Huurwoningen, appartementen en kamers | NederWoon Verhuurmakelaars Huurwoning, appartement of kamer huren? - Het grootste huuraanbod in Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Nijmegen, Utrecht, Venlo en Zwolle vind je bij NederWoon verhuurmakelaars!

Nederwoon Reviews

 • Nederwoon is een dubieuze organisatie die je ontzettend veel geld aftroggelt voor kosten die ze niet in rekening mogen brengen. Als je belt met vragen word je eigenlijk altijd met een smoes afgescheept of verzocht de klacht/vraag op de mail te zetten (Ik heb er inmiddels ontelbaar veel geschreven en ze zijn allemaal onbeantwoord gebleven). Kortom, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

  Daarnaast ben ik een paar maand terug een huismeester tegen het lijf gelopen (deze kondigen niet keurig bij binnenkomst aan dat ze er zijn door even te roepen, maar sluipen heel vreemd door het huis waardoor ik me telkens weer rot schrik) toen ik hem confronteerde met het achterstallige onderhoud van het huis werd ik uitgelachen en ongevraagd op de foto gezet. Ik heb toen meteen Nederwoon gebeld aangezien dit juridisch gezien niet mag en die beweerden simpelweg dat het niet gebeurd was...(alsof ik gek ben)

  Inmiddels zitten we al bijna twee maanden zonder warm water omdat de CV kapot is. Dit begon in november en er is meteen melding van gemaakt. Nederwoon heeft gefaald kordaat te reageren op de situatie en ons letterlijk twee maanden lang in de kou laten zitten. Schandalig dat dit zo lang geduurd heeft.

  Dit is nog lang niet alles. Ik woon nu al bijna twee jaar in dit huis ( er is nogal een kamernood onder studenten) en het lijkt maar niet op te houden. Kattige en onprofessionele mailtjes over de staat van het huis, uitgescholden worden over de telefoon, lastig gevallen worden in je eigen huis, twee maanden lang in een huis leven wat zo koud is dat het bijna niet te doen is... Het is allemaal mogelijk met Nederwoon als verhuurder.

  Ik ben hier met een paar maanden gelukkig weg maar zal iedereen afraden een huis/kamer te huren bij Nederwoon.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Communicatie, professionalisme, klantgerichtheid, klantvriendelijkheid, afspraken nakomen, plichten van verhuurder nakomen, verantwoordelijkheid nemen, onbetrouwbaar, ze doen zich anders voor dan dat ze zijn, verdraaien de waarheid.

  Door M op 23 december 2019 Reageer
 • Ik ben Sarina Langeveld-Kroes geboren in Arnhem maar vanaf mijn 22e buiten armhem gaan wonen. Tot vorig jaar zelfs naar de andere kant van Nederland. Door omstandigheden was ik genoodzaakt om heel snel terug te moeten naar het Oosten. Nee niet voor een scheiding, maar door ziekte van mijn ouders. Nou probeer maar eens als 2 verdieners en maar 1 jaar meettijd aan een woning te komen. Dus lid geworden bij Nederwoon. Op 1 dag wel op 30 woningen gereageerd. En ja, ik kreeg bericht voor een bezichtiging. Ik ben wezen kijken en nog even met Lotte Peters nagepraat. Ik had meteen alle documenten verstuurd, maar ik als "computerleek" kreeg het niet voor elkaar. Na vele telefoontjes en mailtjes met Lotte Peters is het toch gelukt. En wat heeft Lotte Peters veel geduld gehad met me. Hahaha Tot ik gisteren HET telefoontje van Lotte Peters kreeg dat wij de woning hadden gekregen. Wauw wat waren wij blij!!!!!!

  Lieve Lotte Peters als iedereen toch eens wist hoe bijzonder persoon jij bent, en hoe je voor je vak staat dan verdien jij echt DE medewerkersprijs. In deze tijd gaat het alleen nog maar om geld en egoïsme. Maar omdat jij een goed persoon bent met je hart op de juiste plaats maak je het voor mensen in moeilijke situaties het juist makkelijker en geef je de mensen hoop. Ik/ wij zijn jou zo dankbaar. Dat zelfs mijn oh zo zieke vader vandaag weer glimmende ogen had, omdat zijn kleine meid weer in de buurt komt wonen. Jij verdiend echt opslag. Je baas mag in zijn/haar handen klappen met zo goede werknemer als jij. Echt super bedankt lieve Lotte Peters

  Mvg Sarina Langeveld-Kroes

  Sterke punten
  Lotte Peters menselijk, goed in haar vak en zeer behulpzaam.

  Zwakke punten
  GEEN

  Door Sarina Lange op 30 augustus 2019 Reageer
 • Ik ben zeer tevreden over Nederwoon! Sinds deze maand huren wij een nieuwbouwwoning met Nederwoon als tussenpartij tussen ons en de verhuurder. Ze zijn gemakkelijk te bereiken, en geven snel en helder antwoord.

  Het huis is verder ook gewoon in orde. Als er wel iets mis is (bijvoorbeeld de stoep of je gewenste internetprovider ligt er nog niet), denken ze mee en regelen zij dit voor je met de partij die daarover gaat. Ook heb je via de moderne huurdersomgeving/webapplicatie een duidelijk overzicht. Onlangs is het bedrijf helaas wat negatief in het nieuws gekomen door een datalek, maar dat is inmiddels verholpen. Geen gerotzooi, gewoon goed.

  Sterke punten
  Duidelijk en snel contact, modern, vriendelijk

  Door Bart op 19 juli 2019 Reageer
 • Via via aan een woning gekomen verhuurmakelaar is nederwoon, alles werd netjes regelt. Heel blij met onze nette woning

  Door Stefanie op 5 juni 2019 Reageer
 • Ik wilde een appartement huren, en ik zocht o.a via Nederwoon. Ze leverden een uitstekend appartement.

  Sterke punten
  Data is goed beschikbaar en als je meer nodig hebt leveren ze deze snel en gericht. Eenmaal een huis gevonden was het papierwerk zo geregeld.

  Zwakke punten
  Het is frustrerend vaak gebeurd dat ik reageerde op een woning op de website en dat deze al vergeven was. Het zou fijn zijn als deze iets actueler gehouden werd.

  Door Mischa op 15 april 2019 Reageer
 • Super vriendelijke medewerkers, ik ben erg fijn geholpen! Als je graag ontzorgt wordt bij het zoeken, is dit zeker een aanrader!

  Sterke punten
  Klantvriendelijk, service

  Door Joseph op 20 maart 2019 Reageer
 • In contact met Nederwoon ben ik snel en vakkundig geholpen. Goede service door vriendelijke medewerkers.

  Sterke punten
  Korte reactietijd en vakkundige medewerkers

  Door T. Rientjes op 14 oktober 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Helaas lees ik heel veel klachten over Nederwoon .
  Ik kan alleen maar zeggen dat wij altijd goed geholpen zijn , drie maal gehuurd via Nederwoon en nooit geen klachten gehad.
  Met dank aan Lotte Verron die altijd de tijd voor je neemt.

  Sterke punten
  Mijn ervaring is dat er snel en goed gehandeld wordt

  Zwakke punten
  Moest iets langer op de borg wachten maar uiteindelijk goed gekomen

  Door Caro op 21 september 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Nederwoon

Schrijf je eigen reviewVergelijkWoningcorporaties

Op vergelijkwoningcorporaties.nl lees je reviews over alle woningcorporaties van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Woningcorporaties