sprakeloos

bewoners hagenbuurt sturen klachten naar mijn. schimmel in iederekamer, enkel glas, geen isolatie, stinkende riool in kruipruimte max 30 cm water. en het ergste al 4 jaar. schaam je als coperatie. bouw en toezicht is in geschakeld, en binnenkort ook kassa

Sterke punten
geeen eeeen

Zwakke punten
alles

Bezoek Woonbron Reviews over Woonbron

1 reactie

Sinds ik hier woon last van bedwantsen. Heb een bank van twee jaar oud en een bed van nog geen jaar. Helemaal naar de klote, maar niet de financieen om dit te kunnen vervangen. Plus het verdelgingsteam heeft aangegeven dat ze vermoedelijk al in de woning zaten toen ik hier kwam. Dus eigenlijk moet de vloer (die er al inlag) ook uit.

zodra ik ze had geconstateerd gelijk contact met woonbron opgenomen, maar die zeiden me hier niets aan te doen omdat het op eigen risico was. Het verdelgen heeft me twee keer 700 euro gekost, ik heb nu niet de financieen om alles te vervangen en de verdelgers nogmaals te laten komen.

Baal nu als een stekker van deze woning en wilde dat ik het nooit had gekozen. Zit echt met m3 handen in het haar en schaam me dood. Durf geen eens mensen uit te nodigen in mijn eigen woning hierdoor. Dit is echt niet leuk meer!!!!

Bezoek Woonbron Reviews over Woonbron

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Woonbron
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden