Reviews van deze auteur

Ellendig wonen

Review over Woonstichting De Key

Geven tegenstrijdige informatie over verschillende zaken. Het staat anders op de website dan dat de telefonistes geven aan info. Geen idee wie me nou de juiste informatie kan verstrekken. Helaas word je slecht op de hoogte gehouden over werkzaamheden in omliggende panden. Dit betekent dat je jezelf niet kunt horen denken en je je huis een paar weken kunt gaan ontvluchten gezien het zo gehorig is in deze panden.
Er is een nieuw "ventilatie systeem" geplaatst. Roosters in de deuren en bij de ramen. Die gaan niet helemaal dicht, dus m'n energierekening is lekker omhoog gegaan.
Ik heb een rioleringsprobleem gehad (bijna de hele straat heeft hier last van) Het duurde 6 maanden voordat hier eindelijk iets aan gedaan werd. Weken in de stank geleefd.
Verder heeft de hele straat een muizen en ratten probleem. Ik word ''s nachts wakker van de ruziënde muizen in het plafond. Mocht ik ooit gezondheidsproblemen krijgen, zijn jullie de eersten die ik noem.
Helaas zijn de bovengenoemde incidenten nog maar het tipje van de ijsberg.
Nee ik ben niet enthousiast over de Key. Het gaat maar om één ding en dat is geld. Welzijn van bewoners zal ze een rotzorg zijn.
Zodra het kan ben ik hier weg.

reacties: