WoonFriesland

WoonFriesland is een maatschappelijke organisatie. Wij zijn als woningcorporatie actief in de provincie Fryslân. Met bijna 21.000 woningen levert WoonFriesland goed en betaalbaar wonen aan 40.000 huurders. Naast woningen (waaronder ook zorgeenheden en studentenkamers), parkeerplaatsen en garages, beheren wij ook maatschappelijk vastgoed. Dit maakt dat wij, met in totaal 22.572 verhuureenheden, een aandeel van 22,5% op de provinciale huurmarkt hebben.

WoonFriesland Reviews

  Overlast

  Al geruime tijd overlast op de Oldegalileen14.Na nader navraag blijkt dat deze persoon niet eens zelfstandig mag wonen, ze is niet stabiel en is een gevaar voor zichzelf en omwonenden. Hoe kan een woningstichting besluiten dat deze persoon zelfstandig kan wonen terwijl ze eigenlijk op een forensische ggz (Zienn) locatie hoort te wonen. Gemeente doet niks net zoals de woningstichting zelf.

  Sterke punten
  Zeer weinig

  Zwakke punten
  Genoeg. Zolang ze zelf nergens last van hebben vinden ze het wel best.

  Geadverteerde woonoppervlakte van huurflat klopt op geen meter, veel kleiner

  Ik heb net een flat van WoonFriesland gehuurd en bij hun advertent ie stond deze flat geadverteed als hebbende een woonoppervlakte van 81 m2, dus normalter geschikt voor 2 personen. We namen aan dat die metingen goed waren en konden niet van veraf (buitenland) dit verifieren behalve op sites waar hetzelfde verkeerde oppervlak stond maar nu blijkt er absoluut niets van te kloppen. De totale woonoppervlakte, dus zonder kleine berging en klein balkonnetje, is enkel 65,45 m2. Net genoeg voor 1 persoon. Dus zeker geen beloofde en door ons nu elke maand betaalde 81 m2.
  Dit nog los van het feit dat hun woonconsulenten zeer moeilijk bereikbaar zijn en enkel parrtime werken.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  - sterk misleidende informatie over woonoppervlak
  - moeilijke bereikbarahied woonculenten

  Onleefbaar

  Wij huren een woning bij woonfriesland in alle gelijkwaardige appartementen ligt zeil op de grond. Echter wil woonfriesland dit er niet bij ons inleggen, omdat de vorige bewoners het zeil eruit heeft gehaald. Erg slecht en een niet eenzijdig beleid.

  Sterke punten
  Wij huren een woning bij woonfriesland in alle gelijkwaardige appartementen ligt zeil op de grond. Echter wil woonfriesland dit er niet bij ons inleggen, omdat de vorige bewoners het zeil eruit heeft gehaald. Erg slecht en een niet eenzijdig beleid.

  Zal niet in details, maar.......

  Als je hecht aan niet in een situatie te zitten waar je je maar hebt laten te dicteren, blijf weg. Koop een krot wees eigen baas (boven iemands slaaf), dat beter. Als je niet erg vind luxe , energiebesparende maatregelen etc, aan je opgedrongen te krijgen of je wil of niet, en zelfs misschien voor redelijke prijs, dit is je bureau.

  Ps Als je niet meedoet, schuwen ze rechtszaken, ontvreemding eigendommen etc niet. Dus je krijgt anders
  misschien wat moois, weet dan wel van wat voor soort
  je het krijgt tenminste (hoop ik).

  Lead or silver.

Bezoek WoonFriesland

Schrijf je eigen review