Havensteder - 3 Reviews

Last updated: 17 juni 2019
Havensteder Logo

20% aanbevolen, 3 Reviews

  1. Havensteder
  2. Havensteder Reviews
  3. Schrijf ook een review over Havensteder

Havensteder

Havensteder - sterk in wonen

Wij zijn Havensteder. Wij verhuren met name betaalbare woningen in Rotterdam en omgeving voor mensen met een laag inkomen of een kwetsbare positie. We verhuren aan 45.000 huishoudens. In verschillende wijken in Rotterdam en Capelle aan den IJssel verhuren we woningen in de vrije sector en verkopen we woningen.

Havensteder Details

Hits: 154

URL: https://www.havensteder.nl/

CategorieŰn: Zuid-Holland

Reviews: 3


Havensteder reviews (3):

Havensteder - slechtste woning corporatie ooit!

0

Review:
Al 6 maanden bezig met een afspraak inplannen. Elke keer word gezegd dat er iemand komt, of ik word gebeld. Tot heden niks gebeurd!

Je blijft in de wacht hangen en opgegeven moment hangen ze op, of verbinden ze je door met een afdeling die je helemaal niet verder ken helpen.

Vervolgens contact opnemen via Whatsapp, waar ze eerst een foto of video willen zien om de ernst in te schatten van de situatie. Vervolgens zeggen ze dat het niet ernstig genoeg is dat mijn aanrecht helemaal onder zit vanwege de lekkage in mijn kraan en leiding.

Slechtste service ooit!

Ga zo gauw mogelijk weg hier, en woon er pas een paar maanden!!

Raad het een ieder af!!!!

Zwakke punten:
Zij bepalen voor jouw wanneer iets ernstig is, en of ze langskomen. Langskomen doen ze natuurlijk wanneer ze er zelf zin in hebben, meestal na een paar maanden.

Erg onvriendelijk!

Suraya beveelt Havensteder NIET aan bij vrienden/bekenden

Havensteder - te lang wachten op reparatie

0

Review:
een aantal weken geleden melding gemaakt van lekkende verwarming het zou 3 weken duren eer er een medewerker van breeman zou komen na 3 weken kwam er iemand en zei de verwarming moet vervangen worden na een week keeg ik bericht of ik een afspraak wilde maken zodat de verwarming geleverd kon worden gebeld ja mevrouw dat gaat 3 weken duren het is druk ,afgelopen woensdagavond kon ik zwemmen in de wc de ring vanaf de buis naar toilet pot was verrot gebeld nee er kwam niemand want het was geen spoed u moet maar het kraantje dicht draaien en met emmer water doorspoelen nu loop ik zelf al weken met een kruk vanwege een aandoening aan mn knie dus was het voor mij een heel gedoe om met emmer water te lopen en optillen conclusie dat ik ook nog door mn rug gegaan ben bedankt havensteder voor jullie fantastische service wij mogen allemaal betalen maar als het erop aan komt laten jullie ons als huurders barsten ik woon al 23 jaar in dezelfde woning een woning van meer dan 50 jaar oud maar wat aan de woningen doen ho maar nomaals bedankt havensteder

w verkamman beveelt Havensteder NIET aan bij vrienden/bekenden

Havensteder - Communicaties regiem

0

Review:
In de tijd van het communisme en het hitler tijdperk mochten mensen niet klagen op straffe van de gevangenis .
Die tijd is er nu nog bij havestede,na 6 jaar klagen krijg je een dreigbrief terug omdat je agressief reageer nou de heren van deze organisatie hebben nog nooit gewerkt alleen eind van de maand hun hand ophouden dure lease auto regelmatig geld weg gooien met dure kantoren waar je niet meer binnen af komen dat moet je waarschijnlijkeen jaar van tevoren aanvragen telefonisch sta je voor een kapitaal in de wacht CONSTAND u bent de eerste maar niet heus .
Mail wordt niet beantwoord klachten en de foto's die genomen zijn door de opzichter zijn spoorloos ,en dan kwaad zijn dat je agressief reageer.
Wel zielig doen op radar dat de mensen je niet begrijpen het lef .ik woon in een woning die meer beesten hebben door het vocht dan de dierentuin.muren die nat zijn door achterstallig onderhoud waar al meer over is geklaagd ook door ANDERE maar die mensen zijn bang voor de DICTATORS en ik woon in een rookhok als mijn bovenburen roken in PLAATS van een goede afvoer naar het dak komt de rook naar beneden die buren kunnen daar niets aan doen het zijn die geld bewaarders die met hun mond beleid en dat ze er voor de huurders zijn nou het lijkt op ene RUTTE die ook van alles beloofd.
Waarschijnlijk wordt deze recensie niet geplaatst want negatieve berichten zie je nooit staan
a.j.spaan
Zwaarddans 29
Capelle aan den ijssel

Sterke punten:
Dictators

Zwakke punten:
Mensen helpen sta ver van hun af huren de goedkoopste bedrijven in voor slecht werk
Oma een email op deze reactie zal ik wel nooit zien want dat zo niet goed zij voor jullie goede naam .

Spaan beveelt Havensteder NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Havensteder

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Havensteder aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Havensteder aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Havensteder


HomeZuid-Holland ╗ Havensteder