Noord-Brabant

Intermaris
Viverion
Woonpartners

6 Reviews

Homepage | Woonpartners Hier kunt u informatie vinden van woningcorporatie Woonpartners Midden-Holland met huurwoningen en koopwoningen in Waddinxveen, Gouda, Boskoop en Zuidplas.Lees verder »
Parteon

4 Reviews

Parteon.nl - Samen werken aan goed en betaalbaar wonen Maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur zijn wij telefonisch bereikbaar op (075) 627 50 00.Lees verder »
Woningstichting Den Helder
Area Wonen

3 Reviews

Area Wonen - Home Area is een wooncorporatie met zo'n 8.000 woningen in de regio Uden-Veghel. We willen dat mensen hier goed kunnen wonen, in levendige dorpen en prettige wijken. Verhuisbedrijfamsterdammovers.nlLees verder »
BrabantWonen

3 Reviews

Welkom bij woningcorporatie BrabantWonen. Zoekt u een huurwoning in Oss of wilt u een huis of woning huren in \'s-Hertogenbosch? Woningcorporatie BrabantWonen verhuurt bijna 15.000 huurwoningen. BrabantWonen wil als woningcorporatie een voortrekkerLees verder »
Stichting DUWO

3 Reviews

Kamer huren? Huur een betaalbare woning of studentenkamer in Amsterdam, Delft, Den Haag, Deventer, Leiden, Wageningen | DUWO Zoek je een kamer? DUWO is de grootste studentenhuisvester in Nederland met 32.000 kamers en woningen voor studenten, in ALees verder »
Stichting Woonbedrijf

3 Reviews

Welkom bij Woonbedrijf - Woningcorporatie Eindhoven - Woonbedrijf Lees verder »
Wormer Wonen
Stadlander

2 Reviews

Welkom bij Stadlander | Stadlander Wij zijn Stadlander, een woningcorporatie met zo'n 15.000 woningen in West-Brabant en Tholen. Een gebied dat de Rijksoverheid heeft aangeduid als een bevolkingskrimp-anticipeerregio. Wij w...Lees verder »
Wooncompagnie

2 Reviews

Wooncompagnie Wooncompagnie verhuurt 14.000 goede en betaalbare woningen in zo'n 60 kernen. Wij werken samen met bewoners en partners aan aangenaam wonen.Lees verder »
Wooninc

2 Reviews

Woningcorporatie Wooninc. Eindhoven Woningcorporatie Wooninc. biedt mensen in stad en regio Eindhoven perspectief op betaalbaar wonen in een duurzame woon- en leefomgeving.Lees verder »
Casade

1 Review

Casade Casade is een sterke, regionale wooncorporatie met 11.000 woningen. We zorgen voor betaalbare huur- en koopwoningen in de gemeenten Dongen, Loon op Zand en Waalwijk. En dat doen we samen met onze huurders en belanghouders. We bouwen voortduLees verder »
Stichting Goed Wonen
Woningbedrijf Velsen

1 Review

Sociaal huren in de gemeente Velsen « Woningbedrijf Velsen Wij bezitten 6.700 woningen in de zeven woonkernen: IJmuiden, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Driehuis en Velserbroek.Lees verder »
Woningbouwvereniging Volksbelang
Woon op Maat
Woonservice Kennemerland
Woonstichting De Key

’thuis - Huur- en koopwoningen in Eindhoven, Veldhoven, Best, Waalre, Son en Breugel Woonstichting 'thuis biedt keuzes in betaalbaar en goed wonen: huur- en koopwoningen voor starters, senioren, gezinnen en singles in Eindhoven, VLees verder »
AlleeWonen

AlleeWonen, woning huren in Breda en Roosendaal AlleeWonen is een wooncorporatie in Breda en Roosendaal. Samen met bewoners en partners werken we aan wonen en wijken.Lees verder »
Amsterdamse Federatie van Woning Corporaties
Archipel Zorggroep

Archipel Zorggroep Eindhoven Archipel Zorggroep biedt vele vormen van zorg en behandeling voor inwoners van regio Eindhoven. Bekijk nu wat Archipel Zorggroep u te bieden heeft.Lees verder »
Bouwvereniging Huis en erf