Reviews van deze auteur

prutsers

Review over Wooncompagnie

Begon met het vervangen van de rabatdelen van de Berging.
Alle delen zitten scheef, folies niet aangebracht of scheef zodat het kale hout zichtbaar is. Aangebrachte trespa plafond niet vogens de normen aangebracht rondom 7a 8 mm gehoord dit te zijn. Trespa Boeiboord waren de brokken afgebroken schroefen waren afgebroken en gewoon laten zitten. De buiten lamp hebben ze er afgesloopt en deze stuk terug geplaatst ook met de koper draden in het zicht dus kans op kortsluiting ook hebben ze de gemaakte schade niet even gemeld bij ons en aangeboden om te vergoeden. De nieuwe beplating waarbij de schroeven verdekt moesten zijn zat een groot deel in het zicht deze hebben de met een slijptol weggehaald en er een lik verf over gedaan met daarbij een zooitje druipers.

Volgens hun is alles aangebracht volgens de normen en moet ik niet zo zeuren. Wat trouwens niet zo is. Er moet ventilatie aangebracht worden maar dat hebben ze niet gedaan met als gevolg, dat al de spullen aan het schimmelen gaan / zijn
Ik moest mijn mond houden. Terwijl de opzichter mevrouw..... Even vergeet dat wij haar salaris betalen plus dat wij hier moeten wonen, en op de vraag als het bij haar zo opgeleverd word wat zij er van zou vinden is het antwoord ach mij interesseert het niet.

En zo kan ik nog doorgaan over een schuurtje van 2 bij 3

Sterke punten
Afwimpelen
Niet willen luisteren
Veel geld vragen weinig service

reacties: