen

6 Reviews

Area Wonen - Home Area is een wooncorporatie met zo'n 8.000 woningen in de regio Uden-Veghel. We willen dat mensen hier goed kunnen wonen, in levendige dorpen en prettige wijken. Verhuisbedrijfamsterdammovers.nlLees verder »
Stichting Woonbedrijf

6 Reviews

Welkom bij Woonbedrijf - Woningcorporatie Eindhoven - Woonbedrijf Lees verder »
Wooncompagnie

6 Reviews

Wooncompagnie Wooncompagnie verhuurt 14.000 goede en betaalbare woningen in zo'n 60 kernen. Wij werken samen met bewoners en partners aan aangenaam wonen.Lees verder »
Woningstichting Den Helder
BrabantWonen

3 Reviews

Welkom bij woningcorporatie BrabantWonen. Zoekt u een huurwoning in Oss of wilt u een huis of woning huren in \'s-Hertogenbosch? Woningcorporatie BrabantWonen verhuurt bijna 15.000 huurwoningen. BrabantWonen wil als woningcorporatie een voortrekkerLees verder »
Stichting DUWO

3 Reviews

Kamer huren? Huur een betaalbare woning of studentenkamer in Amsterdam, Delft, Den Haag, Deventer, Leiden, Wageningen | DUWO Zoek je een kamer? DUWO is de grootste studentenhuisvester in Nederland met 32.000 kamers en woningen voor studenten, in ALees verder »
Woningbedrijf Velsen

3 Reviews

Sociaal huren in de gemeente Velsen « Woningbedrijf Velsen Wij bezitten 6.700 woningen in de zeven woonkernen: IJmuiden, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Driehuis en Velserbroek.Lees verder »
Woningstichting Rochdale

3 Reviews

Welkom - Rochdale Rochdale biedt betaalbare huur- en koopwoningen voor starters, doorstromers en studenten. Ook te koop en te huur: bedrijfsruimtes, garages en bergruimtes.Lees verder »
Woon op Maat
Woonservice Kennemerland
Wormer Wonen
Woningstichting het Grootslag

2 Reviews

Thuispagina | Grootslag Thuispagina met zoekfunctie, snelknoppen en een link voor woningzoekenden om in te loggen of om zich in te schrijven.Lees verder »
Wooninc

2 Reviews

Woningcorporatie Wooninc. Eindhoven Woningcorporatie Wooninc. biedt mensen in stad en regio Eindhoven perspectief op betaalbaar wonen in een duurzame woon- en leefomgeving.Lees verder »
AlleeWonen

1 Review

AlleeWonen, woning huren in Breda en Roosendaal AlleeWonen is een wooncorporatie in Breda en Roosendaal. Samen met bewoners en partners werken we aan wonen en wijken.Lees verder »
Charlotte Elisabeth van Beuningen Stichting

1 Review

Charlotte Elisabeth van Beuningen Stichting De Charlotte Elisabeth van Beuningen Stichting is een woningstichting, opgericht op 10 september 1937 vanuit particulier initiatief ter verbetering van de woningtoestanden in Vught. Op dit moment beschiLees verder »
Kleine Meierij

1 Review

SamenWonen - Kleine Meierij website Bij woningstichting Kleine Meierij staat SamenWonen, SamenLeven en SamenWerken centraal.Lees verder »
Stichting Goed Wonen
Stichting Woonwaard