Overlast

Al geruime tijd overlast op de Oldegalileen14.Na nader navraag blijkt dat deze persoon niet eens zelfstandig mag wonen, ze is niet stabiel en is een gevaar voor zichzelf en omwonenden. Hoe kan een woningstichting besluiten dat deze persoon zelfstandig kan wonen terwijl ze eigenlijk op een forensische ggz (Zienn) locatie hoort te wonen. Gemeente doet niks net zoals de woningstichting zelf.

Sterke punten
Zeer weinig

Zwakke punten
Genoeg. Zolang ze zelf nergens last van hebben vinden ze het wel best.

Bezoek WoonFriesland Reviews over WoonFriesland

2 reacties

ach ja hoor je deze mensen moeten ook wonen weet waar je het overhebt ik loop altijd met een spuitbus deo naar beneden
Er staat een zieke verwarde vrouw met een pijp ijzer en wil mijn buurvrouw ermee slaan zei is al meer dan 10 jaar in behandeling de veiligheids medewerker komt maakt geen rapport vind het wel best hoe bouw je dan een dossier op en dat met onze belastinggeld want deze mensen werken niet op een sociale werkplaats doen niets dan al gillend in de buurt te lopen als ze weer een aanval krijgt heel bizar dan vragen ze om verbinding haha met dat soort

We hebben eenzelfde ervaring te melden uit de in Wommels gehuurde flat. Een van de buren zat andere buren die haar niet bevieen anonieme lastig vallende briefjes toe te sturen. Ze blokkerde ook nog daarbovenop de galerij in de galerijflat en de woonconsulente deed er niets aan.

Bezoek WoonFriesland Reviews over WoonFriesland

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over WoonFriesland
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden