Eigen Haard Woningcorporatie Amsterdam: wij zorgen voor goede en betaalbare huisvesting in Amsterdam en omstreken voor mensen die dat het meest nodig hebben. Blikvangers, verborgen pareltjes, sociale én vrije sector huurwoningen, koopappartementen, zorgcentra en scholen: bekijk wat we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd!!

Eigen Haard Reviews

 • al jaren last met buren en wordt niet iets mee gedaan. Op zolder ligt oud tapijt (volgens een opzichter die hier ooit was melde mij dat dit met asbest was), dit gemeld en ze zouden het bekijken maar niets meer van gehoord. Brandveiligheid woning?????? Bereikbaarheid slecht. Nu tijdens corona bijna onmogelijk! Maar wel netjes dat ze elk jaar huursverhoging doorberekenen. Voor een kleine woning van nog geen 30m2 €535,- kale huur. Stelletje oplichters het!!!!!!!!!!!!!

  Sterke punten
  helemaal niets.

  Zwakke punten
  Duur, slecht bereikbaar, lossen problemen niet op.

  Door Menno op 28 april 2020 Reageer
 • Woningruil 3 hoeksruil afgewezen.! Ze handhaven hun eigen regelement. Er word inhoudelijk niet gekeken naar de reden maatschappelijk belang.! Ik vind het ernstig dat deze grote organen het monopolie in handen hebben ! Bewoners niet gehoord worden.

  Zwakke punten
  Eenzijdig beleid

  Door Ingrid op 8 oktober 2019 Reageer
 • Totaal niet service gericht, Gaat alleen maar om de poen

  Sterke punten
  0,0

  Zwakke punten
  Meer aan hun klanten denken En niet aan hun eigenbelangen. Het is niet voor niks een dienstverlenend bedrijf.

  Door Jry v L op 1 augustus 2019 Reageer
 • Slecht onderhouden huizen Buurt verpaupering in Betondorp Veel aso bewoners met alcohol problemen. Veel statushouders met asogedrag Bereken slijtage van sanitair door bij het stuk gaan door slijtage. Lekkend badcellen Veel onderhuur waar niks aan wordt gedaan. Abnormale huurverhoging als oude bewoners komen te overlijden. Veel verrote houten kozijnen en afgebladderde verf

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Door Jerry v L op 1 augustus 2019 Reageer
 • Als je een probleem heb met je woning zoals in het verleden er een gaslek was, dien je jaren aan ze te trekken voor ze het probleem serieus nemen. Als je klaagt over schimmel kun je de klok erop gelijk zetten dat je dit zelf mag oplossen jou gezondheid te waarborgen. Je hebt jaren lang sanitair in je huis die jezelf mag vervangen want ze vertikken het te doen. En als je het zelf vervangt krijg je te horen dat je de oude rotzooi dient te bewaren want anders zou je dienen te betalen voor sanitair dat na jaren afgedankt is. Eigenhaard wijst je graag op je plichten maar nooit op je rechten. Goede personeel die ze hadden worden ontslagen voor goedkoper personeel. Als je een buurgeschil heb zijn ze heel goed in het bedreigen van jou als huurder en waarborgen ze het woon genot van een handje vol mensen. En ga niet naar de geschillen commissie want tot twee keer toe is mijn ervaring dat ze de geschillen commssie voor se sier hebben en altijd zullen pleiten voor Eigenhaard.

  Sterke punten
  Individueel waren er werknemers die via eigen haard werken die menselijk zijn en begrip tonen.

  Zwakke punten
  Dat ze graag je als huurder om een handje vol mensen bedreigen en als er iets is wat je met ze dient op te lossen werken ze alleem voor eigen belang en niet vam de huurder.

  Door Jetty kolf op 9 december 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik huur al heel lang bij EH. In het begin was het prima. Als er iets kapot was hoefde je maar te bellen en de volgende dag stond er iemand op de stoep. Tegenwoordig reageert men nergens meer op. Zo is de deurbel van de flat al meer dan een jaar kapot, het duurt maanden en vele dreigingen voordat men reageert. De ellende die zo'n kapotte deurbel oplevert is niet te overzien. Ik had een heup operatie ondergaan waardoor ik enkele weken niet kon lopen en moest veel mensen dagelijks binnen laten, zoals verpleeghulp, de trombosedienst enz. Via een ingewikkeld systeem van telefonisch bellen en sleutel op straat gooien lukte dat. Nu zijn er 2 raamsluitingen kapot en het slot van een buitendeur is kapot, ik moet via het raam naar buiten toe. Volgende maand word ik aan m'n andere heup geopereerd en kan nu dus helemaal niemand binnen laten. De sleutel uit het raam gooien heeft geen zijn omdat het slot kapot is. EH is hiervan op de hoogte en doet niets. Men verdomt het ook om te communiceren. Je hoort helemaal niets. Volgens artikel 6:52 van het burgerlijk wetboek mag je dan de huur inhouden. En dat doe ik dan ook.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie mijn verhaal boven

  Door Max op 12 september 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • het zou deze verhuurder verboden moeten worden om woningen te verhuren

  Door Latka op 2 juli 2017 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • ik vind het jammer dat eigenhaard een woning verhuurd in slechte staat dat wil zeggen zeer slecht geisoleert ook moest ik zelf alle muren stuuken toen ik erin kwam als er iets kapot gaat bvb je geiser en er moet een cv ketel komen ben je maanden bezig met ze. de huurprijs stijgt steeds maar en de woonkwaliteit buurt gaat er op achteruit.

  Sterke punten
  vriendelijk aan telefoon redelijk bereikbaar

  Zwakke punten
  duurdere reparaties laten lang op zich wachten willen liever geen kostbare dingen uitvoeren.woongenot word niet opgelet door verhuurder.

  Door nico vd ree op 4 oktober 2016 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Bij Eigen Haard is in eerste instantie alles prima geregeld. Dat wil zeggen voor alle reparaties en dergelijke kan je vaste bedrijven bellen welke in dienst zijn van Eigen Haard. Helaas zul je hier dan ook wel zelf erg pro actief in moeten zijn. De verhuurder regelt zo min mogelijk voor je. Prima als dit de kosten laag houdt. Mocht er echter een keer wat zijn waarvoor je iemand binnen Eigen Haard wil spreken die ook daadwerkelijk iets met je kan oplossen, dan heb je pech. Eigen Haard doet er alles aan om je niet verder te krijgen dan de receptioniste. Je zal teruggebeld worden, gebeurd niet. Je zal binnen een week antwoord hebben, gebeurd niet. Daarnaast worden alle verantwoordelijkheden die volgens jurisprudentie duidelijk bij de verhuurder liggen zoveel mogelijk gedoken. In eerste instantie is alles wat jij zegt niet waar. Daarna is het wel waar, maar zijn ze niet verantwoordelijk. Daarna zal men er nog eens naar kijken. Dan worden er wellicht dingen "uit coulance" opgepakt en zijn zij in ieder geval gerechtelijk nooit aansprakelijk. Na heel lang touwtrekken, 4 maanden, krijg je een niet dekkende schadesom. Tussendoor zal er alles aan gedaan worden om de boel dood te zwijgen en je niet verder te helpen.

  Sterke punten
  Efficient, marketingtechnisch leuk verhaal

  Zwakke punten
  Mensen waarmee je zaken moet oplossen zijn onbereikbaar (je krijgt altijd alleen maar receptionisten te pakken). Nemen geen verantwoordelijkheid. Zijn niet pro actief, maar altijd reactief.

  Door Jaap op 9 juni 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Eigen Haard

Schrijf je eigen reviewVergelijkWoningcorporaties

Op vergelijkwoningcorporaties.nl lees je reviews over alle woningcorporaties van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Woningcorporaties