GoedeStede

GoedeStede beheert 7560 woningen die verspreid liggen in de stadsdelen Almere Buiten, Almere Haven en Almere Stad. Hieronder worden per stadsdeel de wijken weergegeven waar GoedeStede woningbezit heeft.

GoedeStede Reviews

  Harteloos

  Ben nu al bijna 3 jaar bezig voor een woningruil. Goede Stede komt eerst ermee dat de woning vrije sector willen maken. Nu werken ze ook niet mee met driehoeksruil.

  Een jaar geleden is de boel zwaar geëscaleerd gezien ik hier graag weg wil en er extra redenen voor heb om hier weg te gaan. Ben namelijk in mijn woning aangerand door nu inmiddels door goede stede verplaatste buurman. Goede Stede meet met 2 maten. Na de escalatie heb ik een gesprek gehad met goedestede, ze boden mij een mindere woning in Almere buiten of Almere haven. Deze heb ik geweigerd gezien ik Almere uit wil. Maar de oude buren daar in tegen kregen een betere woning aangeboden en slechts een paar honderd meter bij mij vandaan. Deze mensen liepen continu achter met de huur, hebben een paar keer een bijna uit huis zetting gehad. Voor dit alles had ik nooit echt problemen met Goede Stede totdat ik woningruil wilde doen. Goede Stede gaat zelfs zo ver dat ze een dossier aan t opbouwen zijn over allemaal dingen waarvan ze mij de bewoonster niet eens van de hoogte stellen. Zo had een van de buren een klacht ingediend over geluidsoverlast. Mij werd hier niks over gevraagd. Dit werd meteen via hun advocaat naar mijn advocaat gestuurd. Mijn reactie was..wie woont er des betreffende perceel, ik of hun advocaat??
  Ik zit noodgedwongen in een woning waar er voor mij nare herinneringen aan kleven maar, daar heeft Goede Stede geen oren naar. Enige wat ze willen is de woning in de vrije sector gooien. Ben al zo lang bezig en kan tot op heden niemand vinden die bijna € 900 voor de woning wil betalen. Ik woon geïsoleerd van de rest van de buurt, loop op mn tenen in mn huurhuis omdat er van elk gelaten scheet een dossier opgebouwd word. Dit is echt te triest voor woorden. En dit allemaal omdat ik graag een woningruil wil doen.

  Sterke punten
  Geen één

  Zwakke punten
  Liegen en bedriegen

  Ik word afgewimpeld door goede stede

  Na anderhalf jaar mailen..bellen en appen is mijn klacht naar goede stede niks gedaan. Veel smoesjes..\\r\\nde firma Breman geeft zaken door die niet kloppen. Gelukkig heb ik alles op papier. Ik heb afgelopen week contact gezocht met Jos van Buuren van goede stede. Er is een terugbel verzoek gemaakt afgelopen vrijdag het is nu dinsdag nog niks gehoord. Dan toch de stap naar een advokaat

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel

  Slecht

  Slecht bereikbaar, bellen nooit terug

  Super langzaam

  Twee maanden geleden klacht ingediend, nog een x erover gebeld.titaal geen reactie

Bezoek GoedeStede

Schrijf een review