Reviews van deze auteur

Niet huren

Review over Lefier

Huur al 20 jaar van Lefier. Ik heb gezien hoe deze flats veroudert raakten en hoe moeizaam het gaat om een simpel daklekkage of lekkage/schimmels op gelost te krijgen met deze woningbouw. Je kan niet alles goed doen of direct. Dat is begrijpelijk maar hoe deze woningbouw met hun huurders omgaat is echt frappant. Jaren moeten strijden voor een badkamer (lekkage bij de ons en onderbuurman). Dikke waterschade in de keuken maar daar gaat niks gebeuren want de keukenkastjes zien er nog goed uit. (Hele vloer en onder de keukenkastjes is er sprake van schade en schimmel). Zij komen met een planning voor de verbouwing die nergens opslaat. Je kan dit ook niet weigeren, zelfs als je voldoet aan alle dingen die zij willen bouwen. Beetje vreemd maar goed. Verder, arrogantie ten top. Me huis ziet er niet meer uit. Ben blij dat ik wegga maar ik wil wel oproepen om wat netter met die oude mensen om te gaan. Zij hebben die geduld niet.

Sterke punten
Sommige bedrijven die zij inhuren zijn echt heel fijn en zorgen ook dat het werk gebeurd. Ook als de opdracht niet goed door is gegeven door Lefier.
- ze staan je wel te woord maar of er wat gebeurt is altijd 40/60.

Zwakke punten
Je zal moeten strijden als je wilt dat er iets gemaakt wordt in je huis.
- klachten worden vaak niet goed doorgegeven aan bepaald bedrijf waardoor je soms 4 x moet afspreken voordat het duidelijk is voor hun wat het probleem is.

reacties: