SSH Student Housing

SSH Student Housing | Kamers en woningen voor studenten Stichting Studenten Huisvesting verhuurt studentenkamers en woningen in Utrecht, Amersfoort, Rotterdam, Zwolle, Groningen, Tilburg en Maastricht

SSH Student Housing Reviews

  Wie is aansprakelijk?

  Dochter betrok in augustus een kamer van SSH, al gauw bleek dat er bedwantsen in de ruimte aanwezig waren. Bij navraag bleek vorige bewoner hier ook al last van te hebben. Na melding bij SSH kregen wij advies om gespecialiseerd bedrijf in te schakelen voor het verwijderen van de wantsen, kosten moesten wij zelf declareren bij vorige bewoner (wat hij trouwens 2x netjes heeft betaald), maar bedwantsen probleem was ondertussen zo groot (zat in hele woning) dat dochter hier niet meer veilig kon wonen. Na contact met SSH kreeg zij andere woonruimte aangeboden, heel fijn maar zij kon haar meubilair en kleding niet meeverhuizen. SSH bood container aan voor het weggooien van meubilair, voor de financiële schade moesten we maar contact opnemen met vorige bewoner. �3000,00 schade en een nieuwe woonruimte dus we mochten niet klagen. Dochter gaat wel op een kartonnen doos slapen maar weet zo wel dat ze geen bedwantsen mee heeft genomen naar haar nieuwe veilige plekje. Ondertussen laat SSH de oude ruimte behandelen zodat nieuwe bewoner geen last meer heeft van bedwantsen.

  SSH Panden verzieken de sfeer

  Ssh panden verzieken de sfeer. Overal waar zij panden verwezenlijken komen er asostudenten te wonen. IN utrecht is de wijk Buiten Wittevrouwen helemaal verziekt door dat tuig. Opteringstralen met je teringtyfuskankertuig naar de uithof !

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  dat ze op moeten tiefen.

  Niet doen

  Niet doen. Krijg je spijt van. Hier niets huren. Laat ze a.u.b. failliet gaan. Als ik een kwart ster kon geven had ik het nog teveel gevonden.

  Oplichters

  Nooit gaan wonen Zijn de grootste oplichters die er zijn

  Sterke punten
  Zijn er niet alles is bar slecht

  Zwakke punten
  Alles is slecht

  SSH Blekerslaan

  SSH housing is sufficent. Great atmosphere and perfect for exchange. Very dirty but thats what you can expect with loads of students. they are not quick at fixing problems, and their companies they contract for fixing stuff are not quick either. when reporting a problem SSH ask for your phone number to give to the contracted company, even though it is a larger house problem and they are the landlords. But its sufficent for 6 months and does the job. they get angry when neighbours complain about our noise level, but if you put 50 students together that is expected and we should not be theatened with fines for this.

  Sterke punten
  Basic student housing.

  Zwakke punten
  Bad at responding to repair requests.

  Rotwebsite: duur grapje

  Ik heb mijn kamer een paar weken geleden opgezegd via de website, maar dat is niet gelukt. Dat komt omdat de server ontzettend langzaam is. Zo heb ik eerder gedacht een hospiteeravond bevestigd te hebben.
  Toen ik het gisteren opnieuw deed kwam er opeens wat meer in beeld wat ik niet eerder gezien had. Ze zijn natuurlijk mooi juridisch ingedekt dus ze konden niks voor me betekenen. Dit kost mij honderden euro's aan weggegooide huur. Er had al een paar weken lang iemand anders in kunnen wonen, de SSH moet zich meer verantwoordelijk voelen voor het huisvesten van studenten in een tijd dat het al zo onwaarschijnlijk lastig is om aan een kamer te komen.
  Dus, SSH: fix jullie slome server en bouw een systeem dat direct waarschuwt als er sprake is van onnodig dubbele huur.

  Ik stuur voortaan gewoon lekker ouderwets een aangetekende brief, daar kunnen ze niet omheen.

  Niet doen

  Niet komen wonen ze pesten je gewoon weg als je een probleem hebt

  Super slechte ervaring

  Ten eerste was het personeel de klantenservice en de klachtenservice super onklantvriendelijk en asociaal. Ik moest meerdere e-mail versturen totdat ze antwoordde, waarnaar ze reageerde dat ze "het vergeten waren".

  SSH had zonder het te vermelden mijn account verwijderd waardoor ik bijna een jaar inschrijftijd kwijt ben geraakt. Wanneer ik mijn account terug probeerde te krijgen zeiden ze simpelweg dat dit "niet mogelijk was" en hebben ze me verder nergens mee geholpen. Ik was natuurlijk erg boos hierover en heb ze meerdere keren geprobeerd te contacteren maar steeds kreeg ik het zelfde antwoord zonder uitleg.

  Ook logen ze meerdere keren in hun e-mails dat ze mij bericht hadden gestuurd wanneer dit simpelweg niet waar was. Het is maar dat ik minimaal 1 ster moet geven, als het kon gaf ik er 0.

  slechte ervaring met SSH Rotterdam

  Ik heb een zeer slechte ervaring met SSH Rotterdam. Zeer onprofessioneel en brutaal personeel.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  personeel en manier van het beantwoorden van e-mails

Bezoek SSH Student Housing

Schrijf een review