Eigen Haard

Eigen Haard Woningcorporatie Amsterdam: wij zorgen voor goede en betaalbare huisvesting in Amsterdam en omstreken voor mensen die dat het meest nodig hebben. Blikvangers, verborgen pareltjes, sociale én vrije sector huurwoningen, koopappartementen, zorgcentra en scholen: bekijk wat we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd!!

Eigen Haard Reviews

  Ontevreden

  Wanneer je een klacht indient omdat je gebreken heb in huis dan krijg je nooit echt een reactie. Het zijn de standaard antwoorden maar nooit een reactie. Ik heb nu al een jaar lang een probleem met lekkage, maar er wordt niks mee gedaan. Ook afspraken worden niet nagekomen. Ik ben zeer ontevreden over eigen haard. Zoals jullie mij hebben behandeld is met geen pen te beschrijven. Geen 1 ster van mij!

  Sterke punten
  Die hebben jullie niet!

  Zwakke punten
  Veel .Jullie kunnen zich niet aan de afspraken houden

  Do not rent here

  This is by far the worst place to rent a house or apartment. You will get horrible service, high prices that rise by +4% every year. If something is broken, you will wait months for them to have a look. In the end they'll tell you it's not their responsibility.
  Best part? You will live next to asylum seekers, ASBO's, jobless idiots who will pay nothing for rent.

  Sterke punten
  There are no positives here.

  Zwakke punten
  Everything. Greedy j@ws

  Van de ene in de andere bazing

  Ondanks dat ik wisselwoning accepteer krijg ik een mail dat eigen haard gerechtelijke procedure tegen me gaat opstarten om me op tijd de flat uit te hebben, terwijl andere huurders die niet ontvangen, ook niet als ze er twee weken eerder uit moeten. Ik wordt dan begeleid door de bewonersbegeleider die mij alleen maar de stress in begeleid. Hij zit zelfs niet op zijn kantoor tijdens zijn uren. Hoe kan dit gebeuren , en als je mailt wordt je een veel melder genoemd. Ik zeur om de sleutel en met alles veroorzaken ze zelf oponthoud en krijgen er een salaris voor. Dan draaien ze het om zeggen een gerechtelijke procedure op te starten maar dat de wisselwoning klaar staat !!! Ook de geschillencommissie doet niets

  Sterke punten
  Alles zeggen om niets te hoeven doen

  Zwakke punten
  Salaris krijgen voor het niet uitvoeren van hun takenpakket en overal nee tegen te zeggen

  Reparatie afspraak 8 november

  Onderhoudsmedewerker Marcel heeft reparaties keurig hersteld en ook nog advies gegeven mbt hang en sluitwerk.
  Top!

  Sterke punten
  Makkelijk afspraak maken

  Leveren verzorgde woningen op

  Jammer dat er blijkbaar zo veel te klagen valt. Mijn ervaringen met EigenHaard zijn eigenlijk positief. Ik woon prettig en van alle woningen die ik de afgelopen 15 jaar in Amsterdam heb bezichtigd, waren de woningen van EigenHaard verreweg het best verzorgd. Goed in de verf, schoon, onderhouden. Personeel netjes. De sociale woningbouw staat enorm onder druk, maar in het algemeen duurt onderhoud/ renovatie/ isolatie van oude woonblokken in Amsterdam dan ook VEEL te lang.

  Daarnaast mag gezegd dat je als huurder ook het nodige kunt doen, zélfs in sociale woningbouw. Tijden veranderen. Een Amsterdamse huur van 600 - 700 Euro, met subsidie en alle andere minima-voordeeltjes is best schappelijk tegenwoordig. Ouderen, zieken en invaliden daargelaten, maar overal personeelstekorten en voor niets gaat alleen de zon nog op! Wie al voor weinig woont mag zelf ook eens wat aanpakken, gaten kan je bv prima stoppen met een pot muurvuller en een plamuurmes..

  Het hoeft niet allemaal gratis he? Eigenlijk zouden alle woningcorporaties een reparatieteam moeten bieden wat hun sociale huurders eventueel tegen een klein bedrag kunnen inhuren voor bepaalde klussen.

  Hoe dan ook, in Amsterdam zie ik Eigen Haard de laatste jaren zeker als 1 van de betere corporaties met een hogere standaard.. Kan toeval zijn.

  Sterke punten
  Verzorgde oplevering, verzorgde communicatie, puntjes op de i.

  Zwakke punten
  Nog niet meegekregen.

  Slechte ervaringen

  Ik wacht nu bijna 3 maanden om mijn Muur te laten stukadoren, nog steeds niks eraan gedaan. Gisteren via messenger bericht gestuurd, wel antwoord gekregen, maar nog niks gehoord! Ik betaal dit keer mijn huur ff niet.

  Zwakke punten
  Veel ! Te hoge huur.

  Te slecht voor woorden

  Slecht te bereiken zowel telefonisch,email als chat en als je iemand aan de lijn krijgt word je behandeld net stront en heel erg slecht bedrijf dat weg moet en als t om betalen gaat zijn ze wel bereikbaar

  Sterke punten
  Geen totaal niet

  Zwakke punten
  Alles slecht tenzij jullie geld moeten krijgen

  Slecht te bereiken

  Zeer slechte service :

  Voorbeeld 1 : Raam stuk >>> 3 maanden wachttijd
  Voorbeeld 2 : Overlast >> wordt naar politie gewezen >> politie wijst naar eigen haard >> minstens 20 meldingen in 2 jaar gedaan.

  Voorbeeld 3 : Lekkage >> is geen spoed geval meer >>

  Voorbeeld 4 : spoed is Brand of Inbraak >> naar mijn weten bel je bij Brand > de BRANDweer > bij inbraak bel je de POLITIE.

  Sterke punten
  Geen >> 10 jaar geleden een zeer tevreden klant >> 10 jaar niks meer van over

  Zwakke punten
  Slechte service
  Slechte ""noodoplossingen""

  Waardeloos

  Komen afspraken niet na. Willen nooit wat repareren. Moet goedkoopste van het goedkoopste zijn willen ze wat vervangen. Jarenlang last van zwarte schimmel door het hele huis en Eigen haard wil daar niets aan doen.

  1 ster is nog te veel... 0 sterren

  Sterke punten
  Zijn er als de kippen bij als er meer verdiend kan worden aan de huurders.

  Zwakke punten
  Slechte klantenservice.
  Uitgekookt.
  Komen afspraken niet na.
  Belangrijken reparaties worden niet uitgevoerd.
  Slechte onderhoud woningen.

  Oplichters van het eerste uur

  Waardeloze partij beloven veel te doen maar er gebeurd niets stuur ze maar naar Rusland kunnen ze afgeschoten worden

  Sterke punten
  liegen en niets nakomen

  Zwakke punten
  iets herstellen of onderhoud uitvoeren

  Telefonisch niet te bereiken.

  Eigen Haard moeilijk telefonisch te bereiken. Ik heb maar een eenvoudige vraag.
  Waarom zijn jullie moeilijk te bereiken. Is het zo dat er zoveel klachten binnen zijn gekomen en daardoor jullie geen telefoon willen opnemen? Is de de beoordeling van 1,5 sterren terecht? Ik doe nooit mee met jullie digitale interview omdat jullie in mijn mening die 1,5 sterren beoordeling niet eens verdiend! Als het aan mij ligt krijgen jullie helemaal geen ster. Via WA heb ik ook al geprobeerd contact te maken maar ze hadden geen tijd voor mij want ze hadden het te druk! terwijl ik maar een eenvoudige vraag heb.

  Sterke punten
  Geen!!!

  Zwakke punten
  Alles omdat jullie niet te bereiken zijn. Hebben jullie wat te verbergen? jullie scoren al zo slecht.

  de oplichters

  herstellen van gebreken is vrijwel onmogelijk nog nooit zo slecht bedrijf mee gemaakt ongeloofelijk slecht beleid op elk niveau , dat dit niet door de overheid wordt aangepakt. Maar we gaan hier zelf voor zorgen dan maar via de rechter.

  Sterke punten
  oplichten

  Zwakke punten
  liegen en bedriegen

  Muizen

  Eigen haard heeft ons huis laten renoveren en daar hebben wij veel
  spijt van. De renovatie heeft het huis in een slechte staat achtergelaten waardoor er nu openingen in de woning zijn die er eerst niet waren en waardoor muizen naar binnenkomen. Contact met eigen haard meerdere keren gehad maar wordt niet serieus genomen.

  Zwakke punten
  Slechte service

  Malafide wonincooperatie

  Mijn ervaringen met Eigen Haard zijn behoorlijk negatief. Als je gebreke meldt treden ze niet op, pas als je de huurcommissie inschakelt en dan nog verdraaien ze de situatie. Ze zullen de schuld altijd bij de huurder neerleggen. Hun verplichtingen nemen ze niet of onvolledig. Alleen bij een escalatie treden ze met gepaste tegenzin op. Eigen Haard is een prima organisatie als er geen gebreken of klachten zijn. Maar zodra deze worden gemeld steken ze hun kop in het zand. Ik zou eerder kiezen voor een andere woningcooperatie dan Eigen Haard.

  Sterke punten
  Tijdig huur incasseren, en het incassotraject onherroepelijk voortzetten

  Zwakke punten
  Niet besluitvaardig, liegen, geen verantwoordelijkheid nemen

  Niets gelijk doen 20 keer bellen

  Lekkage in badkamer. Al een maand mee bezig
  Bel je weer vragen ze wie je bent zit er één of andere muts die ineens je klantnummer laatste nrs bankrekening wil weten
  Woon hier sinds 2005 getrouwd in 2006 gegevens nooit veranderen in systeem maar een brief sturen met de goede naam. Dus ze kone niet helpen ze kon niet verifiëren wie ik was. Echt een waardeloze woningbouwvereniging. Slechte huizen en problemen oplossen ho maar. Maar een huur vragen waar je gek van word.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Liegen en bedriegen

  Slecht slecht slecht

  Woon in Amsterdam Boutenburgflat heel gehorig dit hebben ze niet gemeld van te voren. Ontkennen zelfs dat het gehorig en dat ze klachten krijgen heb al buren gesproken die beamen allemaal dat eigen haard liegt en bedriegt. Veel tocht in de woning slecht geïsoleerd. Dat mensen de woningen kopen is mij een raadsel.
  Ik wordt nooit terug gebeld en ze sturen derden om de problemen op te lossen maar wat er moet gebeuren valt niet onder hun contracten en zo ga je maanden van kastje naar het muurtje. Huurcommissie wordt nu ingeschakeld want eigen haard houdt je aan het lijntje, na een jaar kan je ook daar niet meer terecht. Super slecht hun service.

  Sterke punten
  Hebben ze niet

  Zwakke punten
  Niet netjes of beleefd komen afspraken niet na

  Oplichters

  Word niet schoongemaakt terwijl je wel maandelijks een laag bedragje aan schoonmaakkosten moet betalen, reken maar uit x aantal flatbewoners x aantal portieken x aantal blokken wat ze opstrijken aan niet verleende diensten , niemand die er wat aan doet dus kan het gewoon ook gemeente Amsterdam is niet kritisch naar de verhuurder . Nul sterren , ze zouden niet mogen verhuren

  Bejaarden oplichten en in de kou zetten

  Verschrikkelijk bedrijf,
  Zetten bejaarden in de winter in de kou en in de zomer in de hitte en na 8 maanden,
  nog steeds niemand die een thermostaat kan vervangen en snapt dat de watertemperatuur van 50 te hoog is voor vloerverwarming, zeker zonder thermostaat en zeker in juli.
  Keer op keer vertellen ze dat het ze spijt en dat de beheerder me binnen 2 werkdagen terug zal bellen. 8 maanden verder nog in dezelfde situatie en niet 1maal teruggebeld.. Kosten lopen voor huurder de spuigaten uit.
  Slechte verhuurder die afspraken niet nakomt en zelfs aangeeft dat een mondelinge afspraak niet rechtsgeldig is,als ik de vooraf aangekondigde opnames afspeel wordt er gezegd dat ze dat liever niet hebben???
  Zelf een reparateur bellen mag niet want zij hebben een contract met Bonarius, deze geeft echter aan geen kennis van het systeem te hebben en ook na 8 maanden niks anders kunnen betekenen dan in de winter het water maar op continu 50 te zetten en dat 8 maanden???

  Geen andere keus dan juridische bijstand in te schakelen en een procedure op te starten.
  En wel netjes al meer 45 jaar de huur betalen en de servicekosten walgelijk

  Sterke punten
  Oplichten bejaarden
  Niet 1x terugbellen maar wel elke keer zeggen binnen 2 werkdagen belt de beheerder??? 8 maanden niks

  Ook geen schriftelijke reactie
  En geen enkele reactie bij plaatsen klacht op het klachtenportaal hun website.
  Niet binnen 10 dagen zoals vermeld maar ook binnen 8 maanden??

  Zwakke punten
  Niet nakomen rechtsgeldige overeenkomsten. Zich gedragen als slechte verhuurder. In de winter bejaarden in de kou zetten en zomers 50 graden. Geen enkele afspraak nakomen en niet 1 maal in 8 maanden terugbellen

  eigen haard is een leugenaar

  Ik ben al meer dan drie maanden aan het wachten totdat eigen haard contact met mij opneemt om een reparatie verzoek in te dienen. Vandaag voor de zesde keer contact gehad met eigen haard en weer is beloofd dat er vandaag of morgen contact word opgenomen om een afspraak in te plannen.
  Schaam je diep eigen haard, mensen betalen voor de diensten die je weigert te leveren.

  Sterke punten
  Liegen en voor de gek houden van haar klanten. afspraken niet na komen. Amateurs opsturen om reparaties uit te voeren.

  Zwakke punten
  Asociaal, onvriendelijk aan de telefoon en onbevoegd

  Oplichters en asociaal

  Ernstige houtrot en zwam aangetroffen aan buitenkant en tussen de panelen tijdens werkzaamheden bij alle bovenwoningen in Amsterdam noord ,geven aan geen geld meer te hebben ?? En moeten sparen om alles te vervangen ze reageren nergens op geen mail en geen telefoon asociaal bedrijf ,koop of huur nooit wat van eigenwaarde

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Asociaal

  Oplichters en asociaal

  Ernstige houtrot en zwam aangetroffen aan buitenkant en tussen de panelen tijdens werkzaamheden bij alle bovenwoningen in Amsterdam noord ,geven aan geen geld meer te hebben ?? En moeten sparen om alles te vervangen ze reageren nergens op geen mail en geen telefoon asociaal bedrijf ,koop of huur nooit wat van eigenwaarde

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Asociaal

  Steeds afwijzen woning.

  Na 16 jaar gewoond, 7 jaar geleden woning opgezegd ivm werken in België. Nooit huurschuld gehad. Woonduur(inschrijving 21 jaar). Alle leges betaald. Nu wil ik terug, sta op bijna alle woningen waarop ik reageer no 1. Tal van woningen bezichtigd, alle documenten opgestuurd, ook loonstrookjes. Ieder keer iets anders. Deze keer zou ik niet in aanmerking komen omdat ik eerst werk in Nederland moet hebben, want mevrouw vraagt hoe ik de huur ga betalen, terwijl ik werk maar dan wel over de grens. Ben niet de enige die over de grens werkt. En ik bedoel als ik je alle documenten heb aangeleverd inclusief inkomstenverklaring van Nederland wat gaat t jou aan hoe ik naar mn werk ga en mn geld verdiend om de huur te kunnen betalen. Belachelijk gewoon.! Is er geen hogere hand waar je terecht kan, en de problemen zien? Er zijn toch behoorlijk wat slechte reviews over eigenhaard. Ze bepalen daar allemaal hun eigen regels. 2 sterren is voor mij zelfs te veel.

  Sterke punten
  Sterke punt is dat ze de boel manipuleren gewoon.

  Waardeloos

  Waardeloze organisatie. Reageren nooit op e-mails. Zijn met alles te laat en en volgen niks fatsoenlijk op. Vragen daarnaast idioot hoge tarieven en hebben voor al hun klusjes bevriende mensen die veel duurder zijn. Zeer slecht! Nooit meer in zee gaan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen

  The worst housing corporation I have ever seen!

  So, basically this is by far the most disgraceful housing corporation! They steal from you, they are very stupid and they try to bring more costs for you, while they are very backholded to make something stuck in your house! Don't buy (nor rent) a house from them, these are criminals!

  Sterke punten
  None, they are very bad!

  Zwakke punten
  They are rude to English speaking people.
  So, if you speak English, they think you are stupid (but they are definitely!)
  They don't make anything stuck in your house.
  The prices of the houses (mortgage) is very very high for a stupid small one room house!!!

  SLECHTSTE ARROGANTSTE Woningcorporatie van heel Nederland!!

  Wat een slechte malafide woningcorporatie, dat dat mag bestaan zegt genoeg! Huren worden massaal verhoogd en doen niets aan kapotte lampen, kozijnen of wat het ook mag zijn!!!! Maar wel huur innen, hypocriete kut bende!

  Sterke punten
  Hebben ze niet!

  Zwakke punten
  Bellen/mailen nooit terug, doen niets aan kapotte lampen (of wat het ook mag zijn!) Huren worden wel massaal verhoogd. Daarnaast is het in z'n geheel een zeer matige tot slechte woningbouwvereniging! Punt uit!


Bezoek Eigen Haard

Schrijf een review