Lefier - 6 Reviews

Last updated: 30 juli 2019
Lefier Logo

20% aanbevolen, 6 Reviews

  1. Lefier
  2. Lefier Reviews
  3. Schrijf ook een review over Lefier

Lefier

Wij zijn Lefier! Een woningcorporatie met ambities in Noord-Nederland. Met vestigingen in Groningen, Hoogezand, Stadskanaal, en Emmen. We zetten ons elke dag in voor betaalbaar wonen in goede buurten en wijken. Klantgericht en betrokken bij de samenleving. Lefier: wonen met karakter.

Lefier Details

Hits: 456

URL: https://www.lefier.nl/

Categorieën: Groningen

Reviews: 6


Lefier reviews (6):

Lefier - Liegen ,woorden verdraaien ,autoritair,niet aan de

0

Review:
Drie maanden lang op een woning moeten wachten en elke keer weer een datum geven wanneer de woning klaar is maar dan niks laten horen.Als je dan belt voor informatie ,wordt je ook nog uitgescholden .
Zeer autoritaire medewerkers (voelen zich heel wat) Op klachten wordt niet gereageerd en als er wordt gereageerd dan wordt de klacht afgehandeld door de persoon waar de klacht over gaat?
Afspraken worden niet nagekomen ,geplande werkzaamheden worden zonder tegenbericht naar de bewoners gewoon geannuleerd.
Zelfs sommige medewerkers klagen over Lefier ,ingehuurde mensen worden ook gewoon uitgescholden als ze informatie willen inwinnen .Zetten ons naast een Tokkie(wat bekent was bij Lefier maar niet vermelden bij het aanvaarden van de woning) maar ook hier wordt niks aan gedaan.Dan toch maar weer verhuizen en deze keer dus maar naar Domesta.

Zo jammer ,vroeger in de tijd van Wooncom was het nog een leuke woningbouwvereniging ,menselijker en toen hielden ze zich nog aan de afspraken maar nu gaat het alleen nog om de pure winst .

Sterke punten:
De huurder als een stuk stront behandelen.

Zwakke punten:
Afspraken niet nakomen.
Liegen.
Autoritaire en zeer arrogante medewerkers.

Klazien beveelt Lefier NIET aan bij vrienden/bekenden

Lefier - Richard mederwerker van Lefier

0

Review:
Ik woon sinds kort in Klazienaveen, toen ik de woning aanvaarde zijn er afspraken gemaakt, maar niet of nauwelijks nagekomen. Tot dat hier een man kwam ( Richard ) die alles voor mij regelde. En ja hoor binnen een week was mijn huisje klaar.

Top Richard, Daar moeten ze er meer van hebben.

Sterke punten:
mooie praatjes

Zwakke punten:
niet nakomen van afspraken

Lefier - Klein nadeeltje

0

Review:
Huichelaars. Verbouwen van alles en plaatsen zonnepanelen, maar laten de huur onredelijk hoog en geven me maar 40 min water per dag en de verwarming op max 20 graden. Kan niet afwassen en de kleinkinderen laten douchen. Kan geen badje lauw water vol laten lopen in de zomer. En dat allemaal voor een verdomd hoge huurprijs en kosten.

De laagste kring van de hel is gereserveerd voor jullie hufters!

Lefier - verdienmodel van Lefier

0

Review:
Er staan leuke woningen voor studenten dus ik kijk mee voor mijn dochter die in Groningen gaat studeren en we wonen op de Drentse platteland dus zien wel dat het een behoorlijk stapje terug is in dit stukje noordelijke Randstad.

Je moet eerst €30,- betalen om op een woning te reageren terwijl je niet weet of dit oud aanbod is dat mogelijk al lang verhuurd is. Als dat zo is heb je ten onrechte €30,- betaald dus misleiding.
Medewerkers van Lefier, er moet dus een voorwaardelijke inschrijvingsmogelijkheid zijn ofwel wordt de woning aangeboden terwijl die niet beschikbaar is geld terug dus.

Sterke punten:
als al het aangeboden nog beschikbaar is dan een mooi aanbod

Zwakke punten:
mogelijk misleiding in het geval dat het aangebodene er niet meer is

Lefier - Grootste huichelbende van nederland

0

Review:
kan verder niets vertellen dan dat lefier het grootste huichelbedrijf van nederland is.. klachten lachen ze weg. onderhoud doen ze niet aan. mondjesmaat (met veel aandringen) maken ze dingen klaar. Vocht schimmel kou hoge energie rekening enz enz kernwoorden voor lefier. Mensen die klachten afhandelen, zijn corrupt. Liegen vrolijk verder, en niemand die hem wat doet. meerdere mensen in mijn omgeving hebben alleen maar nare ervarings. sommige mensen kunnen alles (vraag me niet hoe )klaarkrijgen. En anderen kunnen nog geen tochtstripje krijgen. keukenkast deurtje duurt al vanaf maart 2018 nog niet binnen Lekkage al vanaf december 2017. vocht en toch problemen al vanaf 2007.

Sterke punten:
Zeer snel in versturen van herrinerings en aanmanings.

Zwakke punten:
alles waar ze op hun manier voor staan. zijn groffe leugens.

e pruim beveelt Lefier NIET aan bij vrienden/bekenden

Lefier - Slechter dan Lefier bestaat niet!

0

Review:
Pas op met dit achterlijk clubje! Een groepje idioten dat niets doet behalve woningen aan hun vrienden en familie stiekem toewijzen(heb opnamens met bewijzen) en idiote oude wijven waaronder die Broekema die eerst op haar bek moest krijgen voordat ze normaal deed tegen bewooners!

Zwakke punten:
Asogedrag van o.a. Broekema!

Nope! beveelt Lefier NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Lefier

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Lefier aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Lefier aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Lefier


Home » Groningen » Lefier