Reviews van deze auteur

Parteon stookt huurders op

Review over Parteon

Mijn ervaring met woningcorporatie Parteon in Zaanstad is dat het huurders tegen elkaar opzet en uitspeelt.\\r\\nNa een hevige lekkage van het dak met uitvallen van de stroom als gevolg, reageerde Parteon niet op mijn herhaalde reparatieverzoeken. Parteon liet me gewoon zitten in schimmelend huis zonder verwarming en zonder wram badwater.

Sterke punten
Parteon is sterk in het vernederen van haar huurders.

Parteon stookt huurders op

Review over Parteon

Mijn ervaring met woningcorporatie Parteon in Zaanstad is dat het huurders tegen elkaar opzet en uitspeelt.
Na een hevige lekkage van het dak met uitvallen van de stroom als gevolg, reageerde Parteon niet op mijn herhaalde reparatieverzoeken. Parteon liet me gewoon zitten in schimmelend huis zonder verwarming en zonder wram badwater.

Sterke punten
Parteon is sterk in het vernederen van haar huurders.

Dictatoriale corporatie

Review over Parteon

Mijn ervaring met Parteon is buitengewoon slecht. Het is een dictatoriale woningcorporatie. Is zeer huurder-onvriendelijk.

Sterke punten
Parteon is zeer huurder-onvriendelijk

reacties:

Review: Als je een woning huur

Ik heb dezelfde ervaring met woningcorporatie Parteon in Zaanstad. Twee rechtzaken zonder een greintje bewijs. Kostte me handenvol geld aan advocatenkosten.

Review: Verschuilen zich

De klager wordt beschermd door Parteon. Dat is mijn ervaring ook. Ik kreeg zelfs twee maal een rechtszaak aan de broek van Parteon door klachten van de buurvrouw.