Portaal

Woningcorporatie Portaal werkt dagelijks aan goed en betaalbaar wonen. Onze missie is dan ook: \'Wij bouwen aan kansrijke buurten waar je je thuis voelt\' . Als een van de grotere corporaties in ons land zorgen we voor de huisvesting van ruim 56.000 huishoudens in Amersfoort, Soest, Leiden, Arnhem, Rheden, Nijmegen, Utrecht, Nieuwegein, Bunnik en Maarssen. In wijken en buurten in deze gemeenten zorgen de ruim zeshonderd medewerkers niet alleen voor goede en betaalbare woningen. We voelen ons medeverantwoordelijk voor de veiligheid en orde in de wijk, openbaar groen en sociale samenhang. - See more at: http://www.portaal.nl/overportaal.aspx#sthash.dXkMAtWK.dpuf

Portaal Reviews

  Bloed onder mijn nagels

  WAT EEN VERSCHRIKKELIJKEEEEEE WONINGBOUWCORPORATIE. Ik heb door de medewerkers een paniekaanval gekregen!!!’ Zo ziek zijn jullie! Het is niet normaal wat jullie met een mens doen!!’ Wij zijn niet de eerste en ook niet de laatste slachtoffers! Om te janken! Ondanks het netjes benaderen en uitleggen heeeeeftt heeet god:&;&;&;@;@;@ nog steeds geen nut!!!! Voorwat!!! En dan zeggen we zijn druk? Weinig medewerkers. Maar we betrappen de medewerkers van portaan dansen en gierend een hele middag in een woning waar ze chillen en hun tijd doden? Wat druk zeggggggg!!!! Er zijn beelden!!

  Sterke punten
  Slecht slecht slecht

  Zwakke punten
  Slecht slecht slecht!

  Schandalig

  Wat een schande van Portaal. Mijn moeder woont in een flat waarvan de haldeur niet meer automatisch open gaat. M’n moeder loopt met een rollator en moet iedere keer als er bezoek komt naar beneden om de deur open te doen. Zij woont gelukkig op de 1e etage maar er zijn bewoners die op 9 wonen en slecht ter been zijn en die moeten ook naar beneden. De deur is nu al 10 dagen defect. Portaal moet zich dood schamen. Daar zitten echt de verkeerde mensen op de verkeerde plaats. Tenzij het hun eigen vader of moeder betreft. Hoop dat zij er mee te maken krijgen. Jullie zijn een schande voor de woningmarkt.

  Sterke punten
  Geen enkele.

  Zwakke punten
  Vreselijke mensen werken daar(kantoor) niet de monteurs want die klagen ook steen en been

  Kleine Oord Arnhem Woningen Gehorig

  Nooit bij Portaal een woning huren aan de Kleine Oord in Arnhem De appartementen complex zijn erg gehorig!

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  Erg zwak

  Zéér slecht

  LET OP!👈 Mijn ervaringen in een korte periode. Sociale huurwoningen van Portaal aan Het Kleine Oord te Arnhem ondanks de renovatie & andere sociale huurwoningen in bepaalde wijken in Arnhem zijn zéér gehorig en hierdoor minder geschikt zijn voor huishoudens met kinderen en nieuwe huurders die niet op zoek zijn naar onrust (geluid) overlast, vervuiling, criminaliteit & bewoners met psychische problemen. Mijn advies: Ga hier niet wonen als je hier thuis tot rust wilt komen! Niet doen! Ik ben daar onder gegaan Te veel stress en rare bewoners die daar jaren wonen die denken heel wat te zijn Mensen met rugzakjes!

  Sterke punten
  N.v.t.

  Zwakke punten
  Los het zelf maar op mentaliteit Niet altijd tactvol naar oplossingen zoeken!

  NOG NOOIT ZO SLECHT GEHAD!

  Meerdere huurwoningen gehad bij woningcorporaties maar nog nooit zo slecht als Portaal! Nemen niet hun verantwoordelijkheid, onaardig personeel. Woning valt nog net niet uit elkaar en Portaal wilt niks doen!! Je kan nog beter in een kartonnen doos wonen. Belachelijk!!!!

  Sterke punten
  Die zijn er niet

  Zwakke punten
  - Nemen niet hun verantwoording. - Dingen die men geleverd moet hebben wordt niet gedaan. - Grote mond aan de telefoon

  Slechte service van huurportaal

  Huurpotaal lijkt op het eerste oog aantrekkelijk met een openingsperiode van 14 dagen, waarna 20 euro per maand wordt aangeschreven. De service is niet netjes en erg onprofessioneel, veel woningen worden aangeboden die niet voldoen aan de eisen die je stelt. Daarnaast is afmelden vrijwel onmogelijk, waardoor je erg lang aan het abonnement hangen blijft.

  Zwakke punten
  zwakke communicatie, moeilijk te annuleren

  Nieuwe Keuken na 22 jaar

  Omdat ik te netjes met mijn huurwoning omga krijg ik na 22 jaar een nieuwe keuken maar geen tegels😂😂 de keuken wordt een standaard keuken. Dus krijg ik 2 kasten minder. Mijn buren 3 jaar geleden een nieuwe keuken incl tegels. De keuken die daar uitging was 5 jaar oud dus voel ik me gediscrimineerd. de opzichter van portaal zei dat hij dit knarsetandend toe moet geven. Belachelijk toch. Het ergste vind ik nog dat de nieuwe keuken bij de buren nu als schroot in de tuin ligt. Incl tegels.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Laten de bewoners in de kou staan

  De renovatie van de Agaatlaan in Leiden is bijna klaar, tenminste dat vindt Portaal

  De renovatie van de Agaatlaan in Leiden is bijna klaar, tenminste dat vindt Portaal. Oké, de woningen zijn goed geïsoleerd, we hebben zonnepanelen en zijn van het gas af maar we hebben ook nog een hoop problemen die nog niet zijn opgelost. Van de acht liften (twee per hal) waarvan wordt gezegd dat deze goed zijn gereviseerd staan er elke dag wel een tot drie in storing en twee keer in de week is de brandweer er om mensen uit de liften te bevrijden. Er is een inductie kooktoestel geleverd door Portaal. Deze kan je alleen maar op half vermogen( op 4 i.p.v. 9) gebruiken als je alle vier de pitten tegelijk wil gebruiken. Wat niet voldoende is als je voor een gezin moet koken (Portaal vindt van wel). Als je één van de pitten hoger wil zetten dan moet je één van de andere uitzetten. Terwijl we een toestel hebben ingeleverd (op gas) dat we op vol vermogen konden gebruiken. Dit noemen ze dan vooruitgang. Na ruim 45 jaar vrij uitzicht op het balkon kijken we nu tegen ondoorzichtige glasplaten aan. Geen uitzicht meer vanaf het balkon en huiskamer. We zitten in een glazen doos. De bewonerscommissie en de HBV Leiden hebben hier tegen geprotesteerd via de rechter, maar Portaal heeft geëist dat hier een draagvlak van 85% voor zou worden gehaald. Zelf hanteren ze altijd 70%. We hebben het met 81% voorstemmers net niet gehaald en blijven dus zonder uitzicht zitten. De stemmen zijn geteld door HBV Leiden samen met Portaal. Portaal zelf kwam tot een andere presentatie van cijfers maar wilde niet de cijfers naast elkaar leggen om te kijken waar het verschil in zat. 99% Van de sloten van de galerijdeuren zijn nog steeds stuk en in de deuren van de hallen zitten nog steeds geen sloten. Er is ook nog een lijst van schades die door Bebouw Midreth (de aannemer) zijn veroorzaakt en die nog niet zijn opgelost. Sommige afspraken die door de bewoners met Portaal zijn gemaakt zijn niet nagekomen. De meeste van deze problemen en de daarbij komende kosten wil het projectteam doorschuiven naar het beheer die hierdoor dan minder geld overhouden voor het reguliere onderhoud. Van alle problemen die zijn ontstaan door de renovatie is de directie en verantwoordelijken op de hoogte.

  Woningruil

  We hebben gisteravond formulieren in gevuld voor woningruil. Dit alles is voorspoedig verlopen, bankafschriften ,jaaropgave, BRP formulier Kosten 15 euro. dag er op even contact gezocht met Portaal ,tot mijn verbazing namen ze geen nieuwe woningruil opdrachten meer aan tot juni. Meld dit dan op de site van Portaal en ik had de aanvraag niet gedaan, en had me nog 15 euro gescheeld. Van het kabinet zouden oudere mensen grote huizen moeten verlaten om doorstomers meer kans te bieden. wij willen dit ook ,maar Portaal ziet dit toch weer net even anders . Huur prijs is het zelfde ,dus zeg het me maar. Als ze voor oudere wat meer zouden bouwen ,dan hadden we geen woningruil aan hoeven vragen Met 38 woonjaren zijn we al jaren bezig , maar vissen steeds achter het net.

  Sterke punten
  Ze schrijven iedere maand netjes de huur af!

  Zwakke punten
  En als 2 huishoudens willen ruilen is het Portaal wel die ze tegen houd. De huur is even duur ,wat is het probleem? en ouderen willen graag kleiner wonen.

  Vanaf september kapotte verwarming

  Waardeloos. Ouders al vanaf september met kapotte verwarming. Iedere keer doorgestuurd naar Bonarius. Net zo waardeloos als Portaal. Bonarius zegt tegen portaal dat het opgelost is. Pure leugens

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Inspectie van 15 sep 2020

  Op 15-09-2020 was meneer Schipper bij einde inspectie aanwezig n.a.v. mijn verhuizing. Met dit bericht laat ik weten dat meneer Schipper was zeer vriendelijk en aardig. Ik bedank u zeer. F.Jafari

  Corruptie

  Als u geweigerd word bij portaal. Vraag altjjd de documenten waarom. Bij mij hebben ze een corrupte berekenjng gemaakt om mij te kunnen weigeren. Namelijk 1 salaris maand honderden euros vanaf gehaald zo dat ik niet in aanmerking kom. Hiervan gaan wjj juridsche stappen nemen tegen portaal. Dien ook geen klacht in tegen portaal op hun website. Die handelen de medewerks zelf af. Voor klachten kunt u naar de klachten commissie regio nijmege website gaan. Dan zult u snel eerlijker behandeld worden.

  Sterke punten
  Aardig overkomen

  Zwakke punten
  Roddelen onderling handelen eigen klachten af onderling

  Sociaal beheerder

  Portaal Amersfoort heeft zeer onaangename Sociaal beheerders in Amersfoort-Noord. Dit zijn meneer Schutte en mevrouw Berends.

  Sterke punten
  0,0000000

  Zwakke punten
  Veel

  Portaal Amersfoort zijn leugenaars en bedriegers

  Wat een asociale en onaardige mensen werken er bij Portaal. Bah!

  Portaal leiden

  Also mensen ze bedriegen je als je wat zeg dan staat de huismeester van portaal voor je deur en die bedriegt je dan met de dood

  Sterke punten
  Geen aso volk

  Zwakke punten
  Slecht onderhoud en het zijn oplichters ze stelen spullen van je als je een renovatie heb en dan mag je niks zeggen

  Weggepest

  De buitenlanders worden voorgetrokken en de Nederlandse worden weg gepest en als je wat zeg dan wordt je bedreigd door de huismeester van hun met de dood

  Sterke punten
  Geen je wordt weggepest

  Slechte onderhoud

  Mijn klachten worden genegeerd en geeft het niet op en asociaal aan de lijn met een medewerker Menno Verhoog! Door naar de huurcommissie

  Zwakke punten
  Alles

  Portaal niet sociaal

  Ze profiteren van "convenaten" met de overheid, maar dat zou niet niet moeten want ze zijn ultra commercieel, geen greintje sociaal.

  Gevoel van oplichting !

  Na 32 jaar trouw gehuurd te hebben, kreeg mijn moeder (96 jaar) een afrekening waarop onder andere stond dat zij een deur oud voor nieuw moest vervangen/betalen, omdat er in de deur (32 jaar en hartstikke afgeschreven) een heel klein deukje/beschadiging zit. Kosten € 275,00 !!!!! Die deur heeft 32 jaar geleden hooguit 40 gulden gekost ! Na veel gemail en gebel (zeer slecht bereikbaar ook) uiteindelijk een voorstel van Portaal om de factuur te halveren. Omdat ik het vreselijk zat ben om überhaupt verder te communiceren met deze nare organisatie, ben ik akkoord gegaan, maar onder PROTEST en met pijn in mijn hart ! Want dit voelt echt als oplichting en een nare trap ná ! De woning gaat vrijwel zeker gerenoveerd worden, dus waarom een trouwe huurder nog zo'n oude deur laten betalen voor een nieuwe ???! Echt geen goed woord voor over.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  zie verhaal

  Zeer slechte woningbouwvereniging met extreem slecht onderhouden woningaanbod

  Helaas enkel slechte ervaringen met deze woningbouw vereniging. De conditie van de huurwoningen is zeer slecht en worden op een middeleeuwse manier ‘gerenoveerd’, wanneer woningen niet meer te redden zijn worden ze verkocht aan argeloze kopers die bij klachten bot vangen bij deze coorperatie

  Zwakke punten
  Slechte communicatie, slecht onderhouden woningen / bouwvallen

  Bouwval van portaal

  Sinds 24 februari 2020 huur ik van portaal. tijdens de bezichtiging was men bezig in de woning en zat er geen keuken of badkamer meer in. Overal stond bouwmateriaal en deuren. nadat ik de sleutel kreeg op kantoor en ik de woning betrad zag ik vele zaken die niet in rode waren. kapot raam. overal verf op deuren deurposten, ramen, tegels, kozijnen, Trap vol lijmresten, plafonds vuil en geel, muren donker geverfd, vochtplekken in buitenwanden, grote vochtplek in de vloer. Alles doorgegeven en er dagen niets op gehoord. Ondertussen werd duidelijk dat de grote vochtplek in de vloer een lekkage van de cv was. na dagen verholpen en nu al maanden schimmel op de vloer. Na weken zeuren over de klachten en geen actie van portaal deed men ineens niets meer vanwege corona. half mei dan toch inspectie en nu worden lekkages ontkent en doet men alsof ze gek zijn. Vorige week plafond gewit door portaal en wat verf her en der verwijderd verder niets. Vandaag zou men wc komen vervangen en tegelwerk vernieuwen maar dit ging niet door omdat men een dixi op straat wilde plaatsen waardoor ik 3 verdiepingen moet lopen om dan buiten het gebouw aan de openbare weg te moeten kakken, om nog maar te zwijgen van het feit dat portaal weet dat ik copd patient ben en ze geen enkele maatregel hebben genomen om te zorgen dat ik geen last van de bouwstof zou krijgen. dus werkzaamheden hebben ze gewoon afgeblazen op het laatste moment. Inmiddels advocaat genomen want uit houtwerk van gevel wat verrot is komen kevertjes mijn huis in wat ook al lange tijd bekend is bij portaal. Alle gebreken zijn volgens de eigen checklist van portaal en diende verholpen te worden door de vorige bewoner. en de kapotte zaken had portaal moeten doen voordat ik de sleutel kreeg.

  Sterke punten
  Ze kunnen liegen en bedriegen als de beste.

  Zwakke punten
  Totaal geen respect voor hun betalende klanten. ze negeren alles en als je boos wordt kan je een brief krijgen waarin ze janken dat je boos bent.

  Klachten over portaal

  Zie ook op facebook(PORTAALRENOVATIE)

  Zwakke punten
  Te veel

  Ernstige gebreken in woningen worden genegeerd

  Sinds juli (3 maanden geleden) is al bij Portaal bekend dat de ventilatie in het gebouw waarin ik woon niet werkt. Dit betekent dat er in alle woningen in het gebouw geen enkele vorm van ventilatie is in de badkamers en de keukens. Dit leidt natuurlijk tot schimmel. Als we hierover bellen met Portaal krijgen we alleen maar mensen aan de lijn die niks weten en ons ook niet kunnen doorverbinden met iemand die wel iets weet. Er worden geen stappen genomen om het probleem binnen redelijke tijd op te lossen. Ook zijn de bewoners op geen enkele manier door Portaal geïnformeerd. Ik heb al meerdere keren verzocht om op zijn minst een informatiebrief of -e-mail te sturen naar alle bewoners, omdat gebrek aan ventilatie risico's heeft voor de gezondheid, maar Portaal weigert dit.

  Zwakke punten
  Geen communicatie tussen medewerkers van Portaal. Geen communicatie tussen Portaal en bewoners. Noodzakelijke reparaties worden maanden niet uitgevoerd. Risico's voor de gezondheid van bewoners worden genegeerd.

  schuldgevoel aanpraten!

  ik huur nu sinds 1 jaar een woning van portaal in amersfoort , ik hoorde altijd slechte verhalen over de woningbouw maar dacht ja zal wel totdat ik sinds 2018 een woningruil heb gedaan alles leek koek en ei portaal stond me netjes te woord totdat de contract was getekend toen begon alle ellende en was ik echt in hel beland! als ik belde voor reparatie verzoek werd ik van kastje naar muurtje gestuurd en kon niemand je normaal te woord staan daarnaast weten de telefonistes zelf ook bijna niks nooit heeft iemand mij terug gebeld op verzoekjes die ik achter liet tot de dag van vandaag en het is vandaag 28 oktober 2019 als ik iemand aan de telefoon kreeg werd mij aleen maar schuldgevoelens aangepraat zodat je je nog ellendiger kan voelen ik heb spijt dat ik van de portaal ben gaa huren ze zijn een slechte woningbouw en gaan slecht met hun huurders om ze gaan duidelijk over lijken en ik vind het jammer dat ik alle reviews op internet niet eerder had opgezocht van portaal ik ben echt geschrokken nu ik erachter ben hoe slecht deze mensen met hun huurders omgaan!!! de oude bewoonster had voor mij woning waarschijnelijk alles goed verdoezelt toen ik de woning ging bezichtigen voor woningruil toen ik eenmaal in de woning zat merkte ik op dat ik steeds iets zag vliegen en dat waren riool vliegjes met de dag werd deze plaag erger ik heb met me dochtertje echt meer dan een half jaar sinds ik de woning ben betrokken in een ellendige situatie gezeten en niemand van portaal kwam mij helpen ik werd van kastje naar muurtje gestuurt en moest het maar zelf uitzoeken en als er iemand langs kwam ivm iets maken in de woning schoven zei ook nog de schuld op je af of ze waren chagerijnig totdat ik besloot om 1 maand huur niet te betalen en zelf hulp te gaan zoeken voor de rioolvliegjes toen ben ik ook nog opgelicht en de vliegjes waren er nog steeds en alsof het niet erger kon werd ik zonder pardon naar de deurwaarder gestuurt met vorse extra kosten erboven op .... ik krijg een uitkering en moet dan ook wachten op me geld tot na de 20e maar daar hadden ze ook geen boodschap aan ze vonden dat ik hun gewoon kost wat het kost moest betalen met de extra kosten erop? het kon ze ook niks schelen dat ik en me dochtertje van 6 jaar in een kamertje helemaal gebaricadeerd met klamboe en horde gaas ect moesten slapen maanden en dat je verder nergens in het huis veilig en rustig kon zitten er vlogen de hele dag rioolvliegjes rond ik werd helemaal gek doordat ze de hele dag rondvliegen in je woning en ook uit je gootstenen komen en uit elke kiertje van je woning zelf uit e toiletpot er bleek al die tijd een heel nest te zitten in de kruipruimte onder het huis en er zat ook al die tijd een lekkage met vieze drap onder die kruipruimte waar die rioolvliegjes hun nest hadden gevestigd er zou een pijpleiding zijn verschiven en die lekde al die tijd ook hing in de woning een vieze rioollucht wat ook echt niet te harden was en portaal deed alsof hun neus bloede hierover... meer dan een half jaar zaten ik en me kind in die ellende echt levende hel kon geen eens vrij zijn in de woning al die tijd heb ik gewoon me huur netjes betaalt aleen die ene keer toen ik zelf een verdelger voor de rioolvliegj esplaag moest zoeken en ik opgelicht was had ik niet me huur betaalt en eigelijk terecht want al die tijd betaalde ik hun gewoon de huur terwijl ik niet eens normaal in de woning kon verblijven door de rioolvliegjes plaag en de geur ondanks alles stuurde ze me ook zonder pardon naar deurwaarder alhoewel ik voor de rest altijd me huur heb betaalt ondanks de levende hel waar ik en me kind in moesten leven ben ik voor die ene 1x 1 maandje hiurachterstand meteen naar de deurwaarder gestuurt ik heb vervolgens een regeling getroffen wat ook niet meeviel en zo de achterstand afbetaalt. tot nu toe heb ik aleen maar ellende en ongeluk gehad in de woning waar ik ben komen wonen er is zoveel gebeurd in die 1 jaar tijd en nooit heeft portaal mij normaal behandeld of normaal te woord gestaan ik had zelfs een advocaat genomen zo erg was het en zelfs die advocaat kon niks doen kortom portaal is uit mijn ervaring echt een hele slechte woningbouw en ik heb spijt dat ik bij hun ben gaan huren echt waar als ik het kon terug draaien had ik het ongedaan gemaakt deze woningbouw gaat duidelijk over lijken!!! karma is er voor iedereen ik behandel iedereen zoals ik behandeld wil worden en mensen zoals portaal laat ik over aan karma! vandaag na 1 jaar bij portaal word ik ineens gebeld door portaal terwijl ze mij nooit belden als ik ze nodig had als huurder. ik heb een nieuwe partime baan en doordat was mij administratie helemaal in de war en komt mij loon ietsje later iets waar ik totaal machteloos over sta , dus ik neem via mail contact met portaal omdat je telefonisch uit mij ervaring aleen maar van kastje naar muurtje word gestuurt en leg hun uit wat er aan de hand is en waarom ik de huur iets later overmaak dan normaal. vervolgens werd ik laatst gebeld door gemaild door portaal dat er iemand met mij telefonisch contact zou nemen aldus vandaag werd ik gebeld door een mevr die mij even schuldgevoel wilde aanpraten ik moest aleen maar luisteren naar wat zei te zeggen had en er werd me fors de schuld in de schoenen geschoven ze belt mij om mij te vertellen dat ze niet akkoord gingen met mij latere huurbetaling en dat ik direct naar de deurwaarder gestuurt zou worden ? omdat ik meerdere keren huurschuld had of zo?????? ik vroeg die mevr duidelijk nogmaals waar ze het over had want ik heb sinds ik bij portaal huurde 1x met een reden me huur niet op tijd betaal en daarvoor hebben ze mij naar deurwaarder gestuurt en heb ik alles netjes afgelost tijdig dus vanwaar komt het verhaal dat ik ineens op een wanbetaler lijst zou zijn beland deze mensen zijn echt evil!!! omdat ik 1x niet mij huur had betaalt met een geldige reden nog wel komt deze mevr mij bellen vandaag om mij schuldgevoel aan te praten zodat mij hele dag verpest word , ik mocht niet eens mij verhaal doen en dat maakte me kwaad waar was deze vrouw toen ik zoveel problemen met portaal had ? en nu komt ze mij bellen om mij te vertellen dat ze mij alsnog naar de deurwaarder hadden gestuurt als ik niet op tijd de huur zou hebben betaalt? dus ik leg haar uit dat ik ondertussen de huur heb betaalt en toch bleef deze mevr me schuldgevoel aanpraten , wat voor mensen zijn dit???? vervolgens kreeg ik er niks geen woord meer tussen ik mocht mij verhaal of mening niet eens doen ik ben echt kwaad want ik ben geen wanbetaler en heb ze de achterstand van 1 maand waar ze extra kosten op hadden gegooid om zo even extra geld bij mensen te innen !!! gewoon netjes betaalt en toch was dat nog niet genoeg dus besloten ze om mij te komen bellen met oude koeien en ook nog mij schuldgevoel aan te praten dat ik dus door 1 maand achterstand huur voor 1e keer sinds ik bij portaal huur moeten wanbetaler ben en als ik dus in het vervolg weer zo een situatie zou hebben ik direct naar de deurwaarder moet!!!! dit zijn echt slechte mensen en ik heb spijt dat ik ooit een woning van ze ben gaan huren .... dus nu doordat ik 1x sinds ik bij hun huur en dat is nu 1 jaar 1x 1maand niet me huur had betaalt met een geldige reden meteen op een zwarte lijst ben beland? en dat wilde die mevr mij vandaag nog even telefonisch duidelijk maken dus eigelijk doordat ik van portaal ben gaan huren ben ik nu wanbetaler en sta ik op een zwarte lijst ? dus als ik nu van iemand anders wil gaan huren krijg ik die geschiedenis mee dat ik een wanbetaler ben en me huur niet betaalde ? aleen omdat ik 1x 1maandje huur achterstand had met geldige reden? dit is toch te absurd voor woorden en oneerlijk ?.... ik kan me niet herinneren dat ik een slechte geschiedenis had bij een woningbouw vereneging en nu dankzij portaal heb ik dat achter me naam staan? omdat ik ze 1x 1maandje niet op tijd had betaalt???? ookal is iets kapot ze doen niks voor je waneer je belt word je van kastje naar muurtje gestuurt of er word op je oren gehangen. maar waneer je hun moet betalen gaan ze over je lijk!! slechte woningbouw. en ik heb spijt dat ik ooit bij hun een woning ben gaan huren.

  Sterke punten
  ze gaan over lijken!!!!

  Zwakke punten
  communicatie , omgang met klanten , service ect.....

  Huurachterstand

  Een tijdje geleden kregen we een brief over huurachterstand. Let wel dat was de 4e van de maand. Krijg mijn geld pas rond 20e dus kan dan pas mijn rekeningen betalen, en dat heb ik ze uitgelegd maar daar hadden ze geen boodschap aan. We moesten toen de huur en extra 100 euro voor de deurwaarder betalen. Heb het geld moeten lenen en iedere maand een gedeelte terug betalen waardoor ik weer moeilijk rond kon komen van mijn geld. Vind t vreemd omdat ik in mijn flat navraag heb gedaan bij mijn buren en die krijgen geen deurwaarder na 4 dagen te laat met betalen.Ben dus hier de enige bij wie ze dit doen. Dus in plaats van sociale woningstichting is dit duidelijk een a-sociale woning stichting.

  Sterke punten

  Zwakke punten
  Vreemd dat ze al na 4 dagen een deurwaarder sturen terwijl ze weten dat het extra kosten met zich mee brengt. Ook omdat ik al aan gegeven had dat ik mijn geld echt later krijg .Ook omdat ik echt de enige ben in mijn flat die meteen na 4 dagen een deurwaarder krijg


Bezoek Portaal

Schrijf je eigen review