Reviews van deze auteur

Als je een woning huur

Review over Parteon

WAARSCHUWING !!!!!\\r\\nAls je een woning huur bij partion zaandam hou er rekening mee dat je een goede advocaat achter de hand houd .\\r\\nZe naaien je en proberen in eens uit het niks je op straat te gooien ook al al betaal je altijd netjes optijd je huur en heb je nooit voor overlast gezorgd .\\r\\nOm de wachtlijst woningzoekende in te krimpen

Zwakke punten
gevoelloos niet menselijk en sommige medewerkers zouden een cursus sociale vaardigheden moeten volgen.

Onterecht woning afnemen

Review over Parteon

Iets meer dan een jaar geleden kreeg ik een brief van woningbouwvereniging partion zaandam dat ik op gesprek moest komen omdat ze dachten dat ik de woning die bij hun huur niet als hoofd verblijf plaats gebruikte en of ik binnen 7 dagen deze woning wou verlaten.
Ik ben toen langs geweest en probeerde uit te leggen dat ik wel de woning als hoofd verblijf gebruikte.
Zei zeiden dat ze me niet konden bereiken en dat ze een gedegen onderzoek hadden gedaan naar mij en dat ze hadden gecondoleerd dat ik de woning niet gebruikte als volledig verblijfplaats.
Ik heb maar 1 vaag telefoontje gehad van hun ze hadden een voicemail bericht ingesproken waar ik door privé omstandigheden niet op gereageerd heb.
Er werd niet eens naar me geluisterd tijdens het "gesprek "die ik had toen ik me melden op hun kantoor en werd gewoon uitgemaakt voor leugenaar!.
Ik heb een advocaat ingeschakeld en bewijsstukken aangeleverd dat ik wel op het adres verblijf.
Nu iets meer dan een jaar later heb ik niks meer gehoord van partion niet eens excuses voor de valse beschuldigingen aan mij en dat ze onterecht mijn woning af wouden pakken!
Het enige wat ze in het gesprek van een jaar geleden zeiden dat ze een lange wachtlijst hadden voor woningzoekende .
Ik weet dat er mensen al lang op een wachtlijst staan voor een woning.
Maar dan ga je niet als woningbouwvereniging zomaar willekeurig mensen vals beschuldigingen dat ze hun woning niet gebruiken als verblijfplaats en ze dan op straat schoppen om de wachtlijst korter te maken en ook niet eens luisteren naar je als je probeert uit te leggen dat je er wel woont.
Zo ga je niet met mensen om!!!
Voor dit incident woonde ik bijna 20 jaar met plezier en zonder klachten in mijn woning en heb al die tijd altijd netjes me huur en alle andere rekeningen optijd betaald.
Ik heb on al die jaren nooit problemen gehad met woningbouwvereniging partion geen 1 klacht.
En dan ineens na bijna 20 jaar wordt je als oudvuil behandeld SCHANDALIG!!!!!!

Sterke punten
Ze zijn na als ik behandeld ben niet eens 1 ster waardig

Zwakke punten
Er wordt niet naar je geluisterd en een gebrek aan sociaale vaardigheden bij sommige mensen die op het kantoor werken van partion.

reacties: