Reviews van deze auteur

Rotzooi

Review over Area Wonen

Ik heb veel corporaties in Nederland gekend maar Area Uden / Veghel e.o. is wel het ultimatum zeer slecht, wat een ballen organisatie zeg. Probleem oplossend zijn ze niet, bewoners moeten het maar zelf oplossen en opknappen. Area heeft een behoorlijk randje van discriminatie. Maken onderscheid. Alleen de medewerkers van Area heeft het zelf niet in de gaten. Op enkele na. Bezuinigingen zijn ze ster 1e \\r\\nklas. Kortom: een stoffige organisatie met zéér stoffig personeel die zelf niks hebben mee gemaakt waardoor ze denken dat ze probleem oplossend zijn :( :( zo kan ik nog wel even door gaan, zonde van mijn tijd zonde van mijn energie. Moest het even kwijt ...

Sterke punten
Hebben ze niet, denken allemaal volgens de boekjes, en dat stralen ze ook uit. Goed liegen, niks onthouden en de bewoner heeft het altijd gedaan in hun ogen.

Zwakke punten
Beloftes, zoveel beloftes maar niks nakomen, mensen in hun waan laten, eind streep is in 99% altijd negatief voor de bewoner. Kastje naar de muur gesleept. Iedereen geeft elkaar de schuld. Niemand durft de verantwoordelijkheid te nemen.

reacties: