Woonstichting SSW

SSW - Woonstichting SSW SSW is een maatschappelijk betrokken woningcorporatie in de gemeente De Bilt. Wij verhuren en beheren ruim 5.000 woningen, garages en bedrijfspanden in de zes kernen van de gemeente. Het verhuren van woningen is onze basis, maar daarbij verliezen we de mensen om wie het gaat niet uit het oog. Samen met bewoners, overheden en andere belanghebbenden realiseren wij goed, betaalbaar en veilig wonen.

Woonstichting SSW Reviews

  Slecht

  Ssw is een slecht bedrijf
  Wij zitten al 5 jaar naast buren die hun eigen leven erop na houden en met niemand rekening houden
  Ssw is verplicht om de bewoners woon plezier te geven maar telkens is er wel wat ons woongenot is al jaren weg hierdoor
  Ssw denkt alleen aan zuch zelf met klachten doen ze weinig
  Dus mensen met een grote bek die zich niet aan de regels houden daar houd de ssw hun de hand boven hun kop

  Sterke punten
  Niks doen

  Zwakke punten
  Na niemand luisteren hun eigen weg gaan
  Niks met klachten doen

  SSW werkt niet mee

  Ik ben pas verhuisd op een woning van SSW, met heel veel achterstand die niet door SSW werd opgepakt, met iedere vraag of verzoek heb ik te horen gekregen dat ik het zelf moet doen. Nu heb ik ook een huurverhoging gekregen voor een woning dat veel achterstand heeft en me heel veel geld heeft gekost.
  Ik heb vandaag weer gebeld en aangegeven dat de vensterbank echt moet vervangen worden, vensterbank is meer dan 30 jaar oud en ziet echt niet uit, de opzichter zegt dat de vensterbank technisch in orde is en ze kijken niet of die goed uit zier of niet.
  Ik vind het weel vreemd dat de opzichter mevrouw “Gusta Roos” met iedere verzoek aangeeft dat SSW het niet voor ons gaat oplossen en dat wij zelf alles moeten doen.
  SSW is de slechtste woningbouw dat ik tot nu gekend heb, Ik raad niemand aan om een woning van SSW te gaan huren, tenzij SSW met de bewoners meedenkt voor de oplossingen en niet alleen kijkt om het geld te verdienen

  Sterke punten
  SSW is erg goed om de afspraken nier nakomen en de werkzaamheden aan de bewoners latten

  Zwakke punten
  Ze kunnen heel slecht luisteren

Bezoek Woonstichting SSW

Schrijf je eigen review