Stichting Bo-ex

Home - Bo-Ex


Stichting Bo-ex Reviews

  Vocht en schimmel en alle kozijnen van binnen oud

  Ik heb zeer zeker een serieus klach! We hebben een aantal jaren last van schimmels in huis en niet alleen dat.. maar ook heel erg vochtig in huis condens op de ramen. Mijn dochter heeft astma gekregen. Wij zelf krijgen klachen aan ons beademing verstikking. Ik vind dat de wooncorporatie hiervoor actie moet onderbreken. Misschien we de spouwmuur isoleren.. een optie?. In mijn badkamer schimmel achter de bankstel schimmel, in de keuken schimmel en vochtvlekken en ook op de dorpel. Als hier niks mee word gedaan zal ik ongetwijfeld de rechter bij halen of ik zal me best doen om de media bij te halen. Want dit gaat nergens over

  Sterke punten
  Vaker huis controle houden en klanten contact verbeteren

  Zwakke punten
  Niet gemakkelijk.. vaak niks aan kunnen doen en zonder oplossing komen

  Waardeloze woningbouwvereniging

  Heel slecht. Ik begrijp niet dat de mensen die daar werken nog betaald krijgen. Vereniging doet niets aan geluidsoverlast en ook niets aan onderhoud. Het lekt overal, schimmel en enorme tocht. Personeel dat na heel lang wachten langs komt is vooral van de koffie en praat.

  Sterke punten
  Nog niet ontdekt.

  Zwakke punten
  Geen onderhoud en geen goed personeel.

  Lekage

  Al jaren lekage , is onderzocht , conclusie buiten muren poreuts , bij regen giet het naar binnen al 2 x laminaat vloer kunnen verweideren maar denk maar niet dat ze met een oplossing of vergoeding komen , keuken verrot schimmel en vocht , komen niet met een oplossing vn een nieuw keuken blok nee een plankje er voor maken , betaal 730 euro huur elke maand en alles is verrot vochtig en koud , ik ga de huurcommissie inschakelen

  Sterke punten
  Huur innen

  Zwakke punten
  Alles wat je maar kan bedenken

  Zeer slechte en vreselijke woningcorporatie!

  Doet niks met klachten en reparaties worden zeer laat of niet gerepareerd. Medewerkers aan de lijn zijn zeer onbeleerd en onervaren. Het enige waar ze goed in zijn, is de huur van je rekening afschrijven!!!!!

  Sterke punten
  Geen 1!

  Zwakke punten
  Zoveel!!!!!

  Vreselijk

  Slechte woningbouw,
  doet niets voor de huurders behalve geld innen!
  Reageert niet op klachten en problemen die gevaar opleveren voor huurders en anderen.
  0,0

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Laksheid van het personeel

  Boex is er slechte woningbouw

  Boex is een en slechte woning bouw ik heb schimmel vocht thuis ze willen niks aan doen.mijn douch is meer dan 15 jaar oud en heb 2kinderen met klachten hoe ziet dat nou in Nederlands wat betekend dat ze niks willen doen maar ik ga ze zwart maken ik zweer het.

  Sterke punten
  Slecht bedrijf klaar

  Zwakke punten
  Tegels vocht schimmel

Bezoek Stichting Bo-ex

Schrijf je eigen review