Leugenaars

In maart 2021 mijn vorige woning opgeleverd aan Portaal, men heeft toen gebruikt gemaakt \\r\\nvan de door hen opgestelde strenge checklist. Alles netjes achtergelaten \\r\\n\\r\\nDe woning die ik \\r\\nhad geaccepteerd in een andere wijk te Utrecht, had buitengewoon veel gebreken. \\r\\n\\r\\nVOC heb ik meermaals om opheldering gevraagd. Zij hebben niets willen uitvoeren. De opzichter dacht boven de wet te staan met \\r\\nzijn secretaresse en zijn administratieve krachten. Zij hebben willens en wetens gebreken verborgen proberen te houden. Ze liegen alles bij elkaar, ze zijn zelfs zo laag gezakt dat ze bedrijven die zij inhuren vragen vragen te liegen. Ik heb voldoende dossieropbouw\\r\\n \\r\\nZij weten zich ineens gemaakte afspraken niet te herinnering. \\r\\n\\r\\nMijn advocaat in de renovatiekwestie heeft een aantal leugenaars al ontmaskerd. \\r\\n\\r\\nPortaal heeft haar verplichtingen conform huurcontract niet na wil komen. \\r\\n\\r\\nZe proberen huurders monddood te maken, te intimderen en laten hun VBTM advocatenkantoorje een brief met veel bullshit opstellen. Een kantoorje dat hard blaft ongefundeerde sommaties stuurt, een hoop juridische nonsens verzint. \\r\\n\\r\\nSchuldeisersverzuim denken ze toe te passen op een dakpan die alleen middels een hoogwerker van buiten kan worden vervangen. \\r\\n\\r\\nHun advocaat liegt ook over stukken van Feenstera, Hij loog over de kruipruimtes die zij niet hebben willen legen. \\r\\n\\r\\nBij de klacht aan de NoVA geeft deze lafaard zijn cliente overal de schuld van. Hij doet zich onnozel voorkomen wanneer het hem schikt.\\r\\n\\r\\nHij probeert tevens essentiële stukken aan de kantonrechter verborgen te houden. \\r\\n\\r\\nIk heb Portaal gedagvaard. Ik zal daar de rest van de leugenaars van Portaal oproepen en ontmaskeren \\r\\nVeel huurders klagen over onderhoud dat Portaal niet wil uitvoeren. \\r\\n\\r\\nMeerdere dakpannen die naar beneden zijn gevallen, gevaarzetting, verwarming die niet functioneerde, kruipruimtes die vol zaten met puin en rotzooi daardoor veel last van ongedierte. Tuinmuur die op instorten stond, diverse lekkages door slecht dakbeschot. Installatie cv die niet in orde was Stank door sifon die door hen niet juist was bevestigd enz.enz\\r\\n\\r\\nVeel huurders klagen over onderhoud dat Portaal niet wil uitvoeren. Ik adviseer hen om meteen de Gemeente toezicht en handhaving te doen inschakelen, een politieke partij of een goede advocaat. \\r\\n\\r\\n

Zwakke punten
Geen,\\r\\n

Bezoek Portaal Reviews over Portaal

reacties

Gewoon naar de rechtbank stappen dat heb ik ook gedaan. het duurt wel even maar als je een goed dossier hebt opgebouwd dan komt dat zeker wel goed.
Huurderving eisen naast het herstellen van alle zaken die men vanuit hun eigen checklist moet herstellen.
Hier zat o.a. waterschade in de dakbalken en muren van oude lekkages in het dak en cv en men hersteld het niet ondanks dat men roept dat het oude lekkage schade is. Nu ligt het bij de rechtbank want ik als nieuwe huurder hoef geen oude schade te herstellen.

Bezoek Portaal Reviews over Portaal

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Portaal
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden