Nederwoon

Huurwoningen, appartementen en kamers | NederWoon Verhuurmakelaars Huurwoning, appartement of kamer huren? - Het grootste huuraanbod in Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Nijmegen, Utrecht, Venlo en Zwolle vind je bij NederWoon verhuurmakelaars!

Nederwoon Reviews

  Ben enorm goed geholpen

  Mijn ervaring is enorm goed! In Arnhem werkt zeer behulpzaam personeel met inlevingsvermogen. Snel en goed geregeld allemaal. Kreeg voldoende advies over zaken waar ik vragen over had en heb. Top team!!!

  Verschrikkelijke slecht verhuurder

  Het vastgoedbedrijf is Cohabitat en Nederwoon beheert namens hen de verhuur. Ik huur nu alweer 6 jaar van hen.\\r\\nAls je een vraag hebt en je belt met hen, dan moet je je vraag vervolgens mailen. Het is onbegrijpelijk waarom ze nog een telefoon hebben want niets wordt of kan telefonisch worden afgehandeld. \\r\\nMaar als je braaf mailt dan beantwoorden ze de mail niet.\\r\\nIk heb dit inmiddels diverse keren ervaren. De eerste mailtjes van mij die werden genegeerd gingen over een huurverhoging. Ik heb tot op de dag van vandaag nooit een antwoord gehad. Zelfs niet op een aangetekende brief daarover. De tweede eenzijdige mailconversatie gaat over de zonnepanelen die zijn geplaatst. Tot nu toe negeren ze mijn mails. Dat is het makkelijkst toch? Negeren. Daarom zeg ik: communicatie is er niet. Ze doen gewoon. Zonder overleg. \\r\\nDit is de slechtste verhuurbemiddelaar die ik ooit heb gekend. \\r\\nAls je geen opmerking hebt over hen of er gaat niets kapot in je huurwoning dan heb je ook geen last van ze. Zodra je ze ergens voor nodig hebt geven ze niet thuis. Want als je belt moet je je vraag mailen en als je netjes mailt hoor je daar nooit iets op.\\r\\n

  Sterke punten
  Er zijn geen sterke punten

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen.\\r\\nSlechte communicatie\\r\\nSlechte service\\r\\nSlechte bereikbaarheid\\r\\nEnzovoort

  Do not rent with Nederwoon!

  They are absolute fraudsters! It is amazing that they are still allowed to run their so called business. The staff is full of knuckleheads that have no idea what is going on at any point in time. They will avoid your emails / calls if something goes wrong. They will absolutely try to scam you out of your deposit. They have no respect for any of their tenants, and they will try to charge you extra on every single occasion. I would not recommend this scam of a company to anyone!

  Sterke punten
  Scamming

  Zwakke punten
  Everything else

  Erg slechte ervaring mee

  Helaas veel problemen gehad als huurder. Nederwoon houdt zich vaak niet aan de Nederlandse wetgeving, op voorhand een extra verzekering aanschaffen voor rechtsbijstand is geen overbodige luxe. Zelf problemen gehad met facturen, gebreken en het terugkrijgen van de borg.

  The worst rental agency I'v dealt with

  The worst I've ever dealt with, they show on their site that the apartment is available for students but they always reject you no matter what, I called and asked if my profile is good and they confirmed that it is but still got rejected for the same reason couldn't even get a single viewing, tried contacting their customer service but no reply.

  NIET betalen als je student bent, het is nutteloos!

  NIET DOEN ALS JE STUDENT BENT Echt hufterige partij. Ik heb vooraf met hun gebeld over specifieke studio’s die vrij kwamen in Amersfoort. Ik heb verteld dat ik een student ben en heb ook mijn inkomen en studiefinanciering aangegeven, met de vraag of ik dan in aanmerking kom voor die studio’s. Ze zeiden JA, en heb toen dus betaald voor een account. Vervolgens mijn account details netjes ingevuld, werd ik bij elke bezichtiging geweigerd. Hierna weer gebeld om verteld te worden dat ik NIET in aanmerking kom, ze liever afgestuurde/bijna afgestuurde mensen hebben met 3x de kale huur als inkomen en ik maar naar kamers moest gaan zoeken. Ze hebben dus telefonisch gelogen zodat ik die 45 euro inschrijfkosten ging betalen!

  Zwakke punten
  Liegen, uitbuiten, hoge kosten, slechte service, slecht contact

  Scammers

  You will get ripped from the very first day. They will not return the deposit any under circumstances. They will try to extra charge you throughout the tenancy. The staff is completely useless and very unprofessional.

  Sterke punten
  Best at scamming people

  Zwakke punten
  Scammers

  Nederwoon = gigantische problemen!

  Nederwoon = gigantische problemen!\\r\\nGa hier never nooit mee in zee en als je toch in zee met ze gaat, zorg ervoor dat je een rechtsbijstandsverzekering hebt!\\r\\nZe nemen jou totaal niet serieus en de klanten service is op geen enkele mogelijkheid normaal te bereiken. Inmiddels kunnen wij een heel boek schrijven met problemen die zijn voorgevallen. Gelukkig zijn we nu weg bij hun, nadat het ons extreem veel moeite kosten om ons borg terug te krijgen. Stonden op het punt om langs het kantoor te gaan en/of een programma zoals Kassa/Radar/Boos in te schakelen. Het heeft ons mega veel energie gekost, waarbij we emotioneel ook kapot werden gemaakt. Ze blijven je verbazen.. Bizar dat dit in Nederland kan.. kortom: oplichters!

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen, zie review

  Nederwoon = gigantische problemen!

  Nederwoon = gigantische problemen! Ga hier never nooit mee in zee en als je toch in zee met ze gaat, zorg ervoor dat je een rechtsbijstandsverzekering hebt! Ze nemen jou totaal niet serieus en de klanten service is op geen enkele mogelijkheid normaal te bereiken. Inmiddels kunnen wij een heel boek schrijven met problemen die zijn voorgevallen. Gelukkig zijn we nu weg bij hun, nadat het ons extreem veel moeite kosten om ons borg terug te krijgen. Stonden op het punt om langs het kantoor te gaan en/of een programma zoals Kassa/Radar/Boos in te schakelen. Het heeft ons mega veel energie gekost, waarbij we emotioneel ook kapot werden gemaakt. Ze blijven je verbazen.. Bizar dat dit in Nederland kan.. kortom: oplichters!

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen, zie revieuw

  je krijgt snel een woning, je wil snel weer weg

  Als je er een beetje achteraan zit kun je bij Nederwoon snel een woning krijgen. Dat is ook het enige positieve wat ik erover te zeggen heb. Verder is deze partij je reinste oplichterij. Reparaties die bij de bezichtiging al "op de planning" zouden staan werden pas uitgevoerd een week voordat de controleur van de huurcommissie langs kwam voor onderzoek voor een aangespannen zaak. Er word constant simpelweg gelogen als ze je iets belooft hadden, je moet maar mailen, maar daar word simpelweg niet op gereageerd. Servicekosten worden even "herberekend" en praktisch verdubbelt bij de eindafrekening (wat tot onverwachte rekeningen van boven de 1000 euro kan leiden). Overlast "valt verder niks aan te doen, moet je maar met de politie regelen" als ze 1x per half jaar een een mailtje sturen of een briefje ophangen dat dat niet te bedoeling is, wat natuurlijk volledig word genegeerd. Er is 1 reden waarom Nederwoon zoveel mensen aan een woning kan helpen, dat is omdat (bijna) iedereen ook weer even snel bij ze wegvlucht.

  Sterke punten
  snel een woning

  Zwakke punten
  Geen service Negeren contactpogingen Onverwachte onterechte kosten Leugens Overlast

  Slecht en onbetrouwbaar bedrijf

  M.B.T. Nederwoon VVE Beheer Teleurstellend bedrijf! Wij zijn 1 jaar geleden met Nederwoon de samenwerking aangegaan omdat onze daken vernieuwd moesten worden. Als eerste duurde het ruim 2 maanden voor het dossier opgestart was. Vervolgens hebben we de afrekening van onze stookkosten moeten regelen. Ik heb in een Exel-bestand gestuurd welke bewoner, wat precies moest terugkrijgen. Dit werd niet geregeld. Uiteindelijk hier veel gemaild en gebeld en elke keer zou het geregeld worden. Uiteindelijk werd dit na ruim 2-3 maanden overgemaakt, maar ook nog eens niet correct. Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds niet in orde gemaakt. Medio 2020 hadden we een VVE-vergadering. Deze verliep goed, maar op de notulen moesten we circa 2 maanden wachten terwijl er belangrijke afspraken in stonden m.b.t.. het vernieuwen van het dak en de financiering. Uiteindelijk zijn we begin september maar zelf offertes gaan opvragen aangezien het bij Nederwoon te lang duurde en we klaarblijkelijk geen prio meer waren. Belachelijk eigenlijk want hiervoor betaal je ze. Daarnaast kwamen we er medio 2020 achter dat onze balkons aan onderhoud toe waren. Hiertoe heeft een onderzoek plaatsgevonden en 1 balkon bleek zo slecht te zijn dat deze afgesloten moest worden. Nederwoon zou aan de slag gaan met een offerte, maar tot op de dag van vandaag slecht 1 offerte ontvangen voor 1 balkon en niet voor alle balkons. Medio 2020 kregen we vervolgens het bericht dat Nederwoon zou stoppen met kleinere VVE. Aan de telefoon kregen we te horen dat wij geen prioriteit meer waren en dat we maar moesten wachten tot de nieuwe beheerder dit zou overnemen. Uiteindelijk zitten we tegen het einde van 2020 aan het ons dak is nog steeds niet vernieuwd en we hebben lekkage gehad. Als we Nederwoon belde kregen we een man aan de lijn met het bericht dat onze contactpersoon er niet was of niet bereikbaar zou zijn. Maar terugbellen gebeurde bijna nooit. Uit wanhoop heb ik de directeur van deze organisatie een mail gestuurd, maar ook hiervan geen reactie ontvangen. Nederwoon heeft ons in zowat alles diep teleurgesteld en handelt niet pro-actief. En dat terwijl je er aardig wat geld voor betaald. Van een VVE-bestuurder mag je n.m.i. meer verwachten. Mijn advies is om vooral niet met deze partij in zee te gaan. Er zijn zoveel betere organisaties.

  Sterke punten
  Zijn er amper.

  Zwakke punten
  Zie reviews

  Good Responses from Nederwoon

  I really approciate the response from the Nederwoon. Initially i didnt get much response. But today when i called them, they gave me best response. So i hope this will help you all to go ahead with the Nederwoon. Thanks Team. I hope you will update the accomodation detail to me with my requirement

  Wegblijven

  Wegblijven bij deze oplichters!!! Altijd hetzelfde met Nederwoon: spookfacturen, elk jaar absurde huurverhogingen en waardeloze service die echt om te huilen is, borg niet terug en lozen beloftes. Huur bij Nederwoon en je gaat spijt krijgen!!

  Weinig voor een hoop geld !

  Geen woning huren bij Nederwoon! Je wordt echt bedonderd. In bijna alle gevallen wanneer er iets geregeld moet worden aan de kant van de organisatie (zelfs wanneer contractueel vastgelegd) , wordt dit niet nageleefd: - Appartement als bouwval opgeleverd - Weinig tot geen onderhoud uitgevoerd - Geen jaaroverzicht service kosten en nutsvoorzieningen - Meerdere ingangen van het appartementen complex tegelijk weken lang niet openbaar (kapotte sloten) - Schoonmaak van het complex gedeeltelijk nooit gedaan Verder communiceerd het service gedeelte van Nederwoon zeer slecht en er wordt vaak helemaal niet gereageerd. Maar als er iets verkocht moet worden of geld gemoeid gaat dat naar hun kant stroomt zijn ze er heel snel bij. De algemene indruk die wij gekregen hebben van Nederwoon is een organisatie die enkel en alleen uit is op het terug verdienen van geld en die misbruik maakt van de krappe situatie op de woningmarkt. Er worden zeer hoge prijzen gevraagd en je krijgt er weinig voor terug.

  Worst company, and very unprofessional staff! Stealing money!

  Staff does not give a shit about anything! The studios are shit and a lot of things do not even work, if you call them they will not fix it as they do not give a shit. They want to steal your money!

  Sterke punten
  NUN

  Zwakke punten
  The dumbest staff ever.

  Worst company, and very unprofessional staff! Stealing money!

  Staff does not give a shit about anything! The studios are shit and a lot of things do not even work, if you call them they will not fix it as they do not give a shit. They want to steal your money!

  Sterke punten
  NUN

  Zwakke punten
  The dumbest staff ever.

  Worst company, and very unprofessional staff! Stealing money!

  Staff does not give a shit about anything! The studios are shit and a lot of things do not even work, if you call them they will not fix it as they do not give a shit. They want to steal your money!

  Sterke punten
  NUN

  Zwakke punten
  The dumbest staff ever.

  6 redenen waarom je NIET moet huren bij Nederwoon.

  1. Je betaalt ontzettend veel voor heel weinig m2, en dat gaat ook nog eens elk jaar met €10 omhoog 2. Ze gooien zonder het aan te kondigen je waardevolle spullen weg, die je tijdelijk stalt in een wasruimte (wat niet mag omdat het een gezamenlijke ruimte is, huisgenoten vonden dit helemaal prima overigens) 3. Ze behandelen je zonder respect toen ik belde voor een vriendin die gevlucht is uit Syrië en geen ouders had om garant te staan. 4. Ze laten je 100 euro betalen voor zogenaamd service pakket. Als je vraagt wat dat service pakket inhoudt komen ze met een vaag antwoord. Zelf ben ik erachter gekomen dat dit service pakket eigenlijk gewoon makelaarskosten zijn die ze officieel helemaal niet mogen vragen. 5. Elke maand betaal je 100 euro service kosten voor gemaakte kosten die de huismeester maakt voor bijv. Het repareren van douches, ketels, enz. Terwijl er nooooit iets wordt gerepareerd hier in huis. Onze huismeester is trouwens wel heel lief, en zegt dat hij alles in opdracht van Nederwoon doet ookal is hij er niet mee eens. 6. Prachtige boeken die kapot zijn gegaan door verwaarloosde lekkages waar jij niks van af wist vergoeden ze NIET, ze nemen daar nul verantwoordelijkheid voor.

  Slechte organisatie

  Ik huur 2,5 een appartement via NederWoon. Sleutels overgenomen van de vorige huurder. Door Nederwoon nooit een eindinspectie geweest bij de vorige huurder en ook geen oplevering bij mij. Ik betaal een godsvermogen voor een klein appartementje. Vaatwasser werkt sinds het begin niet goed. Al meerdere mails gestuurd en 3 telefoongesprekken verder, is er eindelijk een opdracht uitgezet, maar mocht het aan het onderhoud van de vaatwasser liggen, dan zijn de kosten voor mij. Ondanks dat ik heb aangeven dat dit al was voor ik er kwam wonen. Ook met het aanleveren van documenten voor de woning was veel gedoe en dit heeft maanden geduurd. Ook sturen ze een op 16 juni een mail dat de huur op 2 juli verhoogt word, terwijl dit niet eens mag. Huurders moeten minimaal 2 maanden van tevoren geïnformeerd zijn. Reactie op bezwaar hierop blijft uit. Zit helaas nog bijna 2 jaar vast aan het contract. Ga liever terug naar m’n ouders dan dat ik dit bedrijf blijf sponsoren.

  SUPER TEAM

  Op zoek naar een woning in hartje Amersfoort, kom je NederWoon tegen. In 1e instantie een organisatie als een ander, totdat je persoonlijk contact met ze hebt... Wat een leuke, lieve club; Luka, Jesse. Onzettend bedankt voor jullie inzet en de verkrijging van mijn droom plekkie binnen een paar weken. Dikke 10!

  Sterke punten
  persoonlijk en professioneel

  Zwakke punten
  niet kunnen ontdekken

  Onterecht aanmaningen en bellen over huur terwijl het door automatische incasso is afgeschreven

  Op 2 September was er perongeluk 2 maal de huur voor de maand september afgeschreven. In overleg één keer gestorneerd. Tot op de dag van vandaag ontvang ik aanmaningen en betaalherinneringen over deze maand, terwijl dit dus wél allang betaald is. Ik probeer al sinds 6 januari deze situatie onder de aandacht te brengen bij Nederwoon nadat ik een aanmaning over deze maand ontvang, maar heb nog geen enkele reactie ontvangen waarin ze excuses aanbieden en bevestigen de administratieve fout te hebben rechtgezet. Wel durft de financiële administratie mij op te bellen om te vragen waarom er de huur van de maand September niet is betaald. Vervolgens leg ik bovenstaand toe en wordt mij verzekerd dat ik écht schriftelijk vandaag (26-2-2020) wordt geïnformeerd. Inmiddels is Nederwoon dicht en heb ik natuurlijk weer niks ontvangen. Bizar onprofessionele manier van werken en houding. Dit had binnen 5 minuten geregeld kunnen zijn met een excuus mailtje en het rechtzetten van de fout ! Maar op deze manier van werken leid dit tot veel frustratie en dan houd ik het nog netjes. Gewenste Oplossing: Per ommegaande schriftelijke reactie dat ik gewoon inderdaad mijn huur netjes heb betaald in September en dat ze de fout hebben rechtgezet. Dat is écht alles wat er moet gebeuren. Wel bellen over de betaling terwijl ik al 2 maanden op reactie wacht is te bizar voor woorden, zo onprofessioneel! Op de website staat: U ontvangt binnen 1 werkdag reactie. Zet het netjes recht zoals dat hoort. Gewenste Oplossing: Per ommegaande schriftelijke reactie dat ik gewoon inderdaad mijn huur netjes heb betaald in September en dat ze de fout hebben rechtgezet. Dat is alles!

  Sterke punten
  Mooi aanbod

  Zwakke punten
  Customer Service Reactietermijn Oplossingsgerichtheid Financiële administratie

  Onterecht aanmaningen en bellen over huur terwijl het door automatische incasso is afgeschreven

  Op 2 September was er perongeluk 2 maal de huur voor de maand september afgeschreven. In overleg één keer gestorneerd. Tot op de dag van vandaag ontvang ik aanmaningen en betaalherinneringen over deze maand, terwijl dit dus wél allang betaald is. Ik probeer al sinds 6 januari deze situatie onder de aandacht te brengen bij Nederwoon nadat ik een aanmaning over deze maand ontvang, maar heb nog geen enkele reactie ontvangen waarin ze excuses aanbieden en bevestigen de administratieve fout te hebben rechtgezet. Wel durft de financiële administratie mij op te bellen om te vragen waarom er de huur van de maand September niet is betaald. Vervolgens leg ik bovenstaand toe en wordt mij verzekerd dat ik écht schriftelijk vandaag (26-2-2020) wordt geïnformeerd. Inmiddels is Nederwoon dicht en heb ik natuurlijk weer niks ontvangen. Bizar onprofessionele manier van werken en houding. Dit had binnen 5 minuten geregeld kunnen zijn met een excuus mailtje en het rechtzetten van de fout ! Maar op deze manier van werken leid dit tot veel frustratie en dan houd ik het nog netjes. Gewenste Oplossing: Per ommegaande schriftelijke reactie dat ik gewoon inderdaad mijn huur netjes heb betaald in September en dat ze de fout hebben rechtgezet. Dat is écht alles wat er moet gebeuren. Wel bellen over de betaling terwijl ik al 2 maanden op reactie wacht is te bizar voor woorden, zo onprofessioneel! Op de website staat: U ontvangt binnen 1 werkdag reactie. Zet het netjes recht zoals dat hoort. Gewenste Oplossing: Per ommegaande schriftelijke reactie dat ik gewoon inderdaad mijn huur netjes heb betaald in September en dat ze de fout hebben rechtgezet. Dat is écht alles wat er moet gebeuren. Wel bellen over de betaling terwijl ik al 2 maanden op reactie wacht is te bizar voor woorden, zo onprofessioneel! Op de website staat: U ontvangt binnen 1 werkdag reactie. Zet het netjes recht zoals dat hoort.

  Sterke punten
  Mooi aanbod

  Zwakke punten
  Customer Service Reactietermijn Oplossingsgerichtheid Financiële administratie

  Klacht: Onterecht aanmaningen sturen over maand september terwijl op 2 september huur door automatische incasso is afgeschreven.

  Op 2 September was er perongeluk 2 maal de huur voor de maand september afgeschreven. In overleg één keer gestorneerd. Tot op de dag van vandaag ontvang ik aanmaningen en betaalherinneringen over deze maand, terwijl dit dus wél allang betaald is. Ik probeer al sinds 6 januari deze situatie onder de aandacht te brengen bij Nederwoon nadat ik een aanmaning over deze maand ontvang, maar heb nog geen enkele reactie ontvangen waarin ze excuses aanbieden en bevestigen de administratieve fout te hebben rechtgezet. Wel durft de financiële administratie mij op te bellen om te vragen waarom er de huur van de maand September niet is betaald. Vervolgens leg ik bovenstaand toe en wordt mij verzekerd dat ik écht schriftelijk vandaag (26-2-2020) wordt geïnformeerd. Inmiddels is Nederwoon dicht en heb ik natuurlijk weer niks ontvangen. Bizar onprofessionele manier van werken en houding. Dit had binnen 5 minuten geregeld kunnen zijn met een excuus mailtje en het rechtzetten van de fout ! Maar op deze manier van werken leid dit tot veel frustratie en dan houd ik het nog netjes. Gewenste Oplossing: Per ommegaande schriftelijke reactie dat ik gewoon inderdaad mijn huur netjes heb betaald in September en dat ze de fout hebben rechtgezet. Dat is écht alles wat er moet gebeuren. Wel bellen over de betaling terwijl ik al 2 maanden op reactie wacht is te bizar voor woorden, zo onprofessioneel! Op de website staat: U ontvangt binnen 1 werkdag reactie. Zet het netjes recht zoals dat hoort. Gewenste Oplossing: Per ommegaande schriftelijke reactie dat ik gewoon inderdaad mijn huur netjes heb betaald in September en dat ze de fout hebben rechtgezet. Dat is écht alles wat er moet gebeuren. Wel bellen over de betaling terwijl ik al 2 maanden op reactie wacht is te bizar voor woorden, zo onprofessioneel! Op de website staat: U ontvangt binnen 1 werkdag reactie. Zet het netjes recht zoals dat hoort.

  Sterke punten
  Mooi aanbod

  Zwakke punten
  Customer Service Reactietermijn Oplossingsgerichtheid Financiële administratie

  Onwijs goed en vriendelijke geholpen

  Ik sta op zoveel sites ingeschreven en kreeg daarop zo weinig reactie en slechte hulp, tot ik deze site ontdekte binnen enkele minuten had ik reactie en werd ik uitgenodigd voor een bezichtiging. Ik ben zo vriendelijk te woord gestaan door een van uw vrouwelijke medewerkers echt onwijs bedankt voor jullie service!!!

  Sterke punten
  Super vriendelijke en een hele snelle service

  Zwakke punten
  Nog niet ontdekt

  Ga nooit huren bij Nederwoon

  Nederwoon is een dubieuze organisatie die je ontzettend veel geld aftroggelt voor kosten die ze niet in rekening mogen brengen. Als je belt met vragen word je eigenlijk altijd met een smoes afgescheept of verzocht de klacht/vraag op de mail te zetten (Ik heb er inmiddels ontelbaar veel geschreven en ze zijn allemaal onbeantwoord gebleven). Kortom, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Daarnaast ben ik een paar maand terug een huismeester tegen het lijf gelopen (deze kondigen niet keurig bij binnenkomst aan dat ze er zijn door even te roepen, maar sluipen heel vreemd door het huis waardoor ik me telkens weer rot schrik) toen ik hem confronteerde met het achterstallige onderhoud van het huis werd ik uitgelachen en ongevraagd op de foto gezet. Ik heb toen meteen Nederwoon gebeld aangezien dit juridisch gezien niet mag en die beweerden simpelweg dat het niet gebeurd was...(alsof ik gek ben) Inmiddels zitten we al bijna twee maanden zonder warm water omdat de CV kapot is. Dit begon in november en er is meteen melding van gemaakt. Nederwoon heeft gefaald kordaat te reageren op de situatie en ons letterlijk twee maanden lang in de kou laten zitten. Schandalig dat dit zo lang geduurd heeft. Dit is nog lang niet alles. Ik woon nu al bijna twee jaar in dit huis ( er is nogal een kamernood onder studenten) en het lijkt maar niet op te houden. Kattige en onprofessionele mailtjes over de staat van het huis, uitgescholden worden over de telefoon, lastig gevallen worden in je eigen huis, twee maanden lang in een huis leven wat zo koud is dat het bijna niet te doen is... Het is allemaal mogelijk met Nederwoon als verhuurder. Ik ben hier met een paar maanden gelukkig weg maar zal iedereen afraden een huis/kamer te huren bij Nederwoon.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Communicatie, professionalisme, klantgerichtheid, klantvriendelijkheid, afspraken nakomen, plichten van verhuurder nakomen, verantwoordelijkheid nemen, onbetrouwbaar, ze doen zich anders voor dan dat ze zijn, verdraaien de waarheid.


Bezoek Nederwoon

Schrijf je eigen review