Centrada

Centrada is een woonstichting met bijna 9.000 verhuureenheden en ongeveer 75 medewerkers in Lelystad. Centrada heeft een unieke positie in Lelystad. Bijna alle sociale huurwoningen in de stad zijn in ons bezit. Daarmee heeft Centrada een grote verantwoordelijkeid voor de kwaliteit van wonen in de stad. Bij alles wat we doen stellen we de klant centraal. We werken daarbij actief samen met onze klanten, de gemeente en andere partners. Ons motto is dan ook: 'Samenwerken aan wonen'.

Centrada Reviews

  ontevreden

  Onderhouden woningen niet goed.Nemen klachten niet serieus.Gaan op de stoel van de dokter zitten.Jaren bedelen om reperaties.Iedere keer kleine noodoplossingen ,Pur in kieren enzo.Maar na jaar weer verrot. Insecten lopen zo door plinten me huis in .Opzichter beloofd dingen .Naderhand blijkt het anders te liggen .Vind het een niet sociaal bedrijf.Na 6 jaar ellende.Ging het helemaal fout.Constant lekkages gehad.Nadat fout ging werd er eindelijk wat gedaan.Veel schade opgelopen .Verzekering keert niet uit.Centrada compenseert niet.Dus zit nu in huis met heel veel schade.En kan pas opknappen als vakantiegeld er is.Opzichter heet enorm zn best gedaan toen de schade groot werd.Maar was fijn geweest als ze eerder serieus hadden genomen. Omdat ik het al jaren aangaf. Ergste vind ik het ouderwetse macht vertoon. Geen menselijk en klantvriendelijk bedrijf.............Heb er ook psychisch schade door opgelopen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte comunicatie.geen antwoord krijgen op je mails.terwijl je huis lekt aan alle kanten.Tot het te laat was.En me hele wand verrot was.En water onder vloer in me woonkamer liep.10 weken in onmenselijke situatie gezeten .Ggd erbij gehaald.Die schrokken van de situatie.Toen ik een vraag had over iets terug laten plaatsen .Werd ik nog net niet afgebekt aan de telefoon .Maar al me andere mails werden genegeerd........Ben niet te speken over centrada.

  Slechte misleidend bedrijf

  Super slechte bedrijf echt mogolen werken daar

  Sterke punten
  Centrada is een misleidend bedrijf die tegen mensen in werk personeel die hun eigen regels maken en allemaal mensen onderling voorrang geven

  Zwakke punten
  De waarheid praten

  Als laatste aanbod

  Kan niet veel vertellen over de centrada huur nog geen woning ben wel al 12 jaar lid.
  Nu is het zo dat wij wel willen verhuizen naar een woning van hun blijkt het dus zo te Ijn dat eerst de bestande huurders voorrang krijgen, vraag mijn af waarom ik lid ben als ik als laatste aanbod ben jammer dat er niet nog een woningbouw vereniging zit in lelystad

  Afstandelijk.

  Ik wilde een betalingsregeling treffen voor 1 maand huurachterstand, willen ze niet helpen omdat ik geen “goede reden” had. Voorbeeld van wat wel een goede reden zou kunnen zijn wilde ze niet geven. Ze sturen liever deurwaarders op je af dan eenmalig een korte regeling te treffen.

  Sterke punten
  Reparaties

  Zwakke punten
  Benepen, geen begrip voor anderen. Hebzuchtig en onbetrouwbaar.

  Door de jaren heen

  Ik ben jarenlang (vanaf 1977) bekend met Centrada. De laatste jaren is er sprake van verbeteringen op meerdere terreinen van dienstverlening. Echter een ruime voldoende is nog ver weg. Gezegd moet worden dat Centrada ook te maken heeft met huurders (een flink percentage) in de lage sociale klasse en beschaafdheid vaak ver te zoeken is bij deze.

  Sterke punten
  Redelijke huurprijzen en kwaliteit woningen. Laatste jaren veel gedaan aan communicatie.

  Zwakke punten
  Aanbod huurwoningen nieuwe segment.

  eenoog is koning

  Na de scheiding van mijn vrouw had ik met spoed een woning nodig. Werd afgekeurd omdat ik 8 jaar daarvoor ergens was ontslagen. Dat ik daarna weer werk had was allemaal niet relevant volgens hun. 8 jaar, waar bemoeien die lui zich mee? Helaas voor woningzoekenden zijn zij de enige sociale woningverhuurders in Lelystad. Ze kunnen doen en laten wat ze willen. Walgelijk!!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen

Bezoek Centrada

Schrijf je eigen review