Mitros vindt dat iedereen recht heeft op goed wonen. Wij zijn er voor om dit mogelijk te maken voor mensen met een laag inkomen. Dit doen wij door het verhuren van goede en betaalbare huizen in Utrecht en Nieuwegein.

Mitros Reviews

  • Binnen 8 dagen badkamer gerenoveerd door de mitros
    Bedankt

    Sterke punten
    Afspraken netjes nagekomen

    Zwakke punten
    Geen ervaring mee

    Door Lima op 24 februari 2020 Reageer
  • Gewoon slecht geen woorden voor komen niet eens opdagen als je belt voor een reparatie.

    Door Adios op 2 mei 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sends April 2018 I'm renting and studio by one of Mitros projects the administration sucks no one takes the responsibility for what they are responsible for.
    I have my contract from 6th of April 2018 but they are asking money from 1st of April 2018 I complained about it 4 times call them but by no reason they sent me an incase after lots of struggle I mad it sure that they have no right on me for that extra 6 days to be paid .
    Today I got another call from incaso company that I still have incaso that I need to pay and thats the administrative cost which Mitros asks for which I know its they're right and I'm ready to pay.but they have make it an incaso for me instead of making it regular pay and now I should pay 30€ extra for incaso .but there are allot more going on in this damn company instead of making it easy for us to live they are making it more a chalange for me and I know for sure it comes all from the conversation which I had with one of there employees who was rude to me and I clearly told her to do what she can I have right to not pay extra.
    Unfortunately even if I complain to police they are the winner so I just give up and pay extra.in the country where there are lots of rules to take your right but in my case its completely other side of the coin.

    Door Daniel op 26 oktober 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik vind Mitros Utrecht een slechte woningbouwcorporaties. Onderhoudsklachten worden vaak niet in behandeling genomen en als dat wel gebeurt duurt het maanden voordat er een oplossing komt. Zelfs voor nieuwe huurders.


    Zie ook berichten over Mitros in het nieuws. Ik kan geen links plaatsen hier.

    Sterke punten
    zakken vullen, huurders tegen elkaar uitspelen

    Zwakke punten
    huurders serieus nemen, schoonmaken van huurcomplexen, onderhoud gebeurt altijd op de goedkoopste manier en voor de korte termijn

    Door Hussen op 7 augustus 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Waardeloos bedrijf, met koekenbakkers als monteur, me voordeur is na 7x schaven veel te klein geworden.
    Terwijl ze alleen een extra scharnier hadden moeten plaatsen. Volgens van Dillen zijn het ook prutsers.

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    waardeloos, zijn er alleen om geld te vangen

    Door Ja Vast op 15 mei 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Mitros

Schrijf je eigen review



VergelijkWoningcorporaties

Op vergelijkwoningcorporaties.nl lees je reviews over alle woningcorporaties van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Woningcorporaties