Reviews van deze auteur

Twee keer teleurgesteld

Review over Wooncompagnie

Hun service en woningen zijn slecht vanwege:

• Disrespect – lachen je uit nadat ze je op speaker zetten indien je buiten gesloten bent. (Respect en begrip is ver te zoeken bij ze!)

• Meteen bellen indien je even te laat bent met het betalen van de huur. Maar indien er gebreken zijn of je woont vervelend ze je gewoon laten stikken!

• Je oude woning niet hadden ingericht zoals bij je buurvrouw (Die een identieke woning had qua inrichting. Deze claimde dat dit mogelijk wel door deze organisatie was gedaan? Bij mij kon het helaas niet! Dat had wel een stuk gescheeld met de kou!)

• Je laten barsten als je met een nieuwe woning overlast had ervaren van herrie en stank overlast van de buren.

(Wat na een vete en eigen optreden is opgelost. Maar je bent er wel klaar mee! De gezelligheid en aardigheid is weg! Maar compensatie of vertrekregeling & hulp zat er weer niet bij in vanuit deze “sociale” verhuurder!)

• Ze controleren de bouw niet van hun woningen of schuren. Mijn woning is van binnen slecht afgewerkt en buiten zijn schuren op een zachte ondergrond geplaatst. De wooncompagnie verzoekt net als de meterkast monteurs om weer de hele dag voor deze aannemer thuis te blijven! Maar wat betreft de gebreken in de woning kan ik stikken!

• Indeling woningen die ik had geaccepteerd waren en zijn vandaag de dag nog betrek waren en zijn nog slecht! Dit vanwege:

- De gebrekkige ventilatie mogelijkheden creëren. Zeker als je de ramen niet omhoog kan tillen. Gelukkig komt er wel wind tussen de kieren van de oude ramen binnen.

- Indeling niet klopt aan de hand van hun bouwtekeningen/plattegrond van de indeling.

- Slechte locatie van badcel en wc.

- Slechte afwerking van de woning. De kit van de sanitaire ruimtes laat te wensen over.

- De riolering van de badcel laat te wensen over.(Al maak ik deze regelmatig schoon deze blijft stinken. Doorspoelen wat ik regelmatig doe helpt ook niet.)

- Het sanitair laat te wensen over! De douchekop verstopt vaak door substanties in de spuitkanaaltjes. De wc pot spuit meer water uit de pot dan er binnen in blijft en spoelt vaak ook niets goed weg. (Er wordt je vaak niks beters aangeboden voor een meerprijs. Erg jammer!)

- Knullige en slechte afwerking van badcel en wc. De kit randen zijn haastig afgerafeld en op sommige punten niet goed gehecht!

- Het stukwerk in de woning is snel afgewerkt en laat op bepaalde punten wel kieren zien. Dit is niet met vulmiddel op te lossen.

- In de slaapkamer is geen contact punt voor een coax kabel. En in de huiskamer is maar een punt aanwezig.

- De vloer is niet egaal gemaakt dus indien je balans problemen hebt ben je er niet gelukkig mee. Ook is de vloer niet van uit de wooncompagnie stiller gemaakt!

- Kan geen wasdroger plaatsen omdat dankzij het gebrekkige toezicht de locatie daarvoor is geblokkeerd door een kapotte kachel in de badcel. Ook kan ik geen wasmachine plaatsen want de ruimte is daarvoor niet geschikt. Vanwege dit moet ik nu naar een wasserette!

- De woningen zijn slecht geïsoleerd en de aangrenzende slaapkamers aan de buiten muur zorgen voor een te hoog vocht percentage indien het regent! Metingen hier laten zien dat het vocht percentage van buiten af bij binnenkomst oploopt van 40 tot 60%. (Deze organisatie bied geen woningen met meerdere kamers aan afgrenzend van de buiten muur. Dit zou wel handig zijn als je hier gevoelig voor bent!)

- Gebrek aan liften. Woon je in een voorgaand pand dan werken ze deze weg. Dat of ze bieden teveel aanbod aan zonder een lift!

Vanwege dit zie ik het slecht in. Op het moment ervaar ik veel problemen met mijn gezondheid dankzij deze ellendige medewerkers van de wooncompagnie en die van https://woonmatchwaterland.nl/! Het is dat ik netjes moet blijven maar het zijn naar mijn idee wel derving organisaties! Ze zouden ze de naam van hun bedrijf en/of websites beter aan kunnen passen naar:
• https://mismatchwaterland.nl/
• https://www.krotcompagnie.nl/
• Krotcompagnie!

10 jaar ellendig wonen en het wordt er vast niet beter op he?! En compenseren voor die ellende dat zit er ook niet bij in. Kortom je bent een rund als je met de wooncompagnie stunt! Want je zal je branden aan hun ellendige opgeleverde krotten!

Sterke punten
De derving organisatie spelen! Liegen en bedriegen op zijn rutte's

Zwakke punten
Je oplichten en geen kwaliteit woningen aanbieden!

reacties: