Woonpartners - 2 Reviews

Last updated: 8 december 2018
Woonpartners Logo

25% aanbevolen, 2 Reviews

  1. Woonpartners
  2. Woonpartners Reviews
  3. Schrijf ook een review over Woonpartners

Woonpartners


Homepage | Woonpartners


Hier kunt u informatie vinden van woningcorporatie Woonpartners Midden-Holland met huurwoningen en koopwoningen in Waddinxveen, Gouda, Boskoop en Zuidplas.

Woonpartners Details

Hits: 85

URL: https://www.woonpartners-mh.nl/

CategorieŰn: Noord-Brabant

Reviews: 2


Woonpartners reviews (2):

Woonpartners - Woningruilaanvraag VS met wie ik het doe?

0

Review:
Klacht...sinds wanneer is het voor een goedkeuring van een woningruil, van belang, of ik een relatie heb, en of wij het samen doen?ik vind het schandalig en ongehoord, zelfs associaal. dit is totaal niet van toepassing volgens regels woningruil.ik vraag OOK niet naar relatie/sexavonturen van een v/d medewerkers van woonpartners. Dit is gewoon een manier om te zoeken naar hoe kan ik deze woningruil afwijzen......DIT IS ONDER DE GORDEL.m.a.w. hoe kunnen wij iemands leven nog meer verzieken.DE GRONDREGEL BIJ EEN WONINGRUIL IS, OF BEIDE PARTIJEN DE HUUR KUNNEN BETALEN VAN DE TE RUILEN WONINGEN. het was net een kruisverhoor, hetgeen is afgenomen op 7-12 door Jessica groenewegen. IK ZAL DEZE BEHANDELING BIJ EEN AFWIJZING OP SOCIAL MEDIA DEPONEREN,

gijtenbeek beveelt Woonpartners NIET aan bij vrienden/bekenden

Woonpartners - ONBEGRIP/VERPESTEN WOONGENOT/WOONPARTNERS MH

0

Review:
TEVEEL VOOROORDELEN, indien je ''samenwoont'' met een vriend, die je wilt helpen en onderdak geven, word je al snel als HOMO''S bestempeld. terwijl men maar 1 kant van het verhaal kent. helaas is er een grote groep mensen, die ons willen zien oprotten uit deze wijk. dit is onmogelijk, qua inkomen. DUS GETREITERD WORDEN TOT JE DOOD GAAT. een zeer triest verhaal, zonder HAPPY END. als iedereen eerst eens naar zichzelf zou kijken, i.p.v. mensen het leven zuur maken, anno 2018. DIEP TRIEST ...............////EIGEN RECHTER SPELEN IS MAKKELIJK,dreigen aan de deur ook.-het gaat dan om familie''s van 2 peter zuidlaanflats,er wordt overenweer gekletst en geroddeld, wat leidt tot ellende. Degene die mij aan de voordeur heeft bedreigd, laat zich niet meer zien aan mij, DUS ?WIE IS ER NU FOUT??????????????????????de politie is op de hoogte, alsmede woonpartners mh.DE ENIGE DIE BEGRIP TOONT IS DE POLITIE. bedankt agenten.

Sterke punten:
GEEN ENKELE, WOONPARTNERS MIDDEN -HOLLAND IS KOEL,AFSTANDELIJK, HOUDT NIET VAN KLAGENDE HUURDERS. HOUDT OOK NIET VAN HUURDERS MET EEN PROBLEEM. zij gunnen je woongenot, MAAR ALS JE NA 5 JAAR NOG STEEDS WORDT WEGGETREITERD, DOEN ZE NIKS. het enige wat belangrijk is, dat is het incasseren van huur. verder moet je je mond houden.

Zwakke punten:
WOONPARTNERS MIDDEN -HOLLAND IS KOEL,AFSTANDELIJK, HOUDT NIET VAN KLAGENDE HUURDERS. HOUDT OOK NIET VAN HUURDERS MET EEN PROBLEEM. zij gunnen je woongenot, MAAR ALS JE NA 5 JAAR NOG STEEDS WORDT WEGGETREITERD, DOEN ZE NIKS. het enige wat belangrijk is, dat is het incasseren van huur. verder moet je je mond houden. IK HEB NOG NOOIT IN MIJN LEVEN ZO''N slechte woningbouwcorporatie meegemaakt.er heeft iemand een woningruil gehad, omdat deze ''ZO BLEEF ZEUREN''......en ik ben al 5 jaar aan het ''zeuren'', maar mij laten ze barsten.

gijtenbeek beveelt Woonpartners NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Woonpartners

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Woonpartners aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Woonpartners aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Woonpartners


HomeNoord-Brabant ╗ Woonpartners