Mitros

Mitros vindt dat iedereen recht heeft op goed wonen. Wij zijn er voor om dit mogelijk te maken voor mensen met een laag inkomen. Dit doen wij door het verhuren van goede en betaalbare huizen in Utrecht en Nieuwegein.

Mitros Reviews

  slechte communicatie

  bel je in het weekend om iets te laten verwijderen zodat BREMAN er bij kan.
  krijg je te horen nee dat mogen we niet. wachten tot na het weekend.
  terwijl er iets smeulde dus brandgevaar in een flat nogwel.
  bel je maandag krijg je te horen we zijn telefonisch niet bereikbaar.doe het via internet en daar zit uiteraard niet de juiste reparatie bij pak je degene die er het dichtst bij komt,oh dat is ons pakkie aan niet moet je bij breman zijn en breman zegt dat is ons pakkie aan niet dat is voor mitros.kortom ik had beter niet kunnen bellen en de boel maar af laten fikken.

  Zwakke punten
  communicatie

  Slechte woningbouwstichting

  Jaren lang had een kennis van mij last van tocht en muizen ,mitros kwam niet eens kijken waar de tocht vandaan kwam. Jaren later gingen ze de woonkamer verven en bleek dat achter de plinten enorme gaten zaten ,dat bleek achter elke plint in het hele appartement.Vervolgens werd er door de onderhoudsdienst gezegd dat dat normaal was omdat een woning moet ventileren zoiets idioots hadden we nog nooit gehoord. Pas na de mitros in gebreke geteld te hebben en de huur bevroren kwamen ze in actie en bleek inderdaad dat al die gaten niet hoorde en werd alles gedicht. Vervolgens vroegen ze om een schadevergoeding omdat ze een rekening hadden van 600 euro elektra en gas extra en de muizen die door de gaten binnen kwamen hadden diverse spullen vernielt waaronder bankstellen , kabels door gevreten van de computer ,verstelbare stoel kapot gevreten enzovoort waar mitros niet mee akkoord ging. Ondanks dat een thuisbegeleidster nog in gesprek was met mitros en ze bezig waren een advocaat te zoeken werden ze binnen enkele weken het huis uit gezet ,met een rekening van 5.000 euro voor de uitzettingskosten . Fijne woningbouwstichting die baggere woningen verhuurd , bouwfouten wegmoffelt en zich niet verantwoordelijk voelt ondanks dat de fout/gebrek duidelijk was anders was de man niet een dag bezig geweest om muren aan te smeren en gaten te dichten. Zelfs rentakill zei dat vallen zetten zinloos was als er gaten in de muren zitten.Mitros zou ik nooit van willen huren al is de huur 50 euro per maand.

  Sterke punten
  Problemen ontkennen ,klachten niet serieus nemen ,onzin verkopen als een vrouw belt ,mensen op kosten jagen door hun fouten ,dreigen met huis uitzetting als ze zelf fout zijn.

  Zwakke punten
  achterstallig onderhoud van woningen ,bij renovaties worden fouten weggewerkt ipv verholpen om kosten te besparen,fouten niet erkennen en niet compenseren als er schade geleden is.

  Dakgoten

  Mitros vind dat de bewoners van een eengezinswoning zelf de dakgoten moeten schoonmaken hoe gek kan je het maken.mijn moeder is 80 jaar en die moet maar het dak op gaan en anders moest ze maar iemand inhuren te gek voor woorden .. mitros neem je verantwoording en maak zelf jullie dakgoten schoon het zijn tenslotte jullie huizen.

  Zwakke punten
  Geen verantwoording nemen

  Dubieus

  Mitros laat inderdaad vaak afweten in zaken als hierboven al beschreven is door andere huurklanten.
  Maar ze hebben ook nogal eens de arrogantie om klagers zelf een hak te zetten.Zeker als ze gewezen worden op hun eigen verantwoordelijkheid inzake overlast,dat zij dit iets te graag verdoezelen als het om van die 'speciale gevallen'( aso types ) gaat.Wegkijk politiek voeren dus.
  Dat is onacceptabel,dus krijgen ze een tik op de vingers.
  Ze zouden zulke mensen niet zomaar overal tussen moeten dumpen,maar adequatere woonvormen bieden met hulpverlening.
  Niet menen dat de omgeving dat maar even gaat opvangen ofzo,die er maar mee opgescheept zitten.
  Moeten die klagers niet vreemd opkijken,dat zij degenen dan zijn die te pakken worden genomen.
  Valse meldingen achter hun eigen adres,valsheid in geschrifte naar andere instanties,ineens hebben ze allerlei 'problemen'.

  Opvallend genoeg zeker rond de tijd dat dat TF signaal uitgezet zou moeten zijn.Dat word op zo'n wijze ook mooi opgepikt als gelegenheid,waar uiteraard ook Stedin van profiteert.

  Of Stedin uitgerekend bij deze adressen dat signaal laten voorbestaan, om een 'slimme meter doordrammen' campagne te voeren.
  met zo'n valse meterkast melding achter het adres.(alsof die huurders dubieus zouden zijn)
  En vervolgens valse meterstanden doorgave naar leverancier oplevert,die de betreffende huurder dus niet zelf heeft gedaan.
  Leverancier die dit wel erg makkelijk opneemt,en dan doet of de neus bloedt niet op klachten van huurders hierover ingaat.
  De huurders die hierdoor dus de werkelijke standen niet meer maandelijks als tussenstand door kunnen geven zonder 'verdacht'te lijken,omdat ze uiteraard niet kloppen met die vervalste meterstanden,die blijven staan omdat leverancier weigert dit naar waarheid te verwijderen.

  Zo gaat die mafia club dus ook nog om met huurders die durven klagen over hun vriendjespolitiek,doofpot affaire voeren.
  Vooral als ze zelf bepaalde huurders niet mogen om een of andere duistere reden.
  laat die klagers dan maar hun eigen mitros account in de gaten gaan houden,grote kans dat ze zelf valse meldingen over eigen persoon te zien krijgen.Vooral als ze geen slimme meter hebben.(geweigerd hebben)

  Namens alle terechte klagers,mogen ze weleens in die mitros club gaan screenen,en diegenen ertussenuit werken,die niet vies zijn van streken leveren,medewerkers die zelf dubieus ingesteld zijn .

  Sterke punten
  absurde huurprijzen innen/verhogingen doorvoeren,zoveel mogelijk woningwerkzaamheden op de sociale huurders afschuiven voor winstbelang.Streken leveren,doofpot affaire voeren.

  Zwakke punten
  hun enorme zelfingenomenheid,arrogantie, lak hebben aan normale huurders.

  Mitros monteurs houden zich niet aan corona maatregelen en kunnen niks

  Ouwe dikke kale vent komt zonder mondkapje op monteren en laat een ongelooflijke klerenzooi achter in huis. Heb 1,5 jaar moeten wachten op deze reparatie omdat mitros niet aan onderhoud doet in corona tijd maar wel geld vraagt voor onderhoudskosten die wij dus niet terug kunnen krijgen.

  Sterke punten
  geld vragen voor niet verleende diensten
  corona regels die op eigen site geadverteerd worden en in de wet staan niet nakomen

  Zwakke punten
  Basale service verlenen in vrije sector binnen en buiten coronatijd (helft klachten niet opgelost want had niet de juiste zooi bij zich terwijl er 6 x is gemaild en gebeld over deze klacht)

  Mitros doet niet aan onderhoud

  Wij huren een vrije sector woning van de Mitros (Stadswachter Nieuwegein aan de Schakelstede) en vallen van de ene verbazing in de andere.
  Lekkage in de bergingen. Niet de verantwoordelijkheid van Mitros. Als je belt voor spoedreparatie omdat de stront door de gangen stroomt in de kelder geven ze niet thuis. Ze melde doodleuk dat dit geen spoed is.
  Schadevergoeding voor alle eigendommen die nat zijn geworden kun je wel vergeten. En de boel een beetje bijschilderen na deze ramp is ook te veel moeite. Ook na alle lekkages daarna.
  En dan hebben we het niet eens over de ongenode gasten die van alles aanbieden tussen de boxen. De bergingen liggen zo diep dat om hulp roepen geen enkele zin heeft.

  Sterke punten
  Te hoge huren vragen voor hun slecht onderhouden woningen.

  Zwakke punten
  Niets doen aan onderhoud zelfs niet in acute noodsituaties.

  Top medewerker Max van mitros

  Ik wil even een leuke recensie schrijven voor medewerker Max die mijn ouders afgelopen vrijdag uit de brand heeft geholpen, nadat rrs het NIET WILDE DOEN! Nogmaals Max als je dit leest topper dat je er bent! Bedankt!

  Badkamer gerenoveerd

  Binnen 8 dagen badkamer gerenoveerd door de mitros
  Bedankt

  Sterke punten
  Afspraken netjes nagekomen

  Zwakke punten
  Geen ervaring mee

  Mitros waardeloos

  Gewoon slecht geen woorden voor komen niet eens opdagen als je belt voor een reparatie.

  The worst and irresponsible company rude workers

  Sends April 2018 I'm renting and studio by one of Mitros projects the administration sucks no one takes the responsibility for what they are responsible for.
  I have my contract from 6th of April 2018 but they are asking money from 1st of April 2018 I complained about it 4 times call them but by no reason they sent me an incase after lots of struggle I mad it sure that they have no right on me for that extra 6 days to be paid .
  Today I got another call from incaso company that I still have incaso that I need to pay and thats the administrative cost which Mitros asks for which I know its they're right and I'm ready to pay.but they have make it an incaso for me instead of making it regular pay and now I should pay 30€ extra for incaso .but there are allot more going on in this damn company instead of making it easy for us to live they are making it more a chalange for me and I know for sure it comes all from the conversation which I had with one of there employees who was rude to me and I clearly told her to do what she can I have right to not pay extra.
  Unfortunately even if I complain to police they are the winner so I just give up and pay extra.in the country where there are lots of rules to take your right but in my case its completely other side of the coin.

  Mitros gooit er met de pet naar

  Ik vind Mitros Utrecht een slechte woningbouwcorporaties. Onderhoudsklachten worden vaak niet in behandeling genomen en als dat wel gebeurt duurt het maanden voordat er een oplossing komt. Zelfs voor nieuwe huurders.


  Zie ook berichten over Mitros in het nieuws. Ik kan geen links plaatsen hier.

  Sterke punten
  zakken vullen, huurders tegen elkaar uitspelen

  Zwakke punten
  huurders serieus nemen, schoonmaken van huurcomplexen, onderhoud gebeurt altijd op de goedkoopste manier en voor de korte termijn

  Waardeloos bedrijf, met koekebakkers als monteur

  Waardeloos bedrijf, met koekenbakkers als monteur, me voordeur is na 7x schaven veel te klein geworden.
  Terwijl ze alleen een extra scharnier hadden moeten plaatsen. Volgens van Dillen zijn het ook prutsers.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  waardeloos, zijn er alleen om geld te vangen

Bezoek Mitros

Schrijf je eigen review