Reviews van deze auteur

Schandalig bedrijf

Review over Heem wonen

Eerst wordt er doodleuk gezegd dat je met jouw situatie kans maakt op een nieuwbouwwoning en zelfs wordt ingeschreven voor de nieuwsbrief en na een paar weken wordt er ineens gezegd dat ze hebben besloten dat het toch alleen voor 55+ is! (zoals bijna alles bij hun voor 55+ is). Ze komen hun woord niet na en ook is er totaal geen begrip voor de nette huurder. Er wordt van alle hande rommel in de flats geplaatst en o wee als je daar iets over durft te zeggen. Ze mogen een maandje komen ruilen. Eens kijken als ze zelf uit hun nette en fijne leefomgeving worden getrokken en zelf in een oude, vervallen flat tussen de rommel moeten wonen.

Sterke punten
Liegen, afspraken niet nakomen en mensen afwimpelen.

Zwakke punten
Echt luisteren en begrip tonen voor de nette huurders, fatsoendelijke info geven, zeer slecht onderhouden woningen, handelen klachten zeer slecht af enz

Zeer schandalig respectloos personeel en beleid

Review over Heem wonen

Bij Heemwonen nu, samen met andere, meerdere keren een klacht ingediend betreft overlasten. De melders word respectloos behandeld en bijna weggezet als leugenaar en de boeman, terwijl de overlastveroorzaker de hand boven het hoofd word gehouden. Ze bewijzen hiermee dat ze erg gevoelig zijn voor iemand met mooie praatjes. Als je een reactie stuurt, wordt er niet eens inhoudelijk op ingegaan en weggewuifd en durven ze ook te vermelden dat ze de klachten niet meer in behandeling gaan nemen, omdat ´´je niet mee wilt werken´´. Er is totaal geen begrip voor privacy.

Ook vragen ze grof geld voor woningen die eigenlijk rijp zijn voor afgebroken te worden. Overal is schimmel, hout rot, muren die beginnen af te brokkelen en te scheuren en lekkages bij de kozijnen. Zelfs het aannemersbedrijf waarmee hun samenwerken, zegt dat Heemwonen erg slecht is met het onderhoud. Als je belt wanneer een kelder onder water staat, vanwege een hevige regenbui, hebben ze het lef om te zeggen dat ze niks doen en de bewoners maar moeten wachten totdat het water zich van zelf oplost. Ook krijg je te horen dat het ´´normaal´´ is dat houten kozijnen lekken en durven ze meldingen weg te lachen! En zo heb ik nog tig voorbeelden van hun waardeloos beleid. Wel elke maand de huren innen en er iets voor terug verwachten, ho maar. Maar het personeel rijdt wel allemaal in gloednieuwe auto´s en laten we ook vooral het Heemwonen krantje niet vergeten, waarin ze zichzelf verheerlijken.

Sterke punten
Geld innen en huurders slecht en respectloos behandelen zowel met hun gedrag als woningonderhoud.

Zwakke punten
*Ze zijn niet objectief.
*Zetten huurders weg als leugenaar en de boeman.
*Waardeloos beleid.
*Schandalig onderhoud aan woningen en binnen in de woningcomplexen. Er word alleen maar onderhoud gepleegd aan de buitenkant van de woningcomplexen. Trappen, relingen enz zijn verwaarloosd.

reacties: