Reviews van deze auteur

Slechtste ervaring ooit.

Review over Wonion

Eerste kandidaat op een woning. Uitgenodigd voor een intake gesprek bij hun op kantoor in Ulft. half 12 de afspraak, deze werd al later (11.50) omdat ze nog in bespreking zaten (wat kan gebeuren). Vervolgens worden we geroepen in een kantoortje. We zitten nog geen minuut en krijgen meteen te horen dat de woning word geweigerd omdat wij onder bewind staan en de bewind dan van gemeente moet worden overgenomen (hebben zij totaal geen last van of zullen en staan daar compleet los van).
Bij het aangeven van indienen klacht leek hij er niet wakker van te liggen. Zijn letterlijke woorden ''ja, dat mag je doen''. Kortom met die klacht zal niet veel gedaan worden.


Kort samengevat:
- Zij waren ruim 20 min te laat voor de afspraak
- Lieten ons naar Ulft komen voor een afwijzing wat telefonisch had kunnen gebeuren zodat we geen halve dagen vrij hoefde te vragen van werk en we niet in de knoop zaten met ons zoontjes school.
- Keurde ons af op iets waar zij compleet buiten staan. Zij hoeven zich alleen druk te maken of de huur iedere maand wel netjes word betaald door ons (wat uiteraard gebeurd wanneer je onder bewind staat plan van aanpak lag er immers al).
- Ze al een ingetogen houding hadden en je er dus toch niet doorheen zou komen met praten/overleg. de keus was gewoon al gemaakt.
- Manier van benaderen/communiceren is slecht.

Zwakke punten
Slechte communicatie.
Asociaal.
Geen empathie.

reacties: