Thuis in Limburg

Thuis in Limburg, het grootste woningaanbod van Limburg Op zoek naar een woning in Limburg? Thuis in Limburg heeft het grootste woningaanbod van Limburg en woningen in aangrenzend Zuidoost Brabant!

Thuis in Limburg Reviews

  Vriendjespolitiek vuile corrupte

  Ik zal je juli vertellen hoe vies en smerig thuis in Limburg te werk gaat onderling zijn ze zich mooie en ruime woning aan het verhuren en andere mensen vieze oude rotte afgetrapte woningen aan het aan bieden en de gene die de woning kapot en vies achtergelaten heeft krijgt een boete van 5000 euro en een nieuwe huurder mag het dan met eigen handen en eigen geld op knappen , ik ben al twee jaar intensief aan het reageren ik krijg vieze oude woningen aangeboden en als ik reageer op een mooie woning die ruim is maak ik totaal geen kans en als er een woning komt waarop je als eerste moet reageren klok slag zeven uur savonds wat ik gedaan heb sta ik op positie 18 laten we eerlijk gewoon oplichting puur en idd vriendjespolitiek viese vuile huftes die hier achter zitten en asielzoekers wat voorrang geven en ons eigen land in de steek laten vuile viese ratten alle medewerker van thuis in Limburg ik geloof in karma ik hoop dat juli stuk voor stuk je straf krijgen Mvg

  Sterke punten
  Vriendjespolitiek

  Zwakke punten
  Oplichting puur

  Rampzalig

  Een vies groot corrupte zooi is thuis in Limburg een vies groot opgezet spel ik zeg juli dat zij onderling aan elkaar mooie grote woningen verhuren waar wij niets van weten en dan erbij asielzoekers voorrang geven in ons land aan tuig zo erg dat mensen na 20 jaar noodgedwongen hun woning moeten verlaten omdat ze het niet meer uithouden met dat tuig naast zich rampzalig en diep triest wat thuis in Limburg zich wel niet bedacht heeft hier mee om mensen zo de wanhoop in te drijven vuile oplichters zijn het Barbaren zijn .

  Sterke punten
  Stuk vuil zijn juli .

  Zwakke punten
  Oplichters puur

  Heeeeeel erg slecht!

  Wij zijn dus een jong gezin met 2 dochtertjes. Jongste 3j en oudste 5j. Ik zelf sta al 7 jaar ingeschreven op een andere lijst. En dn hier ook al een paar jaar. We wonen nu al een jaar te klein' en dit terwijl we iedere dag reageren op woningen. Heel erg slecht dat dit in Nederland zo er aan toe gaat!

  Zwakke punten
  Reacties terug' en het aanbieden van een daadwerkelijke woning

  Waardeloos

  Aanbod is om te janken, wachtlijsten van hier tot Damascus. Waardeloos

Bezoek Thuis in Limburg

Schrijf je eigen review