Dubieus

Mitros laat inderdaad vaak afweten in zaken als hierboven al beschreven is door andere huurklanten.
Maar ze hebben ook nogal eens de arrogantie om klagers zelf een hak te zetten.Zeker als ze gewezen worden op hun eigen verantwoordelijkheid inzake overlast,dat zij dit iets te graag verdoezelen als het om van die 'speciale gevallen'( aso types ) gaat.Wegkijk politiek voeren dus.
Dat is onacceptabel,dus krijgen ze een tik op de vingers.
Ze zouden zulke mensen niet zomaar overal tussen moeten dumpen,maar adequatere woonvormen bieden met hulpverlening.
Niet menen dat de omgeving dat maar even gaat opvangen ofzo,die er maar mee opgescheept zitten.
Moeten die klagers niet vreemd opkijken,dat zij degenen dan zijn die te pakken worden genomen.
Valse meldingen achter hun eigen adres,valsheid in geschrifte naar andere instanties,ineens hebben ze allerlei 'problemen'.

Opvallend genoeg zeker rond de tijd dat dat TF signaal uitgezet zou moeten zijn.Dat word op zo'n wijze ook mooi opgepikt als gelegenheid,waar uiteraard ook Stedin van profiteert.

Of Stedin uitgerekend bij deze adressen dat signaal laten voorbestaan, om een 'slimme meter doordrammen' campagne te voeren.
met zo'n valse meterkast melding achter het adres.(alsof die huurders dubieus zouden zijn)
En vervolgens valse meterstanden doorgave naar leverancier oplevert,die de betreffende huurder dus niet zelf heeft gedaan.
Leverancier die dit wel erg makkelijk opneemt,en dan doet of de neus bloedt niet op klachten van huurders hierover ingaat.
De huurders die hierdoor dus de werkelijke standen niet meer maandelijks als tussenstand door kunnen geven zonder 'verdacht'te lijken,omdat ze uiteraard niet kloppen met die vervalste meterstanden,die blijven staan omdat leverancier weigert dit naar waarheid te verwijderen.

Zo gaat die mafia club dus ook nog om met huurders die durven klagen over hun vriendjespolitiek,doofpot affaire voeren.
Vooral als ze zelf bepaalde huurders niet mogen om een of andere duistere reden.
laat die klagers dan maar hun eigen mitros account in de gaten gaan houden,grote kans dat ze zelf valse meldingen over eigen persoon te zien krijgen.Vooral als ze geen slimme meter hebben.(geweigerd hebben)

Namens alle terechte klagers,mogen ze weleens in die mitros club gaan screenen,en diegenen ertussenuit werken,die niet vies zijn van streken leveren,medewerkers die zelf dubieus ingesteld zijn .

Sterke punten
absurde huurprijzen innen/verhogingen doorvoeren,zoveel mogelijk woningwerkzaamheden op de sociale huurders afschuiven voor winstbelang.Streken leveren,doofpot affaire voeren.

Zwakke punten
hun enorme zelfingenomenheid,arrogantie, lak hebben aan normale huurders.

Bezoek Mitros Reviews over Mitros

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Mitros
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden