Domesta - 3 Reviews

Last updated: 8 december 2018
Domesta Logo

25% aanbevolen, 3 Reviews

  1. Domesta
  2. Domesta Reviews
  3. Schrijf ook een review over Domesta

Domesta

Domesta is een ambitieuze wooncorporatie met rond 9100 woningen en zeven verzorgingscomplexen in de gemeente Emmen, Hoogeveen en Coevorden en Borger-Odoorn. We richten ons op betaalbaar Ún plezierig wonen, waarbij de keuzevrijheid van onze klanten een centrale plaats inneemt.

We streven samen met diverse partners Ún met bewoners naar een schone, veilige en prettig leefbare woonomgeving met goede voorzieningen. Nadrukkelijk zoeken we samenwerking met zorginstellingen voor de huisvesting van groepen mensen die moeite hebben met volledig zelfstandig wonen.

Domesta Details

Hits: 330

URL: http://www.domesta.nl/

CategorieŰn: Drenthe

Reviews: 3


Domesta reviews (2):

Domesta - Domesta is afzetterij

0

Review:
Domeste is afzetterij. Er was maar 1 aanbod dat daadwerkelijk in Emmen is en hier komt geen verbetering. Na nog niks met mijn account gedaan te hebben, heb ik ze gemaild dat ik gewoon niet tevreden ben met wat ze bieden. Je betaald 20 euro voor een service die je eigenlijk niet krijgt. Terwijl lefier wel veel aanbod geeft. Ik heb gezegd dat ik niet krijg waar ik voor betaal en dat ik mijn geld terug wil, maar dit wilden ze niet doen. Ik vind domesta echt grote afzetterij.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles, plus ik hoor genoeg verhalen over mensen die toch een huis hebben weten te vinden via domesta die niet goed geholpen worden wanneer er iets stuk is.

DWitteveen beveelt Domesta NIET aan bij vrienden/bekenden

Domesta - zieke woningbouw

0

Review:
Deze woningbouw is geen aanrader.
Wij hebben schade van een bedrijf dat de gevelbeplating heeft gedaan vorig jaar, hierop wordt niet gereageerd. We hebben diverse klachten en gebreken in de woning nog van de datum oplevering deze zouden een week na de oplevering GEMAAKT worden. Is nog steeds niet gebeurd.
Het geld komt van mijn bankrekening en deze ernstig zieke personeelsleden van Domesta NAAR MIJN MENING storten het elke woensdag terug.
Hoe ziek is dit. Los gewoon de bende op in plaats van kleuterschoolpraktijken uit te voeren. Wij hebben een gesprek gevraagd met de directeur die is ten slotte altijd verantwoordelijk voor het functioneren van zijn personeel , echter deze vind dat wij het maar met de clown moeten afhandelen die over de reparatie's gaat. Wij willen niet alleen over de reparaties's praten maar ook over de schade en het terug storten van de huur.
In extreme gevallen zoals deze want het gebeurd al vanaf juli 2015 lijkt mij toch dat de directeur echt wel verantwoordelijk is en tot een gesprek hoort te komen.
Ik zal dan ook na afwachting van de huurcommissie wat ons ook weer een lidmaatschap koste een stuk naar de krant sturen over deze waardeloze woningbouwvereniging.

Sterke punten:
GEEn

Zwakke punten:
communicatie en reparatie

ik beveelt Domesta NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Domesta

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Domesta aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Domesta aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Domesta


HomeDrenthe ╗ Domesta