Woonin

Woonin.nl is een online platform voor huurders en verhuurders in Nederland. Het platform biedt een gebruiksvriendelijke en moderne interface waarmee gebruikers snel en gemakkelijk hun ideale huurwoning kunnen vinden of een huurder kunnen vinden voor hun woning.

Gebruikers kunnen zoeken naar woningen op basis van criteria zoals locatie, grootte, aantal kamers en prijs. Ze kunnen ook gedetailleerde informatie bekijken over elke woning, zoals foto's, beschrijvingen en voorzieningen. Dit helpt gebruikers om een weloverwogen beslissing te nemen bij het zoeken naar een huurwoning.

Woonin.nl is niet alleen geschikt voor huurders, maar ook voor verhuurders. Verhuurders kunnen hun woningen op het platform plaatsen en deze gemakkelijk beheren. Het platform biedt verhuurders ook de mogelijkheid om potentiële huurders te screenen en te communiceren met hen via de berichtenfunctie.

Woonin.nl biedt ook handige functies, zoals e-mailmeldingen en waarschuwingen, zodat gebruikers altijd op de hoogte zijn van nieuwe woningen of interessante aanbiedingen.

Of je nu een huurder of verhuurder bent, Woonin.nl is een uitstekende keuze voor het vinden van je ideale huurwoning of het vinden van een geschikte huurder voor je woning. Meld je vandaag nog aan en vind je perfecte match!

 


Woonin Reviews

  Woonin is bevooroordeeld

  Woonin medewerkers zijn overwegend racistisch. Je klachten worden duidelijk minder serieus genomen waneer je je meld met een buitenlandse achteraam. Daarom gebruik tegenwoordig altijd de naam van mijn man in contacten en reparatie verzoeken. Word je opeens wel geholpen. Super griezelig dat de grootste woningbouw vereniging van utrecht zo bevoordeeld is. Waren ze ook al toen ze nog Mitros heetten.

  Sterke punten
  selectief zijn in de dienstverlening

  Zwakke punten
  geen basale dienstverlening bieden voor de hoge huren die ze vragen en de servicekosten

  Hondenpis in lift Stadswachter

  Sinds een paar maanden vinden wij om de paar dagen een plasje urine op de vloer van de lift in de Stadswachter (MITROS/ Woonin, Nieuwegein). Is begonnen nadat stel die honden rondrijdt in fietskar hier is komen wonen. Was daarvoor nooit en wij wonen hier al drie jaar. Servickeostne zijn weer omhoog.

  Sterke punten
  Bewoners niet aanspreken op gedrag in algemene ruimtes.

  Zwakke punten
  Bewoners laten betalen voor opruimen vuil van anderen.

  burenoverlast is geen probleem

  Mitros woonin doen niks tegen burenoverlast. ze wachten gewoon af wie er wint.

  Sterke punten
  jungle klimaat creeren

  Zwakke punten
  huurders laten doodvallen

  Mitros doet niets tegen overla

  Wij hebben al vijf jaar last. Al tig buren verhuist om deze mensen maar woonin blijft nieuwe vrije sector huurders voor het lapje houden over sociale veiligheid in deze flat in hartje Nieuwegein.

  Sterke punten
  voor het lapje houden

  Zwakke punten
  mensen in ziekmakende situatie plaatsen en dan doen alsof je neus bloedt

  Schakelstede duiven

  Wij worden in nieuwegein geterroriseerd door duiven op het dak en de balkons. Woonin negeert de klachten.

  Sterke punten
  klanten opzadelen met problemen

  Zwakke punten
  eigenlijk hetzelfde

  Schakelstede duiven

  Wij worden in nieuwegein geterroriseerd door duiven op het dak en de balkons. Woonin negeert de klachten.

  Sterke punten
  klanten opzadelen met problemen

  Zwakke punten
  eigenlijk hetzelfde

  Ombudsman onbehoorlijk mitros

  Woonin heette tot twee maanden gelden mitros. Als je wilt weten hoe ze zijn moet je onder mitros kijken. https://www.trouw.nl/nieuws/ombudsman-uit-harde-kritiek-op-asbestcontrole-nieuwegein~bd5bb1ad/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

  Sterke punten
  Lak hebben aan rechten huurders.

Bezoek Woonin

Schrijf een review