Reviews van deze auteur

Discrimineren

Review over Woningstichting Samenwerking Vlaardingen

Hierin flat bij voordeur flat tegenover brievenbus woont een rare man die als je voorbij loopt je verrot scheld dat je niet door portiek mag lopen. 3 weken geleden tegen huisbaas gemeld omdat het je woongenot verpest. Meneer trooster zei als spuigateb uitloopt bel je maar. Rotsmoes om niks te doen. Bel je weer al 3 weken bijna dagelijk met terugbel verzoeken ook net weer gebeld maar was rotsmoes dat je mag bellen. Ze bellen niet terug verbinden niet door omdat hij voor ons niet bereikbaar is. Maar er is ook niks opgelost. Typisch discriminatie van gewone huurders. Als je de kans heb om nog even te wachten huur absoluut niet bij samenwerking huren als je waarde hecht aan woongenot en niet als je post pakt verrot gescholden wordt. Kwestie van tijd voor hij je aanvliegt. En dan zullen ze zeggen goh we hebben het niet geweten. Hopen met vanaf nu iedere dag dat ik genegeerd wordt een revieuw schrijven in de hoop dat ze het lezen want via foon zijn ze niet bereikbaar en op mail reageren ze niet. Leven is zwaar geworden onder wanbeleid samenwerking. Voelt alsof ze je gedwongen pooier zijn die beslist dat jij geen menswaardig leven mag hebben. Hun zijn baas over jou lichaam en oren. Hun bepalen dat jij en je zoon iedere keer als door portiek loop moet worden uitgescholden. En zeg nuks terug je moet het als slachtschaap ondergaan. Nou slacht mij maar af want onder dit bewind leven is geen leven. Mensenrechten raak je kwijt. Zie ertegenop naar buiten te gaan post te pakken vuilniszak weg gooien naar buiten te gaan. Het heeft grote invloed dit getreiter met toestemming huisbaas voir ons welzijn en leven. We sluiten ons weer op omdat samenwerking niet samen maar tegenwerkt. Of beter gezegd niet werkt want negeren en niks oplossen is niet werken. We zitten dagen binnen omdat we zat zijn om zodra je trap af komt verrot gescholden te worden. Vooral nu hij ringbel heeft die ook op woning overbuurman gericht staat maar ach dat mag van samenwerking die hebven schijt aan privacy wetgeving. Dus eerst alleen bij keukenraam verrot gescholden worden en nu heeft hij extra tool camera zodat als zoon om hoek van trap komt al uitgescholden wordt van klootzak wel godverdomme doorlopen he klootzak. Wij mogen er niks van zeggen moeten dit ondergaan week in week uit anders zijn wij niet tolerant voor gestoorde asociale buurman. Maar hij mag doorgaan want hij heeft dat nodig om zich goed te voelen buren uitschelden. DUS WIL JE NIET DAT JE VERROT GESCHOLDEN WORDEN DOOR BUREN HUUR DAN NIET BIJ SAMENWERKING. MISLEIDENDE NAAM KAN BETER TEGENWERKING HETEN.

Sterke punten
Mensen negeren kapot laten maken

Zwakke punten
Daar is deze plek te kort voor om alles te schrijven.

Woonstichting samenwerking vlaardingen.

Review over Woningstichting Samenwerking Vlaardingen

Slechte huisbaas zorgcontracten staan boven gewone contracten waardoor rotte appels jou tot eeuwig huisarrest veroordelen omdat je niet veilig over gallerij kan. Als je klaagt krijg jij de schuld zoiets van wat je zegt doe je zelf. Nu gelukkig bewijs op beeld maar nog leef ik in angst. Helaas moet ik 1 ster geven maar verdienen doen ze het niet. Onze gezondheid gaat eraan.

Sterke punten
Degeneren bagataliseren mond snoeien źijn ze supergoed in

leugenachtige boevenbende

Review over Woningstichting Samenwerking Vlaardingen

een zwak begaafd stel wat flat terroriseerde fietsen sloopte wordt handje boven hoofd gehouden aangiftes tegengewerkt en als dan na ruim jaar dag en nacht getreiter de gek door draaidt en zijn benedenbuurman en ons met honkbalknuppel bedreigd en wij aangifte door gezet hebben omdat we leven in doodsangst zat waren moest hij vanwege zijn zorgcontract verdwijnen. Het schijnt dat ze hier al 6 jaar terreur uitvoerde ik woon hier anderhalf jaar. Maar gefrustreerd als ze zijn nemen ze als gefrustreerde huisvrouwen wraak door roddels te vertellen tegen nieuwe bewoners dat de klagers gehandicapten weg zouden hebben getreiterd. Ook kan je alleen via internet klachten doorgeven en dat kan alleen als je een zg vrijwillig serviceabbonement afsluit zonder dat kan je geen reparatieverzoeken indienen. klink corrupt. Zou een ieder dit zooitje afraden. Je nachtrust gezondheid en veiligheid raak je kwijt als je naast zorgcontract komt die leveren meer geld op en zijn dus belangrijker dan de slachtoffers met gewoon huurcontract. Wacht liever iets langer en kies een goede huisbaas dan dat je je laat schofferen bedonderen en kleineren.

Sterke punten
dat ze falliet zouden gaan en er echt een sociale woningorganisatie het overneemt

Zwakke punten
daar is deze plek te kort voor. Komen afspraken niet na. Dreigen met toekomstige brandschade vanwege een gedeelde kelderdeur die niet op slot zou zitten. beschuldigen je vals zonder te vragen wat er aan de hand is luisteren naar zwakbegaafde leugenaars met zorgcontract. Gaan zorgcontracten aan en weten niet dat autisten grenzen nodig hebben en door hand boven hoofd hebben ze hier 6 jaar terreur uitgeoefend en als je klaagt je bent altijd de enigste ook al weet je dat buren ook geklaagd hebben. doen alles af als incident en slapen zelf rustig in een nette woning hoogstwaarschijnlijk niet van samenwerking. ze hadden beter tegenwerking kunnen heten. niks sociaals aan. kies liever voor maasdelta die hebben communicatieve vaardigheden en luisteren naar huurders in plaats van ze af te bekken en vals te beschuldigen.

reacties:

Review: Weer de Heer Trooster in beeld

Zijn voorganger p smit deed ook niks aan overlast maar mij vals beschuldigen tot ij in 4 dagen tijd 3 filmpjes had hoe ik werd lastig gevallen dan hoor je niks meer. Vrees dat dat deze net zo slecht is met voortrekken overlastgevers. Maar zo asociaal je niet te woord staan msils terugbelverzoeken negeren. Voelt oneerlijk degenererend en kleinerend maar dat is hun mentaliteit kennelijk.

Review: Weer de Heer Trooster in beeld

Zijn voorganger p smit deed ook niks aan overlast maar mij vals beschuldigen tot ij in 4 dagen tijd 3 filmpjes had hoe ik werd lastig gevallen dan hoor je niks meer. Vrees dat dat deze net zo slecht is met voortrekken overlastgevers. Maar zo asociaal je niet te woord staan msils terugbelverzoeken negeren. Voelt oneerlijk degenererend en kleinerend maar dat is hun mentaliteit kennelijk.

Review: onverantwoorde nalatigheid

Typisch samenwerking. Zeg bel maar terug en dan onbereikbaar zijn je niet te woord staan of afschepen. Oplossen ho maat.

Review: Wat een goede toneel school

Zorgcontractjes verdienen ze extra aan alleen leveren ze de zorg voor de zorgcontractjes niet. Laten ze los en belagen ze jou ben jij niet tolerant naar hun zorgcontractje krijg jij grote mond en terreur zwak begaafde gaat doir omdat er voor hun geen gevolgen aan zitten. Corrupt klerezooitje. Gevangen door corruptie en borderliner buurvrouw met argressieprobleem. Samenwerking had beter tegenwerking kunnen heten. Komen woord nooit na.

Review: Woonstichting samenwerking vlaardingen.

3 meter vanaf mijn hoofdkussen is balkon buurvrouw waar vuilniszakken staan en duizenden mades uitkruipen. Samenwerking is hier al 6 weken van op de hoogte. Vandaag toezicht gebeld misschien dat die wel iets doen. Echt ongezonde situatie zo vieze vliegenparadijs.

Review: Camera

Slechtste huisbaas ooit. Altijd druk aan telefoon standaard 3 minuten wachttijd meestal langer nooit gelijk opnemen. Klantonvriendelijke leugenaars lossen niks op laten telefoniste standaard terugbelverzoeken maken na bijna week dagelijks bellen en tig terugbelverzoeken nog niet terug gebeld. Ja ze hebben het druk zijn veel mensen met klachhten. Gek he dat druk blijft als je niks oplost en negeert dan blijven mensen bellen tegen beter weten in want ze poeieren alleen af en lossen niks op. Zelfs na week terugbellen is moeilijk en als zelf bel.ben je zeur en er bellen meer mensen. Misschien beginnen te luisteren naar huurders afspraken nakomen dat telefoon bij hun dan rustiger wordt of zal dat voir hunzelf werkgelegenheid creeren. Niks oplossen werk voor telefonistes. Huurders zijn stront die geld op leveren. NIKS SOCIAALES AAN DEZE WONINGBOUW MET LEUGENACHTIGE NAAM SAMENWERKING. KAN BETER TEGENWERKING HETEN. ZE ZIJN ER ALLEEN OM MISDRAGENDE ZORGCONTRACTEN WAAR ZE EXTRA GELD VOOR KRIJGEN HANDJE BOVEN HOOFD TE HOUDEN. Tegenwerking zou betere naam zijn. Zorgcontract mag gluren door schutting naar buurvrouw andere buren uitschelden als heipaal door zijn huis in travestie op hakken stampen wat je door heel de flat hoord naakt door tuin banjeren ook wel rukkend waardoor een buurvrouw nooit op haar balkon zit maar op gallerij aangrenzend aan mijn balkon zit te roken. en jou uitschelden als je je post uit postvak wil pakken schuin tegenover zijn keukenraam. Het had beter tegenwerking kunnen heten. Dit speelt al vele jaren en huisbaas laat afweten. Nu begint hij ook tegen mij en natuurlijk is samenwerking niet bereikbaar. Schaam me kapot als visite komt en die eerst door gek met zorgcontract uitgescholden worden eer ze bij mijn voordeur zijn. Echt woonstichting samenwerkingsmentaliteit. Veel zorgcontracten op elkaar en de gewone huurders kunnen doodvallen leveten minder geld op. Betere naam zou Tegenwerking zijn.

Review: Camera

Slechtste huisbaas ooit. Altijd druk aan telefoon standaard 3 minuten wachttijd meestal langer nooit gelijk opnemen. Klantonvriendelijke leugenaars lossen niks op laten telefoniste standaard terugbelverzoeken maken na bijna week dagelijks bellen en tig terugbelverzoeken nog niet terug gebeld. Ja ze hebben het druk zijn veel mensen met klachhten. Gek he dat druk blijft als je niks oplost en negeert dan blijven mensen bellen tegen beter weten in want ze poeieren alleen af en lossen niks op. Zelfs na week terugbellen is moeilijk en als zelf belt ben je zeur en er bellen meer mensen. Misschien beginnen te luisteren naar huurders afspraken nakomen dat telefoon bij hun dan rustiger wordt of zal dat voor hunzelf werkgelegenheid creeren zijn niks oplossen mensen blijven bellen werk voor meerdere telefonistes over ruggen van huurders.Niks oplossen werk voor telefonistes. Huurders zijn stront die geld op leveren. NIKS SOCIAALES AAN DEZE WONINGBOUW MET LEUGENACHTIGE NAAM SAMENWERKING. KAN BETER TEGENWERKING HETEN. ZE ZIJN ER ALLEEN OM MISDRAGENDE ZORGCONTRACTEN WAAR ZE EXTRA GELD VOOR KRIJGEN HANDJE BOVEN HOOFD TE HOUDEN. Tegenwerking zou betere naam zijn. Zorgcontract mag gluren door schutting naar buurvrouw andere buren uitschelden als heipaal door zijn huis in travestie op hakken stampen wat je door heel de flat hoord naakt door tuin banjeren ook wel rukkend waardoor een buurvrouw nooit op haar balkon zit maar op gallerij aangrenzend aan mijn balkon zit te roken. en jou uitschelden als je je post uit postvak wil pakken schuin tegenover zijn keukenraam. Het had beter tegenwerking kunnen heten. Dit speelt al vele jaren en huisbaas laat afweten. Nu begint hij ook tegen mij en natuurlijk is samenwerking niet bereikbaar. Schaam me kapot als visite komt en die eerst door gek met zorgcontract uitgescholden worden eer ze bij mijn voordeur zijn. Echt woonstichting samenwerkingsmentaliteit. Veel zorgcontracten op elkaar en de gewone huurders kunnen doodvallen leveten minder geld op. Betere naam zou Tegenwerking zijn. Zorgcontracten mogen terreur uitoefenen.