Eigen Haard

Eigen Haard Woningcorporatie Amsterdam: wij zorgen voor goede en betaalbare huisvesting in Amsterdam en omstreken voor mensen die dat het meest nodig hebben. Blikvangers, verborgen pareltjes, sociale én vrije sector huurwoningen, koopappartementen, zorgcentra en scholen: bekijk wat we de afgelopen jaren hebben gerealiseerd!!

Eigen Haard Reviews

  Oplichters

  Word niet schoongemaakt terwijl je wel maandelijks een laag bedragje aan schoonmaakkosten moet betalen, reken maar uit x aantal flatbewoners x aantal portieken x aantal blokken wat ze opstrijken aan niet verleende diensten , niemand die er wat aan doet dus kan het gewoon ook gemeente Amsterdam is niet kritisch naar de verhuurder . Nul sterren , ze zouden niet mogen verhuren

  Bejaarden oplichten en in de kou zetten

  Verschrikkelijk bedrijf, Zetten bejaarden in de winter in de kou en in de zomer in de hitte en na 8 maanden, nog steeds niemand die een thermostaat kan vervangen en snapt dat de watertemperatuur van 50 te hoog is voor vloerverwarming, zeker zonder thermostaat en zeker in juli. Keer op keer vertellen ze dat het ze spijt en dat de beheerder me binnen 2 werkdagen terug zal bellen. 8 maanden verder nog in dezelfde situatie en niet 1maal teruggebeld.. Kosten lopen voor huurder de spuigaten uit. Slechte verhuurder die afspraken niet nakomt en zelfs aangeeft dat een mondelinge afspraak niet rechtsgeldig is,als ik de vooraf aangekondigde opnames afspeel wordt er gezegd dat ze dat liever niet hebben??? Zelf een reparateur bellen mag niet want zij hebben een contract met Bonarius, deze geeft echter aan geen kennis van het systeem te hebben en ook na 8 maanden niks anders kunnen betekenen dan in de winter het water maar op continu 50 te zetten en dat 8 maanden??? Geen andere keus dan juridische bijstand in te schakelen en een procedure op te starten. En wel netjes al meer 45 jaar de huur betalen en de servicekosten walgelijk

  Sterke punten
  Oplichten bejaarden Niet 1x terugbellen maar wel elke keer zeggen binnen 2 werkdagen belt de beheerder??? 8 maanden niks Ook geen schriftelijke reactie En geen enkele reactie bij plaatsen klacht op het klachtenportaal hun website. Niet binnen 10 dagen zoals vermeld maar ook binnen 8 maanden??

  Zwakke punten
  Niet nakomen rechtsgeldige overeenkomsten. Zich gedragen als slechte verhuurder. In de winter bejaarden in de kou zetten en zomers 50 graden. Geen enkele afspraak nakomen en niet 1 maal in 8 maanden terugbellen

  eigen haard is een leugenaar

  Ik ben al meer dan drie maanden aan het wachten totdat eigen haard contact met mij opneemt om een reparatie verzoek in te dienen. Vandaag voor de zesde keer contact gehad met eigen haard en weer is beloofd dat er vandaag of morgen contact word opgenomen om een afspraak in te plannen. Schaam je diep eigen haard, mensen betalen voor de diensten die je weigert te leveren.

  Sterke punten
  Liegen en voor de gek houden van haar klanten. afspraken niet na komen. Amateurs opsturen om reparaties uit te voeren.

  Zwakke punten
  Asociaal, onvriendelijk aan de telefoon en onbevoegd

  Oplichters en asociaal

  Ernstige houtrot en zwam aangetroffen aan buitenkant en tussen de panelen tijdens werkzaamheden bij alle bovenwoningen in Amsterdam noord ,geven aan geen geld meer te hebben ?? En moeten sparen om alles te vervangen ze reageren nergens op geen mail en geen telefoon asociaal bedrijf ,koop of huur nooit wat van eigenwaarde

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Asociaal

  Oplichters en asociaal

  Ernstige houtrot en zwam aangetroffen aan buitenkant en tussen de panelen tijdens werkzaamheden bij alle bovenwoningen in Amsterdam noord ,geven aan geen geld meer te hebben ?? En moeten sparen om alles te vervangen ze reageren nergens op geen mail en geen telefoon asociaal bedrijf ,koop of huur nooit wat van eigenwaarde

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Asociaal

  Steeds afwijzen woning.

  Na 16 jaar gewoond, 7 jaar geleden woning opgezegd ivm werken in België. Nooit huurschuld gehad. Woonduur(inschrijving 21 jaar). Alle leges betaald. Nu wil ik terug, sta op bijna alle woningen waarop ik reageer no 1. Tal van woningen bezichtigd, alle documenten opgestuurd, ook loonstrookjes. Ieder keer iets anders. Deze keer zou ik niet in aanmerking komen omdat ik eerst werk in Nederland moet hebben, want mevrouw vraagt hoe ik de huur ga betalen, terwijl ik werk maar dan wel over de grens. Ben niet de enige die over de grens werkt. En ik bedoel als ik je alle documenten heb aangeleverd inclusief inkomstenverklaring van Nederland wat gaat t jou aan hoe ik naar mn werk ga en mn geld verdiend om de huur te kunnen betalen. Belachelijk gewoon.! Is er geen hogere hand waar je terecht kan, en de problemen zien? Er zijn toch behoorlijk wat slechte reviews over eigenhaard. Ze bepalen daar allemaal hun eigen regels. 2 sterren is voor mij zelfs te veel.

  Sterke punten
  Sterke punt is dat ze de boel manipuleren gewoon.

  Waardeloos

  Waardeloze organisatie. Reageren nooit op e-mails. Zijn met alles te laat en en volgen niks fatsoenlijk op. Vragen daarnaast idioot hoge tarieven en hebben voor al hun klusjes bevriende mensen die veel duurder zijn. Zeer slecht! Nooit meer in zee gaan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen

  The worst housing corporation I have ever seen!

  So, basically this is by far the most disgraceful housing corporation! They steal from you, they are very stupid and they try to bring more costs for you, while they are very backholded to make something stuck in your house! Don't buy (nor rent) a house from them, these are criminals!

  Sterke punten
  None, they are very bad!

  Zwakke punten
  They are rude to English speaking people. So, if you speak English, they think you are stupid (but they are definitely!) They don't make anything stuck in your house. The prices of the houses (mortgage) is very very high for a stupid small one room house!!!

  SLECHTSTE ARROGANTSTE Woningcorporatie van heel Nederland!!

  Wat een slechte malafide woningcorporatie, dat dat mag bestaan zegt genoeg! Huren worden massaal verhoogd en doen niets aan kapotte lampen, kozijnen of wat het ook mag zijn!!!! Maar wel huur innen, hypocriete kut bende!

  Sterke punten
  Hebben ze niet!

  Zwakke punten
  Bellen/mailen nooit terug, doen niets aan kapotte lampen (of wat het ook mag zijn!) Huren worden wel massaal verhoogd. Daarnaast is het in z'n geheel een zeer matige tot slechte woningbouwvereniging! Punt uit!

  Hele slechte service, slechte houding, slechte huizen!

  Huizen zijn zeer gebrekkig! Reparatieverzoeken heeft geen zin, niemand die wat komt maken. Reageren nooit op e-mails noch telefoontjes en tevens zeer arrogant zoals velen al duidelijk hebben gemaakt!

  Sterke punten
  NIKS! NADA! NOTHING!

  Zwakke punten
  Huren zijn te hoog. Reageren nooit op correspondentie. Arrogante idiote medewerkers!

  Criminele Malafide woningcorporatie!

  Neemt huurders in de maling, steelt, bedriegt en reageert werkelijk NOOIT op mails e.d!!!

  Sterke punten
  Enkele medewerkers zijn oké!

  Zwakke punten
  Afspraken nooit nakomen! Asociaal! Arrogant! Malafide!

  Slechtste woningcorporatie in heel Nederland!

  Tuig van medewerkers! Zeer slechte ''service'' als ze dat woord überhaupt kennen!

  Sterke punten
  GEEN!

  Zwakke punten
  REAGEREN NOOIT! Zeer ASOCIAAL! Huren worden erg veel verhoogd!!

  verbod op deze verhuurder

  faciliteerder en huisjesmelker, pas na 30 jaar tochtende ramen vervangen en opknapwerkzaamheden voor elkaar gekregen met behulp van externe partij, eerder ander achterstallig onderhoud minimale wachttijd anderhalf jaar om het op te laten knappen. Corrupte medewerkers die de boel bij elkaar liegen. Als je ziek wilt worden en niet aan je leven toe wilt komen moet je bij hun huren. Het zou verboden moeten worden dat dit bedrijf bestaat en verhuurt of verkoopt, want je contract is niets waard, nul woongenot, alleen maar ellende. Hebben hun eigen vriendenclubje bij de gemeente amsterdam en politie die ze voor hun karretje spannen en aansturen, het is een heel vervelend treiterclubje wat daar zit. Allemaal niet integer personeel en zeker niet profesioneel . Ze liegen alles bij elkaar maar dat vind je niet terug in bv hun klokkeluidersregeling. Dat bedrijf hoort niet te bestaan. Het zijn oplichters.

  Zwakke punten
  Alles wat omschreven is.

  Slechtste verhuurder ooit

  Eigen haard is een ster in het niet reageren,niks op te lossen,je maanden in een renovatie laten zitten zonder verwarming,toilet,badkamer, en het dan herstelwerkzaamheden noemen om maar wel die maanden de huur kunnen blijven innen. Klachten en problemen worden niet opgelost,je wordt behandeld alsof je een gekkie bent. Maar ondertussen wel de hoofdprijs vragen voor een gehorige pauperwoning. Eigen Haard wil helemaal niks voor je doen,ook al zijn dat hun plichten,ze zullen net zo lang draaien en liegen totdat je het opgeeft. En van een andere verhuurder huren is bijna niet mogelijk, deze dievenbende heeft half Amstelveen in zijn bezit.

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  Alles,zie hierboven

  verbod op deze verhuurder

  eigen haard zou verboden moeten worden om woningen te verhuren, nooit service gehad, wel schoonmaakkosten moeten betalen maar pas 3 keer schoongemaakt in 35 jaar sinds de laatste tijd, jarenlang met een meter slangetje moeten douchen zonder douchekop, pas recent een wastafel gekregen die 2 keer zo groot is als mijn oude, in 35 jaar pas recent een nieuwe keuken gekregen, de buitenmuur laten ze groen worden, pas 3keer schoongemaakt, waarvan de eerste 2 keer een mannetje staand met een hoge druk spuit kwam niet verder dan een hoog, vanaf dag 1 kierende ramen maar ze waren pas gezet dus was het goed, viel niet warm te stoken, huilend met mijn jas aan in de winter met plastic voor mijn ramen, pas na 33 jaar werden de roosters vervangen in de ramen, voor schimmel in de badkamer wat in de winter op kwam zetten kwamen ze in de zomer kijken als alles weg was, heb 10 jaar moeten zeuren voor een rooster ventilatie in de badkamer, was er in 5 minuten ingezet. ik kan je nog veel meer vertellen, de instanties controleren elkaar niet, ze zijn vrienden met elkaar en houden elkaar de hand boven het hoofd. Inclusief de gemeente, het is een rond speel spelletje waarbij de burger kan klagen bij de ombudsman, terwijl die geen bal kan, geen enkele macht heeft en ook advies kan men naast zich neerleggen. De verhuurder is een oplichter een huisjes melker en een leugenaar en tout klootzak heeft er een baan gevonden. Ze doen er alles aan om maar niets te hoeven doen, ze liegen, ze draaien, ze bedriegen, je wordt genaaid waar je bij staat, je wordt gewoon uitgelachen en in de maling genomen , ze creeren problemen het liefst tot het calamiteiten worden ,Het personeel (de onderlaag ) weet zelf niet hoe dat bedrijf in elkaar steekt. Gaat allemaal van aannames en theorie uit. De meeste vakmannen zijn prutsers, is net alles opgeknapt kun je een week uittrekken voor een nieuwe geizer omdat ze je jarenlang met een open verboden geizer laten zitten en wordt je keuken gehavend achter gelaten en degene die dan komt repareren gaat met 180 kg op je vriezer zitten om ergens bij te kunnen, Het is een bullshitbedrijf en een grote intimidator als je je mannetje staat. Ze hebben lak aan huurdersrechten maar ook aan mensenrechten , lak aan woongenot en gangbare normen , neem de bedragen voor niet verleende diensten keer het aantal huurders en zoveel geld verdienen ze terwijl ze mooie woorden neerkalken over zichzelf. Ik heb nul woongenot van ze gehad . Het is een verhuurder die zwart op wit liegt en ook mondelinge afspraken komen ze niet na. Het is geen haar beter dan de maffia, met de zelfde werkwijze. nul sterren

  Sterke punten
  dat ze iedereen in hun zak hebben zitten is op zich wel knap , dus een 10 voor corrupt zijn en anderen daar in mee slepen

  Zwakke punten
  alles wat ik beschreven heb

  Asbest in woningen

  \\r\\nEnige jaren geleden kreeg ik een schrijven van Eigenhaard dat er asbest in mijn woning zat en dat ik geen kozijnen mocht schuren en/of er in boren. Een jaar daarvoor heb ik deze woning gekregen en heb toen alle kozijnen geschuurd en ook hier en daar geboord dus waarschijnlijk heb ik al een flinke dosis asbest binnen gekregen. Ik heb daar ook brieven over gestuurd maar het interesseerde hun geen donder. Ik ben die periode 3 maanden niet in mijn huis geweest uit angst voor die asbest maar omdat Eigenhaard wederom niets ondernam was ik toch genoodzaakt de woning  weer te betrekken.\\r\\n\\r\\nNu willen ze dat ik tijdens verduurzaming gewoon in huis blijf\\r\\nIn hun schrijven van 30 juli staat duidelijk bij overige werkzaamheden � verwijderen asbest waar we werken� \\r\\nHet asbest zit in de kozijnen en de sponningen van de ramen en juist die gaan ze vervangen.\\r\\nEigenhaard heeft in het verleden aantoonbaar laten merken dat het ze helemaal niets interesseert dat mensen blootgesteld worden aan asbest en of de bewoners daar kanker of problemen met hun luchtwegen van zouden kunnen krijgen. \\r\\nIk heb nadat ik aangegeven had dat ik in de betreffende kozijnen geboord en geschuurd had van niemand een reactie gehad omdat het hun gewoonweg niet interesseert. Misschien omdat het hier toch maar oude mensen betreft omdat het veel te dure 55+ woningen zijn.\\r\\nIk werd er door eigen haard zelf voor gewaarschuwd niet te boren of te schuren in of aan de kozijnen. Toen bleek dat dat al gebeurd was ging hun kop in het zand!\\r\\nIk blijf niet in mijn huis wanneer ze asbest gaan verwijderen en ik vind ook belachelijk dat die oude mensen niet fatsoenlijk op de hoogte gebracht worden van het gevaar waar ze aan blootgesteld worden. \\r\\nIn de wet staan bepaalde voorwaarden waar men rekening mee dient te houden in het geval van asbest verwijdering. Dit zal ook een van de hoofdzaken in mijn gerechtelijke procedure zijn.\\r\\n� 720 voor 32 m2 en nog vol met asbest ook

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geven niets om de mensen. Zijn veel te duur, nietsontziend en levensgevaarlijk

  Asbest in woningen

  Enige jaren geleden kreeg ik een schrijven van Eigenhaard dat er asbest in mijn woning zat en dat ik geen kozijnen mocht schuren en/of er in boren. Een jaar daarvoor heb ik deze woning gekregen en heb toen alle kozijnen geschuurd en ook hier en daar geboord dus waarschijnlijk heb ik al een flinke dosis asbest binnen gekregen. Ik heb daar ook brieven over gestuurd maar het interesseerde hun geen donder. Ik ben die periode 3 maanden niet in mijn huis geweest uit angst voor die asbest maar omdat Eigenhaard wederom niets ondernam was ik toch genoodzaakt de woning  weer te betrekken. Nu willen ze dat ik tijdens verduurzaming gewoon in huis blijf In hun schrijven van 30 juli staat duidelijk bij overige werkzaamheden “ verwijderen asbest waar we werken” Het asbest zit in de kozijnen en de sponningen van de ramen en juist die gaan ze vervangen. Eigenhaard heeft in het verleden aantoonbaar laten merken dat het ze helemaal niets interesseert dat mensen blootgesteld worden aan asbest en of de bewoners daar kanker of problemen met hun luchtwegen van zouden kunnen krijgen. Ik heb nadat ik aangegeven had dat ik in de betreffende kozijnen geboord en geschuurd had van niemand een reactie gehad omdat het hun gewoonweg niet interesseert. Misschien omdat het hier toch maar oude mensen betreft omdat het veel te dure 55+ woningen zijn. Ik werd er door eigen haard zelf voor gewaarschuwd niet te boren of te schuren in of aan de kozijnen. Toen bleek dat dat al gebeurd was ging hun kop in het zand! Ik blijf niet in mijn huis wanneer ze asbest gaan verwijderen en ik vind ook belachelijk dat die oude mensen niet fatsoenlijk op de hoogte gebracht worden van het gevaar waar ze aan blootgesteld worden. In de wet staan bepaalde voorwaarden waar men rekening mee dient te houden in het geval van asbest verwijdering. Dit zal ook een van de hoofdzaken in mijn gerechtelijke procedure zijn. € 720 voor 32 m2 en nog vol met asbest ook

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geven niets om de mensen. Zijn veel te duur, nietsontziend en levensgevaarlijk

  slechte woningbouw

  al jaren last met buren en wordt niet iets mee gedaan. Op zolder ligt oud tapijt (volgens een opzichter die hier ooit was melde mij dat dit met asbest was), dit gemeld en ze zouden het bekijken maar niets meer van gehoord. Brandveiligheid woning?????? Bereikbaarheid slecht. Nu tijdens corona bijna onmogelijk! Maar wel netjes dat ze elk jaar huursverhoging doorberekenen. Voor een kleine woning van nog geen 30m2 €535,- kale huur. Stelletje oplichters het!!!!!!!!!!!!!

  Sterke punten
  helemaal niets.

  Zwakke punten
  Duur, slecht bereikbaar, lossen problemen niet op.

  Niet voor de menselijkheid begrip achter nr huur.

  Woningruil 3 hoeksruil afgewezen.! Ze handhaven hun eigen regelement. Er word inhoudelijk niet gekeken naar de reden maatschappelijk belang.! Ik vind het ernstig dat deze grote organen het monopolie in handen hebben ! Bewoners niet gehoord worden.

  Zwakke punten
  Eenzijdig beleid

  Slechte woningbouw

  Totaal niet service gericht, Gaat alleen maar om de poen

  Sterke punten
  0,0

  Zwakke punten
  Meer aan hun klanten denken En niet aan hun eigenbelangen. Het is niet voor niks een dienstverlenend bedrijf.

  Slechte woningbouw

  Slecht onderhouden huizen Buurt verpaupering in Betondorp Veel aso bewoners met alcohol problemen. Veel statushouders met asogedrag Bereken slijtage van sanitair door bij het stuk gaan door slijtage. Lekkend badcellen Veel onderhuur waar niks aan wordt gedaan. Abnormale huurverhoging als oude bewoners komen te overlijden. Veel verrote houten kozijnen en afgebladderde verf

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Een woningbouw waarvan alleen je word geholpen wanneer je mensen daar persoonlijk kent

  Als je een probleem heb met je woning zoals in het verleden er een gaslek was, dien je jaren aan ze te trekken voor ze het probleem serieus nemen. Als je klaagt over schimmel kun je de klok erop gelijk zetten dat je dit zelf mag oplossen jou gezondheid te waarborgen. Je hebt jaren lang sanitair in je huis die jezelf mag vervangen want ze vertikken het te doen. En als je het zelf vervangt krijg je te horen dat je de oude rotzooi dient te bewaren want anders zou je dienen te betalen voor sanitair dat na jaren afgedankt is. Eigenhaard wijst je graag op je plichten maar nooit op je rechten. Goede personeel die ze hadden worden ontslagen voor goedkoper personeel. Als je een buurgeschil heb zijn ze heel goed in het bedreigen van jou als huurder en waarborgen ze het woon genot van een handje vol mensen. En ga niet naar de geschillen commissie want tot twee keer toe is mijn ervaring dat ze de geschillen commssie voor se sier hebben en altijd zullen pleiten voor Eigenhaard.

  Sterke punten
  Individueel waren er werknemers die via eigen haard werken die menselijk zijn en begrip tonen.

  Zwakke punten
  Dat ze graag je als huurder om een handje vol mensen bedreigen en als er iets is wat je met ze dient op te lossen werken ze alleem voor eigen belang en niet vam de huurder.

  Komt zijn verplichtingen niet na

  Ik huur al heel lang bij EH. In het begin was het prima. Als er iets kapot was hoefde je maar te bellen en de volgende dag stond er iemand op de stoep. Tegenwoordig reageert men nergens meer op. Zo is de deurbel van de flat al meer dan een jaar kapot, het duurt maanden en vele dreigingen voordat men reageert. De ellende die zo'n kapotte deurbel oplevert is niet te overzien. Ik had een heup operatie ondergaan waardoor ik enkele weken niet kon lopen en moest veel mensen dagelijks binnen laten, zoals verpleeghulp, de trombosedienst enz. Via een ingewikkeld systeem van telefonisch bellen en sleutel op straat gooien lukte dat. Nu zijn er 2 raamsluitingen kapot en het slot van een buitendeur is kapot, ik moet via het raam naar buiten toe. Volgende maand word ik aan m'n andere heup geopereerd en kan nu dus helemaal niemand binnen laten. De sleutel uit het raam gooien heeft geen zijn omdat het slot kapot is. EH is hiervan op de hoogte en doet niets. Men verdomt het ook om te communiceren. Je hoort helemaal niets. Volgens artikel 6:52 van het burgerlijk wetboek mag je dan de huur inhouden. En dat doe ik dan ook.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie mijn verhaal boven

  niet aan te bevelen

  het zou deze verhuurder verboden moeten worden om woningen te verhuren

  slechte woningen

  ik vind het jammer dat eigenhaard een woning verhuurd in slechte staat dat wil zeggen zeer slecht geisoleert ook moest ik zelf alle muren stuuken toen ik erin kwam als er iets kapot gaat bvb je geiser en er moet een cv ketel komen ben je maanden bezig met ze. de huurprijs stijgt steeds maar en de woonkwaliteit buurt gaat er op achteruit.

  Sterke punten
  vriendelijk aan telefoon redelijk bereikbaar

  Zwakke punten
  duurdere reparaties laten lang op zich wachten willen liever geen kostbare dingen uitvoeren.woongenot word niet opgelet door verhuurder.


Bezoek Eigen Haard

Schrijf je eigen review