Reviews van deze auteur

Meet met verschillende maten

Review over Mozaiek Wonen

Ik heb hele slechte ervaringenen wat betreft het op een sociaale manier omgaan met elkaar. Naar de bebewoners toe, van uit het hoofdkantoor.( Echt ASOCIAAL dat je zo met personeel en huurders kunt omgaan ) Hoe dichter je komt naar de mensen DIE UITEINDELIJK MOETEN UITVOEREN hoe menselijker en beter er geluistert worden.
Er zijn mooie ideeën bij (A)sociaal beheer Mozaïek Wonen maar hebben een heel slecht of geen belijd in. Van hun luien stoel achter hun bureau. Dus praten veel hier een vragenlijst daar weer eeen brief. Maar weten echt niet wat er leeft in de wijk. Pas als de media opgezocht gaat worden of er problemen komen. "Ja dat hadden we anders moeten doen " Hier in de wijk mag iets weer wel. En elders weer niet.

En hoe komt dat? Geld en Macht. Vanuit julle organisatie. En het niet op een sociaale, eerlijk en transparant handelen naar elkaar toe. Dus al met al mensen lopen weg, bewoners zeten hun hakken in het zand komen in opstand, zoejen naar andere wegen om iets duidelijk te maken. Voelen zich niet prettig bij de asociaal woning bouw organisatie Mozaïek Wonen.

Maar even er gebeuren ook wel hele mooie en sociaale dingen van uit de Mozaïek, maar alleen door die mensen die weten wat er gebeurt. En weten wat er leeft onder de huurders. Gaat het gesprek aan op laat nivo. Vliegen vang je met stroop niet met azijn. Er wordt genoeg verdient aan de huurders. Geven en nemen op een sociaale manier.

Ik ga misschien grof wezen.

MAAR LUISTER NAAR DAT PERSONEEL GvD WANT JUIST DIE HEB JE NODIG VOOR DE LEEFBAARHEID IN DE WIJK.


STELLEJE GELD EN MACHTHEBBERS VAN HUIT HET HOOFDKANTOOR.

Min steten kan ik niet geven jammer maar min 2,6 had juis geweest dan is het 0 dan wat jullie zijn.

Sterke punten
Die hebben ze niet.

Zwakke punten
Luisteren en sociaal omgaan

reacties:

Review: Meet met verschillende maten

Sorry bij deze na veel speurwerk heb ik juridis geen poot om op te staan. Dus zal ik mee aan de regels moeten houden. Ook al ben ik het niet eens. Vindt dat er dan ook zeer streng gehandhaafd moet worden door Mozaïek Wonen.