Intermaris

Intermaris - Home

Intermaris Reviews

  Corrupt

  Intermaris is echt een corrupte woningcorporatie. Er worden intern vieze spelletjes gespeeld. Vrienden kring van alle personeel krijgen door vieze spelletjes voorrang op een woning terwijl iemand anders jaren aan t zoeken is op een passende woning. Als een personeel van intermaris is geïrriteerd tijdens een toewijzing van een woning heeft deze personeel de macht in handen en bedenkt 100 smoesjes om toch de woning af e wijzen! Sinds wanneer is intermaris een financiële dienstverlener die bkr historie opvraagt. Mensen trap hier niet in hier hebben ze geen recht op het zijn geen financiële dienstverleners. Ow ja denk er ook om dat je je inschrijving goed in de gaten houd, want het kan zomaar zijn dat je niet meer ingeschreven staat als zoekende!!?? Een en al corrupte dieven zijn het. Ik zou zeggen maak maar misbruik van hun ipv dat zij van jou maken!!!

  Sterke punten
  STELEN

  Zwakke punten
  ALLES

  Verschrikkelijke vereniging

  Hele grote kut vereniging had nooit mogen bestaan. Als je ze belt voor een probleem vragen ze of je het niet zelf kan oplossen. Nu moet je eerst 2.50 per maand betalen anders komen ze niet. Opdoeken kut vereniging

  Sterke punten
  Geen een.

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen.

  Pure ruk

  Kut wooncorporaties wel de volle huur vragen maar niks oplossen, problemen worden niet opgelost en het wordt telkens maar afgeschoven op eigen probleem. Lekkage door de sneeuw maar ze doen er niks aan stelletje hufters!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Slechtste woningcorporatie

  Wij huren nu al jaren met intermaris. Wat een slechte woningcorporatie, als er iets mis is in je huis dan moeten ze tig keer terugkomen en alsnog is de problem niet opgelost . Zeer onbeschofte personeel echt een -0 krijgen ze als woningcorporatie , de huis die wij huren bij hun met alle problemen schandalig gewoon.

  Sterke punten
  Geen enkel van het maken van een afspraak wat soms 3 weken duurt

  Zwakke punten
  Je problem word niet opgelost , schandalige staat van de huizen die ze verhuren

  Oplichting/fraude/diefstal

  Slecht,onbeschoft,aso,niet rechtvaardig.

  Sterke punten
  Geld afhandig maken waar ze geen recht op hebben. Servicekosten extra hoog maken zodat de huren hoger kunnen maken. nieuwbouwwoningen de garanties afkopen zodat de garanties door de huurders betaald kunnen worden of verhaald. Kosten met terugwerkende krachten niet terugbetalen. Reparaties worden slecht behandeld of gemaakt.

  Zwakke punten
  Oplossen van problemen waar huurders recht op hebben.

  Oplichting met abonnement

  Pas op met het servicekosten want daar kan zonder dat ze aan je gevraagd heb huurdersverening kosten in zitten. De boog en intermaris hebben samen besloten zonder aan de huurders te vragen die contributie te betalen. Kijk ook naar schoonmaakkosten want die zijn vaak te hoog,zij mogen geen winst op maken.

  Sterke punten
  Mensen aan het lijntje houden en afschuiven

  Zwakke punten
  Communicatie

  Compliment

  Blij als huurder bij Intermaris! Een defecte stortbak van mijn toilet heel snel vervangen en met allerlei nuttige aanpassingen. Complimenten voor de vakman!

  Sterke punten
  Vakmanschap

  Zwakke punten
  Geen

Bezoek Intermaris

Schrijf je eigen review