4 Reviews

Parteon.nl - Samen werken aan goed en betaalbaar wonen Maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar op (075) 627 50 ... Lees verder »

3 Reviews

Homepage | Woonpartners Hier kunt u informatie vinden van woningcorporatie Woonpartners Midden-Holland met huurwoningen en koopwoningen in Waddinxveen, Gouda, Boskoop en ... Lees verder »

3 Reviews

Home | Wormerwonen Wormerwonen ... Lees verder »

2 Reviews

Kamer huren? Huur een betaalbare woning of studentenkamer in Amsterdam, Delft, Den Haag, Deventer, Leiden, Wageningen | DUWO Zoek je een kamer? DUWO is de grootste studentenhuisvester in Nederland met 32.000 kamers en woningen voor studenten, in ... Lees verder »

2 Reviews

Wooncompagnie Wooncompagnie verhuurt 14.000 goede en betaalbare woningen in zo'n 60 kernen. Wij werken samen met bewoners en partners aan aangenaam ... Lees verder »

1 Review

Area Wonen - Home Area is een wooncorporatie met zon 8.000 woningen in de regio Uden-Veghel. We willen dat mensen hier goed kunnen wonen, in levendige dorpen en prettige wijken. ... Lees verder »

1 Review

Welkom bij woningcorporatie BrabantWonen. Zoekt u een huurwoning in Oss of wilt u een huis of woning huren in \'s-Hertogenbosch? Woningcorporatie BrabantWonen verhuurt bijna 15.000 huurwoningen. BrabantWonen wil als woningcorporatie een ... Lees verder »

1 Review

Welkom bij Stadlander | Stadlander Wij zijn Stadlander, een woningcorporatie met zon 15.000 woningen in West-Brabant en Tholen. Een gebied dat de Rijksoverheid heeft aangeduid als een bevolkingskrimp-anticipeerregio. Wij ... Lees verder »

1 Review

Welkom bij Woonbedrijf - Woningcorporatie Eindhoven - Woonbedrijf ... Lees verder »

1 Review

Woningcorporatie Wooninc. Eindhoven Woningcorporatie Wooninc. biedt mensen in stad en regio Eindhoven perspectief op betaalbaar wonen in een duurzame woon- en ... Lees verder »

1 Review

Zayaz voorziet in betaalbare huisvesting in s-Hertogenbosch voor de mensen met de laagste inkomens. Met zon 13.000 woningen zijn wij de grootste woningcorporatie in de gemeente s-Hertogenbosch. Wij hebben alleen woningen in de gemeente ... Lees verder »

0 Reviews

€™thuis - Huur- en koopwoningen in Eindhoven, Veldhoven, Best, Waalre, Son en Breugel Woonstichting 'thuis biedt keuzes in betaalbaar en goed wonen: huur- en koopwoningen voor starters, senioren, gezinnen en singles in Eindhoven, ... Lees verder »

0 Reviews

AlleeWonen, woning huren in Breda en Roosendaal AlleeWonen is een wooncorporatie in Breda en Roosendaal. Samen met bewoners en partners werken we aan wonen en ... Lees verder »

0 Reviews

Archipel Zorggroep Eindhoven Archipel Zorggroep biedt vele vormen van zorg en behandeling voor inwoners van regio Eindhoven. Bekijk nu wat Archipel Zorggroep u te bieden ... Lees verder »

0 Reviews

Brederode Wonen | Brederode Wonen Brederode ... Lees verder »

0 Reviews

Casade Casade is een sterke, regionale wooncorporatie met 11.000 woningen. We zorgen voor betaalbare huur- en koopwoningen in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. En dat doen we samen met onze huurders en belanghouders. We bouwen ... Lees verder »

0 Reviews

Charlotte Elisabeth van Beuningen Stichting De Charlotte Elisabeth van Beuningen Stichting is een woningstichting, opgericht op 10 september 1937 vanuit particulier initiatief ter verbetering van de woningtoestanden in Vught. Op dit moment ... Lees verder »

0 Reviews

De Woonschakel De Woonschakel is een woningcoperatie gevestigd in Medemblik, Bovenkarspel en Obdam. De Woonschakel heeft circa 5600 huurwoningen in ... Lees verder »

''

VergelijkWoningcorporaties

Op vergelijkwoningcorporaties.nl lees je reviews over alle woningcorporaties van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Woningcorporaties