Reviews van deze auteur

Na 8 maanden nog geen afrekening

Review over Woningstichting Den Helder

10 april ons appartement Heiligharn netjes verlaten en de standen van elektra en gas doorgegeven. Elektra was binnen 1 maand verrekend maar de verwarming en warmwatervoorziening na 8 maanden nog steeds geen afrekening terwijl vorig jaar de afrekening in september was. Diverse keren gebeld maar krijg steeds te horen dat het november/december komt.
Hoe is mogelijk in deze tijd van digitalisering. Ik weet zeker dat ik geld terug krijg en zou het normaal vinden dat ook deze afrekening binnen 1 maand zou zijn geweest.
Wij hebben op dit moment geen woningstichting woning maar stel dat ik een maand te laat zou zijn geweest met het betalen van de huur! Nou zeker dat ik aanmaning na aanmaning zou krijgen.
Zo even mijn ontevredenheid geuit en hoop toch dat ze voor de kerst over de brug komen.

Zwakke punten
Zie review

Na 8 maanden nog geen afrekening

Review over Woningstichting Den Helder

10 april ons appartement Heiligharn netjes verlaten en de standen van elektra en gas doorgegeven. Elektra was binnen 1 maand verrekend maar de verwarming en warmwatervoorziening na 8 maanden nog steeds geen afrekening terwijl vorig jaar de afrekening in september was. Diverse keren gebeld maar krijg steeds te horen dat het november/december komt.\\r\\nHoe is mogelijk in deze tijd van digitalisering. Ik weet zeker dat ik geld terug krijg en zou het normaal vinden dat ook deze afrekening binnen 1 maand zou zijn geweest. \\r\\nWij hebben op dit moment geen woningstichting woning maar stel dat ik een maand te laat zou zijn geweest met het betalen van de huur! Nou zeker dat ik aanmaning na aanmaning zou krijgen.\\r\\nZo even mijn ontevredenheid geuit en hoop toch dat ze voor de kerst over de brug komen.\\r\\n

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Zie review

reacties: