De Sleutels

De Sleutels is een woningcorporatie met meer dan 7.000 huurwoningen in Leiden en Voorschoten. Wij staan voor goede woningen, in aantrekkelijke wijken, voor mensen met weinig kansen op de woningmarkt. Met meer dan 90 collega\'s zetten wij ons dagelijks in om onze klanten van goede woningen in prettige wijken te voorzien: MENSEN, WONEN, WIJKEN is dan ook ons motto.

De Sleutels Reviews

  Komen afspraken niet na en laten de huurders gewoon barsten met hun problemen na renovatie

  In 2015 is men begonnen met renoveren van het blok huizen waar ik woon.Ik ben daarom in het klankboordgroep gestapt om te weten wat er gaat gebeuren met onze woningen.Na een paar vergadereringen heb ik besloten om nee tegen de renovatie te zeggen omdat ik met een hoop punten niet mee eens was en deze onduidelijk waren.Ik heb bv gevraagd waarom mijn ketel van 5 jaar oud waar ik al voor betaal moet worden vervangen voor een nieuwer exemplaar en daar ook voor ga betalen en als antwoord kreeg ik ja dan heb je pech gehad. ook zijn er vragen geweest over de vergoeding van 410 euro, dat dit te weinig is om je huis van op te knappen na een verbouwing als er ook nog overal nieuwe rolgordijnen moeten komen. Er is toen gezegd dat dit niet het geval was want de kozijnen worden niet breder dus kun je alles gewoon terug hangen. Wat blijkt nadat de nieuwe kozijnen zijn geplaatst, alle rolgordijnen 6 cm te kort, kozijnen zijn 6 cm breder geworden. Van een standaard maat 210 naar 216 dus moet men ze ook speciaal laten maken omdat 216 geen standaard maat is.Dit aangekaart te hebben bij de sleutels kregen we een brief waarin ze erkennen dat de kozijnen breder zijn geworden en we 50 euro extra krijgen voor de aanschaf van nieuwe rolgordijnen. Heb een offerte laten maken en de kosten zijn 650 euro. De Sleutels vind de vergoeding van in totaal 460 euro voor het opnieuw witten, verven en overal in huis (betreft een eengezinswoning)nieuwe rolgordijnen voldoende en is van mening dat we verder niet moeten zeuren dat dit in de folders heeft gestaan. Wat er door de sleutels is verteld op de vergaderingen met het klankboordgroep doet volgens hun niet ter zaken. Je kunt je dan ook afvragen wat voor zin een klankboordgroep heeft aangezien de dingen die daar worden verteld totaal niet gelden bij problemen. Mijn conclusie is dat de sleutels alleen aan zichzelf denkt, en schijt heeft aan de huurders, in begin mooie praatjes en alles beloven om de beoogde 70% procent te halen om te mogen verbouwen. Daarna ben je een hoop stront voor ze.Een goede tip kan ik mensen geven die ook voor een keuze staan met renoveren,LAAT ALLES ZWART OP WIT ZETTEN,zelfs de kleinste details ,doe je dat niet dan kan je wel eens voor een hele hoop onkosten komen te staan.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Veel beloven en niet nakomen. Problemen lost men niet op maar wuift men weg onder het mom heeft in de folders gestaan.En de huurder word op veel meer onkosten gejaagd.

Bezoek De Sleutels

Schrijf je eigen review