Woonbron Woonbron is een wooncorporatie met 45.000 woningen en 4.000 overige vastgoedeenheden in Rotterdam, Spijkenisse, Delft en Dordrecht. Wonen is een basisbehoefte. Wij zorgen voor goed en betaalbaar wonen voor huishoudens met een smalle beurs. Kwetsbare mensen kunnen op ons rekenen.

Woonbron Reviews

  Baal als een stekker van deze

  Vorig jaar November door middel van Urgentie een woning toegewezen gekregen in Beverwaard. In eerste superblij mee, mede doordat er al een vloer inlag wat mij in kosten scheelde.

  Nu ben ik zover dat ik het liefst gewoon niet thuiskom. Nog nooit last gehad van Bedwantsen, totdat ik deze woning introk. Heb nu een bank van twee jaar oud, en een bed van nog geen jaar oud die in principe naar de klote zijn, omdat ze 'besmet' zijn.

  Nadat ik se geconstateerd had gelijk woonbron gebeld, maar hun zeiden me hier niets aan te kunnen doen, omdat dit op eigen verantwoording is en dus op eigen kosten.
  Een verdelgingsbedrijf laten komen, kostte me in totaal 1400 euro. Hun hebben het vermoeden dat ze in de woning zelf hebben gezeten, omdat het er achterlijk veel zijn, dus vermoedelijk ook onder de vloer zitten en waarschijnlijk zelfs door de roosters heenkomen! In principe kan ik beter me meubels weg pleuren en de vloer eruit breken.

  Ik heb daar op dit moment gewoon niet de financiën voor en als ze in het pand zitten, gaat me dit helpen en zit ik dan niet op een gegeven moment weer met hetzelfde probleem.

  Eerlijk gezegd wou ik nu dat ik deze woning nooit had genomen! Ben echt ten einde raad en wil het liefst gewoon ni3t naar huis. Ik slaap met een spuitbus gif op me nachtkastje dat zodra ik wat denk te voelen kan spuiten en heb nu zelfs zwaarder vergif besteld op bol.com.

  Dit is echt niet okay!

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Vindt echt dat ze dit probleem niet serieus nemen en voel me zwaar in de maling genomen!!!!!

  sprakeloos

  bewoners hagenbuurt sturen klachten naar mijn. schimmel in iederekamer, enkel glas, geen isolatie, stinkende riool in kruipruimte max 30 cm water. en het ergste al 4 jaar. schaam je als coperatie. bouw en toezicht is in geschakeld, en binnenkort ook kassa

  Sterke punten
  geeen eeeen

  Zwakke punten
  alles

  Woonbron radiator problemen

  NOS Nieuws

  Vandaag, 13:32
  Bewoners flat Delft klagen al jaren over kou: 'max 17 graden'

  Bewoners van een groot wooncomplex in Delft klagen al jaren over slechtwerkende radiatoren. Volgens de bewonerscommissie komt de temperatuur in een groot deel van de 234 woningen niet boven de 17 graden, schrijft Omroep West.

  Een van de gezinnen slaapt in de woonkamer omdat de verwarming in de slaapkamers niet werkt. "Hier doet de verwarming het wel, dus hier kunnen we overleven", zegt de bewoonster die anoniem wil blijven. Volgens het gezin hield hun acht weken oude baby het niet meer vol in de slaapkamer. "De baby voelde ijs- en ijskoud aan."

  Handtekeningen
  De bewoners zijn volgens de omroep radeloos en geven eigenaar Woonbron de schuld van de problemen. Daarom hebben 122 huurders deze week een petitie ondertekend die de woningcorporatie oproept om meer te doen.

  "Het duurt nu te lang", zegt bewoonster Yvonne Weber. Weber ligt in de winter onder een dekbed op de bank en schaamt zich als er bezoek langskomt. De problemen met de verwarming duren bij haar naar eigen zeggen al vier jaar.

  De slecht werkende verwarming komt mogelijk door problemen in het leidingwerk van het wooncomplex. In de herfst van 2021 deed de verwarming in alle woningen het een aantal weken helemaal niet. Woonbron beloofde het leidingwerk structureel aan te pakken, maar dat is volgende bewoners nog niet gebeurd.

  In het complex wonen ook mensen met een koopwoning die mee moesten betalen aan herstelwerkzaamheden. De woningcoöperatie wilde dat elk huishouden 9000 tot 20.000 euro op tafel zou leggen. Maar de eigenaren zeggen dat het probleem niet goed is onderzocht en willen daarom niet betalen. Daarom sleept de zaak al zo lang, zeggen de kopers.

  Nieuw onderzoek
  Volgens Woonbron is de Vereniging van Eigenaren (VVE) van het gebouw verantwoordelijk voor het onderhoud van de verwarmingsinstallatie. In de VVE zitten Woonbron en de kopers, de woningorganisatie heeft er een absolute meerderheid.

  Woonbron vindt het jammer dat huurders en kopers niet tevreden zijn en "herkent zich niet in het beeld" dat ze schetsen. De woningcorporatie voert naar eigen zeggen geregeld gesprekken met beide partijen.

  Er is inmiddels een nieuw onderzoek gestart naar de problemen, dat eind februari klaar moet zijn. Het is nog onduidelijk of het gaat lukken om de werkzaamheden komende zomer uit te voeren.

  Sterke punten
  Ehm

  Zwakke punten
  Zie artikel

  Klootzakken

  Woonbron zijn klootzakken
  De grootste oplichters van Nederland

  Slechte service

  Als ze reparatiewerkzaamheden uitvoeren en het niet gelukt om dingen te repareren word jij door opzichter gevraagd om het zelf te gaan repareren.. als je vraagt hoe als jullie het niet gelukt is krijg je een antwoord van ga maar googelen en wordt het gesprek beëindigd. Als je klacht indient wordt de klacht afgehandeld door woonbron of de opzichter zelf (geen onafhankelijke iemand), klikt zoals een slager die eigen vlees keurt. Onaardig, onvermijdelijk, problematisch. Nu ben ik super blij dat ik ben verhuisd en ben klaar met het gedoe van Woonbron. Ik zou me schamen als ik op deze manier met klanten om ga

  Huurder staat niet centraal!

  Jarenlang huurder bij de Woonbron. Al die jaren netjes huur betaald. Dan verwacht je toch op ze minst dat er direct wordt gereageerd als je belt voor een gaslekkage. Helaas niet bij Woonbron. Pas na 3.5 uur en drie keer te hebben gebeld stond er iemand op de stoep. Ik ben totaal niet tevreden met de storingsdienst van de Woonbron. Dit is waarschijnlijk een klantenservice center die de dienst na kantoortijd waarneemt. Zij mogen nog wel eens een telefoontrainig krijgen met als hoofdonderwerp KLANTVRIENDELIJKHEID. Ik vind dat de veiligheid van jullie huurders voorop moet komen te staan en dat laten jullie niet zien door pas na uren iemand te sturen voor een gaslekkage. De telefonisten zijn erg onbeleefd en hangen gewoon in je oor op als jij je klacht kwijt wil. Mijn advies aan Woonbron is het volgende: investeer in goed personeel die echt wat willen betekenen voor hun huurders. Zij zijn het eerste aanspreekpunt en zij zijn het visitekaartje van Woonbron. P.s. ik weet nog een hele goede klantenservice center die jullie kunnen bellen voor een betere storingsdienst ;)

  Sterke punten
  Heb nog geen sterke kanten kunnen vinden na 20 jaar.

  Zwakke punten
  Niet klantvriendelijk en absoluut geen medeleven met huurders

  SCHANDE!

  Er zijn geen woorden voor het contact met WOONBRON. Mijn ouders wonen al bijn 20 jaar in hun huis, keuken, badkamer valt van ellende uit elkaar!! En woonbron weigert er iets aan te doen. Tot overmaat van ramp een gaslek. WOONBRON stuurt na ruim 3 uur iemand, 3 uur!!! Schande hoe jullie mensen te woord staan!! Dus als je iedere maand netjes je huur betaald, word je zo behandeld door woonbron!! SCHANDE!!!!!

  voor de 3e maal in een maand in de kou

  Mijn ervaring met de Woonbron? Breek mij de (spreekwoordelijke) bek niet open! 70 flat woningen voor de 3e keer deze maand in de kou. Met meerdere bewoners gebeld. Zetten spoed verzoek uit. Nog steeds in de kou. Buiten is het warmer als binnen op dit moment. Stellen alles uit om maar geld op te potten. En als ze geld uit geven is het aan de verkeerde zaken! Prioriteiten stellen is hun sterkste kant niet. Enige wat functioneert is de huur incasseren en als dat een keer niet naar hun zin vlot verloopt zit binnen een scheet en een zucht de incasso afdeling op je nek.

  Sterke punten
  Geen! Een ster is nog teveel.

  Zwakke punten
  Alles.

  Wees gewaarschuwd!

  Onlangs een woning gekocht bij woonbron. Wat heb ik daar spijt van zeg!! Ook dom dat ik pas daarna de reviews ben gaan lezen en met mensen ben gaan praten anders was ik nooit in zee gegaan met hen. Ze leveren halfslachtige woningen op, sturen je van het kastje naar de muur, als ze dan al het fatsoen hebben überhaupt de tel te beantwoorden en nemen totaal geen verantwoordelijkheid voor gebreken in de woning. Meerdere buren gesproken die hetzelfde hebben meegemaakt. Ik kwam er pas laat achter maar als ik een ander kan behoeden met deze schoften in zee te gaan doe ik dat, vooral gezien de gekte op de huizenmarkt nu. Je zal meer moeten dokken aan reperaties omdat zij totaal geen verantwoordelijkheid nemen. Ze verdienen niet eens een halve ster! Gatver ze zijn om ziek van te worden!

  Sterke punten
  Ze zijn goed in oplichterij, goed in het ontlopen van verantwoordelijkheden, goed in je aan het lijntje houden, goed in liegen

  Zwakke punten
  Zwakke punten is hun werk doen zoals het hoort, goed woonbare woningen leveren en onderhouden, huurders tevreden houden, huurders /kopers met respect behandelen

  Afspraken niet nakomen

  Ander half week geleden een reparatie verzoek ingediend via hun site. Daarna nog 4 keer gebeld. Er is 3x toegezegd dat ik terug gebeld zouden. Dit is helaas niet gebeurd.

  Sterke punten
  Dat ze keurig op tijd hun geld innen

  Zwakke punten
  Afspraken niet nakomen
  Slecht bereikbaar
  Erg hoge kosten

  Ze zijn net rutte weten niets of vergeten.

  2018 tot heden huur ik bij woonbron 30x gevraagd over me eindafrekening stookosten we gaan het nakijken, houden uw op de hoogten we hebben een bericht gestuurd altijd weer een nieuw excuus. Tot slot vandaag weer gevraagd hoe het zit en krijg nu te horen.. Ik heb het voor je nagevraagd anonieme en helaas is dit momenteel nog niet bekend.
  Zodra wij dit weten, zullen wij de bewoners hierover schriftelijk informeren.

  Vervilgens heletijd niks laten weten maar als ik moet betalen komen ze als honden op je af. Niets bekend ze horen dit te weten.... woonbron boycotten en huur niet betalen gewoon tot ze alles keertje in orde hebben altijd achterstallig met alles deze corperatie. Het is net de vvd. Verwacht een flinke teruggave aan voorschotten.. ik kijk tot eind mei aan als me service wel komt en me stookkosten niet ga ik ze elke dag lastig vallen met bellen.. echt zwaar depresief is woonbron ze geven alleen om de duure woningen de goedkopere woning kakken ze op en svhijten ze je huis onder met diarree. Achterstalligheid onderhoud achterstallig verbetering achterstallog klachten afpsraak waar niemand komt opdagen hele dag thuis zitten voor jan lul... huur nooit een woning van woonbron dat goedkoop is want je bent gewoon laxeermiddel voor hun schijt aan diaree voor jou.

  Sterke punten
  Je excuses vertellen zodat je niet veel lastig valt

  Zwakke punten
  Vriendelijk doen en zeggen dat ze wat doen en dan helemaal niks doen of pas in de toekomst

  Geluidsoverlast wordt niet serieus genomen

  Ik huur sinds anderhalf jaar van Woonbron. Alle voorgaande woningen huurde ik van Trivire. Wat een immens verschil als het om service gaat! Met Trivire heb ik nooit problemen gehad (en ik woon al 20 jaar op mezelf), maar over de afgelopen anderhalf jaar kan ik helaas een boek schrijven. Er is ontiegelijk veel geluidsoverlast in de straat en dat weten ze dondersgoed. Ze zijn alleen te beroerd om het aan te pakken. Zolang zij hun geld maar krijgen. Dan vinden zij alles wel best. Er zit niets anders op dan een andere woning te zoeken en dan let ik er zeker op dat het geen woning van Woonbron betreft. Zeer onbeschofte wooncorporatie.

  Sterke punten
  Woningen slecht onderhouden, lachen om klachten, onoprecht zijn en klachten niet verhelpen

  Zwakke punten
  De schuld bij de huurder leggen terwijl deze er niets aan kan doen, je het gevoel geven dat je een aansteller bent

  Schimmelhuizen

  Woonbron heeft alleen oude schimmelhuizen waar geen onderhoudt aan gepleegd wordt. Ik zit 4 jaar met een lekkage in de kruipruimte waar een enorme rioollucht vandaan komt. Dan nog niet te praten over hoeveel water ik ben verloren de afgelopen 4 jaar die ik zelf mag betalen. Ook heb ik 2 jaar zonder raam in mijn woning geleefd waardoor de stookkosten niet te overzien waren. Woonbron zegt me gewoon dat het feit dat er geen raam in mijn toilet zat (dus een groot gapend gat naar buiten toe) geen invloed heeft op mijn energieverbruik!!!!! Wat voor zwakbegaafde mensen heeft woonbron in dienst???? Halen ze die van de sociale werkplaats ofzo????Woonbron heeft een plastic plaatje voor het gat geschroefd voor ik de woning kwam bezichtigen. Er was er niet te zien dat er geen raam in de woning zat!!!? Oplossen doen ze niet bij woonbron. Je moet een advocaat nemen om je recht te halen hier. Belachelijk!! Ik geef -10 sterren, helaas kan ik dit niet aanklikken. Geldwolven zijn het.

  Sterke punten
  Mensen afpoeieren

  Zwakke punten
  Hier is niet voldoende ruimte voor

  Onmenselijke organisatie

  Woonbron is niet geïnteresseerd in hun huurders, in de buurt of in de samenleving. Hun enkel doel is een maximale opbrengst en verder niks. Wat een slechte organisatie. Niet aan te raden.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet op de mens gericht.

  Ze moeten nog echt beginnen maar hebben nu al...

  De woonbron delft maakt er nu al een potje van.van de huizen die ze gaan slopen staan 24 uur per dag de ramen en deuren open.bij de meeste huizen blijkt het gas er nog op te staan.ik heb contact met de politie.brandweer en de gemeente delft erover gehad maar niemand wilt zijn vingers branden.waarschijnlijk worden hier ook dure race fietsen en rolexen uitgedeeld

  Sterke punten
  0.0

  Zwakke punten
  0.0

  komt alleen in de belangstelling met goede berichten

  Woonbron Delft,een woningbouwvereniging die zich voor doet als een verhuurder die het goed heeft voor zijn huurders,plaats dan ook altijd de goede berichten die hun in het goede daglicht zetten,maar de werkelijkheid is anders.Loopt al enkele jaren achter met onderhoud,doet weinig aan verduurzaamheid,bouwt alleen maar huurwoningen die veel te duur zijn,maar ja dat levert tenminste wat op en laat hierbij dus oudere wijken verloederen. Plaats asociale huurders in kindervriendelijke wijken en wanneer bewoners dan klagen omdat er overlast is,dan doen ze geen flikker en gaan achterover leunen in hun stoel,komen met regeltjes waar jij je als huurder aan moet houden,maar zij zelf lappen de regels aan hun laars en schuilen zich achter hun regeltjes in de voorwaarden.
  Met al een woningbouw vereniging die gouden bergen beloofd,maar niks waar maakt/

  Sterke punten
  liegen,bedriegen en je in de kou laten staan

  Zwakke punten
  alles.

  komt alleen in de belangstelling met goede berichten,loopt achter met onderhoud,beloofd gouden bergen!

  Woonbron Delft,een woningbouwvereniging die zich voor doet als een verhuurder die het goed heeft voor zijn huurders,plaats dan ook altijd de goede berichten die hun in het goede daglicht zetten,maar de werkelijkheid is anders.Loopt al enkele jaren achter met onderhoud,doet weinig aan verduurzaamheid,bouwt alleen maar huurwoningen die veel te duur zijn,maar ja dat levert tenminste wat op en laat hierbij dus oudere wijken verloederen. Plaats asociale huurders in kindervriendelijke wijken en wanneer bewoners dan klagen omdat er overlast is,dan doen ze geen flikker en gaan achterover leunen in hun stoel,komen met regeltjes waar jij je als huurder aan moet houden,maar zij zelf lappen de regels aan hun laars en schuilen zich achter hun regeltjes in de voorwaarden.
  Met al een woningbouw vereniging die gouden bergen beloofd,maar niks waar maakt/

  Sterke punten
  liegen,bedriegen en je in de kou laten staan

  Zwakke punten
  alles.

  Wat een slechte wooncorporatie

  1 ster is nog veel te veel voor jullie, wat een arrogante en onprofessionele woningcorporatie zijn jullie.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Allemaal

  Slechte klantenservice

  Uitgeloot voor een woning, alle benodigde papieren toegestuurd via de e-mail. En daarna nooit meer iets gehoord. Mijn vrouw en ik hebben 2 weken lang, elke werkdag gebeld om in contact te komen met desbetreffende medewerkers. Er is ons meerdere keren beloofd dat wij gebeld zouden worden deze medewerkers, maar dat is nooit gebeurd. De desbetreffende personen hebben nooit contact met ons opgenomen en wij hebben nooit meer wat van Woonbron vernomen! Hele aparte gang van zaken.

  Sterke punten
  Vriendelijk personeel op de klantenservice

  Zwakke punten
  Klantenservice kan u absoluut niet verder helpen.
  Afspraken worden niet nagekomen
  De juiste personen zijn niet te bereiken
  Elke medewerker van de klantenservice vertelt een ander verhaal.

  Door dit soort corporaties twijfel ik toch om een woning te kopen. Belachelijke service!!!!!

  Onverbiddelijke en genadeloze harteloze wolven in schaapskleren

  Beloofde het achterstallig onderhoud in de veel te dure huurwoning aan te pakken maar doet het niet ! Tocht overal bij de ramen en deuren, scheuren, gaten en kieren in de houten kozijnen ( huizen van 1983) en vocht tussen het dubbele glas raam, gescheurde en afgebroken tegels in de badkamer en een stroom verslindende ouwe boiler waardoor 'n torenhoge stroomrekening, enz., plaatst zonder overleg aso's en schorem met vetslavings e.a. problemen tussen kwetsbare ouderen waardoor de veiligheid ernstig in gevaar wordt gebracht ! Degenen die de dupe werden van zo'n aso raakten in de problemen maar vinden geen gehoor en draaien op voor de toegebrachte schade ! Diep triest ! Waarom zo veel huur moeten betalen voor zoveel ellende ?!

  Sterke punten
  NEGEREN vd huurders die wel van goede wil zijn ! NIET NAKOMEN van gevraagde en toegezegde onderhoud en reparaties ! Laks en kortzichtig en hautain en harteloos !

  Zwakke punten
  Oneerlijk, kortzichtig, egoïstisch, harteloos, ............!!!!

  Onverbiddelijk en genadeloos

  Door 3en in de financiële problemen gekomen en dit ook kunnen aantonen ! , huurachterstand opgelopen en huisuitzetting dreigt terwijl post van woonbron NOOIT bij mij is gearriveerd : lag in de sloot ! Woonbron WEET dat de postbezorgers hun post vaak niet bezorgennen het ergens dumpen ! Het wordt al jaren gemeld bij POSTNL ! Betalingsregeling voorgesteld maar ( nog) geen antwoord gehad ! Slapeloze nachten, hart e.a. klachten en angst en verdriet, heb er geen woorden voor, sta nu buiten mijn schuld te boek als wanbetaler !

  Sterke punten
  Goed in iemand veel stress en angst bezorgen en intimideren en onder druk zetten

  Zwakke punten
  Niet willen inzien dat iemand die buiten zijn/haar schuld in de problemen raakte WIL betalen-'n betalingsregeling wil treffen omdat het inkomen te laat is om de huurachterdstand in 1x te betalen !-om uit de huurachterstand te komen ! Degenen die mij zo in de financiële problemen bracht keihard aanpakken !

  Veel beloven en weinig geven

  Veel beloven en weinig geven dat doet De Woonbron. Ik wil het voltallige management van De Woonbron feliciteren met het structureel rond pompen van : "kwetsbare mensen" zoals zij het noemen. Het is structureel rondpompen van (kleine) asociale groepen overlastgevers door heel Rotterdam Zuid. Ik zal geen specifieke groepen benoemen maar het management weet heel goed wat ik bedoel. Het zou fijn zijn als het management van De Woonbron stopt met buitenspel zetten van goede betrouwbare huurders zoals nu gebeurt. Goede normale huurders kunnen met hun klachten aan kloppen maar worden met mooie smoesjes zoet gehouden. Gevolg de goede huurders vertrekken uit de wijken. Vraag mij af of dit bewuste opzet is van De Woonbron? Ik vraag mij af of het het voltallige management van De Woonbron ook woont tussen de structurele overlastgevende "kwetsbare" bewoners?
  een ster is nog te veel voor De Woonbron.

  Sterke punten
  Incasso afdeling, veel beloven en niets waar maken, belasting geld verspillen aan nutteloze projecten in het verleden o.a. SS Rotterdam.

  Zwakke punten
  De hele Woonbron organisatie

  Oplichters

  Woonbron is een woningstichting die overal roept wij zijn er voor de mensen totdat er een contract betekent is en de huur geïnd kan worden dan zijn er van deze woorden weinig meer waar
  Al 14 jaar hebben wij problemen met de vloerverwarming maar woonbron weigert hier iets aan te doen
  Na hier tien jaar te wonen klapte de leidingen. En ja hoor huis onder de schimmel En een jaar lang mijn huis uit met mijn kinderen
  Uiteindelijk na een heel gevecht met de huurcommissie advocaten etc kan je terug naar je huis
  En dan gaat het probleem vrolijk verder woonbron plaats nieuwe vloerverwarming en deze is dus niet goed ingeregeld. Resultaat een eindafrekening waarbij je ruim 1600 euro moet bijbetalen.woonbron weer aansprakelijk gesteld maar nee hoor wat zegt woonbron u heeft de thermostaat te hoog gezet dit is uw eigen schuld.
  Dus nu maar weer de weg naar een advocaat.
  Ik heb maar 1 woord hiervoor en dat is jullie zijn schoften wel innen maar wanneer er betaald moet worden zijn we niet thuis.
  Willen jullie aub de woorden wij zijn er voor onze huurders/ kopers weghalen want daar staan jullie absoluut niet voor

  Sterke punten
  Geld innen en doen alsof jullie er zijn voor de mensen

  Zwakke punten
  Verantwoording nemen
  gevoel hebben voor je huurders en kopers
  Problemen aanpakken

  Slecht bedrijf

  al meerdere malen problemen gehad, ze doen er werkelijk niks voor om het probleem op te lossen. Terwijl k wel flink wat VVE betaal.
  afijn laatst helaas weer beschadiging aan het huis en dan totaal geen contact met het bedrijf te krijgen.
  Enige goede contact en verplichte contact van hun is om geld te ontvangen en bij de aankoop van de woning.

  Zeer slecht bedrijf.

  Sterke punten
  geld innen

  Zwakke punten
  contact leggen
  meedenken in oplossing
  tarieven te verlagen

  geloof het of niet !!!!!

  viel vies tegen.
  mijn zoon bewoont een huis van de woning bouwvereniging woonbron te delft. Per september 2018.er moest nog wel het 1 en ander gemaakt worden door hun maar dat kwam wel goed zei die woonmakelaar van de woonbron.
  er moesten wat kleine dingetjes gedaan worden en zei hadden in mijn tuin 30 bomen tot 40 cm boven de grond gekapt. Alle stammen stonden nog in mijn tuin en er waren 2 ventilatie roosters in de keuken van de ramen af.de oude lagen op de grond met een sticker erop. Reeds besteld.
  ook vond die makelaar dat de luiken naar de kelder opnieuw moesten worden afgedicht.
  zo gezegd zo gedaan. Zouden we denken.
  de monteur voor de vloer (firma vastgoed) vond het niet nodig om het opnieuw af te dekken.de roosters konden niet geplaatst worden omdat ze geen goed personeel hadden werd ons verteld.
  eind december 2018 kwam mijn zoon na een korte vakantie thuis en hij kon zijn voordeur niet meer openen.
  hij is toen omgelopen en constateerde dat het gehele laminaat bol en omhoog stond.
  de verzekering hebben we erbij gehaald en die verklaarde dat het voor de rekening van woonbron kwam omdat zei nalatig zijn geweest.
  in januari 2019 kwam de woonbron en die zag onze klachten.
  zei hebben per direct een bedrijf ingeschakeld die de vochtigheid on der het pand moest meten.
  het was veel te hoog er moest een soort folie worden aangebracht.
  we hebben in januari al de woonbron aansprakelijk gesteld maar zei lieten niks van zich horen.
  toen bleek dat die folie aangebracht moest worden stelde ik zijn vader wel een eis. Mijn zoon kon geen vrij nemen en ik had geen zin om daar meerdere keren te gaan zitten wachten. Ik wilde alleen maar dat alle werkzaam heden op 1 dat plaats zouden vinden, dan hoef ik daar maar 1 dag te zitten.dat wilde en konden ze niet. Ik heb daarom gezegd dat ik de geschillen commissie zou inschakelen.op.de zitting had ik al een goed gevoel bij die dag.
  ook verklaarde ik die mensen dat die roosters nog steeds niet zijn gemaakt.
  zo werkt woonbron delft wel elke maand 750 euro huur innen maar iets fatsoenlijk maken ho maar.
  de uitslag van de commissie was 100 % in ons voordeel alles moest worden vergoed en gemaakt.
  nu bijna 4 weken na de uitspraak gebeurt er nog steeds niks.
  de roosters schijnen nog te moeten worden gemaaakt.alles was 1 grote leugen van die bouwvereneging.de geschillen commissie zegt alleen maar ....u moet er samen uitkomen, wij kunnen niets voor ons betekenen zonde van die tijd. Ik had beter in januari al een advocaat in de arm moeten nemen het klinkt leuk de geschillen commissie maar het stelt
  eigenlijk niks voor ...nu is het bij na eind april en mijn zoon leeft nog steeds op kaal beton word vervolgt...

  Sterke punten
  huur innen

  Zwakke punten
  bewoners als mensen behandelen.

Bezoek Woonbron

Schrijf een review