Thuis in Limburg

Thuis in Limburg, het grootste woningaanbod van Limburg Op zoek naar een woning in Limburg? Thuis in Limburg heeft het grootste woningaanbod van Limburg en woningen in aangrenzend Zuidoost Brabant!

Thuis in Limburg Reviews

  Waardeloos

  Doen totaal niks met klachten, schuiven alles af. Zijn net zo achter de rug als sommige woningverenigingen. Wacht je op een telefoontje om een afspraak te plannen om het contract te tekenen, is het \\\"per ongeluk\\\" verkeerd gegaan hebben ze de verkeerde gebeld!!! Hoe de wind waait waait me jasje zijn ze.

  Waardeloos

  Doen totaal niks met klachten, schuiven alles af. Zijn net zo achter de rug als sommige woningverenigingen. Wacht je op een telefoontje om een afspraak te plannen om het contract te tekenen, is het "per ongeluk" verkeerd gegaan!!! Hoe de wind waait waait me jasje zijn ze.

  Waardeloos

  Doen totaal niks met klachten, schuiven alles af. Zijn net zo achter de rug als sommige woningverenigingen. Wacht je op een telefoontje om een afspraak te plannen om het contract te tekenen, is het "per ongeluk" verkeerd gegaan!!! Hoe de wind waait waait me jasje zijn ze.

  Tevreden met service

  Ik heb alleen goede ervaringen met thuis in limburg. Geen kruiwagen of vriendjes bij de organisatie. Altijd goed geholpen.

  Sterke punten
  Goede service

  Zwakke punten
  Die weet ik niet.

  Tevreden met service

  Ik heb alleen goede ervaringen met thuis in limburg. Geen kruiwagen of vriendjes bij de organisatie. Altijd goed geholpen.

  Sterke punten
  Goede service

  Zwakke punten
  Die weet ik niet.

  Onbekwaamheid

  Thuisinlimburg is een site en app waar woningbouwverenigingen de mens kunnen uitbuiten. Zei concurreren niet met elkaar en spelen allemaal hetzelfde spelletje.

  Ze maken gebruik van vriendjespolitiek door sommige kandidaten te helpen, met hen invullen van gegevens of kandidaten een woning aan te bieden voordat gegevens compleet zijn, terwijl andere kandidaten hierdoor worden afgewezen. Ze verzinnen redenen om je af te wijzen zodat vrienden, familie of gunstigere kandidaten voorrang krijgen.

  En nee, ik heb het niet over urgentiegevallen.

  Gemiddeld wacht je minimaal zo'n 2 a 3 jaar voordat je uitgenodigd wordt voor een bezichtiging. Wachttijden zijn ontzetten lang.
  Vooral als anderen, die na jou komen op de wachtlijst toch voorrang krijgen.

  De woningbouwverenigingen kunnen jou namelijk gewoon afkeuren voor elke reden dan ook.
  Wie controleert hen? Niemand.
  Ze spelen allemaal hetzelfde spelletje en maken het zichzelf gemakkelijk met deze app en site.

  Kandidaten MOETEN hen gegevens compleet hebben, anders worden ze niet uitgenodigd voor een bezichtiging.
  Tenzij de woningbouwverenigingen je natuurlijk gewoon uitnodigen. Wat ik persoonlijk heb zien gebeuren.

  De kandidaten MOETEN de gegevens compleet hebben om een woning aangeboden te krijgen.
  Tenzij de woningbouwverenigingen hen toch gewoon de woning aanbieden en ruim, weken lang, de tijd geven de gegevens toch compleet te maken.
  De woningbouwverenigingen zullen dan zeggen dat zei "de gegevens van de kandidaat controleren", maar dit zou uiteraard geen 2 weken te hoeven te duren. Tenzij het natuurlijk 2 weken duurt om de benodigde, de missende, gegevens te ontvangen.


  In het kort:
  Kandidaten moeten zich aan strenge regels houden. Zo moet je opdagen voor bezichtigingen, anders kunnen zei je voor onbepaalde tijd afwijzen voor andere woningen.
  Maar ze nodigen je ook uit voor bezichtigingen waar je helemaal geen kans op maakt. Of helpen je met je gegeven compleet maken, of keuren je af met een domme, verzonnen reden.

  Maar de woningbouwverenigingen zelf hoeven zich totaal nergens aan te houden en kunnen zelfs regels verbreken.

  Zoals ik al zei, de woningbouwverenigingen concurreren niet met elkaar. Zei hebben alle hen eigen woningen.
  Ze spelen juist allemaal hetzelfde oneerlijke spelletje.
  Niemand controleert hen, en geen kandidaat zal juridische stappen ondernemen tegen een app en site die opgericht is door verschillende machtige handelaars in ontroerend goed.

  De overheid moet hier overzicht nemen want kandidaten worden misbruikt ten gunste van bedrijven.
  Ze spelen met mensenlevens om het de organisatie makkelijk te laten verlopen.

  En wij MOETEN gebruik van deze app maken om ook maar in aanmerking te komen voor een woning.

  Oplichterij. Laks en Asociaal.
  Incompetentie.
  Nergens anders kun je zo laks te werk gaan. Nergens anders kun je zoveel regels verbreken zonder toezicht, ten koste van de kandidaten en cliënten.

  Woningbouwverenigingen hebben toezicht nodig van de overheid.
  Controleer deze mensen, want ze spelen machtsspelletjes en vriendjespolitiek.

  Één grote mafia.
  Denk zelf na waarom al deze instanties samen werken. Waarom zouden ze dat doen? Omdat ze allemaal hetzelfde spelletje spelen.

  Als auto handelaars dit doen worden ze op het matje geroepen.
  Als supermarkten dit doen worden ze op het matje geroepen.
  Waarom mogen woningbouwverenigingen het wel?

  Mafia.

  Sterke punten
  Geen sterke punten.

  Zwakke punten
  alles.
  Makelaars doen aan vriendjespolitiek.
  Controleren gegevens niet.
  Verzinnen redenen om je af te keuren NADAT je een bezichtiging hebt gehad.
  Ze helpen sommige kandidaten met gegevens verzamelen of zelfs aan te geven of zei interesse in een woning hebben, iets dat de kandidaat zelf zou moeten doen, terwijl andere kandidaten afgewezen worden terwijl zei wel worden uitgenodigd voor een bezichtiging.

  Dit kost de kandidaat geld en tijd. Sommige betalen openbaar vervoer, verzetten afspraken of lopen een uur door de regen, maar worden daarna afgekeurd zogenaamd omdat gegevens niet juist zijn.

  Terwijl als dit echt zo zou zijn, hadden ze dit al van tevoren kunnen zien. Voordat ze je uitnodigen voor een bezichtiging.
  En nogmaals, jou gegevens zijn zogenaamd niet compleet. Terwijl de gegevens van hen favoriete kandidaat ECHT niet compleet zijn, maar deze kandidaat krijgt weken lang de tijd om de gegevens in orde te maken en krijgt de woning al aangeboden. Onder de mom van "we zijn de gegevens aan het controleren".
  Hoelang duurt het om onze gegevens te controleren? 5 minuten?

  Voor mensen die nog naar school willen gaan. Wordt een makelaar.
  Het makkelijkste werk dat je zal kunnen doen. Alleen kandidaten hebben deadlines. Alleen kandidaten moeten hen documenten op orde hebben. De makelaar mag een week doen om 5 papiertjes na te lezen.

  Tenzij
  You know,
  Ze niks aan het controleren zijn maar misbruik van de situatie maken.

  Ze worden door niemand gecontroleerd.
  Oplichters

  Slechte woningbouwvereniging

  Dit is mijn 2e appartement wat ik van Wonen Limburg huur . Ze komen hun beloften niet na . Als er iets kapot is duurd het een eeuwigheid voor het gemaakt is . Ze beantwoorden mijn mail niet meer . Het is een woningbouwvereniging van niks . Wel huur vangen , maar verder doen ze niks . Service en communicatie is slecht .

  Sterke punten
  Die zijn er niet .

  Zwakke punten
  Alles

  Oneerlijke praktijken

  Sta je na de sluitingsdatum op 1 en mag je dus als eerste het huis, slaan ze je over en geven ze het weg aan nr 3. Over getelefoneerd en zeggen dat ze het ook niet weten waar het mis gaat. Nu al de tweede x dat je ondanks een hogere positie overgeslagen wordt�Beloven je dan een huis toe te wijzen voordat t online komt. En ja hoor wederom niet waar. Woon in een huis 700 euro huur, enkel glas, schimmel en vochtig. Allen hebben wij huid en ademhalingsproblemen hierdoor. Maar wel dubbel glas uit andere huizen vervangen voor nog beter glas en hier hebben we enkel glas. Onderhoud doen ze niet. Hebben hier kapotte keuken en douche tegels. Is nl 30 jaar oud�. Belachelijk

  Sterke punten
  Kunnen heel goed dingen beloven�

  Zwakke punten
  Maar komen ze nooit na�\\r\\nVriendjespolitiek met huizen toewijzen.

  Vriendjespolitiek vuile corrupte

  Ik zal je juli vertellen hoe vies en smerig thuis in Limburg te werk gaat onderling zijn ze zich mooie en ruime woning aan het verhuren en andere mensen vieze oude rotte afgetrapte woningen aan het aan bieden en de gene die de woning kapot en vies achtergelaten heeft krijgt een boete van 5000 euro en een nieuwe huurder mag het dan met eigen handen en eigen geld op knappen , ik ben al twee jaar intensief aan het reageren ik krijg vieze oude woningen aangeboden en als ik reageer op een mooie woning die ruim is maak ik totaal geen kans en als er een woning komt waarop je als eerste moet reageren klok slag zeven uur savonds wat ik gedaan heb sta ik op positie 18 laten we eerlijk gewoon oplichting puur en idd vriendjespolitiek viese vuile huftes die hier achter zitten en asielzoekers wat voorrang geven en ons eigen land in de steek laten vuile viese ratten alle medewerker van thuis in Limburg ik geloof in karma ik hoop dat juli stuk voor stuk je straf krijgen Mvg

  Sterke punten
  Vriendjespolitiek

  Zwakke punten
  Oplichting puur

  Rampzalig

  Een vies groot corrupte zooi is thuis in Limburg een vies groot opgezet spel ik zeg juli dat zij onderling aan elkaar mooie grote woningen verhuren waar wij niets van weten en dan erbij asielzoekers voorrang geven in ons land aan tuig zo erg dat mensen na 20 jaar noodgedwongen hun woning moeten verlaten omdat ze het niet meer uithouden met dat tuig naast zich rampzalig en diep triest wat thuis in Limburg zich wel niet bedacht heeft hier mee om mensen zo de wanhoop in te drijven vuile oplichters zijn het Barbaren zijn .

  Sterke punten
  Stuk vuil zijn juli .

  Zwakke punten
  Oplichters puur

  Heeeeeel erg slecht!

  Wij zijn dus een jong gezin met 2 dochtertjes. Jongste 3j en oudste 5j. Ik zelf sta al 7 jaar ingeschreven op een andere lijst. En dn hier ook al een paar jaar. We wonen nu al een jaar te klein' en dit terwijl we iedere dag reageren op woningen. Heel erg slecht dat dit in Nederland zo er aan toe gaat!

  Zwakke punten
  Reacties terug' en het aanbieden van een daadwerkelijke woning

  Waardeloos

  Aanbod is om te janken, wachtlijsten van hier tot Damascus. Waardeloos

Bezoek Thuis in Limburg

Schrijf een review