Reviews van deze auteur

Waardeloze verhuurder

Review over Nederwoon

Waardeloze verhuurder, kosten berekenen die in je huurovereenkomst niet beschreven staan. Incassobureaus op je afsturen terwijl ze zelf de gegevens niet op orde hebben.
Incassobureau seponeert de zaak en nederwoon zou contact opnemen. Nooit gebeurd. Krijg je weer een dreigtelefoontje dat ze een incassobureau gaan inschakelen.

Vraag je uitleg over servicekosten, in je huurovereenkomst staat dat ze alleen gas zouden leveren en de rest is voor jezelf.
Maar uiteindelijk 577 m3 aan water in een jaar doorberekenen. Nou dat is een verbruik van een 15 persoons huishouden zowat.

Echt waar, ga niet in zee met deze verhuurders. Ze laten je betalen voor dingen waar je niet bij mag. Kraantjes die achter gesloten deuren zitten maar wel voor betalen.

Zoek alsjeblieft verder naar een andere verhuurder!

Sterke punten
Sterke kanten, die heeft nederwoon niet. Ja het binnenhalen van nieuwe huurders zo snel mogelijk. Als je huurt dan doen ze niets meer voor je.

Zwakke punten
Niet reageren, kosten in rekening brengen die niet overeengekomen zijn. Of te wel waardeloze verhuurder. Borg niet optijd uitbetalen. Te laat met specificaties over servicekosten.

reacties: