Nederwoon

Huurwoningen, appartementen en kamers | NederWoon Verhuurmakelaars Huurwoning, appartement of kamer huren? - Het grootste huuraanbod in Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Nijmegen, Utrecht, Venlo en Zwolle vind je bij NederWoon verhuurmakelaars!

Nederwoon Reviews

  Heeeeel slecht

  Ga hier niet huren! Je betaald bizar veel servicekosten en ze kunnen je niet uitleggen hoe dit is opgebouwd. Het hele appartementencomplex is amper onderhouden en rammelt aan alle kanten. Als er iets kapot is aan je woning repareren ze het niet. Ik ben nu al een jaar bezig een zonwering te laten repareren. Maar er is nog nooit iets mee gebeurd. Tientallen telefoontjes verder en er gebeurd helemaal niks.

  Ga niet met dit bedrijf in zee!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slecht onderhoud
  Veel te hoge servicekosten
  Reparaties worden niet uitgevoerd
  Hele slechte service

  Top makelaars

  Een huisje vinden en krijgen in deze tijd is zeer lastig, echter mijn eerste appartement dat ik mocht komen bekijken is ook direct mijn woning geworden. NederWoon, Amber top makelaar, ze reageert vrijwel direct op allen vragen en zelfs na de bezichtiging was alles zo geregeld door haar en haar team! Top ervaring .. nogmaals bedankt via deze weg ..

  Sterke punten
  Professioneel, klantgericht, komt afspreken na

  Zwakke punten
  Niet kunnen ontdekken

  awful experience - money scam

  I advise any home seeker to not get closer to this agency! They took my money and got nothing in return! A real scam!

  Sterke punten
  none

  Onbetrouwbaar bedrijf!!

  wij zijn per februari 2023 verhuist naar een nieuwe woning, nederwoon is vrij snel de eindinspectie komen doen we kregen we toen te horen dat alles in orde was.

  het gehele appartement bestond uit achterstallig onderhoud, het huis was niet warm te krijgen. tocht door de ramen heen. niet alle ramen konden open, douchedeur wiel was kapot gegaan.
  de enige manier om nederwoon te bereiken is via het platvorm en hier word niet op gereageerd. maanden lang bezig geweest om te regelen dat de douchedeur gemaakt werd. uiteindelijk brak de deur zelf in 1000000 stukjes en hebben we ter nood een douchegordijn opgehangen. van nederwoon nooit iets gehoord.

  tijdens de eindinspectie was is hier geen woord over gezegd door de inspecteur.
  op 21 maart waren ze nog steeds bezig met de afhandeling van de inspectie.. en nu in augustus en 100 mailtjes verder hebben wij hier nog steeds niks over gehoord..

  ik zou zeggen ga nooit huren bij Nederwoon! ze vragen de hoofdprijs voor een achterstallig pand en de borg kan je naar fluiten.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  telefonisch alleen bereikbaar tussen 8:00 en 11:00
  alle meldingen moet je doorgeven via het platform en hierop word niet gereageerd.
  als je weer belt of mailt krijg je vaak te horen dat de desbetreffende collega niet meer werkzaam is..
  eigenlijk is alles zwak

  Géén Nederwoon meer!

  Het is dat ik met spoed woonruimte zocht.. voordat je er woont worden er foto's van je gemaakt in verschillende vertrekken zodat je later niet kunt beweren dat er iets mis mee was. Een woning moet netjes aangeboden worden, er zat amper een keuken in. Op deuren waren deurklinken bevestigd, die er niet hoorden. Bijvoorbeeld een klink met een slot terwijl de deur geen slot heeft. Gevaarlijke stopcontacten, familie heeft ze vervangen en nota naar Nederwoon gestuurd. Oude geiser, na een aantal maanden roken we gas. Nederwoon 'dat kan niet de geiser is prima!' Monteur bijgehaald, die heeft duidelijk gas gemeten. Er werd níéts aan gedaan, kon het zelf oplossen. Vastgoedbeheerders zijn géén woningcorporaties. Woningcorporaties zorgen voor herstel van zaken die kapot zijn. Vastgoedbeheerders (huisjesmelkers dus) doen dat niet. Ik heb nu een rechtsbijstandverzekering en heb die gebruikt ook. Voor wie nieuwsgierig is, kijk op de site van Nederwoon wat er nu te huur staat. Op een paar na is het erbarmelijk.

  Sterke punten
  Absoluut géén enkele

  Zwakke punten
  Ze hebben alleen maar zwakke punten, maar de grootste is geldzucht, dan egoïsme en op drie laksheid

  Doe het niet

  Ik heb echt nog nooit zo'n slecht bedrijf mogen ervaren. Niets wordt gerepareerd, communicatie is waardeloos en wat een geld durven ze te vragen. Ik snap dat de woningnood hoog is maar doe het niet.

  Sterke punten
  Mooie praatjes om je een woning in te lokken, daarna stopt alles.

  Zwakke punten
  -Geen reactie op reparatieverzoeken
  -Geen reactie
  -Heel veel servicekosten vragen

  Meest waardeloze bedrijf ooit

  Erg, erg, erg slecht bedrijf. Wij hebben al 4 weken contact, of althans proberen contact te zoeken over een handjevol problemen (overstroming, lekkage, schade, etc.) Ze zijn tot 11:00 telefonisch bereikbaar maar je krijgt toch niemand te spreken die ergens over gaat. Wij zijn genoodzaakt een advocaat in armen te nemen om deze ellende op te lossen. Lieve mensen gebruik u verstand en ga NIET met deze partij in zee.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Bereikbaarheid\\\\\\\\r\\\\\\\\nCommunicatie\\\\\\\\r\\\\\\\\nBrutaliteit\\\\\\\\r\\\\\\\\nLaksheid\\\\\\\\r\\\\\\\\nLijkt wel psychologische oorlogsvoering

  Oplichters

  Wordt verteld wie het eerst komt het eerst maalt,
  Na alle gegevens te hebben verstuurd alsnog verhuurd aan iemand anders ondanks ik met spoed een woning zocht, Sta nu op straat door deze mensen met hun valse beloftes.

  Sterke punten
  Geen oplichting

  Zwakke punten
  oplichting

  Doe het aub niet.

  Één gewaarschuwd mens, telt voor 2. Zoals velen al hebben omschreven lijkt het huren bij Nederwoon mooier dan waar te zijn. Alle kosten die naar de huurder worden afgeschoven, duidelijkheid krijg je er niet over. Geen antwoorden op je vragen. Doe het alsjeblieft niet en bescherm jezelf én je portemonnee. Alle positieve reviews die je leest, zijn vaak als ze nét een studio/appartement hebben gekregen. Daarna wordt het minder leuk ;)

  Sterke punten
  Op het begin zijn ze snel, vriendelijk en behulpzaam.

  Zwakke punten
  Alle slechte reviews zijn waar.

  Money scrammer! Just a rip-off

  I bought an account from Nederwoon. There were not many house resources and the account was so expensive (around 45 euros). Every time when I requested a view for an apartment, they would respond after a week and say you are not eligible for viewing or viewings are full.
  I deleted the account and you would never get your money back. I called them so many times. Every time you said to send us an email. I sent them many emails and waited for a month but I still didn't get my refund.
  Never sign up for their website!

  Sterke punten
  None

  Zwakke punten
  late response, no trust with customers, cheaters, not many available house resources

  Prima geholpen!

  Gisteren is de huismeester geweest. Zijn naam is Rob, mijn slaapkamerraam ging niet meer open en hij heeft het zeer kundig in orde gemaakt! Ik heb gemaild en foto's gestuurd en binnen 1 dag werd ik al gebeld! Bedankt Nederwoon voor de snelle service!

  Sterke punten
  Er wordt gelijk gereageerd! En de telefoniste was erg vriendelijk!

  Zwakke punten
  Nog niet ontdekt!

  Uiterst triest

  Ernstige schimmel die er al 3 maanden lang zit. Reperatieverzoeken ingediend, gebeld, gemaild en een gebrekenbrief van de huurcommissie gestuurd heeft geresulteerd in niks.
  Geen reacties op mailtjes, alleen als het op de verkeerde afdeling is gestuurd. Geen medewerker is verantwoordelijk en het ligt altijd bij het bedrijf dat zij inhuren.
  Als het niet hoeft niet huren hier.

  Sterke punten
  Geen ontdekt

  Zwakke punten
  Communicatie, daadkrachtig, valse beloftes.

  Waardeloze verhuurder

  Waardeloze verhuurder, kosten berekenen die in je huurovereenkomst niet beschreven staan. Incassobureaus op je afsturen terwijl ze zelf de gegevens niet op orde hebben.
  Incassobureau seponeert de zaak en nederwoon zou contact opnemen. Nooit gebeurd. Krijg je weer een dreigtelefoontje dat ze een incassobureau gaan inschakelen.

  Vraag je uitleg over servicekosten, in je huurovereenkomst staat dat ze alleen gas zouden leveren en de rest is voor jezelf.
  Maar uiteindelijk 577 m3 aan water in een jaar doorberekenen. Nou dat is een verbruik van een 15 persoons huishouden zowat.

  Echt waar, ga niet in zee met deze verhuurders. Ze laten je betalen voor dingen waar je niet bij mag. Kraantjes die achter gesloten deuren zitten maar wel voor betalen.

  Zoek alsjeblieft verder naar een andere verhuurder!

  Sterke punten
  Sterke kanten, die heeft nederwoon niet. Ja het binnenhalen van nieuwe huurders zo snel mogelijk. Als je huurt dan doen ze niets meer voor je.

  Zwakke punten
  Niet reageren, kosten in rekening brengen die niet overeengekomen zijn. Of te wel waardeloze verhuurder. Borg niet optijd uitbetalen. Te laat met specificaties over servicekosten.

  Huismeester

  Vandaag is huismeester geweest voor opdracht badkamer.
  Deze is naar tevredenheid opgelost door huismeester.
  Telefonist kan wel wat vriendelijke zijn aan de telefoon.

  Sterke punten
  Komen afspraken na.
  Huismeester vriendelijk.

  Zwakke punten
  Telefoniste niet erg vriendelijk en kortaf.
  Laat je ook niet goed uitpraten.
  Beetje jammer netjes gezegd.

  ZEER SLECHT

  Vanaf 31-1 zonder CV. Nederwoon zegt installateur te hebben ingeschakeld maar die weet van niets. Terugbellen staat niet in hun woordenboek

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Afspraken niet nakomen

  Een grote puinhoop

  Spooknotas, geen communicatie en geldklopperij.
  Schandalig.

  Zwakke punten
  Alles wat maar mogelijk is

  Van kastje naar de muur.

  Helaas vanaf 27 september tot nu.. (woensdag 3 november) geen warm water in huis..
  Meerdere keren gebeld met Nederwoon, maar telkens word er aangegeven dat ik word gebeld door een bedrijf elders.
  Tot heden is dit niet gebeurd.

  Tot heden nogsteeds afwachtende op een nieuwe cv...

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Service, reacties.

  Ben enorm goed geholpen

  Mijn ervaring is enorm goed! In Arnhem werkt zeer behulpzaam personeel met inlevingsvermogen. Snel en goed geregeld allemaal. Kreeg voldoende advies over zaken waar ik vragen over had en heb.
  Top team!!!

  Verschrikkelijke slecht verhuurder

  Het vastgoedbedrijf is Cohabitat en Nederwoon beheert namens hen de verhuur. Ik huur nu alweer 6 jaar van hen.\\r\\nAls je een vraag hebt en je belt met hen, dan moet je je vraag vervolgens mailen. Het is onbegrijpelijk waarom ze nog een telefoon hebben want niets wordt of kan telefonisch worden afgehandeld. \\r\\nMaar als je braaf mailt dan beantwoorden ze de mail niet.\\r\\nIk heb dit inmiddels diverse keren ervaren. De eerste mailtjes van mij die werden genegeerd gingen over een huurverhoging. Ik heb tot op de dag van vandaag nooit een antwoord gehad. Zelfs niet op een aangetekende brief daarover. De tweede eenzijdige mailconversatie gaat over de zonnepanelen die zijn geplaatst. Tot nu toe negeren ze mijn mails. Dat is het makkelijkst toch? Negeren. Daarom zeg ik: communicatie is er niet. Ze doen gewoon. Zonder overleg. \\r\\nDit is de slechtste verhuurbemiddelaar die ik ooit heb gekend. \\r\\nAls je geen opmerking hebt over hen of er gaat niets kapot in je huurwoning dan heb je ook geen last van ze. Zodra je ze ergens voor nodig hebt geven ze niet thuis. Want als je belt moet je je vraag mailen en als je netjes mailt hoor je daar nooit iets op.\\r\\n

  Sterke punten
  Er zijn geen sterke punten

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen.\\r\\nSlechte communicatie\\r\\nSlechte service\\r\\nSlechte bereikbaarheid\\r\\nEnzovoort

  Do not rent with Nederwoon!

  They are absolute fraudsters! It is amazing that they are still allowed to run their so called business. The staff is full of knuckleheads that have no idea what is going on at any point in time.

  They will avoid your emails / calls if something goes wrong.

  They will absolutely try to scam you out of your deposit.

  They have no respect for any of their tenants, and they will try to charge you extra on every single occasion.

  I would not recommend this scam of a company to anyone!

  Sterke punten
  Scamming

  Zwakke punten
  Everything else

  Erg slechte ervaring mee

  Helaas veel problemen gehad als huurder. Nederwoon houdt zich vaak niet aan de Nederlandse wetgeving, op voorhand een extra verzekering aanschaffen voor rechtsbijstand is geen overbodige luxe. Zelf problemen gehad met facturen, gebreken en het terugkrijgen van de borg.

  The worst rental agency I'v dealt with

  The worst I've ever dealt with, they show on their site that the apartment is available for students but they always reject you no matter what, I called and asked if my profile is good and they confirmed that it is but still got rejected for the same reason couldn't even get a single viewing, tried contacting their customer service but no reply.

  NIET betalen als je student bent, het is nutteloos!

  NIET DOEN ALS JE STUDENT BENT

  Echt hufterige partij. Ik heb vooraf met hun gebeld over specifieke studio’s die vrij kwamen in Amersfoort. Ik heb verteld dat ik een student ben en heb ook mijn inkomen en studiefinanciering aangegeven, met de vraag of ik dan in aanmerking kom voor die studio’s. Ze zeiden JA, en heb toen dus betaald voor een account.

  Vervolgens mijn account details netjes ingevuld, werd ik bij elke bezichtiging geweigerd. Hierna weer gebeld om verteld te worden dat ik NIET in aanmerking kom, ze liever afgestuurde/bijna afgestuurde mensen hebben met 3x de kale huur als inkomen en ik maar naar kamers moest gaan zoeken.

  Ze hebben dus telefonisch gelogen zodat ik die 45 euro inschrijfkosten ging betalen!

  Zwakke punten
  Liegen, uitbuiten, hoge kosten, slechte service, slecht contact

  Scammers

  You will get ripped from the very first day.
  They will not return the deposit any under circumstances.
  They will try to extra charge you throughout the tenancy.
  The staff is completely useless and very unprofessional.

  Sterke punten
  Best at scamming people

  Zwakke punten
  Scammers

  Nederwoon = gigantische problemen!

  Nederwoon = gigantische problemen!\\r\\nGa hier never nooit mee in zee en als je toch in zee met ze gaat, zorg ervoor dat je een rechtsbijstandsverzekering hebt!\\r\\nZe nemen jou totaal niet serieus en de klanten service is op geen enkele mogelijkheid normaal te bereiken. Inmiddels kunnen wij een heel boek schrijven met problemen die zijn voorgevallen. Gelukkig zijn we nu weg bij hun, nadat het ons extreem veel moeite kosten om ons borg terug te krijgen. Stonden op het punt om langs het kantoor te gaan en/of een programma zoals Kassa/Radar/Boos in te schakelen. Het heeft ons mega veel energie gekost, waarbij we emotioneel ook kapot werden gemaakt. Ze blijven je verbazen.. Bizar dat dit in Nederland kan.. kortom: oplichters!

  Sterke punten
  Zijn er niet

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen, zie review


Bezoek Nederwoon

Schrijf een review