Reviews van deze auteur

Sinkhole Portoricodreef

Review over Mitros

Brandgang portoricodreef aan zijde japuradreef is doorgezakt waardoor je met voet in het ontstane gat terecht komt. Is al drie maanden een probleem. Waarom doet u daar niets aan?

Habion = Mv/GM

Review over Habion

Voor recensies over Habion moet je maar even kijken onder MV/GM. https://nl.trustpilot.com/review/mvgm.nl

Sterke punten
zie recensies

Zwakke punten
zie reviews

Reviews elders

Review over Portaal

Voor meer reviews zie: https://opiness.nl/review/portaal?page=2

Sterke punten
zie reviews

Zwakke punten
zie ook reviews elders

Schimmel huurwoning

Review over Woningstichting Rochdale

Uitzending Radar maandag 30 oktober 2023
Uitzending
30-10-2023

Het is maandag weer tijd voor een nieuwe Radar. We besteden onder meer aandacht aan schimmel in huurhuizen. Wat zijn de rechten van huurders? Ook duiken we in het zorgplafond, dat ertoe leidt dat mensen hun behandeling niet kunnen voortzetten in hun eigen ziekenhuis.

Schimmel in je huurhuis

Schimmel op de muren, vochtproblemen met als gevolg onbewoonbare kamers: het treft maar liefst 1 op de 5 huurders. Radar bezoekt twee personen die al jarenlang met dit probleem kampen, één in een huurwoning van een woningcorporatie en de ander als particuliere huurder. Wat zijn hun rechten, en in welke mate verschillen deze afhankelijk van hun huurvoorwaarden? En wordt er wel gekeken naar een langdurige oplossing? Radar gaat op zoek naar antwoorden.

Sterke punten
Afschuiven

Zwakke punten
en doorverwijzen

Woonin is bevooroordeeld

Review over Woonin

Woonin medewerkers zijn overwegend racistisch. Je klachten worden duidelijk minder serieus genomen waneer je je meld met een buitenlandse achteraam. Daarom gebruik tegenwoordig altijd de naam van mijn man in contacten en reparatie verzoeken. Word je opeens wel geholpen. Super griezelig dat de grootste woningbouw vereniging van utrecht zo bevoordeeld is. Waren ze ook al toen ze nog Mitros heetten.

Sterke punten
selectief zijn in de dienstverlening

Zwakke punten
geen basale dienstverlening bieden voor de hoge huren die ze vragen en de servicekosten

Hondenpis in lift Stadswachter

Review over Woonin

Sinds een paar maanden vinden wij om de paar dagen een plasje urine op de vloer van de lift in de Stadswachter (MITROS/ Woonin, Nieuwegein). Is begonnen nadat stel die honden rondrijdt in fietskar hier is komen wonen. Was daarvoor nooit en wij wonen hier al drie jaar. Servickeostne zijn weer omhoog.

Sterke punten
Bewoners niet aanspreken op gedrag in algemene ruimtes.

Zwakke punten
Bewoners laten betalen voor opruimen vuil van anderen.

reacties: