Ymere - 6 Reviews

Last updated: 23 mei 2019
Ymere Logo

14.3% aanbevolen, 6 Reviews

  1. Ymere
  2. Ymere Reviews
  3. Schrijf ook een review over Ymere

Ymere

Ymere: wonen, leven, groeien. Ymere werkt als maatschappelijk ondernemer aan wijken met perspectief waar bewoners willen wonen, leven en groeien. We zijn actief in de metropoolregio Amsterdam, met als kerngemeenten Alkmaar, Almere, Amsterdam, Haarlem en Haarlemmermeer, Leiden en Weesp. We bezitten rond de 90.000 verhuureenheden, waarvan ongeveer 81.000 woningen.

eigen-woning

Ymere Details

Hits: 387

URL: https://www.ymere.nl/ymere/home.asp

Categorieën: Flevoland

Reviews: 6


Ymere reviews (6):

Ymere - Kansloos

0

Review:
Heb sinds 2006 al last van lekkage en slecht sluitende Frans balkon. Tot op heden nog steeds geen oplossing voor mijn probleem.zouden weer onderdelen bestellen maar natuurlijk weer niks gehoord. En als je ze dan belt zeggen ze dat ze dat ze 10dagen geleden zijn langsgeweest voor reparatie. Laatste die ik gezien heb is 3maanden terug. Enige wat ze doen is n nieuw reparatie verzoek indienen wat mij weer vrije uren gaat kosten terwijl ze al gekeken hebben en zogenaamd onderdelen. Oja ik vergeet te zeggen dat ze Hm gewoon dicht wilde schroeven met schroeven. En dus helemaal niet meer open gaat. En ik met n klein klapraam over blijf. Kansloos slecht bedrijf denk huurcommissie er maar op zetten dit kan toch niet

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Leugens en bedrog, zeggen wat je wilt horen maar zonder enkel resultaat

Ymere - Ymere is waardeloos!

0

Review:
LET OP MET TEKENEN CONTRACT !!! NEEM NIKS OVER! Ze laten je een contract tekenen waar overname van bijvoorbeeld de douche of de keuken wordt aangeboden. Begin hier nooit aan en laat Ymere alles naar originele staat terug vervangen. WAAROM? Omdat ze graag terugvallen op het feit dat je de spullen hebt overgenomen en hier zelf verantwoordelijk voor bent na tekenen contract. Ofwel mocht er iets stuk gaan heb je pech! JIJ hebt het overgenomen. JOUW PROBLEEM. Dit is de mentaliteit van Ymere! Stug, onvriendelijk, onredelijk en ongeintresseert. Het mag niks kosten en er mag huur geïncasseerd worden, thats it!!
Ik heb een keuken die niet standaard is. Deze is toe aan vervanging. Er zit een extra stuk bij van 37cm breed en 2.17m lang. Of ik hiervoor even 1300 euro wou bijleggen. Ik vroeg of ze wel goed bij hun hoofd waren. Daarna had ik gevraagd of Ymere mij dan hun gedeelte van de keuken wat hun betaalden wilden vergoeden, want dan regel ik het zelf wel. Zoals verwacht niet mogelijk. Dus er is voor mij maar 1 optie bij hun monopolie regime. 1300 bijbetalen. Geleerd om nooit meer iets over te nemen bij hun. Belachelijk wat een geld. Geen goed woord over voor Ymere. Altijd tegenwerken bij vervangen van dingen die stuk zijn of niet naar toebehoren functioneren. Ik geef jullie een als cijfer een 0 uit 10 punten!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Nalatigheid (dingen worden pas vervangen als ze weggerot zijn).
Slordige communicatie (heel veel nummers, heel veel om elkaar heen communiceren).
Liefst niks vervangen.
Geen empathie of sympathie
Geen flexabiliteit
Totaal niet oplossing gericht.
Ze laten je zonder blikken of blozen aan je lot over.

Michael beveelt Ymere NIET aan bij vrienden/bekenden

Ymere - slecht

0

Review:
slechte service

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

patrick beveelt Ymere NIET aan bij vrienden/bekenden

Ymere - Verwacht niets van Ymere

0

Review:
De woningbouw verhuurt een woning en incasseerd de huur, daarmee is alles gezegd. Geen onderhoud aan woning (ketel, brandtrappen) of algemene ruimtes (waar service kosten voor), reperatieverzoeken wordt niet op gereageerd. De een mag bij vertrek de woning zo achterlaten (vloerbedekking, in kleur geschilderde muur) de ander alles schoon strippen en wit over schilderen.

Sterke punten:
Geen, een monopolie positie qua woning verhuur in sommige regio’s, kunt er niet omheen.

Zwakke punten:
Zie review.

IC beveelt Ymere NIET aan bij vrienden/bekenden

Ymere - huur hier niet!!!

0

Review:
Ymere kan een goede woning bouw zijn zolang de huur betaald word en er verder geen vragen aan hun komen. Dus geen meldingen overlast of reparatieverzoek. Alleen huur betalen dus, verder niks! Onderhoud is zelden en gas word niet jaarlijks gecontroleerd.

Ik heb 8 jaar overlast. ik heb diverse klachten ingediend die niet in behandeling worden genomen en dus niks mee word gedaan. Ik heb gezondheidsschade door de overlast maar beide voor niet erkent. Volgens Ymere is er geen overlast, terwijl zij nog nooit in mijn woning zijn geweest. Er word geen geluidsonderzoek ingesteld om de overlast vast te stellen.

Dhr van afd. overlast is onbeleefd. Om de overlast door te geven opgebeld heeft hij 3x op 1 dag opgehangen en wou de overlast en melding niet horen, moet maar een advocaat in huren. Er zijn geen gesprekken geweest en heb nog nooit kennis gemaakt terwijl ik het 4 jaar meld. Dhr word boos (licht uitgedrukt) als je een melding maak of vraagt wanneer het word aangepakt.

Volgens dhr moet ik verhuizen omdat ik overgevoelig bent voor het geluid. Dit zijn gewoon huisgeluiden zegt hij. Waar ik dan zware stress van heb, hartklachten en in de nacht niet kan slapen.

De meldingen werden tot op heden op genomen door klantenservice na eigen zeggen voor een dossier op te bouwen, waar geen actie op word ondernomen. Daarnaast word doodsbedreiging, inbraak, stalking en vernieling van de achterruit genegeerd door Ymere. Er word ook geen onderzoek gedaan.

Er word al in tijden niet meer gereageerd op mail of terugbel verzoeken. Sinds vorige maand heb ik per brief medegedeeld gekregen dat melden, bellen en mailen niet meer mag!!!!

Sterke punten:
Melder staat altijd in het ongelijk!!!
Niks doen en niks er aan gaan doen
partijdig opstellen meerderheid heeft gelijk
Negeren meldingen en het bewijs
Negeren het leed ten gevolgen van overlast
schrijven vernederende, kwetsende brieven aan de melder

Zwakke punten:
slechte communicatie bij zowel klantenservice, twitter, afd overlast en afd. klachten
Luisteren niet
veroorzakers overlast hebben vrij spel
1 persoon voor een afdeling overlast is te weinig voor 1 stad
klantenservice is niet onpartijdig houd hand boven hoofd afd overlast
ymere stelt zich niet onafhankelijk op en laat regels niet voor iedereen gelden, overlast = overlast = uit huis!!

Anoniem (ymere weet wie) beveelt Ymere NIET aan bij vrienden/bekenden

Ymere - Waardeloos

0

Review:
Wat een waardeloze coorporatie is dit. Gaat prima zolang je geen klachten of overlast hebt. Klachten worden niet tot nauwelijks behandeld. Onderhoud wordt niet gepleegd en het dan gek vinden dat er iets vervangen moet worden...
Kom op zeg mensen, wordt wakker!!
Ga echt nooit huren bij Ymere, dat scheelt je bakken met geld en een hoop kopzorgen

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Waar moet ik beginnen?
Geen service
Geen onderhoud
Wordt niet op de hoogte gehouden van klacht
Luisteren niet
Wordt telkens nieuwe melding gemaakt van dezelfde klacht zodat ze een betere oplossingsscore hebben
Lampje vervangen algemene ruimte? Duurt drie maanden
Gaten in straatwerk door water? Tot drie keer aan toe dichtgooien en het probleem niet verhelpen. Vierde keer wel eindelijk en dan vergeten ze het gat te dichten!
Moet overal tig keer voor bellen
Waardeloos!

Anoniem beveelt Ymere NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Ymere

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Ymere aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Ymere aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Ymere


Home » Flevoland » Ymere